korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Εκτός κι αν όπως έγραψε ο συμφορουμίτης από πάνω θα δουλεύουν με συγκεκριμένα δρομολόγια θα φανεί στην πορεία , αν βγάζουν ~400 χλμ μέσα , δε νομίζω να τους χαλά τώρα αν στραγγίζουν και πάνε φόρτιση με dc και γίνεται συνεχώς , τότε ναι , θα έχουν πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Αποτι μου έχουν πει συγγενείς τα Tesla στην Αμερική θεωρούνται χαμηλής ποιότητας. Αν βάλεις την αυτονομία/χρόνος φόρτισης/ανύπαρκτο δίκτυο δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί κάποιος να δουλεύει με αυτό οδηγώντας 8-10-12 ώρες την ημέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Σήμερα είδα για πρώτη φορά ταξί Tesla. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Μπήκε σε ένα ο αδερφός μου το Πάσχα. Λες να είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ίσως είναι θέμα εντυπωσιασμού, ή/και οικολογικής συνείδησης. Υπήρχε, παλιότερα, σε εφαρμογές τύπου Beat, επιλογή για οικολογικό όχημα, με λίγο μεγαλύτερη χρέωση. Ίσως επίσης να είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες ταξί να έχουν κάποιο ποσοστό ηλεκτρικών οχημάτων, όπως έιναι και οι εταιρίες μεταφορών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Κάπου είχα διαβάσει ότι θα πάρουν επιδοτήσεις έξτρα,για αλλαγή του στόλου σε ηλεκτρικά...ίσως ήρθε η ώρα εκείνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, atrigane είπε Αποτι μου έχουν πει συγγενείς τα Tesla στην Αμερική θεωρούνται χαμηλής ποιότητας. Αν βάλεις την αυτονομία/χρόνος φόρτισης/ανύπαρκτο δίκτυο δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί κάποιος να δουλεύει με αυτό οδηγώντας 8-10-12 ώρες την ημέρα ίδιο θέμα υπάρχει και με τα octavia cng (φυσικού αερίου) , δίκτυο και χρόνος αναμονής για γέμισμα τις ώρες αλλαγής βάρδιας σε κάποια πρατήρια Αθήνα και Θεσ/κη , πάλι όμως τα δουλεύουν αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, imr είπε Γιατί να μην αντέξει? Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και η καλύτερη απ' όσο έχω δει και διαβάσει. Για τα μηχανικά δεν έχω άποψη. Πάντως το 90% των ταξί που βλέπω πλέον είναι skoda kai mercedes πετρέλαιο, άρα δοκιμασμένα και απέδειξαν ότι αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες και στα πολλά χλμ ημερησίως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε ίδιο θέμα υπάρχει και με τα octavia cng (φυσικού αερίου) , δίκτυο και χρόνος αναμονής για γέμισμα τις ώρες αλλαγής βάρδιας σε κάποια πρατήρια Αθήνα και Θεσ/κη , πάλι όμως τα δουλεύουν αρκετά Χωρίς να γνωρίζω ακριβώς αλλά ακούω κάτι για 2 ώρα να φορτίσει ένα Tesla. Το Cng πόσο να θέλει; αν είναι σαν το υγραέριο(που έχω και γω) είναι κανένα 5 λεπτό; και βγάζεις 400+ χιλιόμετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, atrigane είπε Το Cng πόσο να θέλει; αν είναι σαν το υγραέριο(που έχω και γω) είναι κανένα 5 λεπτό; και βγάζεις 400+ χιλιόμετρα Εντός πόλεως 300- ειναι πιο πραγματικά ειδικά για taxi. Τόσο κάνει η πλήρωση ΑΛΛΑ δεν έχει παντού, τυχαίνει να πηγαίνουν ίδια ώρα (λήξη βαρδιας) και έχει και λοιπό κόσμο που θέλει κι αυτός να βάλει,2 αντλίες κ.ο.κ. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από terry308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, terry308 είπε Εντός πόλεως 300- ειναι πιο πραγματικά ειδικά για taxi. Τόσο κάνει η πλήρωση ΑΛΛΑ δεν έχει παντού, τυχαίνει να πηγαίνουν ίδια ώρα (λήξη βαρδιας) και έχει και λοιπό κόσμο που θέλει κι αυτός να βάλει,2 αντλίες κ.ο.κ. Με την ίδια λογική σκέψου τι θα γίνεται στους φορτιστές...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Με την ίδια λογική σκέψου τι θα γίνεται στους φορτιστές...... Mε το νέο πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα επιδότησης σε ιδιοκτήτες οχήματος ΤΑΞΙ, για αγορά ή χρονομίσθωση (leasing) αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος ΤΑΞΙ καθώς και για αγορά και εγκατάσταση “έξυπνου” σημείου επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος (wallbox). Όπως θυμόμουν τους δίνει και επιδότηση για wallbox. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία πάντως έχει διαθέσιμους,με τις αντίστοιχες αβαριες,άλλοι είναι ταχυφορτιστες άλλοι είναι πιο αργοι κ.ο.κ. θεωρητικά θα πιεις καφεδάκι και θα περιμένεις...μπορεί να είναι espressακι ala Italiano μπορεί και Φραπεδαρα αλλλλλα Σαλλλλλλονικη. Η αλήθεια είναι ότι πληθαίνουν και σε καταστήματα πλέον συναντάς,super market, τύπου mall κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Καινούριο Toyota C-HR 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δεν υπάρχει ταξί που να οδηγείται 8-10 ώρες από την μια βαρδια...Σύνολο κι από τις δύο βάρδιες να είναι σε κίνηση 6-7 ώρες. Τα περισσότερα κινούνται μέσα στην πολη, άρα μιλάμε για πάνω από 400χλμ αυτονομια. Ακόμα κι αυτά που κάνουν μόνο αεροδρόμιο (και βγαίνουν σε ανοικτό δρόμο) στα καλά τους έχουν πάνω από μία ώρα αναμονής τη φορά. Ο φόρος στα 25χιλ πόσος είναι;;; Βγάλτε τον κι αυτόν... Ήμουν κοντά σε μια τέτοια αγορά με συνεταιρισμό αλλά δεν προχώρησε, δυστυχώς... Αν έχεις δική σου άδεια σε συμφέρει να πάρει ηλεκτρικό ακόμα κι αν δεν έχεις κανένα τρόπο να φορτίσεις... Απλώς ξεκινάς την ημέρα σου με ένα αεροδρόμιο και κάνεις κι ένα διάλειμμα σε ένα supermarket όπου φορτίζεις εκεί. Υ.γ. 1 Κάποτε είχα logs με κίνηση και στο 10ωρο έβγαιναν το πολυ 3 ώρες ήταν σε κινηση... Υ.Γ. 2 Τα ταξί που έχουν συστήματα ασφάλειας είναι ελάχιστα. Δυστυχώς τα περισσότερα έρχονται 5-8ετιας πετρέλαια από έξω χωρίς... Με τα ηλεκτρικά είσαι σίγουρος ότι έχουν. Και επιπλέον δεν έχουν ρύπους euro 0... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Καινούριο Toyota C-HR Μόνο εμένα μου θυμίζει το cybertruck? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLw Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Spoiler σαν το bz είναι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις