paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Τα λεμε κ διπλα... με 30 τι παιρνεις πλεον; κανενα τζαζ; κανενα φοκους; κανε γυμνο Α3... δεν υπηρχε καλυτερη επιλογη για τα δεδομένα σου, χαλαρωσε κ απολαυσε την...* *σε καταλαβαινω ομως γιατι και εγω τις σκεφτομαι τις επιλογές μου τωρα, αν εκανα καλη επιλογή ή πρεπει να διαλεξω κατι αλλο, χωρις καν να εχει ερθει... c'est la vie 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 32 minutes ago, paylidis said: Τα λεμε κ διπλα... με 30 τι παιρνεις πλεον; κανενα τζαζ; κανενα φοκους; κανε γυμνο Α3... δεν υπηρχε καλυτερη επιλογη για τα δεδομένα σου, χαλαρωσε κ απολαυσε την...* *σε καταλαβαινω ομως γιατι και εγω τις σκεφτομαι τις επιλογές μου τωρα, αν εκανα καλη επιλογή ή πρεπει να διαλεξω κατι αλλο, χωρις καν να εχει ερθει... c'est la vie με 40 ομως που το αγορασε αν δεν κανω λαθος υπαρχουν πολλες επιλογες και για εμενα προσωπικα καλυτερες επιλογες απο την συγκεκριμενη, απο την στιγμη που ο συγκεκριμενος δεν αγοραζει ενα αμαξι και το παντρευεται οπως οι περισσοτεροι μας, τότε ισως και μόνο για αυτο θαπρεπε να διαλεξει καποιο αλλο με καλυτερη μεταπωλητικη αξία ταπεινη μου γνωμη βεβαια τέλος πραγματι για τους περισσοτερους μας τα 40 χιλ για ενα οποιοδηποτε αμαξι ειναι παρα πολλα, ούτε πιο ανετα ειναι ουτε πιο ασφαλή απο τα πιο οικονομικά, απλά οκ σιγουρα πιο μουράτα και luxury, αξιζει ομως με τους μισθους μας και την αστάθεια στην Ελλαδα να έχουμε διαρκως αγχος να πληρωσουμε τις δώσεις? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι μεν αλλα... Εχω δώσει και πολλα παραπανω και λιγότερα φυσικα για αμαξι... Οσο μεγαλωνω απλα συνειδητοποιώ ότι κανενα νόημα δεν εχει, με νοιαζει απλα να εχω κατι ασφαλες για την οικογενεια μου και άνετο για εμένα, ε και ελαχιστα να μου αρέσει... Εχοντας δωσει λοιπον σε αρχικές αξιες οχηματων ολα αυτα τα χρόνια ουτε λιγο ουτε πολυ πανω απο 150Κ-παιρνωντας πισω χονδρικά τα μισα κ κατι, αν με ρωτησεις σημερα θα σου πω ότι επρεπε να εχω κρατησει ένα απο αυτά (π.χ. Ε60) και να εχω αγοράσει ενα διαμερισμα ή ενα οικοπεδο με τα υπολοιπα... αλλα καμια φορά υπερεχουν τα παθη που εγραψα και εχθές... Μεγαλώνοντας βεβαια φευγουν κι αυτα και ερχεται ο ορθολογισμός, οποτε όσο μπορουμε ακομα ας τα χαρουμε...! Για εμενα καλα εκανε και πηρε αυτο που ηθελε, οσο κι αν ειχε, απλα κ μονο γιατι τα απωθημένα δε πρεπει να υπάρχουν. Αν ήμουν εγω δε θα το επαιρνα, για τους δικούς μου λόγους, ακομα και αν η δικη μου επιλογή στα ιδια λεφτα ήταν κατωτερη εξοπλιστικά, γιατι κοιταω παντα αξια μεταπώλησης, αλλα για το φίλο θωμα νομίζω ότι ήταν αυτο ακριβως που ήθελε (θα μπορουσε πχ να παρει ενα Χ1 πριν λιγους μηνες που ηταν στα ιδια λεφτα-δεν ηθελε πριμιουμ, δεκτο!) (ανησυχίες παθαμε) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από paylidis 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, paylidis said: Τα λεμε κ διπλα... με 30 τι παιρνεις πλεον; κανενα τζαζ; κανενα φοκους; κανε γυμνο Α3... δεν υπηρχε καλυτερη επιλογη για τα δεδομένα σου, χαλαρωσε κ απολαυσε την...* *σε καταλαβαινω ομως γιατι και εγω τις σκεφτομαι τις επιλογές μου τωρα, αν εκανα καλη επιλογή ή πρεπει να διαλεξω κατι αλλο, χωρις καν να εχει ερθει... c'est la vie Εχω χασει επισοδεια, πηρες αλλο αμαξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, imr είπε Εχω χασει επισοδεια, πηρες αλλο αμαξι? εχω παραγγειλει leasing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, paylidis said: εχω παραγγειλει leasing... Αλλαζεις το audi η για δευτερο? Τι πηρες τελικα? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, imr είπε Αλλαζεις το audi η για δευτερο? Τι πηρες τελικα? Ααα εχεις χασει επεισοδεια ρε συ, το αυδι το πηρε η γυναικα! Εγω με τα λιζινγκ κυκλοφορώ... 😅 τροκ αυτοματο αλλα σκεφτομαι οτι ισως μου ειναι μικρο τελικά.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 35 minutes ago, paylidis said: Ααα εχεις χασει επεισοδεια ρε συ, το αυδι το πηρε η γυναικα! Εγω με τα λιζινγκ κυκλοφορώ... 😅 τροκ αυτοματο αλλα σκεφτομαι οτι ισως μου ειναι μικρο τελικά.. Ναι εχω χασει πολλα, μια χαρα το troc και dsg, ειναι οτι πρεπει για leasing για να πληρωνει αλλος τα κιβωτια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, paylidis said: Ααα εχεις χασει επεισοδεια ρε συ, το αυδι το πηρε η γυναικα! Εγω με τα λιζινγκ κυκλοφορώ... 😅 τροκ αυτοματο αλλα σκεφτομαι οτι ισως μου ειναι μικρο τελικά.. το Kαμικ πουλησες δλδ? αν επιτρεπεται για πιο λογο? για τα λεφτα του τιμιοτατο νομιζω ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, h3342 είπε το Kαμικ πουλησες δλδ? αν επιτρεπεται για πιο λογο? για τα λεφτα του τιμιοτατο νομιζω ειναι Ναι έχει πολύ καιρό από το Πάσχα περίπου! το έδωσα γιατί ήμασταν δυο άτομα με τρία αμαξια και δεν είχε νόημα… προτίμησα να δώσω εκείνο κ να κρατησω το μεγάλο για πιο σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Όσον αφορά το φίλο που λέει ότι ο Θωμάς παντρεύεται το.αμαξι που αγοράζει είναι σε λάθος topic🙂 Κατά τα άλλα πολύ καλή επιλογή το Formentor για οικογενειακό σπορ crossover/suv. ΟΚ αν οδηγάς solo και με ένα Ibiza fr βολεύεσαι. Γιώργο με τις διαστάσεις του Q3 την. παλεύει η σύζυγος; Το leasing εφόσον στο δίνει εταιρεία είναι ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, john1987 είπε Όσον αφορά το φίλο που λέει ότι ο Θωμάς παντρεύεται το.αμαξι που αγοράζει είναι σε λάθος topic🙂 Κατά τα άλλα πολύ καλή επιλογή το Formentor για οικογενειακό σπορ crossover/suv. ΟΚ αν οδηγάς solo και με ένα Ibiza fr βολεύεσαι. Γιώργο με τις διαστάσεις του Q3 την. παλεύει η σύζυγος; Το leasing εφόσον στο δίνει εταιρεία είναι ότι καλύτερο. Ναι δεν εχει κανενα θεμα Γιαννη, μονο το γκαραζ που ουτως η αλλιως ειναι στενο και δυσκολο αλλα εκει φταιω και εγω που εδω και 6 μηνες δε της εχω βαλει ενα καθρεφτη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Ελλάδα 2.0 https://mikropragmata.lifo.gr/wtf/sympolitis-mas-me-200iq-fortizei-to-amaksi-tou-apo-to-mpalkoni-giati-mporei/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3KNPkE0R6B9qIJt0Y38F-OtKC1ZW5uDkxdeWt3qNqSINJMocd7Y3VSd58_aem_AUeam2YNmyjEG08F3xKZU4s_50i1-FLuwTrJspw6tgojVNZKs7hgHyiS_E2gwOxGYZs#Echobox=1700836233 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 I don't get it. Το "καλώδιο" είναι λευκό. Το καλώδιο που φαίνεται να πηγαίνει στην υποδοχή φόρτισης μαύρο. Εκτός κι έχει κάνει καμιά πατέντα που δεν έχω προσέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2023 στις 7:20 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Ρε παιδια εμενα μου αρεσει εξωτερικα. Και μετα το Corolla θα παω να δω και αυτο και να κανω και TD. Και μαλλον θα αποφασισω μεταξυ των 2. Τα κυρια αγχη μου ειναι οι χωροι των πισω και το πορτπαγκαζ Χθες πήγα για TD του CHR οπως είχα αναφερει. Εξωτερικα μου αρεσε πολυ, πιο πολυ και απο τις φωτο που ειχαν βγει. Αλλα νομιζω παιζει μεγαλο ρολο και το χρωμα. Στην εκθεση ειχε την CLUB σε ενα λευκο και την CHIC στο κοκκινο περλα. Το λευκο φαινοταν πολυ αδιαφορο σε σχεση με τον κοκκινο. Σαν φτωχος συγγενης θα ελεγα. Στα του εξοπλισμου μεγαλη διαφορα στα καθισματα και τις πορτες σε οτι αφορα την ποιοτητα του εσωτερικου. Αλλο πραγμα το σκληρο πλασικο και αλλο το Suede. Κατα τα αλλα ακομα και το βασικο μοντελο ειναι σχετικα φουλ σε ολα. Για τους χωρους λοιπον που ειχα αναφερει έχουμε τα εξης: είμαι 1,86 και ρυθμισα την θεση του οδηγου εκει που πιστευω οτι ηταν καλη. Εκανα το TD μου και επιστρεφοντας δοκιμασα να κατσω πισω απο την θεση του οδηγου. Προς μεγαλη μου εκπληξη, τα γονατα μου δεν ακουμπαγαν στην θεση μπροστα. Ειχαν μαλιστα και μια παλαμη χωρο. Κατι που στο Corolla Hatchback απλα δεν γινεται. Οποτε με καλυψε πληρως αυτο το κομματι. Κατα την διαρκεια του TD η φίλη μου εκατσε πισω και της φανηκε μια χαρα το παραθυρο (για κλειστοφοβικα που λεμε κτλπ και το αναφερω γιατι εχει ενα ψιλοθεματακι).Το πορτ παγκαζ ειναι καλο αν και εχει μηκος και οχι πολυ ύψος. Σε οτι αφορα τον θορυβο του eCVT εχω να πω οτι οδηγοντας ενα corsa του 2008 και εχοντας δοκιμασει ενα A3 του 11 εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και απο την επιταχυνση αλλα και τον θορυβο. Βγηκαμε κατεχακη προς ηλιουπολη (διαδρομη που εχω κανει ισως 500φορες) και εφτασα 120 πολυ ευκολα με τοσο θορυβο οσο θα ειχε οποιοδηποτε αλλο αμαξι ή τοσο παραπανω που δεν το παρατηρεις τοσο πολυ. Και ολα αυτα με κλειστο ραδιο και παραθυρα για να εχω το νου μου σε αυτο και μονο. Στο corolla hatchback μου ειχε φανει δυνατοτερος. Ταυτοχρονα εμαθα και για αυξησεις στο corolla hatchback και πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με το νεο ετος (προς Q2) θα πεσει παραγγελια για το CHR. Απλα ακομα σκεφτομαι αν αξιζει να δωσω για την CHIC εκδοση τα 4k παραπανω που ζηταει. Σε οτι αφορα τις παραδοσεις μου ειπε ο πωλητης οτι αν παραγγειλεις μεχρι τελη του μηνα, Γεναρη θα το εχεις. Αυτα προς το παρον και βλεπουμε... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από Αλεξανδρος A.92 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις