godslayerxp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα μπώ στο μενού ούτως η άλλως για να βγάλω και την διατήρηση λωρίδας , μπορεί να μπει και αυτή εκεί ? Ανήκει στην ίδια κατηγορία νομίζω με το start/stop. Με scroll up/down φτάνεις και σε αυτή την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε να χαιρεσαι που δε λειτουργει... γτ πιο πολυ ζημια κανει παρα κερδιζεις σε καυσιμα συμφωνώ απόλυτα! μια αηδία είναι! βάζω την γυναίκα να απενεργοποιεί κάθε φορά αυτό και την λωρίδα. Δυστυχώς δεν απανεργοποιούνται μόνιμα. 🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Ανήκει στην ίδια κατηγορία νομίζω με το start/stop. Με scroll up/down φτάνεις και σε αυτή την επιλογή. Ναι το είχα ψάξει αλλά δεν το είχε Μόλις τώρα, dtk-386 είπε συμφωνώ απόλυτα! μια αηδία είναι! βάζω την γυναίκα να απενεργοποιεί κάθε φορά αυτό και την λωρίδα. Δυστυχώς δεν απανεργοποιούνται μόνιμα. 🤬 Μπορείς αν πας σε προγραμματιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5ετης εγγύηση ....αν και δεν ξέρω αν πάλι γίνεται με τους καρακλειδωμένους εγκεφάλους της Huyndai.... ούτε με obd δεν μπορούμε να δούμε τα βασικά που εγώ τα βλέπω στο Audi. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε 5ετης εγγύηση ....αν και δεν ξέρω αν πάλι γίνεται με τους καρακλειδωμένους εγκεφάλους της Huyndai.... ούτε με obd δεν μπορούμε να δούμε τα βασικά που εγώ τα βλέπω στο Audi. Ναι προφανώς μετά την εγγύηση Χμμ τι σκατά κλειδωμένος στο read γιατί να είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε 5ετης εγγύηση ....αν και δεν ξέρω αν πάλι γίνεται με τους καρακλειδωμένους εγκεφάλους της Huyndai.... ούτε με obd δεν μπορούμε να δούμε τα βασικά που εγώ τα βλέπω στο Audi. θυμισε μου κορεα-ιαπωνια μερια εχεις παρει; καποια απο αυτα δε σε αφηνουν να διαβασεις τιποτα...... 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι προφανώς μετά την εγγύηση Χμμ τι σκατά κλειδωμένος στο read γιατί να είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, paylidis είπε θυμισε μου κορεα-ιαπωνια μερια εχεις παρει; καποια απο αυτα δε σε αφηνουν να διαβασεις τιποτα...... i20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, tsofras είπε i20 ναι... δεν το αποκλειω... τα νισσαν πχ ειναι τερμα κλειδωμενα... τα χιουνται μετρίως... θελει επαγγελματικα μηχανηματα, οχι bt obd του ebay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι... δεν το αποκλειω... τα νισσαν πχ ειναι τερμα κλειδωμενα... τα χιουνται μετρίως... θελει επαγγελματικα μηχανηματα, οχι bt obd του ebay Τα KIA γνωρίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 14 minutes ago, paylidis said: ναι... δεν το αποκλειω... τα νισσαν πχ ειναι τερμα κλειδωμενα... τα χιουνται μετρίως... θελει επαγγελματικα μηχανηματα, οχι bt obd του ebay σε νισσαν παντως (με ρενω κινητηρα βεβαια) εβλεπα τα παντα ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, atrigane είπε Τα KIA γνωρίζουμε; To ιδιο αμαξι ειναι πρακτικά... δε βρισκω λόγο να ειναι ξεκλειδωτα... 4 λεπτά πριν, imr είπε σε νισσαν παντως (με ρενω κινητηρα βεβαια) εβλεπα τα παντα ευκολα. ειπες τη λεξη κλειδι για δες κανενα απο τα μεγαλα πχ xtrail Κλπ ουτε με επαγγελματικο σκανερ δε τα βλεπεις, θελει το δικο τους 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, tsofras είπε i20 ι30 η σύζυγος διαβάζει κωδικούς αλλά δεν μπορώ να δω νερά, λάδια κτλ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από dtk-386 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 27 minutes ago, paylidis said: To ιδιο αμαξι ειναι πρακτικά... δε βρισκω λόγο να ειναι ξεκλειδωτα... ειπες τη λεξη κλειδι για δες κανενα απο τα μεγαλα πχ xtrail Κλπ ουτε με επαγγελματικο σκανερ δε τα βλεπεις, θελει το δικο τους Ε ναι, και τωρα στο ford βλεπω μονο τα βασικα και μου εχει κακοφανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου βασικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν βάζουν ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού να ξέρουν πότε να το ανοίξουν? τι μου βάζει νερά μόνο ξέρωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε βασικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν βάζουν ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού να ξέρουν πότε να το ανοίξουν? τι μου βάζει νερά μόνο ξέρωγω Για αυτό σκονταρα παιδιά, όλα στο φως. Λάδια νερά τα πάντα τα βλέπεις στο καντράν 😎 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις