Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

eshopwedrop?

Θα ανέβει πάλι το συνολικό κόστος

Έστειλα στον φίλο πωλητή μήπως μου πεί διαστάσεις

Ε ρε πρόβλημα το 2024 να ψάχνεις ρεζέρβα

Καλά αν δεν βρώ τίποτα θα πάρω μία κανονική στο τέλος και θα την φορτώνω μπαγκαζιέρα , έτσι και αλλιώς για τα ταξίδια την θέλω μόνο , εδώ έχουμε και οδική

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Θα ανέβει πάλι το συνολικό κόστος

Έστειλα στον φίλο πωλητή μήπως μου πεί διαστάσεις

Ε ρε πρόβλημα το 2024 να ψάχνεις ρεζέρβα

Καλά αν δεν βρώ τίποτα θα πάρω μία κανονική στο τέλος και θα την φορτώνω μπαγκαζιέρα , έτσι και αλλιώς για τα ταξίδια την θέλω μόνο , εδώ έχουμε και οδική

προσωπικά θα εψαχνα να βρω μια μεταχειρη ιδια ζαντα και θα εβαζα ενα ιδιο λαστιχο ειτε καινουργιο ειτε ελαφρως μεταχειρισμενο... τουλαχιστον να εχω ιδια ρεζερβα με τις ζαντες...

τα φελιζολ τα εχεις ολα οπως πρεπει;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

προσωπικά θα εψαχνα να βρω μια μεταχειρη ιδια ζαντα και θα εβαζα ενα ιδιο λαστιχο ειτε καινουργιο ειτε ελαφρως μεταχειρισμενο... τουλαχιστον να εχω ιδια ρεζερβα με τις ζαντες...

Το θέμα είναι να χωράει κιόλας Γιώργο , γιατί κανονική ρόδα δεν παίρνει . Για αυτό ψάχνω τις διαστάσεις της ρεζέρβας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Το θέμα είναι να χωράει κιόλας Γιώργο , γιατί κανονική ρόδα δεν παίρνει . Για αυτό ψάχνω τις διαστάσεις της ρεζέρβας

ωπ ναι αλλαζει το πραγμα εδώ, για αυτο σε ρωτησα (με το εντιτ) για τα φελιζολ για να δεις τι χωραει...

σε εμενα πχ μπαινει κανονικη 17αρα (αυτα που φοραει)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2024 στις 5:32 ΜΜ, paylidis είπε

Είμαι περίεργος να δω αν το τροκ που είναι η τουμπανιασμένη έκδοση θα έχει…

Δεν έχει (αν εννοείς την Style)

• Thanks 1
Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsofras είπε

https://www.cupraofficial.gr/owners/cupra-manuals/cupra-formentor

σελίδα 395 για δες αυτές τις διαστάσεις που γράφει αν σου κάνουν. και στη 400 έχει κάποιες πληροφορίες για τη ρεζέρβα (όχι διαστάσεις)

" την περίπτωση μίας μικρότερης προσωρινής ρεζέρβας (125/70 R16 ή 125/70 R18) φουσκώστε με μία πίεση 4,2 bar όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα των πιέσεων των ελαστικών"

Επεξ/σία από sotiris123
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

thx man

Αυτή είναι μου έστειλα και παλικάρι που την έχει , 125/70/18

Σε σύγκριση με το δικά μου αυτή έχει χειρότερη περίμετρο απο αυτή που μου είπε ο λαστιχάς :D

4 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

https://www.cupraofficial.gr/owners/cupra-manuals/cupra-formentor

σελίδα 395 για δες αυτές τις διαστάσεις που γράφει αν σου κάνουν. και στη 400 έχει κάποιες πληροφορίες για τη ρεζέρβα (όχι διαστάσεις)

" την περίπτωση μίας μικρότερης προσωρινής ρεζέρβας (125/70 R16 ή 125/70 R18) φουσκώστε με μία πίεση 4,2 bar όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα των πιέσεων των ελαστικών"

Ευχαριστώ πολύ

Δεν ξέρω γιατί έβαλαν με τόση διαφορά απο το 245/45/18 πάντως

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω γιατί ακριβώς χρειάζεστε ρεζέρβα? Δεν σας κάνει το κιτ επισκευής που έχει? στη hyundai 60 ευρώ έχει. Αν χρειαστεί ποτέ το αλλάζεις. Μέσα στη πόλη δε κάθομαι να αλλάξω θα καλέσω οδική (υπάρχει στους όρους αν καλύπτει ρυμούλκηση η απλά αλλαγή). Η μόνη χρήση που βλέπω είναι να σπάσει τελείως το ελαστικό στην Εθνική και να διελυθεί.

Γενικά τα pdf των manual πιάνει πολύ καλά η αναζήτηση του adobe και βρίσκεις άμεσα στα βιβλιαράκια ότι θες. Το έχω μόνιμα κατεβασμένο στο κινητό αν χρειαστώ κάτι.

Επεξ/σία από sotiris123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

Να ρωτήσω γιατί ακριβώς χρειάζεστε ρεζέρβα? Δεν σας κάνει το κιτ επισκευής που έχει? στη hyundai 60 ευρώ έχει. Αν χρειαστεί ποτέ το αλλάζεις. Μέσα στη πόλη δε κάθομαι να αλλάξω θα καλέσω οδική (υπάρχει στους όρους αν καλύπτει ρυμούλκηση η απλά αλλαγή). Η μόνη χρήση που βλέπω είναι να σπάσει τελείως το ελαστικό στην Εθνική και να διελυθεί.

Για το ενδεχόμενο να πάθω λάστιχο σε νησί / ερημιά / βράδυ σε δύσβατο δρόμο κτλ

Για Αθήνα δεν έχω το άγχος θα έρθει η οδική , έπαθα λάστιχο στα Καμένα βούρλα με το C3 της γυναίκας , ο γρύλος ήταν της πλάκας δεν ξεβίδωνε το μπουλόνι με τίποτα , περιμέναμε οδική 1 ώρα στους 40 βαθμούς

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Για Αθήνα δεν έχω το άγχος θα έρθει η οδική , έπαθα λάστιχο στα Καμένα βούρλα με το C3 της γυναίκας , ο γρύλος ήταν της πλάκας δεν ξεβίδωνε το μπουλόνι με τίποτα , περιμέναμε οδική 1 ώρα στους 40 βαθμούς

Το kit επισκευής δεν βολεύει? Η μόνη φορά που μου έτυχε λάστιχο ήταν στα 5 μέτρα από βουλκανιζατέρ και δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να το ψάξω παραπάνω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

1 ώρα θα έκανες να το αλλάξεις στους 40° ....:lol:

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Καλησπέρα 

είπα να περάσω και από δω μια βόλτα να δω τι παίζει 

Καλώς μας βρήκες

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Γενικά τα pdf των manual πιάνει πολύ καλά η αναζήτηση του adobe και βρίσκεις άμεσα στα βιβλιαράκια ότι θες. Το έχω μόνιμα κατεβασμένο στο κινητό αν χρειαστώ κάτι.

εγώ προσωπικά κάνω 25.000+ χλμ το χρόνο. και επειδή αρκετά από αυτά τα χλμ είναι ταξίδια θεωρώ πως έχω σχετικά αυξημένες πιθανότητες να πάθω λάστιχο. και όταν έχει μέσα και παιδιά κλπ δεν παλεύεται να κάθεσαι να περιμένεις την οδική με τις ώρες. μιλάμε τώρα για περίπτωση που το λάστιχο σκιστεί. 

το κιτ επισκευής το έχω κι αυτό μέσα στο αυτοκίνητο αν ποτέ προκύψει κάτι light (φτου φτου) 

• Like 4

• Δημιουργία νέου...