Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωω αλήθεια;; chipsaway ήταν αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το υφάκι...

Θα πάω αύριο και σε άλλα 2 που μου πρότειναν συνάδελφοι.

Στις 6/12/2023 στις 12:19 ΜΜ, paylidis είπε

180 ειχε πληρωσει φιλος  για Ε46

οποτε πολλα μου φαινονται

Στις 6/12/2023 στις 10:06 ΜΜ, jaguar13 είπε

250 για οροφή σε skoda superb. Οπότε και μένα πολλά μου φαίνονται. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάγκες όλα καλά? καλές γιορτές!που εξαφανιστήκατε όλοι???

διάβαζα τώρα για το Lexus LBX που ξεκινάει στα 31 χιλιάρικα και ότι κατασκευάζει στην Ιαπωνία!!

πιστεύω στα 30.0000 δεν θα έχει κανέναν αντίπαλο!

πως και τόσο καλή τιμή??

δεν αξίζει λέτε?

Επεξ/σία από h3342
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι μιλάμε για ένα Yaris cross με την φορεσιά Lexus....πόσο ήθελες να το δίνουν; 40;

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως δεν θα πει κανείς για το Q2 ότι είναι ένα εξευγενισμένο Arona, δεν νομίζω ότι εκτός από το πάτωμα και τον κινητήρα μοιράζονται πάρα πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ διαβάζω για αλλαγές στις διαστάσεις, ισχυρότερο κινητήρα, πολύ πιο πλούσιο σε εξοπλισμό και πολύ ποιοτικό εσωτερικό.

Δηλαδή πόσο να το δώσουν, ίδια τιμή με το yaris cross?

• Like 1
Δημοσ.

είναι ελάχιστα μεγαλύτερο και με 136 άλογα. το τρέχον Yaris cross ειναι στα 116 και το facelift  όταν ερθει θα ειναι λογικα με 130 όπως τo Yaris. σαφως φυσικά πολυτελέστερο και με πολύ καλύτερη ποιότητα υλικών.

Απ'οτι μαθαίνω πάντως πουλάει σαν ζεστό ψωμί. στην τιμή του η αλήθεια είναι ότι δύσκολα το κοντράρει άλλο αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2023 στις 11:40 ΠΜ, paylidis είπε

Εφοσον κινειται κανονικα και δεν εχει προβλημα βεβαιωσου οτι ειστε οκ με τις ασφαλειες*, και πηγαινε το αντιπροσωπεία. Τσεκαρε μηπως καποια άλλη εχει συντομότερο ραντεβου και ας ειναι και πιο μακρυα...

*γενικα εν προκειμένω καλο θα ηταν να το πας μια φορα, να παει να το δει πραγματογνώμονας για να συμφωνήσει το ποσο και μετα οποτε ειναι να το ξεκινησουν να ξαναπας να το αφήσεις για να μη μεινεις χωρις αμαξι ή καταληξεις με κανενα swift.

Για τη chipsaway εχω και εγω πολυ καλα λογια να πω (οχι για την αμφιθεας δεν εχω παει, αλλα των μελισσιων ειναι τοπ)-και κάνει οπως λεει κ ο θωμας και μεγαλυτερες επισκευες. Εγω βεβαια θα το πηγαινα αντιπροσωπεία τοσο καινουργιο αμαξι.

+ 1 για την Chipsaway στα Μελίσσια. Πολύ καλή δουλειά σε τιμές (σχετικά) λογικές. Προφανώς βρίσκεις φτηνότερα...

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρες

Πάρτε καφέ έρχεται σεντόνι μετά το κλείσιμο των ανησυχιών :)

Το λοιπόν το Formentor πάτησε τα 1000χλμ.

Απο όταν το αγόρασα άκουγα κάτι περίεργους τριγμούς πίσω αριστερά και πίσω δεξία σε κάθε λακούβα. Με τα πολλά εντόπισα ότι μάλλον είναι απο τον ουρανό του αυτοκινήτου.

Πρώτη επίσκεψη στο συνεργείο (λέω θα με βγάλουν πάλι τρελλό ) , το κάνουμε βόλτα , δίκιο έχετε κύριε θα το κοιτάξουμε.

Το κάνει βόλτα ο μηχανικός , επιστρέφει πίσω , είχε βγάλει τον πυροσβεστήρα απο το πορτ μπαγκάζ και μου λέει αυτός ευθύνεται για τον θόρυβο. Τον έβαλα μπροστά στο κάθισμα και δεν ακούγεται τίποτα :D

Φίλε μου του λέω έχω αλλάξει 15 αμάξια , έχει κάποιο πρόβλημα ο ουρανός. Αποκλείεται μου λέει τώρα είναι μία χαρά.

Φεύγω , στην πρώτη λακούβα κρατς-κρουτς

Δεύτερη επίσκεψη μετά απο 10 μέρες για έλεγχο. Ευτυχώς το πήραν πιο σοβαρά και έβαλαν το αμάξι σε μηχάνημα ταλαντώσεων (ούτε που ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα) και σύνδεσαν και ένα μηχάνημα που έβγαζε διάφορες συχνότητες απο τα ηχεία.

Στην αρχή δεν ακουγόταν τίποτα (λέω την πατήσαμε τίποτα δεν θα γίνει πάλι) , σε κάποια φάση άρχισε να τρίζει πολύ στα 2 σημεία που είχα αναφέρει.

Δεν μας έχει ξανατύχει σε Formentor μου λένε (σιγά μην είχε τύχει , εγώ είμαι ο τυχερός πάντα), θα το πάρουμε βιντεο να το στείλουμε στο εργοστάσιο (καλά λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας)

Την επόμενη μέρα ήρθε απάντηση απο τα κεντρικά της Cupra ότι είναι απο τον ουρανό (σώπα)

Είτε δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση είτε έχουν θέμα οι γάντζοι που πιάνει ο ουρανός.

Λόγω εορτών δεν είχαν όχημα αντικατάστασης οπότε περίμενα κανα μήνα , πήγα σήμερα και το άφησα ( να δούμε τι θα γίνει)

Πήρα ως όχημα αντικατάστασης το προηγούμενο Leon 1.5 tsi , χειροκίνητο , απλό ούτε αισθητήρες δεν έχει , απλά καθίσματα , 92.000 χλμ.

Δεν τρίζει τίποτα , δεν ακούγεται κανένας θόρυβος

Μου φάνηκε παράξενο που έσκυψα να μπω και να βγώ , πιο άβολο το κάθισμα , ο κινητήρας αρπάζει καλύτερα απο το δικό μου, φαίνεται η διαφορά του βάρους. Το χειροκίνητο κουράζει αλλά όπως και να έχει νιώθεις ότι οδηγείς , η χαμηλή θέση οδήγησης δεν συγκρίνεται .

Πιστεύω πλέον ότι το Formentor ήταν σωστή επιλογή απο άποψη χώρων και άνεσης , την οδηγική αίσθηση ενός hatchbback όμως έστω και χειροκίνητου δεν θα την πιάσει ποτέ.

Τέλος γυρνάς την μίζα βάζεις πρώτη και φεύγεις , στο δικό μου πατάς το κουμπί περιμένεις να φορτώσει το infotainment , πατάς το κεντρικό κουμπί , πατάς το όχημα , πατάς επιλογές , 2 κουμπιά για να βγάλεις το start-stop και την αλλαγή λωρίδας , περιμένεις λίγο να ζεσταθεί και το DSG , μοχλό στο drive και μετά ξεκινάς :D  Ωραία η απλότητα πως να το κάνουμε

Αυτά είχα καιρό να γράψω και ήθελα να αδειάσω τις σκέψεις μου :D

Θα ενημερώσω όταν παραλάβω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 21
  • Thanks 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsofras είχα καιρό να μπω τρελέ μου και δέν το είχα πάρει χαμπάρι ότι πήρες Formentor, με γειες!

In other news, ήρθε ο καιρός να αλλάξω σιγά σιγά αμάξι, λέω για το νέο GLC, εκτός άμα έβρισκα καμία καλή προσφορά σε GLE. Κοιταω επίσης σε Land Rover Velar, ωραίο αμάξι αλλα μάλλον ελαφρός overrated για την τιμή που ζητάνε και το Jaguar FPace, που μου αρέσει πολύ και το εσωτερικό του. 

Το νέο E Class νόμιζα περισσότερο θα ήθελα στο σεξι πράσινο, αλλά δεν είναι ακόμη ιδιαιτέρως διαθέσιμο και δεν ψήνεται η γυναίκα για non SUV…

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για πείτε και μια γνώμη σε εμένα, στο Ibizaki μου εδώ και κανα 2 μέρες δεν ενεργοποιείται το start-stop.. Καμιά ιδέα πριν πάω αντιπροσωπεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gxyp είπε

Για πείτε και μια γνώμη σε εμένα, στο Ibizaki μου εδώ και κανα 2 μέρες δεν ενεργοποιείται το start-stop.. Καμιά ιδέα πριν πάω αντιπροσωπεία;

Μπαταρια θες

Αν και δεν εχει νοημα να το εχεις ενεργο 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gxyp είπε

να χαιρεσαι που δε λειτουργει... γτ πιο πολυ ζημια κανει παρα κερδιζεις σε καυσιμα

@tsofras Καλα παει αυτο...

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει καλό μου έκανε το αμάξι αντικατάστασης , ήδη αγαπώ περισσότερο το δικό μου :D

Τελικά σε manual δεν ξαναγυρνάω και το θέμα άνεσης πέρασε την ζυγαριά το θέμα αίσθησης του χαμηλού

Ελπίζω να μου το φτιάξουν μόνο

Ανησυχίες off

• Like 8
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

@tsofras Δεν σε βολεύει να το έχεις μόνιμα συντόμευση για να το κλείνεις χωρίς να πατάς όχημα > επιλογές > κλπ

info.jpg.3a1bc706852a8c5de91f4b3d51f2a678.jpg

Θα μπώ στο μενού ούτως η άλλως για να βγάλω και την διατήρηση λωρίδας , μπορεί να μπει και αυτή εκεί ?

• Δημιουργία νέου...