redbullboy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δύσκολο να σου πει κάποιος από απόσταση, εκτός αν είσαι εξαιρετικά τυχερός και πέσεις σε κανέναν που το έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ιμιαξονια και οι μπιλιοφοροι, τα οποία ίσως λύθηκαν ή κουνήθηκαν για να αλλάξεις βάσεις, και έχουν διαφορετική συμπεριφορά αν έχει σχέση το κιβώτιο ή αν έχει νεκρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, redbullboy said: Δύσκολο να σου πει κάποιος από απόσταση, εκτός αν είσαι εξαιρετικά τυχερός και πέσεις σε κανέναν που το έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ιμιαξονια και οι μπιλιοφοροι, τα οποία ίσως λύθηκαν ή κουνήθηκαν για να αλλάξεις βάσεις, και έχουν διαφορετική συμπεριφορά αν έχει σχέση το κιβώτιο ή αν έχει νεκρά. Ισχυει, διαγνωσεις απο αποσταση δεν γινονται απλα η διαγνωση που μου εκανε μου φανηκε περιεργη, οποτε ηθελα να μαζεψω γνωμες τι αλλο μπορει να φταει μεχρι να το παω και σε καποιο αλλο συνεργειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την ομάδα! Αν και έχω καιρό να γράψω, εξακολουθώ να παρακολουθώ τα θέματα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να έχετε ένα καλό καλοκαίρι! Κλείσαμε 1 χρόνο και εμείς με το λιοντάρι, 8000 χλμ μέχρι στιγμής και όλα άψογα! Κάναμε και το 1ο σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπεία, τιμή 120 ευρώ για λάδια, φίλτρο, ροδέλα συν κάρτα καυσαερίων! Την περίμενα χειρότερη τη σούμα να πω την αλήθεια, οπότε πάλι καλά! Πέρασα και αντηλιακές μεμβράνες xpel, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, ωστόσο μου έκανε την καρδιά μαύρη ο εγκαταστατης (carglass). Παραθέτω και φώτο και ζητάω την άποψή σας αν φτιάχνεται ή αν αξίζει ή όχι το ξήλωμα και πέρασμα καινούργιου, με φόβο τυχόν τριγμούς στο μέλλον ή να το αφήσω ως έχει? Τέλος, καθώς θα βρεθώ Κρήτη μέσα στον Σεπτέμβριο, έχετε να πρότεινετε κάποια αξιόλογη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από Christos Vvs 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Να το αλλάξεις. Κ εάν στο έκανε ο εγκατάστατης να το πληρώσει αυτός 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Να το αλλάξεις. Κ εάν στο έκανε ο εγκατάστατης να το πληρώσει αυτός Έχει συμφωνήσει ο εγκαταστατης να καλύψει το κόστος σε περίπτωση αλλαγής, απλώς περιμένω να γυρίσω από διακοπές και να πάω αντιπροσωπεία να ρωτήσω πόσο θα βγει... Είπα απλά να ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιος παθών που να το έχει φτιάξει με άλλο τρόπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Έχει συμφωνήσει ο εγκαταστατης να καλύψει το κόστος σε περίπτωση αλλαγής, απλώς περιμένω να γυρίσω από διακοπές και να πάω αντιπροσωπεία να ρωτήσω πόσο θα βγει... Είπα απλά να ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιος παθών που να το έχει φτιάξει με άλλο τρόπο.. δε νομιζω οτι υπαρχει άλλος τροπος... κ φυσικα μη περιμενει ο εγκαταστατης οτι θα στοιχισει κατω απο 3 κατοσταρικα αυτη η δουλεια 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Έχει συμφωνήσει ο εγκαταστατης να καλύψει το κόστος σε περίπτωση αλλαγής, απλώς περιμένω να γυρίσω από διακοπές και να πάω αντιπροσωπεία να ρωτήσω πόσο θα βγει... Είπα απλά να ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιος παθών που να το έχει φτιάξει με άλλο τρόπο.. Μα καλά πως τα κατάφερε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα καλά πως τα κατάφερε ? Από τα όσα μου είπε, καθώς δεν ήμουν παρόν στην εγκατάσταση, έβγαλε την γλυστρα από το παράθυρο και το πλαστικό μετακινήθηκε μερικά εκατοστά, με αποτέλεσμα όταν έκλεισε την πόρτα, αυτό να πιέζεται στο τελείωμα που κάνει το ταμπλό (βλ. φώτο) και όταν το πήρε χαμπάρι, η ζημιά είχε ήδη γίνει... Μου είπε να το αφήσουμε λίγες μέρες μήπως και επανέλθει, καθώς πρόκειται για μαλακό πλαστικό, εννοείται δεν πρόκειται να επανέλθει αυτό, αλλιώς να δοκιμάσουμε είτε να το "πιέσουμε" από μέσα ή η τελευταία λύση να αλλαχθεί με καινούργιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Πολυ ατσαλος στην εγκατασταση... κ στο ταμπλω εκει κανει σημαδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 FYI, παρόμοια εταιρεία στο εξωτερικό κατα την αλλαγή παρμπριζ έκανε μια ζημιά <1 χιλιοστό στο frame γύρω απο το συστημα πλοήγησης/ράδιο. Περί τα 700 στην επίσημη αντιπροσωπεία και 200 χέρι για την ταλαιπωρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Πέτυχα στη Λέσβο ταξί Ioniq 5... Δεν περίμενα να πετύχω κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Πέτυχα στη Λέσβο ταξί Ioniq 5... Δεν περίμενα να πετύχω κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια. Πετυχα κ εγω ενα (οχι ταξι) στην εθνική αναμεσα στις νταλικές με ~100χαω... ζει επικινδυνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 ελα το ματιάσαμε το ΚΙΑ Γυρίζω από δουλειά χτες και ενώ ανεβαίνω την κατεχακη προς Ηλιούπολη, μόλις περασιά το φανάρι τουBadminton, πέφτει σταδιακά το γκάζι, η ιπποδύναμη.. αρχίζει το αμάξι να κανει ενα τρέμουλο σαν λοξυγγα, (ταχύτητα 100χλμ) και να πέφτει οσο πιάνω ανήφορα 98, 97, 96 κλπ , τι σχέση κατέβασα 6η, 5η κλπ τίποτα.. φθάνω στα πρώτα φανάρια , βαζω νεκρά, και να τρέμει το αμάξι στο ρελαντί.. μη τα πολυλογώ, μου άναψε κ ένδειξη κινητήρα κ λεω ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΜΕ 15Αυγουστο με ολα κλειστά για διακοπές. Φτάνω κακήν κακως στο σπίτι και πηγα σήμερα στο σερβις της ΚΙΑ στα νοτια μόλις άνοιξαν.. Εκανε ακομη τα ιδια αν κ οχι με την ιδια ενταση αν μπορω να πω. Η ενδειξη κινητηρα δεν ειχε σβησει ομως. Το αναλάβανε τα οποια παλικάρια ειχαν μείνει εκει, αλλαγή πολλαπλασιαστή μου είπαν, το διαβάσανε και στο διαγνωστικό. για καλη μου τυχη ειχαν ανταλλακτικό και ολα καλα μετά. σε 15-20' είχα φυγει. καύσιμα είχα ηδη μια βδομάδα που φουλαρισα, με 3/4 ρεζερβουάρ ημουν και παντα απο το ιδιο εταιρικο πρατηριο.. Τέλος πάντων, ολα καλα πλέον σήμερα, αν κ τα χρειάστηκα χτες απόγευμα 🤞 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε ελα το ματιάσαμε το ΚΙΑ Γυρίζω από δουλειά χτες και ενώ ανεβαίνω την κατεχακη προς Ηλιούπολη, μόλις περασιά το φανάρι τουBadminton, πέφτει σταδιακά το γκάζι, η ιπποδύναμη.. αρχίζει το αμάξι να κανει ενα τρέμουλο σαν λοξυγγα, (ταχύτητα 100χλμ) και να πέφτει οσο πιάνω ανήφορα 98, 97, 96 κλπ , τι σχέση κατέβασα 6η, 5η κλπ τίποτα.. φθάνω στα πρώτα φανάρια , βαζω νεκρά, και να τρέμει το αμάξι στο ρελαντί.. μη τα πολυλογώ, μου άναψε κ ένδειξη κινητήρα κ λεω ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΜΕ 15Αυγουστο με ολα κλειστά για διακοπές. Φτάνω κακήν κακως στο σπίτι και πηγα σήμερα στο σερβις της ΚΙΑ στα νοτια μόλις άνοιξαν.. Εκανε ακομη τα ιδια αν κ οχι με την ιδια ενταση αν μπορω να πω. Η ενδειξη κινητηρα δεν ειχε σβησει ομως. Το αναλάβανε τα οποια παλικάρια ειχαν μείνει εκει, αλλαγή πολλαπλασιαστή μου είπαν, το διαβάσανε και στο διαγνωστικό. για καλη μου τυχη ειχαν ανταλλακτικό και ολα καλα μετά. σε 15-20' είχα φυγει. καύσιμα είχα ηδη μια βδομάδα που φουλαρισα, με 3/4 ρεζερβουάρ ημουν και παντα απο το ιδιο εταιρικο πρατηριο.. Τέλος πάντων, ολα καλα πλέον σήμερα, αν κ τα χρειάστηκα χτες απόγευμα 🤞 Μάλλον πονάει σε αυτό το σημείο γιατί και στο fb club έχει γίνει αναφορά για πολλαπλασιαστές και από άλλους. Μερικοί ήταν και άτυχοι και περίμεναν μήνα για παραγγελία Οκ μικρό το κακό έχω αναφέρει ξανά ότι κάτι που μου αρέσει στα γερμανικά είναι ότι υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών σε σχέση με ιαπωνικά -κορεατικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Είδα το Renault Rafale και κάτι μου θύμισε η μάσκα, η οποία λέει θα υιοθετηθεί και από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις