Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έτσι δείχνει η μάσκα

Και μετά λέμε να πάμε να πάρουμε BMW

Σκατά στα μούτρα μας

εχουν χοντρο θεμα τα πετρελαια εκεινης της εποχης, ειναι γνωστό... κ δυστυχως απο όσο ξερω η εταιρεια σφυριζει αδιαφορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχουν χοντρο θεμα τα πετρελαια εκεινης της εποχης, ειναι γνωστό... κ δυστυχως απο όσο ξερω η εταιρεια σφυριζει αδιαφορα...

Ε για αυτό λέω ότι κανονικά έπρεπε να της είχαν ρίξει μαύρο της εταιρείας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε για αυτό λέω ότι κανονικά έπρεπε να της είχαν ρίξει μαύρο της εταιρείας

αστα να πανε, αν ειναι να ριξουμε μαυρο θα επρεπε να μην εχει μεινει εταιρεια στο χώρο...

τουοτα 1.33 φριτεζα βαραγανε μοτερ απο τα σκαλια της αντιπροσωπείας

Bmw γνωστα

vag ασχολιαστο

honda κλπ καιγονται λογω αντ/που

opel πιο πολλες καδενες απο κοσμηματα 30αρας

Πεζο σιτροεν adblue pumps

hyundai/kia τα κλεβουν με ενα usb a-b, χαλανε τιμονια κλπ

φιατ δε θελει εξτρα περιγραφη

αστα να πανε 😂

Επεξ/σία από paylidis

7 minutes ago, paylidis said:

αστα να πανε, αν ειναι να ριξουμε μαυρο θα επρεπε να μην εχει μεινει εταιρεια στο χώρο...

τουοτα 1.33 φριτεζα βαραγανε μοτερ απο τα σκαλια της αντιπροσωπείας

Bmw γνωστα

vag ασχολιαστο

honda κλπ καιγονται λογω αντ/που

opel πιο πολλες καδενες απο κοσμηματα 30αρας

Πεζο σιτροεν adblue pumps

hyundai/kia τα κλεβουν με ενα usb a-b, χαλανε τιμονια κλπ

φιατ δε θελει εξτρα περιγραφη

αστα να πανε 😂

Ενώ για alfa romeo...δεν εχεις κάτι να πεις.😂

2 λεπτά πριν, golden33 είπε

Ενώ για alfa romeo...δεν εχεις κάτι να πεις.😂

Ομολογουμενως εγω προσωπικα οχι... ισως αλλοι να εχουν να προσθεσουν κατι...

πραγματικα εδω και κανα 2 χρονια δηλωνω θαυμαστης της AR... αλλα με τις τιμες που εχει δε θα παρω δυστυχως...

• Like 5

1 minute ago, paylidis said:

Ομολογουμενως εγω προσωπικα οχι... ισως αλλοι να εχουν να προσθεσουν κατι...

πραγματικα εδω και κανα 2 χρονια δηλωνω θαυμαστης της AR... αλλα με τις τιμες που εχει δε θα παρω δυστυχως...

Πήρα και εγώ το απωθημένο μου, την Giulietta 1.4 170 άλογα του 2015 μέσα στον Αύγουστο. Ομολογώ ότι το έχω λατρέψει και είμαι ενθουσιασμένος. Βέβαια πριν οδηγούσα το 156 του 2000 οπότε η διαφορά είναι χαοτική.

Για τον οδηγό τουλάχιστον το αμάξι είναι απίστευτο και σε αποδόσεις αλλά και σε εμφάνιση για τα γούστα μου.

• Like 9

19 minutes ago, golden33 said:

Πήρα και εγώ το απωθημένο μου, την Giulietta 1.4 170 άλογα του 2015 μέσα στον Αύγουστο. Ομολογώ ότι το έχω λατρέψει και είμαι ενθουσιασμένος. Βέβαια πριν οδηγούσα το 156 του 2000 οπότε η διαφορά είναι χαοτική.

Για τον οδηγό τουλάχιστον το αμάξι είναι απίστευτο και σε αποδόσεις αλλά και σε εμφάνιση για τα γούστα μου.

Αν ειχε λιγο καλυτερους χωρους θα ηταν ιδανικο αυτοκινητο

Just now, imr said:

Αν ειχε λιγο καλυτερους χωρους θα ηταν ιδανικο αυτοκινητο

Πολύ πιθανό. Εγώ είμαι μόνος μου οπότε δεν με έχει απασχολήσει καθόλου. Το πορτ μπαγκάζ όμως το θεωρώ καλό σε χώρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως ομολογουμενως ειναι ωραια αυτοκινητα αλλα αδικημενα στην ελλαδα (και λόγω φημης απο τα 90ς και λόγω τιμής)...

βεβαια αν το καλοσκεφτουμε οταν για το φορμεντορ ζητανε 37000 και η αλφα ζηταει 39900 για τη τοναλε φουλ εξτρα (μονο αισθητηρες δεν εχει σε αυτα τα λεφτα αλλα εχει καμερα) ισως εχει νοημα να πας εκει (την εριξαν βεβαια κ σε ιπποδυναμη, αν δεν κανω λαθος εχει 130 ιππους), μηπως να της εριχνες τελικα μια ματια @tsofras? ερχομαι την παζαρευομαι εγω, τη παιρνεις στα 39 ευκολα...

edit 37990 σε κοκκινακι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330616815-alfa-romeo-tonale

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

παντως ομολογουμενως ειναι ωραια αυτοκινητα αλλα αδικημενα στην ελλαδα (και λόγω φημης απο τα 90ς και λόγω τιμής)...

βεβαια αν το καλοσκεφτουμε οταν για το φορμεντορ ζητανε 37000 και η αλφα ζηταει 39900 για τη τοναλε φουλ εξτρα (μονο αισθητηρες δεν εχει σε αυτα τα λεφτα αλλα εχει καμερα) ισως εχει νοημα να πας εκει (την εριξαν βεβαια κ σε ιπποδυναμη, αν δεν κανω λαθος εχει 130 ιππους), μηπως να της εριχνες τελικα μια ματια @tsofras? ερχομαι την παζαρευομαι εγω, τη παιρνεις στα 39 ευκολα...

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!

ασε με και τη λιγουρευομαι τωρα...

https://www.youtube.com/watch?v=DYmUxxqBiRs

σε μπλε ειδικα ειναι ονειρο... τα 130 αλογατα μονο με χαλανε, χαθηκε ο κοσμος να εχει 160-170...;

(κ τι φαση μονο 2 χρ. εγγυηση; )

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Άσε ρε Γιώργο , προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην δώσω τόσα λεφτά

Είναι κοροϊδία για 50 λίτρα χώρο και αυτόματο να πάω να χρεωθώ 22 χιλιάρικα

Καλύτερα να δώσω 3 χιλιάρικα να πάω να το κάνω αυτόματο (αν βρεθεί κάποια στιγμή κάποιος να το κάνει) και να μου μείνουν τα 19 τσέπη

Και μεταξύ σοβαρού και αστείου για όταν σκεφτόμουν την μπαγκαζιέρα Thule που θα πήγαινε 1200ε για να βάζω ομπρέλα / καρεκλάκια , μπορώ για 12 χρόνια να αγοράζω καρεκλάκια και ομπρέλα εκεί που θα πηγαίνω και να τα παρατάω :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άσε ρε Γιώργο , προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην δώσω τόσα λεφτά

Είναι κοροϊδία για 50 λίτρα χώρο και αυτόματο να πάω να χρεωθώ 22 χιλιάρικα

Καλύτερα να δώσω 3 χιλιάρικα να πάω να το κάνω αυτόματο (αν βρεθεί κάποια στιγμή κάποιος να το κάνει) και να μου μείνουν τα 19 τσέπη

Και μεταξύ σοβαρού και αστείου για όταν σκεφτόμουν την μπαγκαζιέρα Thule που θα πήγαινε 1200ε για να βάζω ομπρέλα / καρεκλάκια , μπορώ για 12 χρόνια να αγοράζω καρεκλάκια και ομπρέλα εκεί που θα πηγαίνω και να τα παρατάω :D

κοιτα η αληθεια ειναι ότι απο τη μια δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα... αλλα εαν ειναι να δωσεις 37Κ καλυτερα δες την τοναλε παρα το φορμεντορ... κακα τα ψεματα οι AR ειναι αυτοκινητα με σχεδιασμο που τραβαει τα βλεματα ακομα και πολλα χρονια μετα τη κυκλοφορία τους κ τα εμπιστευομαι καπως περισσότερο απο τα VAG...

τωρα για μετατροπη που λες, επειδη το συζητουσα με πολυ φιλο μηχανικό για το δικο μου, πρεπει να βρεις α) καποιον με ορεξη, β) ενα τροπετο δοτη καθως θα χρειαστει πολυ πραγμα, γ) καλο ηλεκτρολόγο/διαγνώστη γιατι θα θελει κωδικοποιηση το μισο αμαξι (οριακα συμφερει να παρεις τον εγκεφαλο απο το δότη), και παλι θα εχεις το θέμα του ξηρου συμπλεκτη (γιατι μετατροπη σε υγρου παει πολυ μακρυα η βαλιτσα σε πατεντες φρανκενσταιν)... Αυτος εκτιμα οτι τα 3Κ δε φτανουν, θελει για πλακα 5Κ για να κανεις σωστη δουλεια, εργοστασιακου επιπέδου, ωστε να μην εχεις προβληματα σε τοσο ηλεκτρονικο αμαξι...

Επεξ/σία από paylidis
  • Sad 1

• Δημιουργία νέου...