Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, h3342 είπε

ρε μαγκες καμια φωτο απο αυτο το φορμεντορ του θωμα παιζει? τοσο καιρο για αυτο διαβαζω δεν το εχω δει!ειχε κανει καμια παρουσιαση πιο πισω να ψαξω να βρω αν δεν βαριεται και ο ιδιος να  ξανα ανεβασει

IMG_20231006_174413(Medium).jpg.320b5ebdd2d9055f43e92f74ddbb2db3.jpg.b42ce699cc9060316aa830bdc860ae9e.jpgIMG_20231006_170821(Medium).jpg.80872ca5b0269d3cb91e118d1ba06e0b.jpg.9996df04e44665b3322ac5448ee13681.jpgIMG_20231007_133604(Medium).jpg.c4ba5509d7063ecdcb66604b31c7fe82.jpg.27488dfa4a12eedffab3c3faef46cc6e.jpgIMG_20231006_201055(Medium).jpg.5ee4a445a3c6f308d4ae4612ebd804d5.jpg.a9352b40e6c8b956588f93b86207104a.jpg

Και η τιμητική του detailer της ομάδας :D ( o @NTC Labs είναι στη φωτό)

IMG_20231007_122015.jpg.bff337f5f10ca8fe653a778637c2e40e.jpg.d1ce0eb932fb6a48eef23735e75d2be0.jpg

• Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, atrigane είπε

@tsofras Θωμά έχεις paddles στο τιμόνι;

Ναι , αλλά δεν τα χρησιμοποιώ όπως και στο Leon που είχα στα 5 χρόνια 2 φορές είχα παίξει :D

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι , αλλά δεν τα χρησιμοποιώ όπως και στο Leon που είχα στα 5 χρόνια 2 φορές είχα παίξει :D

Το έχεις συνέχεια στο D; Ή προτιμάς αλλαγές από το λεβιέ; ρωτάω γιατί τα δουλεύω συνέχεια στο passat και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου κακοφανεί να κάνω αλλαγές στο μοχλό. Δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω θα πάρω κάτι άλλο (που δεν ικανοποιεί σε άλλους τομείς μόνο κ μόνο για να έχω την αμεσότητα των paddles, να μην σηκώνω το χέρι από το τιμονι)

4 λεπτά πριν, atrigane είπε

Το έχεις συνέχεια στο D; Ή προτιμάς αλλαγές από το λεβιέ; ρωτάω γιατί τα δουλεύω συνέχεια στο passat και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου κακοφανεί να κάνω αλλαγές στο μοχλό. Δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω θα πάρω κάτι άλλο (που δεν ικανοποιεί σε άλλους τομείς μόνο κ μόνο για να έχω την αμεσότητα των paddles, να μην σηκώνω το χέρι από το τιμονι)

Ναι στο D το έχω γιατί είμαι και στο στρώσιμο.

Και εγώ όταν ήταν να πάρω το Leon με είχε πιάσει τρέλα να έχει paddles οπωσδήποτε και τελικά όπως είπα δεν τα χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

full gimmick τα paddles... κ εγω ειχα φαει στο παρελθον σκαλωμα και τα ηθελα στο 450 brabus, πηγα πληρωσα αντιπροσωπεία αλλα 7,5 κατοσταρικα, και οριακα τα χρησιμοποιησα 10 φορες στα ~3 χρονια που το κρατησα

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1

41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι στο D το έχω γιατί είμαι και στο στρώσιμο.

Και εγώ όταν ήταν να πάρω το Leon με είχε πιάσει τρέλα να έχει paddles οπωσδήποτε και τελικά όπως είπα δεν τα χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ

12 λεπτά πριν, paylidis είπε

full gimmick τα paddles... κ εγω ειχα φαει στο παρελθον σκαλωμα και τα ηθελα στο 450 brabus, πηγα πληρωσα αντιπροσωπεία αλλα 750 κατοσταρικα, και οριακα τα χρησιμοποιησα 10 φορες στα ~3 χρονια που το κρατησα

Τι να πω ίσως είχατε/έχετε πιο εξελιγμένο κιβώτιο, στο δικό μου το βρίσκω πολύ χαζό ειδικά σε συνεχόμενες στροφές είναι σπαστικό, πατάς γκάζι κατεβάζει σχέση, ανοίγεις στην ευθεία, λίγο πριν μπεις στη στροφή ανεβάζει σχέση, οπότε σε κρεμάει. Η χειροκίνητη λειτουργία είναι μονόδρομος.  Οκ στη Αθήνα σε κίνηση κουμπώνεις D και πας ξεκούραστα δεν το συζητώ 

• Like 1

1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Τι να πω ίσως είχατε/έχετε πιο εξελιγμένο κιβώτιο, στο δικό μου το βρίσκω πολύ χαζό ειδικά σε συνεχόμενες στροφές είναι σπαστικό, πατάς γκάζι κατεβάζει σχέση, ανοίγεις στην ευθεία, λίγο πριν μπεις στη στροφή ανεβάζει σχέση, οπότε σε κρεμάει. Η χειροκίνητη λειτουργία είναι μονόδρομος.  Οκ στη Αθήνα σε κίνηση κουμπώνεις D και πας ξεκούραστα δεν το συζητώ 

θυμισε μου, hyundai;;

Μόλις τώρα, atrigane είπε

Passat 2.0 tfsi 1ο στάδιο.  Έχει το aisin όχι dsg

A ναι... εντυπωση μου κανει παντως θα περιμενα να το ακουσω για huyndai αυτο... Αisin φοραγε και η Bmw και ηταν συμπαθητικο (αν κ προτιμω το ZF)

• Like 1

47 λεπτά πριν, paylidis είπε

full gimmick τα paddles... κ εγω ειχα φαει στο παρελθον σκαλωμα και τα ηθελα στο 450 brabus, πηγα πληρωσα αντιπροσωπεία αλλα 750 κατοσταρικα, και οριακα τα χρησιμοποιησα 10 φορες στα ~3 χρονια που το κρατησα

Έδωσες 75.000 δηλαδή;😜

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Θα σύμφωνησω. Πριν πάρω το león hybrid ανυπομονούσα να τα χρησιμοποιήσω, τα χρησιμοποιήσα κάποιες φορές και μετά σιγά σιγά κατάλαβα πως το κιβώτιο ειδικά στο Sport  ξέρει να τα κάνει καλύτερα από εμένα και στο στροφιλίκι 🫠 Γενικά νομίζω συνηθίζουμε και την άνεση του αυτόματου οπότε σταδιακά συνηθίζεις να μην εμπλέκεσαι πουθενά σε αλλαγές σχέσεων.

Παρένθεση κάποιες φορές στο κατέβασμα ή ανέβασμα της διαδρομής Διακόπτο- Καλάβρυτα, όταν πήγαινα να κατεβάσω κάποιες φορές είχε μια υστέρηση στην απόκριση (ίσως για να προστατέψει ο εγκέφαλος το κιβώτιο?).

• Like 2

50 λεπτά πριν, Badass είπε

Θα σύμφωνησω. Πριν πάρω το león hybrid ανυπομονούσα να τα χρησιμοποιήσω, τα χρησιμοποιήσα κάποιες φορές και μετά σιγά σιγά κατάλαβα πως το κιβώτιο ειδικά στο Sport  ξέρει να τα κάνει καλύτερα από εμένα και στο στροφιλίκι 🫠 Γενικά νομίζω συνηθίζουμε και την άνεση του αυτόματου οπότε σταδιακά συνηθίζεις να μην εμπλέκεσαι πουθενά σε αλλαγές σχέσεων.

Παρένθεση κάποιες φορές στο κατέβασμα ή ανέβασμα της διαδρομής Διακόπτο- Καλάβρυτα, όταν πήγαινα να κατεβάσω κάποιες φορές είχε μια υστέρηση στην απόκριση (ίσως για να προστατέψει ο εγκέφαλος το κιβώτιο?).

Γενικά και για την ζωή του κιβωτίου καλύτερα να κάνεις kick down παρά να κατεβάζεις χειροκίνητα (εννοώ αν το έχεις στο D/S αλλά αυτόματο) .

27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γενικά και για την ζωή του κιβωτίου καλύτερα να κάνεις kick down παρά να κατεβάζεις χειροκίνητα (εννοώ αν το έχεις στο D/S αλλά αυτόματο) .

Το αντίθετο ήξερα.. ότι τα kickdowns φουσκώνουν απότομα την τουρμπίνα και ζορίζεται υπερβολικά χωρίς να αποδίδει τα μέγιστα 

• Δημιουργία νέου...