Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Εγώ πάντως που βλέπω αρχική τιμή gla τα 47 χιλιάρικα!!!! Αυτό πόσο λες να φτάσει;;; ;

Πιο κάτω θα είναι λογικά. Η ΜΒ το έχει χάσει, αστο…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 minutes ago, paylidis said:

Πιο κάτω θα είναι λογικά. Η ΜΒ το έχει χάσει, αστο…

Κάνα 40άρι στο νερό το κόβω... Αν βάλεις και κανένα πακέτο έξτρα, μάλλον τα πλησιάζει 

• Like 1

7 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Κάνα 40άρι στο νερό το κόβω...

H Bmw είναι γρήγορη, την έχει βάλει κιόλας στο σάητ με τιμή 42.150 την X2 sDrive20i 

Από 67.216 € η X2 M35i xDrive

Από 52.500 € η X2 sDrive18d

• Like 1

4 minutes ago, Nabuko said:

H Bmw είναι γρήγορη, την έχει βάλει κιόλας στο σάητ με τιμή 42.150 την X2 sDrive20i 

Από 67.216 € η X2 M35i xDrive

Από 52.500 € η X2 sDrive18d

Με μεταλλικό και ένα πακέτο φτάσαμε στην τιμή της gla...

• Like 1

16 λεπτά πριν, john1987 είπε

Κι εμένα δε μου αρέσει τόσο. 

Βλέπω και στη νέα X2 και στο επερχόμενο 3008 μια αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής του Q3 Sportback.. 

Βέβαια αν δεν κάνω λάθος αυτό το "καλούπι" η Χ6 δεν το έφερε πρώτη ?

Θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση τότε και το κορόιδευα με την γυναίκα μου

• Like 2

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βέβαια αν δεν κάνω λάθος αυτό το "καλούπι" η Χ6 δεν το έφερε πρώτη ?

Θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση τότε και το κορόιδευα με την γυναίκα μου

νομιζω πως ναι... εξωφρενικα εξωγηινο τοτε...

• Like 2

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "διαλέξτε ψύχραιμα ALFETTA 1,6-ALFETTA 1,8 Διαλέξτε ψύχραιμα, έκείνο πού πάει περισσότερο. MHNEI - 量 ALFETTA καί ALFETTA BERLINA. Εύστάθεια, χάρη στήν επαναστατική άνάρτηση (DE DION), τέλεια κατανομή βάρους χάρη μεταφορά oύ χιβωτίου ταχυτήτων, διαφορικοй αύτοκινήτου, σίγουρη άπόδοση φρενάρισμα, χάρη ΄τεράστια δισκόφρενα σερδόφρενο διπλό άνεξάρτητοι κύκλωμα φρένων, άψογη αψογηαίσθητι αίσθητικά γραμμή, λογική κατανάλωση εξοπλισμός τά στάνταρτς ένεργητικής κα παθητικής άσφάλειας, ALFETTA =δύο d Διάμετρος- μανήσει! ταχύτητα 49Lit. AanTina Θέσεις: Χωρητικότης ρεζερέαυάρ: aSGomeo ဝမဝ ALFETTA 1,8 Κυλινδραι: σειρά VEROGTO Διάμετρος- SAE140/5500 θέσεων:5 αχύτητα: MOTOP ΕΛΛΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑΙΛΣυγγρού ωρητικότης ρεζερβουάρ: 49Lit. Τηλ 9221101-6 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:r Βίτσι"

αναπαραγαγω απο την υπεροχη ομαδα Car Brochures & Adverts

καταπληκτικο το γεγονος οτι ειχαμε τοτε 1.6/125 -1.8/140 αλογα και περιπου τα ιδια εχουμε και σημερα χαριν οικονομιας

@NTC Labs οριστε να βρουμε μια τετοια να παρω...

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "διαλέξτε ψύχραιμα ALFETTA 1,6-ALFETTA 1,8 Διαλέξτε ψύχραιμα, έκείνο πού πάει περισσότερο. MHNEI - 量 ALFETTA καί ALFETTA BERLINA. Εύστάθεια, χάρη στήν επαναστατική άνάρτηση (DE DION), τέλεια κατανομή βάρους χάρη μεταφορά oύ χιβωτίου ταχυτήτων, διαφορικοй αύτοκινήτου, σίγουρη άπόδοση φρενάρισμα, χάρη ΄τεράστια δισκόφρενα σερδόφρενο διπλό άνεξάρτητοι κύκλωμα φρένων, άψογη αψογηαίσθητι αίσθητικά γραμμή, λογική κατανάλωση εξοπλισμός τά στάνταρτς ένεργητικής κα παθητικής άσφάλειας, ALFETTA =δύο d Διάμετρος- μανήσει! ταχύτητα 49Lit. AanTina Θέσεις: Χωρητικότης ρεζερέαυάρ: aSGomeo ဝမဝ ALFETTA 1,8 Κυλινδραι: σειρά VEROGTO Διάμετρος- SAE140/5500 θέσεων:5 αχύτητα: MOTOP ΕΛΛΑΣΑΕ ΑΘΗΝΑΙΛΣυγγρού ωρητικότης ρεζερβουάρ: 49Lit. Τηλ 9221101-6 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:r Βίτσι"

καταπληκτικο το γεγονος οτι ειχαμε τοτε 1.6/125 -1.8/140 αλογα και περιπου τα ιδια εχουμε και σημερα χαριν οικονομιας

Αν την βρεις σε καλη κατασταση μη περιμενεις κατω απο 15 χιλιαρικα ( οκ ισως και λιγο παρακατω αλλα σε καμια περιπτωση τσαμπα )

φαπιδια το GTR 

https://www.autoagora.gr/news/data/video/Alfetta-GTV6-rezilepse-gia-ta-kala-Nissan-GT-R-[video]_232940.asp

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Εδω σε έχω, 

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331790287-alfa-romeo-alfetta

Και μην ξεχνας το Group N που καργηθηκε γτ σκοτωνοντουσαν απο την ιπποδυναμη

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Αν ειχα φραγκα επαιρνα ανετα κατι τετοιο για ολικο restoration 

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337149284-alfa-romeo-giulia

θελει πολυ χρημα , κοπο, χρονο και μαγκα μαστορα το restoration

• Like 3