Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Η καλύτερη επιλογή ήταν να κάτσω στα αυγά μου που είχα ξεχρεώσει Γιώργο

Έτσι είναι τα λάθη πληρώνονται

Δε θα τα έλεγα λάθη αλλά πάθη 😎

κ στο κάτω κάτω μια ζωή την έχουμε χαλάρωσε κ απόλαυσε το μη 😊

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ δεν θεωρώ ότι έκανες λάθος. Ειδικά με τα θέματα που σου έβγαζε το LEON. Οικονομικά και χρήση εσύ ξέρεις πόσο και τι αξίζει να δώσεις αλλά με τόσα προβλήματα την αλλαγή τη χρειαζόσουν.

• Like 3

@tsofras Πολύ λυπάμαι που τελικά μετάνιωσες. Εγώ είχα μείνει ότι θα έδινες το FR 1.5 για να πας στο δίλιτρο που δίνει το κιβώτιο και την ανάρτηση που δεν έχει το 1.5. Τι άλλα προβλήματα σου έβγαλε το 1.5;

12 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

@tsofras Πολύ λυπάμαι που τελικά μετάνιωσες. Εγώ είχα μείνει ότι θα έδινες το FR 1.5 για να πας στο δίλιτρο που δίνει το κιβώτιο και την ανάρτηση που δεν έχει το 1.5. Τι άλλα προβλήματα σου έβγαλε το 1.5;

Είπα να πάω στο Formentor για να κερδίσω σε άνεση για την μέση μου , η αλήθεια είναι ότι την κέρδισα σε ένα βαθμό αλλά οκ , αν είχα 2λιτρο με ανεξάρτητη μία απο τα ίδια παίζει να ήταν.. Το μπες-βγες και 4 φορές την εβδομάδα δεν μου λέει κάτι.

Τώρα για το Leon γκαπ-γκουπ το κιβώτιο σε αλλαγές , έμπαινε πρώτη αντί για όπισθεν , άναβε πρόβλημα στα φανάρια όταν έκλεινες το πορτ μπαγκαζ , το σοβαρότερο ήταν ότι ξεκίνησε να μου σβήνει εν κινήση με 20-30χλμ

• Like 2
  • Sad 1

4 minutes ago, tsofras said:

Είπα να πάω στο Formentor για να κερδίσω σε άνεση για την μέση μου , η αλήθεια είναι ότι την κέρδισα σε ένα βαθμό αλλά οκ , αν είχα 2λιτρο με ανεξάρτητη μία απο τα ίδια παίζει να ήταν.. Το μπες-βγες και 4 φορές την εβδομάδα δεν μου λέει κάτι.

Τώρα για το Leon γκαπ-γκουπ το κιβώτιο σε αλλαγές , έμπαινε πρώτη αντί για όπισθεν , άναβε πρόβλημα στα φανάρια όταν έκλεινες το πορτ μπαγκαζ , το σοβαρότερο ήταν ότι ξεκίνησε να μου σβήνει εν κινήση με 20-30χλμ

Είχες καμία ενόχληση από τον τωρινό ιδιοκτήτη για κάτι από όλα αυτά που αναφέρεις Θωμά; 

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Η καλύτερη επιλογή ήταν να κάτσω στα αυγά μου που είχα ξεχρεώσει Γιώργο

Έτσι είναι τα λάθη πληρώνονται

Μια ερώτηση Θωμά , είναι όντως λιγότερο σφιχτό στο στήσιμο ή απλά σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα στρίψει το ίδιο καλά με το Λεόν λόγω ύψους;

5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το πρόβλημα στα φανάρια ομίχλης μετά το κλείσιμο του πορτ παγκάζ είναι software bug το οποίο υποτίθεται θα είχε διορθωθεί στο τελευταίο update (αυτό το διάβασα σε group στο facebook που είμαι μέλος, δεν είναι κάτι επίσημο). Εμένα μόνο τον πρώτο χρόνο μου εμφανίστηκε 3-4 φορές. Δε σημαίνει βέβαια ότι διορθώθηκε σίγουρα, απλά μάλλον δεν έτυχε να το κάνει.
Το πρώτη αντί για όπισθεν και κυρίως το σβήσιμο είναι αρκετά σοβαρά

5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Είχες καμία ενόχληση από τον τωρινό ιδιοκτήτη για κάτι από όλα αυτά που αναφέρεις Θωμά; 

Όχι άλλα τον είχα ενημερώσει

4 λεπτά πριν, atrigane είπε

Μια ερώτηση Θωμά , είναι όντως λιγότερο σφιχτό στο στήσιμο ή απλά σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα στρίψει το ίδιο καλά με το Λεόν λόγω ύψους;

Μία χαρά θα στρίψει και ίσα ίσα δεν έχει κλίση που να την καταλαβαίνεις ιδιαίτερα, αλλά σαν hatchback δεν είναι

Βέβαια το αμάξι το πήρα για να δείξει τα δόντια του το καλοκαίρι, οπότε αν το έχω μέχρι τότε μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Και πάλι όμως το κόστος δεν το αποσβαινω πλέον

Τεσπα αυτά 

1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε

Το πρόβλημα στα φανάρια ομίχλης μετά το κλείσιμο του πορτ παγκάζ είναι software bug το οποίο υποτίθεται θα είχε διορθωθεί στο τελευταίο update (αυτό το διάβασα σε group στο facebook που είμαι μέλος, δεν είναι κάτι επίσημο). Εμένα μόνο τον πρώτο χρόνο μου εμφανίστηκε 3-4 φορές. Δε σημαίνει βέβαια ότι διορθώθηκε σίγουρα, απλά μάλλον δεν έτυχε να το κάνει.
Το πρώτη αντί για όπισθεν και κυρίως το σβήσιμο είναι αρκετά σοβαρά

Ναι αυτά τα δύο φοβήθηκα και εγώ 

• Like 2

10 ώρες πριν, tsofras είπε

Εδώ μπήκα μετά απο ένα μήνα στο C3 και μου φάνηκε χαμηλό

Μια χαρά... είσαι σε καλό δρόμο  :D 

3 ώρες πριν, tsofras είπε

Πολύ πιο άνετο απο το Leon σε αίσθηση χώρων , ανεξάρτητη ανάρτηση με μεγαλύτερο προφιλ οπότε δεν κοπανάει καθόλου, για το δικό μου στυλ προτιμώ το Leon ακόμη και με τα κουσούρια που είχε.

Εν κατακλείδι μετάνιωσα που το πούλησα και χρεώθηκα για άλλα 4 χρόνια για την χρήση που κάνω

Τουλάχιστον λόγω των προβλημάτων του Leon που είχες, έπρεπε να αλλάξεις μόνο ως προς το κόστος είναι το θέμα, αλλά και αυτό θα περάσει με τον χρόνο.

9 ώρες πριν, paylidis είπε

μπαινει στο νοημα 
ερχεται στη σωστη πλευρα της ιστοριας
σε λιγο θα παει να μπει σε λεον και θα το σιχαθει

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δε θα τα έλεγα λάθη αλλά πάθη 😎

κ στο κάτω κάτω μια ζωή την έχουμε χαλάρωσε κ απόλαυσε το μη 😊

Έτσι ακριβώς!  :D

17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είπα να πάω στο Formentor για να κερδίσω σε άνεση για την μέση μου , η αλήθεια είναι ότι την κέρδισα σε ένα βαθμό αλλά οκ, αν είχα 2λιτρο με ανεξάρτητη μία απο τα ίδια παίζει να ήταν.. Το μπες-βγες και 4 φορές την εβδομάδα δεν μου λέει κάτι.

Μια χαρά αμαξάρα πήρες, και θα την χαρείτε οικογενειακώς καθώς θα είναι ποιό άνετο και ευρύχωρο για όλους 
Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση είναι πιο άνετα στο Formentor καθώς σε αυτό βοηθάει και η δυνατότητα για πιο όρθια θέση λόγω εσωτερικού ύψους 

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μία χαρά θα στρίψει και ίσα ίσα δεν έχει κλίση που να την καταλαβαίνεις ιδιαίτερα, αλλά σαν hatchback δεν είναι

Βέβαια το αμάξι το πήρα για να δείξει τα δόντια του το καλοκαίρι, οπότε αν το έχω μέχρι τότε μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Ίσως τελικά και να συνηθίζεις πιο εύκολα από ότι νομίζεις :) 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Βρε μια χαρά είναι το αμάξι και του αρέσει απλά δε μπορεί να δεχτεί τη διαφορά χρημάτων, και εγώ στη θέση του το ίδιο ισως ένιωθα…

To έχω πει απο την αρχή Γιώργο , μία χαρά ωραίο τούμπανο αμάξι

Δεν είχα ανάγκη για τόσο ακριβό αμάξι και δεν θεωρώ ότι αξίζει την διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο

Τέλος πάντων , βλέπω τι πάτε να κάνετε 🤣 ανησυχίες δεν έχω  😂

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4

2 hours ago, tsofras said:

Και πάλι όμως το κόστος δεν το αποσβαινω πλέον

Επειδη το βλεπω πολλες φορες αυτο, δεν υπαρχει εννοια για αποσβεση στην αγορα αυτοκινητου, δεν ειναι επενδυση. Οτι και να παρεις χανει αξια μερα με τη μερα. 

Η μονη εννοια για αποσβεση ειναι κατι με πολυ φτηνοτερο καυσιμο και ποτε θα βγαλεις την διαφορα απο το προηγουμενο.

Στα αυτοκινητα κατα κυριο λογο ειναι πεταμετα λεφτα, το θεμα ειναι να παρεις με βαση τα οικονομικα σου το καλυτερο αυτοκινητο που μπορεις. Αλλος θελει να παρει αυτοκινητο χ ευρω και να του ριξει 5χ σε βελτιωσεις, αλλος τον νοιαζει το φτηνοτερο, κτλ.

Βγαινουμε offtopic αλλα το θεμα ειναι οτι μια χαρα αμαξι πηρες, αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα δωστου χρονο να το χαρεις. 

• Like 5

24 λεπτά πριν, imr είπε

Επειδη το βλεπω πολλες φορες αυτο, δεν υπαρχει εννοια για αποσβεση στην αγορα αυτοκινητου, δεν ειναι επενδυση. Οτι και να παρεις χανει αξια μερα με τη μερα. 

Η μονη εννοια για αποσβεση ειναι κατι με πολυ φτηνοτερο καυσιμο και ποτε θα βγαλεις την διαφορα απο το προηγουμενο.

Στα αυτοκινητα κατα κυριο λογο ειναι πεταμετα λεφτα, το θεμα ειναι να παρεις με βαση τα οικονομικα σου το καλυτερο αυτοκινητο που μπορεις. Αλλος θελει να παρει αυτοκινητο χ ευρω και να του ριξει 5χ σε βελτιωσεις, αλλος τον νοιαζει το φτηνοτερο, κτλ.

Βγαινουμε offtopic αλλα το θεμα ειναι οτι μια χαρα αμαξι πηρες, αν δεν υπαρχει οικονομικο θεμα δωστου χρονο να το χαρεις. 

To έγραψα επειδή ξέρετε την φάση μου , κανένα αμάξι δεν αποσβαίνω εγώ με την χρήση που κάνω , τρόπος του λέγειν

Τα 25 χιλιάρικα για χαβαλέ και κανα ταξίδι μία χαρά είναι

Τα κοντά 40 είναι υπερβολή

• Like 2

1 hour ago, tsofras said:

To έγραψα επειδή ξέρετε την φάση μου , κανένα αμάξι δεν αποσβαίνω εγώ με την χρήση που κάνω , τρόπος του λέγειν

Τα 25 χιλιάρικα για χαβαλέ και κανα ταξίδι μία χαρά είναι

Τα κοντά 40 είναι υπερβολή

Εφοσον σε παιρνει οικονομικα μη το σκεφτεσαι, σε λιγο καιρο θα το εχεις ξεχρεωσει και θα το εχεις ξεχασει.

Αν βγαλεις την τιμη απεξω ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που σου καλυπτε τα παντα

Εκει που εχουν παει οι τιμες πρεπει να πατησεις καλα τα 30 για να παρεις αυτοκινητο της προκοπης.

• Like 4

• Δημιουργία νέου...