Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε το κλειστοφοβικό δεν μου αρέσει και οι χώροι που έχει για το μέγεθος του το παραθυρο των πισω παντως φαινεται σαφως μεγαλυτερο και πιο τετραγωνισμενο. Αν παω πραγματι απο εβδομαδα θα βγαλω καμια φωτο ενω καθομαι να δουμε τι παιζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, tsofras είπε SUV θα ξαναπάρω εφόσον δεν υπάρχει hatchback ούτε για δείγμα , αλλιώς δεν ξαναπαίρνω Γιατί είναι suv αυτό; 🫢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δοκίμασα και το Leon(Cupra) και το Formentor. Πολύ ωραία σχεδίαση το δεύτερο αλλά αισθητή διαφορά στο υψος/κάθισμα σε σχέση με Leon. Είτε θεωρείται Crossover είτε ψευτο-SUV. Ήρεμα το λέω. Δε θέλω "ουυυ". 😆 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, gmts είπε Δοκίμασα και το Leon(Cupra) και το Formentor. Πολύ ωραία σχεδίαση το δεύτερο αλλά αισθητή διαφορά στο υψος/κάθισμα σε σχέση με Leon. Είτε θεωρείται Crossover είτε ψευτο-SUV. Ήρεμα το λέω. Δε θέλω "ουυυ". 😆 Εδώ μπήκα μετά απο ένα μήνα στο C3 και μου φάνηκε χαμηλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Εδώ μπήκα μετά απο ένα μήνα στο C3 και μου φάνηκε χαμηλό Συνιθιζεις σιγα σιγα 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εδώ μπήκα μετά απο ένα μήνα στο C3 και μου φάνηκε χαμηλό 10 λεπτά πριν, imr είπε Συνιθιζεις σιγα σιγα 🤣 μπαινει στο νοημα ερχεται στη σωστη πλευρα της ιστοριας σε λιγο θα παει να μπει σε λεον και θα το σιχαθει (been there) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 το λεόν είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ το c3 είναι ΨΗΛΟ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, godslayerxp είπε το λεόν είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ το c3 είναι ΨΗΛΟ Και το Formentor ακόμη ψηλότερο , αυτό ήταν το point μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Και το Formentor ακόμη ψηλότερο , αυτό ήταν το point μου έχω χάσει πολλά επεισόδια... πούλησες Leon και πήρες Formentor;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, godslayerxp είπε έχω χάσει πολλά επεισόδια... πούλησες Leon και πήρες Formentor;; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε ναι εντυπώσεις; έχεις γράψει κάπου στo θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, godslayerxp είπε εντυπώσεις; έχεις γράψει κάπου στo θέμα; Πολύ πιο άνετο απο το Leon σε αίσθηση χώρων , ανεξάρτητη ανάρτηση με μεγαλύτερο προφιλ οπότε δεν κοπανάει καθόλου, για το δικό μου στυλ προτιμώ το Leon ακόμη και με τα κουσούρια που είχε. Εν κατακλείδι μετάνιωσα που το πούλησα και χρεώθηκα για άλλα 4 χρόνια για την χρήση που κάνω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Πολύ πιο άνετο απο το Leon σε αίσθηση χώρων , ανεξάρτητη ανάρτηση με μεγαλύτερο προφιλ οπότε δεν κοπανάει καθόλου, για το δικό μου στυλ προτιμώ το Leon ακόμη και με τα κουσούρια που είχε. Εν κατακλείδι μετάνιωσα που το πούλησα και χρεώθηκα για άλλα 4 χρόνια για την χρήση που κάνω για τη χρηση που κανεις εν τελει χιλιες φορες να εβρισκες ενα χατς οπως το λεον ή το γκολφ και ας ηταν και με ξηρου... ισως εν τελει ο ασσος να ηταν η καλυτερη δυνατή επιλογή εφοσον δεν εκανες υπερβολές και τον επαιρνες εως 30Κ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, paylidis είπε για τη χρηση που κανεις εν τελει χιλιες φορες να εβρισκες ενα χατς οπως το λεον ή το γκολφ και ας ηταν και με ξηρου... ισως εν τελει ο ασσος να ηταν η καλυτερη δυνατή επιλογή εφοσον δεν εκανες υπερβολές και τον επαιρνες εως 30Κ Η καλύτερη επιλογή ήταν να κάτσω στα αυγά μου που είχα ξεχρεώσει Γιώργο Έτσι είναι τα λάθη πληρώνονται 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Να πω ότι δεν μ' άρεσε; Ψέμα θα είναι. Ήδη είχα βρει εδώ ένα από τα παλιά κλασικά εδώ που είμαι και είναι ότι πρέπει για ανακατασκευή, αλλά άλλαξαν ξαφνικά τα πλάνα μου... Ελπίζω όταν βγει να είναι στην τιμή που πρέπει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις