JailbrokenDiesel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλημερα! Μια κ πιασαμε λαστιχα, πηγα χτες για το Τκρος (205/60/16) για λαστιχα Οκ ηξερα οτι εχουν ανεβει οι τιμες, αλλα μου φανηκαν πολυ ακριβα Αργυρουπολη πηγα, μου εδωσαν τιμες 490Continental / 480Goodyear / 480Bridgestone (αυτα που φοραει απο τη μανα του) Εχετε καναν λαστιχα, καμια προταση να μη χαιδευει το 500αρικο
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δες μήπως παίξεις λίγο με τη διάσταση… εγω για λάστιχα εδώ και χρόνια στο φώκα πάω αρκετά καλές τιμές. Επίσης καλό μαγαζί με καλές τιμές αλλά συνήθως βαριέμαι να πάω ως εκεί είναι ο μπιλιρης 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου thanks george, τους πηρα τηλ στον Αλιμο μολις: 487 Bridge 515 Michelin (μου τα πουλησε σαν τοπ επιλογη κ οτι βγαζουν τα λεφτα τους) 375firestone Θα δοκιμασω κ αλλου να ρωτησω 1
tsofras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε thanks george, τους πηρα τηλ στον Αλιμο μολις: 487 Bridge 515 Michelin (μου τα πουλησε σαν τοπ επιλογη κ οτι βγαζουν τα λεφτα τους) 375firestone Θα δοκιμασω κ αλλου να ρωτησω Και εγώ στον Φωκά βάζω , εκεί πήγα εχθές για την ρεζέρβα , καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση 1
filarhos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δεν είναι πολύ φτηνή διάσταση. Η 205/55/16 αλλά έχει αρκετή διαφορά από την 205/60. Στο πασσατ έχω 215/60/16 από 215/55/16 σε θερινά (205/55/16 σε χειμερινά) που τα έβαλα για δοκιμή επειδή μου τα χάρισαν. Γενικά μικροδιαφορές μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μικρότερα δεν θα έβαζα. Τώρα ψάχνονται να δω τι θα βάλω το καλοκαίρι... 1
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, filarhos είπε Δεν είναι πολύ φτηνή διάσταση. Η 205/55/16 αλλά έχει αρκετή διαφορά από την 205/60. Στο πασσατ έχω 215/60/16 από 215/55/16 σε θερινά (205/55/16 σε χειμερινά) που τα έβαλα για δοκιμή επειδή μου τα χάρισαν. Γενικά μικροδιαφορές μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μικρότερα δεν θα έβαζα. Τώρα ψάχνονται να δω τι θα βάλω το καλοκαίρι... νομίζω ότι μπορεί να παίξει λίγο πάνω κάτω, ιδανικά να βρει κάποιο που να μπαίνει από το εργοστάσιο και να είναι φθηνότερη (πιο συνηθισμένη). Σε 195/55/16 είχα βάλει 205/55 και ήταν κομπλέ αλλά έβγαινε κ με εκείνο το νούμερο
ritualistic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλημερα ομαδα! η εργοστασιακη εγγυηση οπου να ναι φτανει στο τελος της φετος... εχει υποψiν καποιος καλο συνεργειο για audi στα νοτια ? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από ritualistic
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) δυστυχώς το 205-55 είναι εκτός ορίων ή οριακό θα έλεγα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από dtk-386 2
filarhos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Αν η μεταβοκη ήταν προς τα επάνω θα σου έλεγα δοκίμασε το. Σε πολύ αδύναμο αυτοκίνητο πασσατ b6 1.6 πήγα σε +3.6% και δεν είδα καμιά διαφορά.
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) sorry τα έβαλα ανάποδα. η μεταβολή είναι στο -3,14% μιας και η αρχική διάσταση είναι η 205-60 αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι. εγώ όπως το βλέπω το αμάξι θα κερδίσει σε σπιρτάδα και θα χάσει λίγο σε άνεση αλλά όλα σχετικά είναι. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από dtk-386 1
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, ritualistic είπε καλημερα ομαδα! η εργοστασιακη εγγυηση οπου να ναι φτανει στο τελος της φετος... εχει υποψiν καποιος καλο συνεργειο για audi στα νοτια ? σπυρο για βορεια εχω κατι κατα νου-νοτια ξερω καποιον "ξακουστο" αλλα δεν εχω εμπειρια σα μαστορας τι λεει, εγω βεβαια (τουλαχιστον για την ωρα) θα το συνεχισω αντιπροσωπεία
ritualistic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, paylidis είπε σπυρο για βορεια εχω κατι κατα νου-νοτια ξερω καποιον "ξακουστο" αλλα δεν εχω εμπειρια σα μαστορας τι λεει, εγω βεβαια (τουλαχιστον για την ωρα) θα το συνεχισω αντιπροσωπεία δεν εχω παραπονο σε γενικες γραμμες απο αντιπροσωπεια αλλα και πολυ μακρια μου πεφτει και σιγουρα το μεγαλο σερβις της 4ετιας θα καλοπληρωθει χαχαχ οποτε ψαχνομαι!
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 41 λεπτά πριν, ritualistic είπε δεν εχω παραπονο σε γενικες γραμμες απο αντιπροσωπεια αλλα και πολυ μακρια μου πεφτει και σιγουρα το μεγαλο σερβις της 4ετιας θα καλοπληρωθει χαχαχ οποτε ψαχνομαι! Δε θέλω να ρωτήσω καν τιμή 😂😂😂 αλλα θα το κάνω εκεί τουλάχιστον και αυτό. Γελάει ο κόσμος βέβαια με τα χλμ που έχω - άλλοι κάνουν το πρώτο σέρβις σε αυτά τα χλμ - όποτε τι να αλλάξουν…;
jimmy213 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Έχω ένα Megane 3, 1.5dci, 90hp. Μιας και από βδομάδα θα ψαχτώ για λάστιχα (195/65R15), κερδίζω κάτι πχ από 91H σε 91V ή είναι περισσότερο ψυχολογικό;
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Έχω ένα Megane 3, 1.5dci, 90hp. Μιας και από βδομάδα θα ψαχτώ για λάστιχα (195/65R15), κερδίζω κάτι πχ από 91H σε 91V ή είναι περισσότερο ψυχολογικό; Όχι δε κερδίζεις κάτι… βαλε ότι είχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις