korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε πολυ σωστα!!! τέλεια , πήξαμε στην ανάπτυξη .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε τέλεια , πήξαμε στην ανάπτυξη .... ΕΕΕΕεννοειται, παμε για ελλαδα 5-0 πλεον, απο το 2.0 που ημασταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, paylidis είπε ΕΕΕΕεννοειται, παμε για ελλαδα 5-0 πλεον, απο το 2.0 που ημασταν Θα γίνει και σειρά να το βλέπουν τα εγγόνια μας https://www.imdb.com/title/tt0062568/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε ειναι εξωφρενικα δυσκολο, αλλα βρισκεις καλο μεταχειρισμένο (1/10) απο ειλικρινή πωλητη... όλοι οσοι εχουν αγοράσει αυτοκινητο απο εμενα μου στελνουν ακομα και σημερα ευχες στη γιορτη μου χριστουγεννα πασχα κλπ, με εξαιρεση το ντουβαρι που αφησε 20000+χλμ τα λαδια σε 450 700αρι brabus και κολλησε το μοτερ μετα απο ενα+ χρονο (ναι περασε και ο χρονος περα απο τα χλμ), τη στιγμή που τους ειχα πει λαδια αυστηρά και απαραβατα ανα 5000χλμ και ειχε το θρασσος να γυρισει να μου "την πει" (τη στιγμή που το ειχε ελεγξει κιολας σε εξωτερικο συνεργειο ΚΑΙ την αντιπροσωπεία 😅 και του προτεινα να μετρησει αν θελει και συμπιεση αλλα δεν ηθελε να ξοδευτει). Κανένας ομως δε το πηρε κοψοχρονιά ή ευκαιρια... ολοι πλήρωσαν ότι πραγματικά αξιζε το εκαστοτε αμαξι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη λένε στο χωριό μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Είναι το αντίστοιχο που σου λένε στις αντιπροσωπειες "σου κάνω 600 ευρώ εκπτωση και σου δίνω δώρο συνεγαρμο" και σου έρχεται ίδια τιμή με την άδεια κυκλοφορίας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 αρχισε το τέλος του φιέστα. Το τελευταίο από συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής/εργοστασιο λόγω κατάργησης του μοντέλου. Από ότι καταλαβαίνω για λίγο καιρό ακόμα θα φτιάχνεται σε άλλο εργοστάσιο και μετά τέλος. Τρομερά λάθος απόφαση κατά τη γνώμη μου 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε αρχισε το τέλος του φιέστα. Το τελευταίο από συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής/εργοστασιο λόγω κατάργησης του μοντέλου. Από ότι καταλαβαίνω για λίγο καιρό ακόμα θα φτιάχνεται σε άλλο εργοστάσιο και μετά τέλος. Τρομερά λάθος απόφαση κατά τη γνώμη μου Ναι το διάβασα και εγώ εχθές , πάει μία εταιρεία που έβρισκες σε κάτι μη SUV με γνώμονα την οδηγική αίσθηση και καταργεί ένα απο τα καλύτερα μικρά , θα έρθει και η κατάργηση του Focus , αντίο ζωή . Κοίτα που θα παρακαλάμε την ηλεκτροκίνηση να ξαναέρθουν τα hatchback 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, paylidis είπε αρχισε το τέλος του φιέστα. Το τελευταίο από συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής/εργοστασιο λόγω κατάργησης του μοντέλου. Από ότι καταλαβαίνω για λίγο καιρό ακόμα θα φτιάχνεται σε άλλο εργοστάσιο και μετά τέλος. Τρομερά λάθος απόφαση κατά τη γνώμη μου Τα δύο τελευταία παρήχθησαν την Παρασκευή 07/07/2023. Ένα θα πήγαινε σε μουσείο και ένα στο στόλο ιστορικών οχημάτων της Ford. Ή τουλάχιστον αυτό ανέφεραν όλα τα άρθρα που κάλυψαν το σχετικό θέμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, majnun είπε Τα δύο τελευταία παρήχθησαν την Παρασκευή 07/07/2023. Ένα θα πήγαινε σε μουσείο και ένα στο στόλο ιστορικών οχημάτων της Ford. Ή τουλάχιστον αυτό ανέφεραν όλα τα άρθρα που κάλυψαν το σχετικό θέμα Αρα ήταν το τελευταίο τελευταίο…κ δεν έχει άλλο εργοστάσιο καν. Τι να πω. Ντροπή μόνο. Το θεωρώ το πιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας διαχρονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 48 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το διάβασα και εγώ εχθές , πάει μία εταιρεία που έβρισκες σε κάτι μη SUV με γνώμονα την οδηγική αίσθηση και καταργεί ένα απο τα καλύτερα μικρά , θα έρθει και η κατάργηση του Focus , αντίο ζωή . Κοίτα που θα παρακαλάμε την ηλεκτροκίνηση να ξαναέρθουν τα hatchback Πάντως η Renault θα επαναφέρει το 5άρι, και μάλιστα με πολλαπλών συνδέσμων ανάρτηση πίσω. Ανάρτηση που μόνο το MINI είχε στην κατηγορία μέχρι σήμερα. 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Αρα ήταν το τελευταίο τελευταίο…κ δεν έχει άλλο εργοστάσιο καν. Τι να πω. Ντροπή μόνο. Το θεωρώ το πιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας διαχρονικά Ναι. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι το Puma που παράγεται στη Ρουμανία, το πουλάει ως project/εργοστάσιο σε Τούρκους; Και στη θέση του Fiesta στην Κολωνία, θα παράγεται το νέο ηλεκτρικό Puma. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Όποιος έχει 11 δις ας βοηθήσει τη vw 😁 https://www.newsauto.gr/news/kegomaste-dramatiki-dilosi-tou-proedrou-tis-vw/ το κακό είναι πως θα την πληρώσουμε και εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε Όποιος έχει 11 δις ας βοηθήσει τη vw 😁 https://www.newsauto.gr/news/kegomaste-dramatiki-dilosi-tou-proedrou-tis-vw/ το κακό είναι πως θα την πληρώσουμε και εμείς βλεπω να καταργουν τα φλας, ουτως ή αλλιως ελαχιστοι τα χρησιμοποιούν... και τα φωτα εξτρα, αν θες νυχτερινη οδηγηση κυριε θα την πληρωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε βλεπω να καταργουν τα φλας, ουτως ή αλλιως ελαχιστοι τα χρησιμοποιούν... και τα φωτα εξτρα, αν θες νυχτερινη οδηγηση κυριε θα την πληρωσεις θα τα κάνουν με συνδρομή αλλιώς δε θα ξεκινά , ούτε καν θα φορτίζει το αμάξι 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, korakios είπε Όποιος έχει 11 δις ας βοηθήσει τη vw 😁 https://www.newsauto.gr/news/kegomaste-dramatiki-dilosi-tou-proedrou-tis-vw/ το κακό είναι πως θα την πληρώσουμε και εμείς ωχ...και αλλες αυξησεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις