paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, imr είπε Black humor αλλα βάζουν φώτια στο δρόμο 😂 Εντωμεταξύ επίσημη ανάκληση δεν έχουν κάνει? 58 λεπτά πριν, tsofras είπε σιγά μην κάνουν Είχαν κάνει κάτι κολοκυθια. Πρακτικά δεν έκαναν. 13 λεπτά πριν, korakios είπε όταν κάνουν τα βαγκ και πεζο πρώτα 😁 Έλα ρε τα βαγκ δε καίγονται τουλάχιστο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Τραγικό ότι το είπα ή ότι δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος? Ότι δεν έχει αισθητήρες φυσικά!! 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Τραγικό ότι το είπα ή ότι δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος? Ότι δεν έχει αισθητήρες φυσικά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, jaguar13 είπε Ότι δεν έχει αισθητήρες φυσικά!! Ισχυει...αλλα αφου βαζουν καμερουλα ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φανοποιείο στην Αθήνα, και ακόμα καλύτερα στα νότια; Πήρα το φανοποιείο της Suzuki Σφακιανάκης και μου λέει «αν το φερετε τώρα, θα το πάρετε τέλος Γενάρη»… Για την ιστορία, χτυπησε το Vitara μου μια μπουλντόζα… 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Τι μ@λ@κ@ς... Παρκαρισμενο το ειχες η διπλανη λωριδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι μ@λ@κ@ς... Παρκαρισμενο το ειχες η διπλανη λωριδα? Οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα, αυτός στη διπλανή, είχε κάτι παρκαρισμένα από τη μεριά του και σκέφτηκε πολύ απλά να πάει αριστερά χωρίς να κοιτάξει και να πέσει πάνω μου..... 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ισχυει...αλλα αφου βαζουν καμερουλα ολα καλα. Προσωπικά χωρίς αισθητήρες δεν μπορώ, χωρίς κάμερα μπορώ. Οπότε καταλαβαίνεις.... Ποτέ δεν μπόρεσα να στηριχτώ μόνο στην κάμερα, εμπιστεύομαι απόλυτα το ηχητικό των αισθητήρων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα, αυτός στη διπλανή, είχε κάτι παρκαρισμένα από τη μεριά του και σκέφτηκε πολύ απλά να πάει αριστερά χωρίς να κοιτάξει και να πέσει πάνω μου..... Chipsaway στην Αμφιθέας αφού λες και Νότια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Chipsaway στην Αμφιθέας αφού λες και Νότια H chipsaway δεν είναι για μικροχτυπήματα και γρατζουνιές; Το αμάξι ειναι του 2020, θα το πληρώσει η ασφάλεια και θέλει αλλαγή πόρτας (έχει κάνει τρύπα) κτλ Μήπως να το πάω αντιπροσωπεία και όσο καιρό κάνει; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από Bomber-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε H chipsaway δεν είναι για μικροχτυπήματα και γρατζουνιές; Το αμάξι ειναι του 2020, θα το πληρώσει η ασφάλεια και θέλει αλλαγή πόρτας (έχει κάνει τρύπα) κτλ Μήπως να το πάω αντιπροσωπεία και όσο καιρό κάνει; Όχι δεν είναι μόνο για μικροχτυπήματα και ίσα ίσα είναι πολύ καλό φανοποιείο , μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν αναλαμβάνουν με ασφάλεια Αλλιώς αντιπροσωπεία , αλλά έλεος άκου 2 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε H chipsaway δεν είναι για μικροχτυπήματα και γρατζουνιές; Το αμάξι ειναι του 2020, θα το πληρώσει η ασφάλεια και θέλει αλλαγή πόρτας (έχει κάνει τρύπα) κτλ Μήπως να το πάω αντιπροσωπεία και όσο καιρό κάνει; Εφοσον κινειται κανονικα και δεν εχει προβλημα βεβαιωσου οτι ειστε οκ με τις ασφαλειες*, και πηγαινε το αντιπροσωπεία. Τσεκαρε μηπως καποια άλλη εχει συντομότερο ραντεβου και ας ειναι και πιο μακρυα... *γενικα εν προκειμένω καλο θα ηταν να το πας μια φορα, να παει να το δει πραγματογνώμονας για να συμφωνήσει το ποσο και μετα οποτε ειναι να το ξεκινησουν να ξαναπας να το αφήσεις για να μη μεινεις χωρις αμαξι ή καταληξεις με κανενα swift. Για τη chipsaway εχω και εγω πολυ καλα λογια να πω (οχι για την αμφιθεας δεν εχω παει, αλλα των μελισσιων ειναι τοπ)-και κάνει οπως λεει κ ο θωμας και μεγαλυτερες επισκευες. Εγω βεβαια θα το πηγαινα αντιπροσωπεία τοσο καινουργιο αμαξι. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μιλάω και με άλλες αντιπροσωπείες suzuki μπας και έχουν καλύτερους χρόνους παράδοσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 On 28/11/2023 at 09:19, Bomber-21 said: Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό φανοποιείο στην Αθήνα, και ακόμα καλύτερα στα νότια; Πήρα το φανοποιείο της Suzuki Σφακιανάκης και μου λέει «αν το φερετε τώρα, θα το πάρετε τέλος Γενάρη»… Για την ιστορία, χτυπησε το Vitara μου μια μπουλντόζα… Καλά τα πήγε η μπουλντόζα, εδώ βλέπω πόρτα, φτερό, προφυλακτήρα, καθρέφτη + ότι δουλειά θα θέλει κάτω από την πόρτα, αν και αυτά συνήθως δεν στραβώνουν. Λογικά τα πας για αλλαγή με καινούργια όλα αυτά, απλά μήπως συνεννοηθείς με την αντιπροσωπεία να φέρουν τα ανταλλακτικά όλα και μετά να το πας. Δεν έχει νόημα να είναι εκεί για 2 μήνες να περιμένει. Αρκεί να μπορεί να κινηθεί βέβαια όπως είναι και να μην μπαίνουν νερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 +ζαντολαστιχο βλεπω... και αναγκαστικα παει ζευγαρι, οχι μονο του... κ εκει θα εχετε αναγουλες με το πραγματογνωμονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Θα πάω την Παρασκευή σε αντιπροσωπεία suzuki. Μου είπαν από την Hellas Direct ότι επειδή είναι συμβεβλημένοι με το συγκεκριμένο συνεργείο, δεν πάει πραγματογνώμονας αλλά βγάζει η αντιπροσωπεία φωτογραφίες και τους τις στέλνει. Αφού βγάλει φωτό, συνεννοούνται μεταξύ τους και με καλούν όποτε είναι έτοιμοι για να το φτιάξουμε. Δεν περιμένει εκεί το αμάξι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει καινούρια πόρτα, καθρέφτης, προφυλακτήρας και φτερό. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω σε κάτι άλλο, το αμάξι είναι του 2020. Και η ζάντα είναι χάλια, τι να μου πούνε, να την αφήσουμε έτσι γδαρμένη;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις