paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, jimmy213 είπε I don't get it. Το "καλώδιο" είναι λευκό. Το καλώδιο που φαίνεται να πηγαίνει στην υποδοχή φόρτισης μαύρο. Εκτός κι έχει κάνει καμιά πατέντα που δεν έχω προσέξει. Κάπου έχει συνδέσει τη μπαλαντέζα με τη πρόζα του φορτιστή. Ίσως και μέσα στο αμάξι να τα ενωσε-το έχω δει το έργο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Σε οτι αφορα τις παραδοσεις μου ειπε ο πωλητης οτι αν παραγγειλεις μεχρι τελη του μηνα, Γεναρη θα το εχεις. Κλασσική τακτική για να σε δέσει. Γενάρη σου είπε αλλά του 2025 θα εννοούσε. 😄🙃 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Απλα ακομα σκεφτομαι αν αξιζει να δωσω για την CHIC εκδοση τα 4k παραπανω που ζηταει. Σε οτι αφορα τις παραδοσεις μου ειπε ο πωλητης οτι αν παραγγειλεις μεχρι τελη του μηνα, Γεναρη θα το εχεις. Τιμουλες; Η παραδοση γεναρη και εμενα πολυ χλωμη μου ακουγεται αλλα δε ξερεις, με δεδομενο οτι ειναι νεο μοντελο ισως εχουν βαλει αρκετές παραγγελίες και θελουν να κυκλοφορησει στους δρομους για διαφημιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Κλασσική τακτική για να σε δέσει. Γενάρη σου είπε αλλά του 2025 θα εννοούσε. 😄🙃 Μπορει...προς το παρον δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως. Εγω το αμαξι το εχω στο νου μου να το παραγγειλω οπως ειπα αργοτερα μες στο 24' και να το εχω καπου αρχες του 25'. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Τιμουλες; 29300 βασικη (cult), 32770 η club και 36300 chic. Μετα εχει ηλιοροφη + jbl ηχεια με 38+, δίλιτρη εκδοση, 4x4 αν θελεις κτλπ κτλπ και φτάνεις ισως και 50? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Μπορει...προς το παρον δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως. Εγω το αμαξι το εχω στο νου μου να το παραγγειλω οπως ειπα αργοτερα μες στο 24' και να το εχω καπου αρχες του 25'. 29300 βασικη (cult), 32770 η club και 36300 chic. Μετα εχει ηλιοροφη + jbl ηχεια με 38+, δίλιτρη εκδοση, 4x4 αν θελεις κτλπ κτλπ και φτάνεις ισως και 50? δεν ειναι ασχημα τα 29300 της καλτ αν δε της λειπει εξοπλισμος @HERTHAN μηπως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε δεν ειναι ασχημα τα 29300 της καλτ αν δε της λειπει εξοπλισμος απο εξοπλισμο ξεκινανε ολες στο full. Η διαφορα ξερω γω ειναι η 8αρα οθονη αντι 12,3 και ενσυρματο car play αντι για ασυρματο και δεν εχει ασυρματη φορτιση. Κατι τετοια...Επισης η βασικη δεν εχει led φωτισμο αλλα μπαινει και aftermarket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε απο εξοπλισμο ξεκινανε ολες στο full. Η διαφορα ξερω γω ειναι η 8αρα οθονη αντι 12,3 και ενσυρματο car play αντι για ασυρματο και δεν εχει ασυρματη φορτιση. Κατι τετοια...Επισης η βασικη δεν εχει led φωτισμο αλλα μπαινει και aftermarket. καλα βγαζουνε ακομα αμαξια με αλογονου; αυτο ειναι τερμα τραγικο... Το αφτερμαρκετ δε θα εχει καμια σχεση... βεβαια και τα υπολοιπα που λειπουν ειναι στο ναι μεν αλλα... δηλαδη ειναι μλκια να παρεις αμαξι το 2024 και να μην εει ασυρματο καρπλει, οπως επισης και η οθονη 8" για εμενα κ εσενα ειναι αρκετη αλλα για αλλους ισως οχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε καλα βγαζουνε ακομα αμαξια με αλογονου; αυτο ειναι τερμα τραγικο... Το αφτερμαρκετ δε θα εχει καμια σχεση... led Εσωτερικο φωτισμο, δεν το εγραψα σωστα! Εννοειται led φωτα εχουν ολες οι εκδοσεις αλλα η τελευταια εχει καποια που τα λεει prisma led και ειναι 4-5 ξεχωριστα κυβακια αντι για ενα ενιαιο 1 λεπτό πριν, paylidis είπε βεβαια και τα υπολοιπα που λειπουν ειναι στο ναι μεν αλλα... δηλαδη ειναι μλκια να παρεις αμαξι το 2024 και να μην εει ασυρματο καρπλει, οπως επισης και η οθονη 8" για εμενα κ εσενα ειναι αρκετη αλλα για αλλους ισως οχι... ουτε για μενα...για αυτο σκεφτομαι την μεγαλη. Με την χρηματοδοστηση που θελω ουσιαστικα μιλαμε για 50 ευρο τον μηνα διαφορα. Το ειπα στην γυναικα και μου λεει μην το σκεφτεσαι καν, παρε αυτο που θελεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε led Εσωτερικο φωτισμο, δεν το εγραψα σωστα! Εννοειται led φωτα εχουν ολες οι εκδοσεις αλλα η τελευταια εχει καποια που τα λεει prisma led και ειναι 4-5 ξεχωριστα κυβακια αντι για ενα ενιαιο Α οκ, παλι καλα ειπα κ εγω γυρισαμε στο 2018...; Ο εσωτερικος ενταξει ωραιος ειναι αλλα δε θα εκοβα κ φλεβα... 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ουτε για μενα...για αυτο σκεφτομαι την μεγαλη. Με την χρηματοδοστηση που θελω ουσιαστικα μιλαμε για 50 ευρο τον μηνα διαφορα. Το ειπα στην γυναικα και μου λεει μην το σκεφτεσαι καν, παρε αυτο που θελεις. κοιταξε, 50 ευρω το μηνα εξτρα δε τα λες και λιγα.. ειναι 600 το χρονο-κοινως τα υπολοιπα παγια εξοδα σου (τελη; - ασφαλεια κλπ) προσωπικά δε πηγα στη μεγαλυτερη (10) προτιμησα την 8αρα... 2Κ ηταν η διαφορά κ επαιρνα μαζι κ το εργοστασιακο ναβι αυτα ομως το 2020, υπο άλλες συνθηκες και απαιτησεις Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε δεν ειναι ασχημα τα 29300 της καλτ αν δε της λειπει εξοπλισμος @HERTHAN μηπως; Θα παρω σε λιγη ωρα τηλεφωνο να ρωτησω αν το εχουν φερει να παω να το δω απο κοντα και να δω και το Corolla Cross ταυτοχρονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε κοιταξε, 50 ευρω το μηνα εξτρα δε τα λες και λιγα.. ειναι 600 το χρονο-κοινως τα υπολοιπα παγια εξοδα σου (τελη; - ασφαλεια κλπ) δικιο εχεις οτι δεν ειναι και λιγα απλα δεν ειναι απαγορευτικα για μενα αυτη την στιγμη. Τελη δεν εχει. 3 ώρες πριν, paylidis είπε προσωπικά δε πηγα στη μεγαλυτερη (10) προτιμησα την 8αρα... 2Κ ηταν η διαφορά κ επαιρνα μαζι κ το εργοστασιακο ναβι εδω η διαφορα ειναι μεγαλη ομως, απο 8αρα πας στην 12,3 την οποια ειδα και μου αρεσε.Συν τα ασυρματα κτλπ... Θα τα δω ολα οταν ειναι να παραγγειλω, μπορει να εχει παρει και μια αυξηση μεχρι τοτε. 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Θα παρω σε λιγη ωρα τηλεφωνο να ρωτησω αν το εχουν φερει να παω να το δω απο κοντα και να δω και το Corolla Cross ταυτοχρονα. Στον Φλαμιατο που πηγα παντως δεν ειχε την CULT, μονο CLUB & CHIC. Το Corolla Cross ειναι αρκετα ομορφο και με πολλους χωρους αλλα πρεπει να εχεις ή να θέλεις να αποκτησεις συντομα 4-5μελη οικογενεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Στον Φλαμιατο που πηγα παντως δεν ειχε την CULT, μονο CLUB & CHIC. Eιμαι επαρχια και πρεπει να παω επιπλεον σε αλλη πολη για να το δω δεν ξερω καν αν μπορεσω και μεσα στην εβδομαδα να παω. 39 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το Corolla Cross ειναι αρκετα ομορφο και με πολλους χωρους αλλα πρεπει να εχεις ή να θέλεις να αποκτησεις συντομα 4-5μελη οικογενεια. Σημασια εχει να βρω καποιο να μας αρεσει να το δοκιμασουμε και να το παρουμε γιατι μεχρι τωρα δεν μας κανει κανενα η δεν υπαρχει κανενα απ'οσα εχουμε δει.Ακομη και να μας αρεσει το Corolla αν μας πει μετα απο εναν χρονο δεν το προχωραμε για κανεναν λογο. 41 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εδω η διαφορα ειναι μεγαλη ομως, απο 8αρα πας στην 12,3 την οποια ειδα και μου αρεσε Τι αλλες διαφορες εχουν εκτος απο την οθονη οι δυο εκδοσεις? Εχει τιποτα ουσιαστικο που να αξιζει τα παραπανω χρηματα η μονο οθονη και εσωτερικο φωτισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τι αλλες διαφορες εχουν εκτος απο την οθονη οι δυο εκδοσεις? Για βασικη (CULT) και 2η (CLUB) οι διαφορες ειναι: Οθονη 8'' vs 12,3'' 17'' ζαντα vs 18'' Ασυρματη φορτιση Συστημα εξυπνης εισοδου & Εκκινησης η CLUB περα απο την καμερα εχει και αισθητηρες πισω. Αναδιπλουμενους καθρεφτες στην CLUB και ambient φωτισμος καμπινας σε 1 χρωμα ομως(ασπρο μου ειπε ο πωλητης). (Στην CHIC εχει με 64 χρωματα) Τέλος στην CLUB υπάρχει και η επιλογη για την πανοραμικη μη ανοιγομενη οροφη ενω στην CULT δεν μπορεις να την βαλεις. Εχει ενα κοστος της ταξης των 1500 ευρο απο τι καταλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για βασικη (CULT) και 2η (CLUB) οι διαφορες ειναι: Οθονη 8'' vs 12,3'' 17'' ζαντα vs 18'' Ασυρματη φορτιση Συστημα εξυπνης εισοδου & Εκκινησης η CLUB περα απο την καμερα εχει και αισθητηρες πισω. Αναδιπλουμενους καθρεφτες στην CLUB και ambient φωτισμος καμπινας σε 1 χρωμα ομως(ασπρο μου ειπε ο πωλητης). (Στην CHIC εχει με 64 χρωματα) Τέλος στην CLUB υπάρχει και η επιλογη για την πανοραμικη μη ανοιγομενη οροφη ενω στην CULT δεν μπορεις να την βαλεις. Εχει ενα κοστος της ταξης των 1500 ευρο απο τι καταλαβα. Συνήθως η μεσαία έκδοση είναι αυτή που αξίζει Και εδώ έτσι φαίνεται οπότε ψηφίζω club Άντε με το καλό να περιμένουμε παρουσίαση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε η CLUB περα απο την καμερα εχει και αισθητηρες πισω. H απλη εκδοση δεν εχει αισθητηρες παρκαρισματος καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις