Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναφορά σε κείμενο

«Επειδή το αυτοκίνητο ήταν αξίας πήγα σε μία σοβαρή εταιρία, και πλήρωνα ένα μεγάλο ασφάλιστρο», συμπλήρωσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Γιατί δε λένε και το όνομα της ασφαλιστικής? δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να μένει κρυφό. 

Γιατί φοβάται τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; από την άλλη γιατί να βγάλουν ένα τέτοιο ψέμα; τι κέρδος έχει; κ αν θέλει να βλάψει-άδικα- την ασφαλιστική γιατί δεν την αναφέρει; ειλικρινά δεν ξέρω

3 λεπτά πριν, atrigane είπε

Γιατί φοβάται τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης. 

Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του το παρακάτω

Όπως κατάλαβαν οι φίλοι μου που με γνωρίζουν η ιστορία αυτή με την πρωτοφανής για τα ελληνικά δικαστήρια απόφαση αφορά εμένα.
Αποφαση σταθμός για τα από δω κ πέρα θύματα κλοπής αυτοκινήτου με ότι σημαίνει αυτό.
Σύντομα θα πω ότι πλήρωσα το αμαξι,πληρωσα τα τέλη ταξινομησης,πλήρωσα τα τέλη κυκλοφοριας,πληρωσα φόρο πολυτελείας,πληρωσα ασφαλιστρα,πληρωσα,δικηγορους για να πάω στα δικαστήρια και στο τέλος πλήρωσα και τα δικαστικά έξοδα της ασφαλιστικκης εταιριας.
Από που τα πλήρωσα όλα αυτα???
Από το μέρος που το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν επικυνδινο και μου καταλογίζει ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ,
Εξω από δουλειά μου.
Ναι καλά διαβάζετε έξω από το μαγαζί μου.
Στην Ελλάδα είναι επικινδυνο και θεώρησε Βαριά Αμελής τύπος αν παρκάρεις το αμάξι σου έξω από τη δουλειά σου γιατί έτσι προκαλείς τους κλέφτες και άρα φταις και δε δικαιούσαι τίποτα από όλα αυτά που πλήρωσες για να προστατευθεις.
Παρ όλα αυτά περασαν πολλά χρόνια διότι όλο αυτό είχε γίνει πίσω στο μακρύνο 2010 απλά η απόφαση (ωσ συνήθως) βγήκε πρόσφατα κ το έχω ήδη διαγράψει από το μυαλό το κομμάτι του αυτοκινήτου της αξίας του κτλ κτλ.
Ένα πράγμα δε θα διαγράψω πάντως σίγουρα.Τις φάτσες όλων εκείνων το χαιρέκακων που ερχότανε σαν τις θείτσες από το χωριό να μάθουν τα κουτσομπολιά για την κλοπή και μόλις γύριζαν την πλάτη ξεκινούσαν τις καφενειακής συζητήσεις κ έλεγαν
-Αυτό το λαμόγιο το εξαφάνισε το αμάξι κ πήρε τα λεφτά από την ασφαλιστικη.
Εσάς ρε τρομπέτες δε θα σας ξεχάσω και ξέρω ότι δεν είστε λίγοι τώρα εσείς που διαβάζετε το ποστ που τα λέγατε αυτά.
Χαλάλι σας η απόφαση και συνεχίστε μόνο να λέτε γιατί κάτι άλλο δεν είστε ικανοί να κάνετε.
Κατα τα αλλά την υγεία μας να έχουμε και θα δουλέψουμε να ξαναπάρουμε Μ3.
Μέχρι τόσες εσείς συνεχίστε να τρομπάρετε κ να λέτε...

• Sad 1

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης. 

Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του το παρακάτω

Όπως κατάλαβαν οι φίλοι μου που με γνωρίζουν η ιστορία αυτή με την πρωτοφανής για τα ελληνικά δικαστήρια απόφαση αφορά εμένα.
Αποφαση σταθμός για τα από δω κ πέρα θύματα κλοπής αυτοκινήτου με ότι σημαίνει αυτό.
Σύντομα θα πω ότι πλήρωσα το αμαξι,πληρωσα τα τέλη ταξινομησης,πλήρωσα τα τέλη κυκλοφοριας,πληρωσα φόρο πολυτελείας,πληρωσα ασφαλιστρα,πληρωσα,δικηγορους για να πάω στα δικαστήρια και στο τέλος πλήρωσα και τα δικαστικά έξοδα της ασφαλιστικκης εταιριας.
Από που τα πλήρωσα όλα αυτα???
Από το μέρος που το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν επικυνδινο και μου καταλογίζει ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ,
Εξω από δουλειά μου.
Ναι καλά διαβάζετε έξω από το μαγαζί μου.
Στην Ελλάδα είναι επικινδυνο και θεώρησε Βαριά Αμελής τύπος αν παρκάρεις το αμάξι σου έξω από τη δουλειά σου γιατί έτσι προκαλείς τους κλέφτες και άρα φταις και δε δικαιούσαι τίποτα από όλα αυτά που πλήρωσες για να προστατευθεις.
Παρ όλα αυτά περασαν πολλά χρόνια διότι όλο αυτό είχε γίνει πίσω στο μακρύνο 2010 απλά η απόφαση (ωσ συνήθως) βγήκε πρόσφατα κ το έχω ήδη διαγράψει από το μυαλό το κομμάτι του αυτοκινήτου της αξίας του κτλ κτλ.
Ένα πράγμα δε θα διαγράψω πάντως σίγουρα.Τις φάτσες όλων εκείνων το χαιρέκακων που ερχότανε σαν τις θείτσες από το χωριό να μάθουν τα κουτσομπολιά για την κλοπή και μόλις γύριζαν την πλάτη ξεκινούσαν τις καφενειακής συζητήσεις κ έλεγαν
-Αυτό το λαμόγιο το εξαφάνισε το αμάξι κ πήρε τα λεφτά από την ασφαλιστικη.
Εσάς ρε τρομπέτες δε θα σας ξεχάσω και ξέρω ότι δεν είστε λίγοι τώρα εσείς που διαβάζετε το ποστ που τα λέγατε αυτά.
Χαλάλι σας η απόφαση και συνεχίστε μόνο να λέτε γιατί κάτι άλλο δεν είστε ικανοί να κάνετε.
Κατα τα αλλά την υγεία μας να έχουμε και θα δουλέψουμε να ξαναπάρουμε Μ3.
Μέχρι τόσες εσείς συνεχίστε να τρομπάρετε κ να λέτε...

Τυπικά δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση και συμφωνώ μαζί σου.  Όμως αν είχες χάσει ένα δικαστήριο με μεγάλη εταιρεία, θα ανέφερες στα socials το όνομά της; εγώ προσωπικά από φόβο, όχι. Δεν μπορώ να φανταστώ που μπορούν να πατήσουν και να αξιώσουν και άλλη αποζημίωση, πέρα από τα δικαστικά έξοδα(αν ισχύει βέβαια)

• Like 1

Αν ενδιαφέρει κάποιον...

Η BMW Hellas εξασφάλισε αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό, 5 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα, την παρουσίαση της νέας BMW X2 σε Πανελλαδική Πρεμιέρα!

Σας περιμένουμε στο The Ellinikon Experience Park από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να δείτε τη νέα BMW Χ2 από κοντά και να ζήσετε την εμπειρία BMW σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και δώρα

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, majnun said:

Αν ενδιαφέρει κάποιον...

Η BMW Hellas εξασφάλισε αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό, 5 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα, την παρουσίαση της νέας BMW X2 σε Πανελλαδική Πρεμιέρα!

Σας περιμένουμε στο The Ellinikon Experience Park από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να δείτε τη νέα BMW Χ2 από κοντά και να ζήσετε την εμπειρία BMW σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και δώρα

Πως κατόρθωσαν κι έκαναν και το πίσω χάλια;;;;;  εκτός αν από κοντά το δούμε αλλιώς...

https://www.autoblog.gr/2023/10/11/episimo-nea-bmw-x2/

Επεξ/σία από oykas2001
  • Sad 2

33 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Πως κατόρθωσαν κι έκαναν και το πίσω χάλια;;;;;  εκτός αν από κοντά το δούμε αλλιώς...

https://www.autoblog.gr/2023/10/11/episimo-nea-bmw-x2/

Πραγματικό αισχος.

Ατσουμπαλα σχήματα εντελώς απλά και μόνο για να λένε ότι είναι διαφορετικά. Ίδιο χαλί με 4008 και Αρκανα

• Like 2

1 hour ago, majnun said:

Αν ενδιαφέρει κάποιον...

Δεν εχει ψησταρια τουλαχιστον αυτο απο οτι βλεπω

1 ώρα πριν, imr είπε

Δεν εχει ψησταρια τουλαχιστον αυτο απο οτι βλεπω

δεν εχει ψησταρια ΚΑΙ πισω εννοεις

Παντως απο τα πιο ομροφα σουλουπια που εχω δει τα τελευταια χρονια (ειδικα απο γερμανους), ειναι το Arteon της ΦαουΒε

• Like 4

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Kακάσχημο αλλά προβλέπω θα πουλήσει γιατί για κάποιο περίεργο λόγο θα βρεθούν πολλοί να το αγοράσουν Και δεν θα ναι και φθηνό. 

Τα μικρα Χ είναι η χαρά του leasing μια χαρά θα πουλήσει…

• Like 2

• Δημιουργία νέου...