Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! 
Μια κ πιασαμε λαστιχα, πηγα χτες για το Τκρος (205/60/16) για λαστιχα
Οκ ηξερα οτι εχουν ανεβει οι τιμες, αλλα μου φανηκαν πολυ ακριβα 

Αργυρουπολη πηγα, μου εδωσαν τιμες
490Continental /
480Goodyear /
480Bridgestone (αυτα που φοραει απο τη μανα του) 

Εχετε καναν λαστιχα, καμια προταση να μη χαιδευει το 500αρικο 

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες μήπως παίξεις λίγο με τη διάσταση…

εγω για λάστιχα εδώ και χρόνια στο φώκα πάω αρκετά καλές τιμές. Επίσης καλό μαγαζί με καλές τιμές αλλά συνήθως βαριέμαι να πάω ως εκεί είναι ο μπιλιρης

• Like 2
Δημοσ.

thanks george,  τους πηρα τηλ στον Αλιμο μολις: 

487 Bridge 
515 Michelin (μου τα πουλησε σαν τοπ επιλογη κ οτι βγαζουν τα λεφτα τους)
375firestone 

Θα δοκιμασω κ αλλου να ρωτησω

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

thanks george,  τους πηρα τηλ στον Αλιμο μολις: 

487 Bridge 
515 Michelin (μου τα πουλησε σαν τοπ επιλογη κ οτι βγαζουν τα λεφτα τους)
375firestone 

Θα δοκιμασω κ αλλου να ρωτησω

Και εγώ στον Φωκά βάζω , εκεί πήγα εχθές για την ρεζέρβα , καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πολύ φτηνή διάσταση.

Η 205/55/16 αλλά έχει αρκετή διαφορά από την 205/60.

Στο πασσατ έχω 215/60/16 από 215/55/16 σε θερινά (205/55/16 σε χειμερινά) που τα έβαλα για δοκιμή επειδή μου τα χάρισαν. Γενικά μικροδιαφορές μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μικρότερα δεν θα έβαζα.

Τώρα ψάχνονται να δω τι θα βάλω το καλοκαίρι... 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, filarhos είπε

Δεν είναι πολύ φτηνή διάσταση.

Η 205/55/16 αλλά έχει αρκετή διαφορά από την 205/60.

Στο πασσατ έχω 215/60/16 από 215/55/16 σε θερινά (205/55/16 σε χειμερινά) που τα έβαλα για δοκιμή επειδή μου τα χάρισαν. Γενικά μικροδιαφορές μπορείς να δοκιμάσεις αλλά μικρότερα δεν θα έβαζα.

Τώρα ψάχνονται να δω τι θα βάλω το καλοκαίρι... 

νομίζω ότι μπορεί να παίξει λίγο πάνω κάτω, ιδανικά να βρει κάποιο που να μπαίνει από το εργοστάσιο και να είναι φθηνότερη (πιο συνηθισμένη). Σε 195/55/16 είχα βάλει 205/55 και ήταν κομπλέ αλλά έβγαινε κ με εκείνο το νούμερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα ομαδα!

η εργοστασιακη εγγυηση οπου να ναι φτανει στο τελος της φετος... εχει υποψiν καποιος καλο συνεργειο για audi στα νοτια ?

Επεξ/σία από ritualistic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχώς το 205-55 είναι εκτός ορίων ή οριακό θα έλεγα

Screenshot-2024-01-19-12-19-50-PM.png

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.

Αν η μεταβοκη ήταν προς τα επάνω θα σου έλεγα δοκίμασε το. Σε πολύ αδύναμο αυτοκίνητο πασσατ b6 1.6 πήγα σε +3.6% και δεν είδα καμιά διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry τα έβαλα ανάποδα. 

η μεταβολή είναι στο -3,14% μιας και η αρχική διάσταση είναι η 205-60 αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι.

εγώ όπως το βλέπω το αμάξι θα κερδίσει σε σπιρτάδα και θα χάσει λίγο σε άνεση αλλά όλα σχετικά είναι.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ritualistic είπε

καλημερα ομαδα!

η εργοστασιακη εγγυηση οπου να ναι φτανει στο τελος της φετος... εχει υποψiν καποιος καλο συνεργειο για audi στα νοτια ?

σπυρο για βορεια εχω κατι κατα νου-νοτια ξερω καποιον "ξακουστο" αλλα δεν εχω εμπειρια σα μαστορας τι λεει, εγω βεβαια (τουλαχιστον για την ωρα) θα το συνεχισω αντιπροσωπεία

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paylidis είπε

σπυρο για βορεια εχω κατι κατα νου-νοτια ξερω καποιον "ξακουστο" αλλα δεν εχω εμπειρια σα μαστορας τι λεει, εγω βεβαια (τουλαχιστον για την ωρα) θα το συνεχισω αντιπροσωπεία

δεν εχω παραπονο σε γενικες γραμμες απο αντιπροσωπεια αλλα και πολυ μακρια μου πεφτει και σιγουρα το μεγαλο σερβις της 4ετιας θα καλοπληρωθει χαχαχ οποτε ψαχνομαι!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ritualistic είπε

δεν εχω παραπονο σε γενικες γραμμες απο αντιπροσωπεια αλλα και πολυ μακρια μου πεφτει και σιγουρα το μεγαλο σερβις της 4ετιας θα καλοπληρωθει χαχαχ οποτε ψαχνομαι!

Δε θέλω να ρωτήσω καν τιμή 😂😂😂

αλλα θα το κάνω εκεί τουλάχιστον και αυτό. Γελάει ο κόσμος βέβαια με τα χλμ που έχω - άλλοι κάνουν το πρώτο σέρβις σε αυτά τα χλμ - όποτε τι να αλλάξουν…;

Δημοσ.

Έχω ένα Megane 3, 1.5dci, 90hp. Μιας και από βδομάδα θα ψαχτώ για λάστιχα (195/65R15), κερδίζω κάτι πχ από 91H σε 91V ή είναι περισσότερο ψυχολογικό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Έχω ένα Megane 3, 1.5dci, 90hp. Μιας και από βδομάδα θα ψαχτώ για λάστιχα (195/65R15), κερδίζω κάτι πχ από 91H σε 91V ή είναι περισσότερο ψυχολογικό;

Όχι δε κερδίζεις κάτι… βαλε ότι είχε 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...