Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα μονα + που του δινω ειναι η θεση των ποτηροθηκων, οι φυσικοι διακοπτες του κλιματισμου (που βεβαια μοιαζουν σα να ειναι απο μια εικοσαετία πισω) και ελαφρως τα χερουλια εξωτερικα σε στυλ τεσλα (βεβαια εσωτερικα ειναι σε στυλ hilux 2005, οποτε το καταστρεφει)

τωρα σουβ μουβ δε ξερω, για εμενα ειναι εμετος

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τα μονα + που του δινω ειναι η θεση των ποτηροθηκων, οι φυσικοι διακοπτες του κλιματισμου (που βεβαια μοιαζουν σα να ειναι απο μια εικοσαετία πισω) και ελαφρως τα χερουλια εξωτερικα σε στυλ τεσλα (βεβαια εσωτερικα ειναι σε στυλ hilux 2005, οποτε το καταστρεφει)

τωρα σουβ μουβ δε ξερω, για εμενα ειναι εμετος

Πως και πήγες να το δεις Γιώργο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πως και πήγες να το δεις Γιώργο?

10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

το ξερογλείφεται μάλλον....:lol:

οχι ρε και να παω να το δω, αν παω ποτε ξανα σε αντιπροσωπεία τουοτα μαλλον πεθαινω, ξεκινηστε να με χαιρετατε...

στο ιντερνετς τις βρηκα μου τις πεταξε καποια σελιδα

ειπαμε το τελευταιο σταδιο μιζεριας ειναι τουοτα πετρελαιο με τασια... ευτυχως πλεον δε βγαζει πετρελαιο (μειωθηκε η μιζερια)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Μόλις τώρα, djuan1988 είπε

Καλά είναι σχετικά μέσα σε σχέση πχ με την Corolla (Cross και μη), μοιάζει λίγο με Lexus.

Αναμονή τι λένε; 19 μήνες🤣🤣;

οσοι προπαραγγειλαν προτου το δουν (και ναι ειναι πολλοι οι "ειναι τουοτα ειναι καλο ουουουωωω") θα το παραλαβουν εντος του έτους όπως ειπωθηκε. Οι αλλοι 10-12 μηνες λεγεται...

α και ανοιχτη τιμη βεβαιως βεβαιως

οριστε και επειδη σας αρεσε και εκανα το λαθος να ανοιξω αυτες που μου πεταξε στην αρχή σας βαζω και άλλες που μου πεταξε μολις... καποιου ειδους τιμωρια ειναι αυτη, παω να καθαρισω κουκις...

400834089_1088654899176845_8636683827582368212_n.jpg

398622112_1088655029176832_3913424038799203184_n.jpg

398606628_1088654809176854_6452689006060020045_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εμενα μου αρεσει εξωτερικα. Και μετα το Corolla θα παω να δω και αυτο και να κανω και TD. Και μαλλον θα αποφασισω μεταξυ των 2. Τα κυρια αγχη μου ειναι οι χωροι των πισω και το πορτπαγκαζ

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 4

51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε παιδια εμενα μου αρεσει εξωτερικα. Και μετα το Corolla θα παω να δω και αυτο και να κανω και TD. Και μαλλον θα αποφασισω μεταξυ των 2. Τα κυρια αγχοι μου ειναι οι χωροι των πισω και το πορτπαγκαζ

Και εμένα μου αρέσει , το κλειστοφοβικό δεν μου αρέσει και οι χώροι που έχει για το μέγεθος του

• Like 4

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε παιδια εμενα μου αρεσει εξωτερικα. Και μετα το Corolla θα παω να δω και αυτο και να κανω και TD. Και μαλλον θα αποφασισω μεταξυ των 2. Τα κυρια αγχοι μου ειναι οι χωροι των πισω και το πορτπαγκαζ

17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και εμένα μου αρέσει , το κλειστοφοβικό δεν μου αρέσει και οι χώροι που έχει για το μέγεθος του

Οι πίσω πρέπει να έχουν κάνει στα υποβρύχια δε θα βλέπουν φως 😂

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Στο επόμενο επεισόδιο βλέπω θωμα με chr 

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Οι πίσω πρέπει να έχουν κάνει στα υποβρύχια δε θα βλέπουν φως 😂

Στο επόμενο επεισόδιο βλέπω θωμα με chr 

SUV θα ξαναπάρω εφόσον δεν υπάρχει hatchback ούτε για δείγμα , αλλιώς δεν ξαναπαίρνω

• Like 1

12 λεπτά πριν, tsofras είπε

SUV θα ξαναπάρω εφόσον δεν υπάρχει hatchback ούτε για δείγμα , αλλιώς δεν ξαναπαίρνω

Οπότε πας για Leon, αυτόματο με ηλιοροφή;

• Δημιουργία νέου...