Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, ritualistic είπε

Μολις γυρισα απο Πατρα κ απλα θελω καπου να πω τον πονο μου…

Τι τραγωδια ειστε ρε πουστη με αυτα τα aftermarket led ?  9 στους 10 τυφλωνετε ανθρωπο στο φεγγαρι ημαρτον.

παίξιμο φώτων αρχικά , ψιλοελιγμό στο αντίθετο , μεγάλη σκάλα λιγα μέτρα πριν με κόρνα 😁

εγώ απλά έβαλα δυνατές κλασσικές λάμπες και παρατήρησα απλά κάποιοι παίζανε φώτα ,οπότε τα χαμήλωσα και όλα κομπλέ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, atrigane είπε

https://www.gocar.gr/news/feed/43477,EE_metaxeirismena_Ellada_pio_fthna.html

Μην ξανά ακούσω ότι είμαστε Ευρώπη.

Αυτό που θα γίνει είναι να δει η κυβέρνηση πόσο είναι το πρόστιμο και πόσα τα έσοδα από το χαράτσι. Αν το πρόστιμο είναι πολύ μικρότερο από τα έσοδα τότε το χαράτσι θα συνεχίσει να υφίσταται. 

Αλλά ακόμα και να καταργηθεί ποιος μας λέει ότι θα πέσουν οι τιμές αμέσως? 

• Like 1

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Αυτό που θα γίνει είναι να δει η κυβέρνηση πόσο είναι το πρόστιμο και πόσα τα έσοδα από το χαράτσι. Αν το πρόστιμο είναι πολύ μικρότερο από τα έσοδα τότε το χαράτσι θα συνεχίσει να υφίσταται. 

Αλλά ακόμα και να καταργηθεί ποιος μας λέει ότι θα πέσουν οι τιμές αμέσως? 

Πάντα έτσι κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις όταν αφορά τους φόρους, ζυγίζουν το πρόστιμο με τα υπέρ κέρδη κ αν τα κέρδη είναι περισσότερα πληρώνουν το πρόστιμο και συνεχίζει η παράλογη φορολογία. Αν ρωτάς τη γνώμη μου θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα μειωθούν οι τιμές ή αν μειωθούν δεν θα είναι ανάλογο της μείωσης των φόρων. Γιατί; χρειάζονται και ελεγκτικοί μηχανισμοί, πως να το κάνουμε. Αδιάφθοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Όσοι έχετε ζήσει και εξωτερικό τα ξέρετε καλύτερα πως λειτουργούν στην πράξη. Εγώ μιλάω θεωρητικά για το συγκεκριμένο θέμα.

• Like 1

1 ώρα πριν, atrigane είπε

Πάντα έτσι κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις όταν αφορά τους φόρους, ζυγίζουν το πρόστιμο με τα υπέρ κέρδη κ αν τα κέρδη είναι περισσότερα πληρώνουν το πρόστιμο και συνεχίζει η παράλογη φορολογία. Αν ρωτάς τη γνώμη μου θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα μειωθούν οι τιμές ή αν μειωθούν δεν θα είναι ανάλογο της μείωσης των φόρων. Γιατί; χρειάζονται και ελεγκτικοί μηχανισμοί, πως να το κάνουμε. Αδιάφθοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Όσοι έχετε ζήσει και εξωτερικό τα ξέρετε καλύτερα πως λειτουργούν στην πράξη. Εγώ μιλάω θεωρητικά για το συγκεκριμένο θέμα.

Το να καταργηθούν οι ληστρικοί δασμοί θα ήταν ευπρόσδεκτο. Οι έμποροι ας κόψουν μετά το σβέρκο τους με την αισχροκέρδεια, με 50€ πας Γερμανία ή Ιταλια με το αεροπλάνο και κατεβαίνεις 3 μέρες μετά με αμάξι. Και εκεί αν θα το πας για έλεγχο θα έχουν κάνει σοβαρό έλεγχο, όχι ένα κλώτσημα στα λάστιχα όπως στην Ελλάδα 

• Like 8

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχουμε να προτείνουμε κάποιον εξουσιοδοτημένο/αντιπροσωπεία για το πρώτο σέρβις του Hyundai i10 που έχω;

Από GEKAEM δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος σε μια προηγούμενη επίσκεψη μου...

ΥΓ: Μένω στη Βάρη.

https://www.autoblog.gr/2023/06/14/anakalountai-225865-peugeot-3008-508-citroen-c5-aircross-kai-ds7-crossback/

Ξέρω γω ρε παιδί μου δίνεις το "σαπάκι" σου γιατί είναι "επικίνδυνο" και σκας μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ να πάρεις κάτι ασφαλές για την οικογένειά σου.. μήπως δεν φτάνουν μόνο οι ανακλήσεις; σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις μήπως χρειάζονται και βαρβάτα πρόστιμα; αυτή η "αστοχία υλικού" μέχρι που είναι δικαιολογημένη τελικά; μέχρι και να προκαλέσει με άμεσο τρόπο θάνατο; δεν ξέρω..

• Like 1

1 ώρα πριν, atrigane είπε

https://www.autoblog.gr/2023/06/14/anakalountai-225865-peugeot-3008-508-citroen-c5-aircross-kai-ds7-crossback/

Ξέρω γω ρε παιδί μου δίνεις το "σαπάκι" σου γιατί είναι "επικίνδυνο" και σκας μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ να πάρεις κάτι ασφαλές για την οικογένειά σου.. μήπως δεν φτάνουν μόνο οι ανακλήσεις; σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις μήπως χρειάζονται και βαρβάτα πρόστιμα; αυτή η "αστοχία υλικού" μέχρι που είναι δικαιολογημένη τελικά; μέχρι και να προκαλέσει με άμεσο τρόπο θάνατο; δεν ξέρω..

Είναι που έγιναν premium τα Peugeot, ξεχειλίζει η πλιμιουμιλα στη ποιότητα κατασκευής 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είναι που έγιναν premium τα Peugeot, ξεχειλίζει η πλιμιουμιλα στη ποιότητα κατασκευής 😂

Καλά για να είμαστε δίκαιοι , αυτοί τα αποσύρουν για ενδεχόμενο φωτιάς . Της BMW που έχουν καεί τόσα δεν έχουμε δεί ανάκληση

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 8
  • Thanks 2

44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά για να είμαστε δίκαιοι , αυτοί τα αποσύρουν για ενδεχόμενο φωτιάς . Της BMW που έχουν καεί τόσα δεν έχουμε δεί ανάκληση

Προφανώς 😂 για γέλια και κλάμματα και οι 2 τους. Στα δε bmw (diesel) είναι πολύ απλή η αιτία και κάνουν τους κινέζους 

• Like 1
  • Sad 2

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Διαρροή ψυκτικού στην egr 

Κατάλαβα κόστος από 10 έως 100 ευρώ για την εταιρία αν είναι το κολάρο ή η βαλβίδα. Τα αλλάζεις και δεν έχεις καμία δυσφήμιση αγωγές κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, atrigane είπε

Κατάλαβα κόστος από 10 έως 100 ευρώ για την εταιρία αν είναι το κολάρο ή η βαλβίδα. Τα αλλάζεις και δεν έχεις καμία δυσφήμιση αγωγές κλπ.

Η βάση της βαλβίδας πρέπει να είναι από όσο είχα καταλαβει (εκεί που πάει και κουμπώνει το κολάρο ψυξης), κόστος 20-30-40€… αντε βγάλε άκρη όμως, σου λέει στις ΗΠΑ που σε σκίζουν στα δικαστήρια δε τα πούλησα αυτά τα πετρέλαια αρα δεν ασχολούμαι με την εε…

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

24 λεπτά πριν, paylidis είπε

σου λέει στις ΗΠΑ που σε σκίζουν στα δικαστήρια δε τα πούλησα αυτά τα πετρέλαια

Και κάπου εδώ λύνονται οι απορίες και τελειώνει η κουβέντα...

• Like 3

• Δημιουργία νέου...