tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Για αυτό σκονταρα παιδιά, όλα στο φως. Λάδια νερά τα πάντα τα βλέπεις στο καντράν 😎 Στα Cupra έχουν βάλει και θερμοκρασία για το DSG 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Στα Cupra έχουν βάλει και θερμοκρασία για το DSG Αχρείαστη να ναι… αν ανεβει μπορεί να σπάσει; 😂 38.8 39.9 που έλεγε κ το λαϊκό άσμα των 90s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Αχρείαστη να ναι… αν ανεβει μπορεί να σπάσει; 😂 38.8 39.9 που έλεγε κ το λαϊκό άσμα των 90s Φαντάζομαι αν περάσει την θερμοκρασία μπορεί να σπάσει, τουλάχιστον έχεις ένδειξη πλέον να κάνεις στην άκρη να το φορτώσεις να γλυτώσεις την μεγάλη ζημιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε Για αυτό σκονταρα παιδιά, όλα στο φως. Λάδια νερά τα πάντα τα βλέπεις στο καντράν 😎 τα ξέρω ρε παιδιά τα VAG εν τω μεταξύ κάποιος διάβασα στο fb groub ότι διάβάζει κανονικά τα πάντα με ένα https://lufiau.com/products/lufi-xs-obd2-gauge που στην ουσία είναι ένα ενσύρματο obd με οθόνη δικιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα ξέρω ρε παιδιά τα VAG εν τω μεταξύ κάποιος διάβασα στο fb groub ότι διάβάζει κανονικά τα πάντα με ένα https://lufiau.com/products/lufi-xs-obd2-gauge που στην ουσία είναι ένα ενσύρματο obd με οθόνη δικιά του. Ναι αλλά οβερκιλ δεν είναι η 200αρα..; Τόσα χρόνια ζούσαμε χωρίς θερμοκρασία λαδιού να ήταν να το βάλεις πίστα πάει κ έρχεται τώρα για τα σούρτα φέρτα σούπερ μάρκετ φροντιστήρια θα έλεγα να μην ασχολείσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου το λέω από την άποψη ότι με ένα απλό μαραφέτι μια χαρά διαβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, paylidis είπε να χαιρεσαι που δε λειτουργει... γτ πιο πολυ ζημια κανει παρα κερδιζεις σε καυσιμα @tsofras Καλα παει αυτο... 7 ώρες πριν, adi32 είπε Μπαταρια θες Αν και δεν εχει νοημα να το εχεις ενεργο Νωρίς δεν είναι για 2,5 ετών αυτοκίνητο;; Λέτε να με αφήσει στα ξαφνικά;;; Believe it or not είχα συνηθίσει αυτή την ηρεμία όταν λειτουργούσε κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, gxyp είπε Νωρίς δεν είναι για 2,5 ετών αυτοκίνητο;; Λέτε να με αφήσει στα ξαφνικά;;; Believe it or not είχα συνηθίσει αυτή την ηρεμία όταν λειτουργούσε κανονικά.. Για να σε αφήσει από τώρα δε νομίζω. Κανείς χλμ εκτός πόλης καθόλου; 48 λεπτά πριν, dtk-386 είπε το λέω από την άποψη ότι με ένα απλό μαραφέτι μια χαρά διαβάζει. Κρατά μικρό κάλαθο γενικά. Δε κάνει τόσο εύκολα ένα κινεζικό μαραφει σωστή προσομοίωση πρωτοκόλλων obd2… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Για να σε αφήσει από τώρα δε νομίζω. Κανείς χλμ εκτός πόλης καθόλου; Κρατά μικρό κάλαθο γενικά. Δε κάνει τόσο εύκολα ένα κινεζικό μαραφει σωστή προσομοίωση πρωτοκόλλων obd2… Όχι πολλά τον τελευταίο καιρό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, gxyp είπε Όχι πολλά τον τελευταίο καιρό.. Αν βγεις και κανείς καμία 200αρια εκτός πόλης θα επανέλθει… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, gxyp είπε Όχι πολλά τον τελευταίο καιρό.. Όπως λέει ο Γιώργος είναι , πήγαινε να την μετρήσεις μπορεί να θέλει ένα ταξιδάκι να γεμίσει. Και εγώ το έχω αυτό το θέμα τον χειμώνα , είναι συνέχεια πεσμένη Στο Leon 5F που είχα την είχα αλλάξει και στα 2 χρόνια τα έφτυσε πάλι , είναι και λίγο lotto τη μπαταρία θα σου κάτσει με το start-stop που να αντέξει. Εμένα ο πατέρα μου στο clio κράτησε 7 χρόνια την εργοστασιακή , άλλαξε (άλλη μάρκα έβαλε) και του άντεξε 1.5 χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου καλά δεν ειναι και για άγχος απαραίτητα. το start/stop θέλει τη μπαταρία σχεδόν καινούργια για να παίζει σωστά. θέλω να πω οτι μπορει να έχει βγει οφφ αυτό, αλλά η μπαταρία να έχει ζωή για 1-2 χρόνια ακομη. καλό ειναι να της γινει μια μέτρηση για να φανει τι ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Kαι κυρίως για να σας πω και την δική μου εμπειρία και να μην τρώτε παπά, στην Citroen αντιρποσωπεία μου είπαν ότι ήθελε αλλαγή η μπαταρία επειδή δεν δούλευε το Start Stop και την μέτρησαν λέει όταν πήγα για το Service, και από τότε έχουν περάσει 2 χρόνια και μιά χαρά πάει ακόμα το αυτοκίνητο χωρίς να δουλεύει το Start Stop απλά. Βέβαια έκανα μόλις 13-14000 χλμ τα τελευταία αυτά 2 χρόνια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Παιδια μη δουλευομαστε, οποιος στοιχειοδως αντιλαμβάνεται το αμαξι θα καταλαβει ποτε θελει αλλαγμα η μπαταρία... ποτε δεν αλλαξα μπαταρία επειδη το ειπαν τα συνεργεία.. η μπαταρία οταν ειναι η ωρα της θα ζοριστει 1-2-3 φορες να βαλει μπροστα το πρωι, οποτε τοτε πας για αλλαγη (εκτος εαν νιωθεις τολμηρος και της κανεις μια φορτιση-παντα βγαζω ετσι αλλους 6-7 μηνες καθως συνηθως χαλαει χειμωνα οποτε βγαζω το καλοκαιρι μετα κ την αλλαζω Οκτωβρη) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι το είχα ψάξει αλλά δεν το είχε Επειδή ήμουν σίγουρος ότι γίνεται, κατέβηκα στον λέοντα να το τσεκάρω Όταν έχεις τη συντόμευση του Start/Stop system, πατώντας το βελάκι στα δεξιά σου εμφανίζει το Lane Assist. Άρα μπορείς να τα κλείσεις και τα 2 χωρίς να μπεις μέσα στις ρυθμίσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να πατήσεις μερικές φορές το βελάκι ξανά για να επιστρέψει στο Start/Stop έτσι ώστε να το ξανακλείσεις την επόμενη φορά Επίσης αν δεν θες να έχεις καθόλου αυτή τη συντόμευση στο home screen επειδή μπορεί να σου στερεί κάτι άλλο, η άλλη λύση είναι να πατήσεις (το κρατάς για λίγο πατημένο) το ON/OFF button κάτω αριστερά στην οθόνη και να σε οδηγήσει στην "lock-screen" η οποία έχει αυτές τις συντομεύσεις. Κάνεις turn off και στα 2 και μετά ξαναπατάς το ON/OFF και ξαναμπαίνεις στην home screen Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από godslayerxp 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις