Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, atrigane είπε

https://www.carandmotor.gr/nea/erhetai-paneyropaiko-haratsi-sta-palia-aytokinita

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος..

στο σαιτ της ΕΕ για το Fit for 55 δεν βρηκα προσωπικά καμιά αναφορά. https://www.consilium.europa.eu/el/policies/green-deal/fit-for-55-the-eu-plan-for-a-green-transition/#package

Σαν σημείωση ωστόσο, ειδικά το newsauto - γνωστό κωλοσάιτ, τουλάχιστον τα τελευταια 3 χρόνια κάνει repost τα ίδια κοπυ-παστε αρθρα. 

Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, ειδικά στην Αθήνα προβλέπω ζώνη ZTL/ULEZ. Οτιδήποτε άλλο θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος σε μια χώρα με μέση ηλικία οχημάτων 17 έτη αν δεν κάνω λάθος. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Προς το παρόν το ψάχνω γιατί κάθε φορά που το κοιτάω θέλω να βάλω τα κλάμματα😪😪 🫣.

Επειδή όμως έχει πρόσφατα καεί η γούνα μου από τοπική βαφή σε άλλο αμάξι στο μαγαζί με σήμα τον ταύρο (p......l) ψάχνω να βρω και έναν άνθρωπο σωστό να μου πει αυτό γίνεται αυτό δε γίνεται. Αυτή η μυστικοπάθεια και τα μεσοβέζικα των φαναρτζίδων με έχουν προβληματίσει η αλήθεια είναι..

Ευχαριστώ και πάλι.

Άστο μια βδομάδα έξω σε οποιαδήποτε δρόμο ή πάρκιν σουπερμάρκετ στην Αθήνα, και θα το παραλάβεις με πολλές περγαμηνές.

Μην ασχολείσαι.

Εν τω μεταξύ το παλικάρι που μου είχε αγοράσει το Abarth μου έστειλε μήνυμα ότι του το έκλεψαν :(

• Sad 4

26 λεπτά πριν, majnun είπε

Άστο μια βδομάδα έξω σε οποιαδήποτε δρόμο ή πάρκιν σουπερμάρκετ στην Αθήνα, και θα το παραλάβεις με πολλές περγαμηνές.

Μην ασχολείσαι.

έτσι ακριβώς…

26 λεπτά πριν, majnun είπε

Εν τω μεταξύ το παλικάρι που μου είχε αγοράσει το Abarth μου έστειλε μήνυμα ότι του το έκλεψαν :(

Ω ρε κρίμα… ασφάλεια κλοπής θέλω να ελπιζω ότι είχε……!

Ας ελπίσουμε ότι δε θα βρεθεί ρημαγμένο σε χωράφι κοντά στα σύνορα όπως συνηθίζεται τελευταία. 

10 λεπτά πριν, majnun είπε

Μπα αυτά το κόβουν σε κομμάτια και τα διοχετεύουν.

Δυστυχώς...

Έμειναν κάτι λίγες αναμνήσεις και μερικές φωτογραφίες 

Ίσως είναι κ καλύτερο από το να το βρεις σε αυτές τις περιπτώσεις… ασφάλεια κλοπής λοιπον κ τελείωσε η υπόθεση 

• Like 1

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ίσως είναι κ καλύτερο από το να το βρεις σε αυτές τις περιπτώσεις… ασφάλεια κλοπής λοιπον κ τελείωσε η υπόθεση 

Εννοείται αυτο. Της μητέρας μου το yaris που το βρήκαμε καμμένο και σε περιοχή που δεν μπορούσε να μπει το φορτηγό της εταιρίας σκραπ  να το παραλάβει ήταν ολόκληρη διαδικασία απλα η διαγραφή του. Και όλα αυτά χωρίς να έχει ασφάλεια κλοπής. Φαντάσου τι θα ζητούσε η ασφαλιστική.

• Like 1

21 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε

Εννοείται αυτο. Της μητέρας μου το yaris που το βρήκαμε καμμένο και σε περιοχή που δεν μπορούσε να μπει το φορτηγό της εταιρίας σκραπ  να το παραλάβει ήταν ολόκληρη διαδικασία απλα η διαγραφή του. Και όλα αυτά χωρίς να έχει ασφάλεια κλοπής. Φαντάσου τι θα ζητούσε η ασφαλιστική.

Το καλό σενάριο είναι στις 40/90 ημέρες που απαιτεί η ασφαλιστική να μη το βρεις. Παίρνεις τα φράγκα κ μετά παίρνουν αυτοί το αμάξι… το κακό είναι να το βρεις νωρίτερα, ξέρω δυο περιπτώσεις που τα βρήκαν 700+ χλμ μακρυά σε άθλια κατάσταση εντός 2 εβδομάδων κ ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια για να βγάλουν άκρη (η μια περίπτωση ήταν μάλιστα rent a car και το βρήκε σε άθλια κατάσταση κ δε τους αποζημιώνει μια μέτρια ασφαλιστική)

• Like 2

31 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το καλό σενάριο είναι στις 40/90 ημέρες που απαιτεί η ασφαλιστική να μη το βρεις. Παίρνεις τα φράγκα κ μετά παίρνουν αυτοί το αμάξι… το κακό είναι να το βρεις νωρίτερα, ξέρω δυο περιπτώσεις που τα βρήκαν 700+ χλμ μακρυά σε άθλια κατάσταση εντός 2 εβδομάδων κ ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια για να βγάλουν άκρη (η μια περίπτωση ήταν μάλιστα rent a car και το βρήκε σε άθλια κατάσταση κ δε τους αποζημιώνει μια μέτρια ασφαλιστική)

Το πρόβλημα και καλή να είναι η ασφαλιστική είναι ότι αν βρεθεί θα πάρεις λεφτά για μερική κλοπή που έχει άλλο ταβάνι απο την ολική. Οπότε ναι καλύτερα να μην βρεθεί

• Like 4

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το πρόβλημα και καλή να είναι η ασφαλιστική είναι ότι αν βρεθεί θα πάρεις λεφτά για μερική κλοπή που έχει άλλο ταβάνι απο την ολική. Οπότε ναι καλύτερα να μην βρεθεί

Και εκεί είναι εντελως υποκειμενικό το τι θα πάρεις… γιατί στη μια περίπτωση που το έβαλαν με ένα απλό καλώδιο usb (κια) οι φθορές είναι κυριως εξωτερικές και στα καθίσματα μοκέτες κλπ, με την ασφαλιστική να ισχυρίζεται ότι μπορεί να προυπηρχαν κλπ

• Like 2

https://www.theverge.com/2023/9/6/23861047/car-user-privacy-report-mozilla-foundation-data-collection

Από όπου μπορούν αρμέγουν 🙄 παρε το facelift +3k με λιγότερα πράματα από το αρχικό μοντέλο μετά από κανένα χρόνο αναμονής με ανοιχτή τιμή, "δώσε" και οτι δίνεται από δεδομένα. 😎

• Sad 1

14 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Εμένα πάντως ένα τέτοιο δεν θα με χαλούσε:

δεν προκειται να ερθει, εχουν βγει διαφορα designs  -  κανένα επίσημο απο την ιδια την εταιρεια αλλα απο ανεξαρτητους - 2-3 χρονια τωρα.

Αυτούς τώρα κάποιος τους πληρώνει για δημοσιογράφους

Αναφορά σε κείμενο

Μεταφέρεις τα ψώνια με το αυτοκίνητο; Ποιο είναι το πρόστιμο που σε περιμένει

https://www.carandmotor.gr/idioktisia/psonia-aytokinito-prostimo 

Αναμένω τα επόμενα συγκλονιστικά άρθρα τους με τίτλους "Μιλάς με τη γυναίκα σου όταν είστε στο αυτοκίνητο; Κινδυνεύεις με εως 6 μήνες αφαίρεση διπλώματος" "Αναπνέεις μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτο το πρόστιμο σε περιμένει." "Χασμουρήθηκες μέσα στο αυτοκίνητο; Τα τσουχτερά πρόστιμα της Τροχαίας"

1 hour ago, ProponitisTouKanape said:

Αυτούς τώρα κάποιος τους πληρώνει για δημοσιογράφους

https://www.carandmotor.gr/idioktisia/psonia-aytokinito-prostimo 

Αναμένω τα επόμενα συγκλονιστικά άρθρα τους με τίτλους "Μιλάς με τη γυναίκα σου όταν είστε στο αυτοκίνητο; Κινδυνεύεις με εως 6 μήνες αφαίρεση διπλώματος" "Αναπνέεις μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτο το πρόστιμο σε περιμένει." "Χασμουρήθηκες μέσα στο αυτοκίνητο; Τα τσουχτερά πρόστιμα της Τροχαίας"

Γι αυτο δεν αξίζει να πατας ποτέ κλικ σε αυτα τα τσόλια, για το γαμώτο της υπόθεσης...

• Like 3

9 hours ago, NTC Labs said:

δεν προκειται να ερθει, εχουν βγει διαφορα designs  -  κανένα επίσημο απο την ιδια την εταιρεια αλλα απο ανεξαρτητους - 2-3 χρονια τωρα.

Δυστυχώς το γνωρίζω, ευσεβείς πόθοι, όνειρα θερινής νυχτος...

• Δημιουργία νέου...