Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Επειδή ήμουν σίγουρος ότι γίνεται, κατέβηκα στον λέοντα να το τσεκάρω

1. Όταν έχεις τη συντόμευση του Start/Stop system, πατώντας το βελάκι στα δεξιά σου εμφανίζει το Lane Assist.
    Άρα μπορείς να τα κλείσεις και τα 2 χωρίς να μπεις μέσα στις ρυθμίσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να πατήσεις μερικές φορές το βελάκι ξανά για να επιστρέψει στο Start/Stop έτσι ώστε να το ξανακλείσεις την επόμενη φορά
    2.jpg.5972617f4e40fd140cebdd00e9823e3d.jpg   1.jpg.257daaecaafc3bad6247ba7cece52a7a.jpg

2. Επίσης αν δεν θες να έχεις καθόλου αυτή τη συντόμευση στο home screen επειδή μπορεί να σου στερεί κάτι άλλο, η άλλη λύση είναι να πατήσεις (το κρατάς για λίγο πατημένο) το ON/OFF button κάτω αριστερά στην οθόνη και να σε οδηγήσει στην "lock-screen" η οποία έχει αυτές τις συντομεύσεις. Κάνεις turn off και στα 2 και μετά ξαναπατάς το ON/OFF και ξαναμπαίνεις στην home screen

3.jpg.89c56d8b4798d51dc1fc4e984bae4db3.jpg

ωραιος, θωμα τσεκαρε το

υ.γ. με εκπλησουν και με εκνευριζουν ταυτοχρονα αυτες οι οθονες στα αμαξια... νομιζω οτι προτιμω τη δικη μου που ειναι απολυτως βασική τελικα χωρις πολλα φρουφρου και αρωματα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

ωραιος, θωμα τσεκαρε το

υ.γ. με εκπλησουν και με εκνευριζουν ταυτοχρονα αυτες οι οθονες στα αμαξια... νομιζω οτι προτιμω τη δικη μου που ειναι απολυτως βασική τελικα χωρις πολλα φρουφρου και αρωματα

Κοίτα η 8αρα που είχα στο Leon επειδή είχε και τα κουμπάκια ήταν πιο βολική , η 10αρα όμως έχει καλύτερη ανάλυση , το google maps ήταν ξεπλυμένο στην 8αρα

26 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Επειδή ήμουν σίγουρος ότι γίνεται, κατέβηκα στον λέοντα να το τσεκάρω

1. Όταν έχεις τη συντόμευση του Start/Stop system, πατώντας το βελάκι στα δεξιά σου εμφανίζει το Lane Assist.
    Άρα μπορείς να τα κλείσεις και τα 2 χωρίς να μπεις μέσα στις ρυθμίσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να πατήσεις μερικές φορές το βελάκι ξανά για να επιστρέψει στο Start/Stop έτσι ώστε να το ξανακλείσεις την επόμενη φορά
    2.jpg.5972617f4e40fd140cebdd00e9823e3d.jpg   1.jpg.257daaecaafc3bad6247ba7cece52a7a.jpg

2. Επίσης αν δεν θες να έχεις καθόλου αυτή τη συντόμευση στο home screen επειδή μπορεί να σου στερεί κάτι άλλο, η άλλη λύση είναι να πατήσεις (το κρατάς για λίγο πατημένο) το ON/OFF button κάτω αριστερά στην οθόνη και να σε οδηγήσει στην "lock-screen" η οποία έχει αυτές τις συντομεύσεις. Κάνεις turn off και στα 2 και μετά ξαναπατάς το ON/OFF και ξαναμπαίνεις στην home screen

3.jpg.89c56d8b4798d51dc1fc4e984bae4db3.jpg

thx man θα το δω όταν ξαναπάρω το αμάξι

37 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοίτα η 8αρα που είχα στο Leon επειδή είχε και τα κουμπάκια ήταν πιο βολική , η 10αρα όμως έχει καλύτερη ανάλυση , το google maps ήταν ξεπλυμένο στην 8αρα

1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

Σιγουρα βολευουν τα κουμπια... το θεμα ειναι οτι εν τελει στη 10αρα πχ εχει μαζευτει τοσο πληροφορία και τοσα φρουφρου και αρωματα που χανεται η ουσία και στο τελος εχεις να διαχειριστείς μια απλη ρυθμιση  και να απαιτει 3-4-5 κινησεις αντι για 1 που θα ηθελε ενα κουμπακι

το πρωτο αμαξι που ειχα δει κ ηταν ετσι σπαστικο (πχ στο κλεισιμο του s/s) ηταν το C3... απιστευτη ταλαιπωρια!

• Like 3

Στο i30 είναι 2 κουμπιά η απενεργοποίηση τους. Ούτε συντομεύσεις ούτε τίποτα. Σαν πιλότος πριν ξεκινήσεις πατάς κουμπιά αβερτα. Έτσι μου το περιέγραψε η γυναίκα.😂

8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Στο i30 είναι 2 κουμπιά η απενεργοποίηση τους. Ούτε συντομεύσεις ούτε τίποτα. Σαν πιλότος πριν ξεκινήσεις πατάς κουμπιά αβερτα. Έτσι μου το περιέγραψε η γυναίκα.😂

και στο Q3 ευτυχως εχω κουμπια... lane assist επανω στο φλας, s/s στο φιλετο κατω απο το a/c, ομοιως κ ευτυχως a/c με φυσικα πληκτρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To λοιπόν πήρα το αμάξι .

Όλα κομπλέ δεν ακούγεται τίποτα πλέον , είχαν βάλει ανάποδα τις βάσεις του ουρανού απο το εργοστάσιο και δεν είχαν βάλει και αφρολεξ ανάμεσα στα πλαστικά 🤐

Οπότε έβαλαν σωστά τις βάσεις και αφρολεξ , δεν ακούγεται κιχ

Άιντε να δούμε , μιας και πήγα παρήγγειλα και αυτά

5FF061201A.jpg.952437c08d3dd9b55e82b51eca0976eb.jpg

(Χωρίς την τσάντα :D )

5FA071750-9DG.jpg.953485e6a9237d02ac779fdba6c900aa.jpg

5FA0642059DG.jpg.937f9dcc1a8bda361f849e789ccde170.jpg

Επίσης βρήκα και KIT ρεζέρβας απο λαστιχά κοντά μου στα 300ε κομπλέ .

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 10

άλλο πάλι κι αυτό. άρα ή όλη η γραμμή παραγωγής είναι στημένη λάθος και έπρεπε να έχουν βγάλει ανάκληση ή τη συναρμολόγηση την κάνουν άνθρωποι ; 

Ρε Θωμά ευχαριστώ ειπες που σου έστειλαν χειροποίητο αυτοκίνητο ή ήσουν αγενής ; :P

1 minute ago, zanskou said:

άλλο πάλι κι αυτό. άρα ή όλη η γραμμή παραγωγής είναι στημένη λάθος και έπρεπε να έχουν βγάλει ανάκληση ή τη συναρμολόγηση την κάνουν άνθρωποι ; 

Ρε Θωμά ευχαριστώ ειπες που σου έστειλαν χειροποίητο αυτοκίνητο ή ήσουν αγενής ; :P

μα πραγματικα.. θεωρητικα ειναι αυτοματοποιημενςε γραμμες παραγωγης..χοντρο ρε γαμωτο

quality control για κλάματα ( παντου στις ημερες μας..η εποχη της ξεπετας)

• Like 3

3 λεπτά πριν, zanskou είπε

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

δεν τους κολακεύει όλο αυτό ....

Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

μα πραγματικα.. θεωρητικα ειναι αυτοματοποιημενςε γραμμες παραγωγης..χοντρο ρε γαμωτο

quality control για κλάματα ( παντου στις ημερες μας..η εποχη της ξεπετας)

Κοιτάχτε , επειδή έχω δει άπειρα βιντεο απο όλες τις μάρκες κατασκευής των αυτοκινήτων στα εργοστάσια , αν δεν κάνω λάθος η τοποθέτηση του ουρανού (όπως και πολλών διαφορετικών μερών του αυτοκινήτου) γίνεται με το χέρι.

Είναι 3ων ετών μοντέλων και ακόμη και το εργοστάσιο δεν το είχε ξαναπετύχει , απο την τύχη που έχω εγώ πέτυχα τον υπάλληλο που τα είχε τσούξει / βαριόταν ή έκανε ένα ανθρώπινο λάθος βρε αδερφέ τι να κάνουμε.

Προσωπικά δεν με πειράζει , περισσότερο ικανοποιήθηκα γιατί το έψαξαν στο service με το μηχάνημα ταλαντώσεων, είχαν απάντηση την επόμενη μέρα απο τα κεντρικά της Ισπανίας και απο ότι μου είπαν τους πίεζαν κιόλας να το φτιάξουν (επειδή δεν είχαν όχημα αντικατάστασης και με καθυστέρησαν)

Οπότε όλα καλά για εμένα , μακάρι όλα τα θέματα να τα έλυναν έτσι (είδα την τύχη μου και με το Leon) , η μέρα με την νύχτα η αντιμετώπιση.

Μάλλον λόγω μάρκας αλλά επειδή άλλαξαν και τεχνικό σύμβουλο εκεί που πάω , νέο παλικάρι με όρεξη και χωρίς ειρωνείες .

Αυτά ας ελπίσουμε να μη βγάλει κάτι άλλο :)

5 λεπτά πριν, dstilio είπε

Οι φωτογραφίες είναι από άλλο αμάξι από την αντιπροσωπεία ή είναι όντως μεταχειρισμένο; Κοιτά μοκέτα! Πεντακάθαρη!

Όχι μαν απο το site είναι απλά τα παρήγγειλα δεν τα έχω βάλει ακόμη (αν και το δικό μου έτσι είναι μέσα και θα είναι μέχρι να το πουλήσω :D )

Να δείτε εδώ στο Polo στο 07.40

• Like 7

47 minutes ago, tsofras said:

To λοιπόν πήρα το αμάξι .

Όλα κομπλέ δεν ακούγεται τίποτα πλέον , είχαν βάλει ανάποδα τις βάσεις του ουρανού απο το εργοστάσιο και δεν είχαν βάλει και αφρολεξ ανάμεσα στα πλαστικά 🤐

Οπότε έβαλαν σωστά τις βάσεις και αφρολεξ , δεν ακούγεται κιχ

Άιντε να δούμε , μιας και πήγα παρήγγειλα και αυτά

5FF061201A.jpg.952437c08d3dd9b55e82b51eca0976eb.jpg

(Χωρίς την τσάντα :D )

5FA071750-9DG.jpg.953485e6a9237d02ac779fdba6c900aa.jpg

5FA0642059DG.jpg.937f9dcc1a8bda361f849e789ccde170.jpg

Επίσης βρήκα και KIT ρεζέρβας απο λαστιχά κοντά μου στα 300ε κομπλέ .

Αυτό είναι όλο κι όλο το πορτμπαγκάζ? 

3 λεπτά πριν, zanskou είπε

Θωμά πήγες στο ίδιο συνεργείο που πήγαινες και το Leon ή σε άλλο ;

Στο ίδιο , αλλά έχουν νέο τεχνικό σύμβουλο όπως έγραψα πριν και δεν έχει καμία σχέση το  παληκάρι

• Δημιουργία νέου...