Shyn Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Πρέπει να έχω κάνει 300 χλμ από προχθές 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Υποθετω ότι αυτό το ΣΚ θα είμαστε πολλοί έξω για "ασκηση" με τα τούτου....😇 Να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν βγαίνω , αν είναι να βγώ για να φάω την κίνηση στα μούτρα στην παραλιακή προτιμώ να κάτσω σπίτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Και εγώ τη ξηγηθηκα την κατοστάρα χλμ από το πρωί... 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το Trip του αυτοκινητου οσο αφορα την καταναλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, Shyn είπε Κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το Trip του αυτοκινητου οσο αφορα την καταναλωση? E στα 100 χλμ θα δείς αλλά και πάλι εγώ προτιμώ το κλασικό γέμισμα φουλ , 200χλμ ξαναγέμισμα , βλέπεις πόση βενζίνη έβαλες και το υπολογίζεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Εξαρτάται από την υλοποίηση, συνήθως έχουν "αισιόδοξες" ενδείξεις για να χαϊδεύουν τα αυτιά των οδηγών που πλέον βαριούνται να μετρήσουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Δοκίμασε με τον κλασικό τρόπο και θα δείς αν και πόσο κλέβει το δικό σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιζει να κλεβει αρκετα. Οντως, θα πρεπει να του κανω κανα δυο γεμισματα για να βεβαιωθω . Αν και αποφευγω να το γεμιζω γιατι ακουγεται το ντεποζιτο που κοπαναει στα φρεναρισματα (τραγικο)... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από Shyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Shyn είπε Παιζει να κλεβει αρκετα. Οντως, θα πρεπει να του κανω κανα δυο γεμισματα για να βεβαιωθω . Αν και αποφευγω να το γεμιζω γιατι ακουγεται το ντεποζιτο που κοπαναει στα φρεναρισματα (τραγικο)... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή ή ένα Excelακι, εφαρμογές fuelio, spritmonitor, drivvo Προσωπικά έχω το spritmonitor απλά λόγω διπλού καυσίμου (cng & βενζίνη) πρέπει να υπολογίζω τα διανυθεντα χιλιόμετρα,για να έχω σωστά αποτελέσματα, παλιά για το προηγούμενο αυτοκίνητο τηρούσα Excel πάλι διπλού καυσίμου (υγραέριο - βενζίνη) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν βγαίνω , αν είναι να βγώ για να φάω την κίνηση στα μούτρα στην παραλιακή προτιμώ να κάτσω σπίτι μου Δεν χρειάζεται να πας παραλιακή, μπορείς να παρεις και τα βουνά (καμια Πάρνηθα πχ) να στρίψει λίγο και ο λέοντας που θα πάθει αγκύλωση στο τέλος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, and_64 είπε Δεν χρειάζεται να πας παραλιακή, μπορείς να παρεις και τα βουνά (καμια Πάρνηθα πχ) να στρίψει λίγο και ο λέοντας που θα πάθει αγκύλωση στο τέλος 😂 Ε άλλο να πεις στα παιδιά πάμε βόλτα παραλία να πετάξουμε και καμιά πετρουλα τώρα που άνοιξε ο καιρός άλλο να πεις πάμε στο βουνό για να ξαναγυρίσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε άλλο να πεις στα παιδιά πάμε βόλτα παραλία να πετάξουμε και καμιά πετρουλα τώρα που άνοιξε ο καιρός άλλο να πεις πάμε στο βουνό για να ξαναγυρίσουμε Πες ότι πας για τσιγάρα στο περίπτερο! Πιάνει....🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsofras είπε Ε άλλο να πεις στα παιδιά πάμε βόλτα παραλία να πετάξουμε και καμιά πετρουλα τώρα που άνοιξε ο καιρός άλλο να πεις πάμε στο βουνό για να ξαναγυρίσουμε Θα πας για να ταισεις τα ελαφια που εχουν γίνει οικόσιτα σχεδόν, εκει μετά το σανατόριο πρέπει να τρώνε και hotdog πλέον 😂 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Πετυχα γκρι leon fr με ανοιχτη ηλιοροφη στον Αλιμο το απογευμα. Το μυαλο μου πηγε μονο σε εναν! @tsofras εσυ ησουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, bjj-p είπε Πετυχα γκρι leon fr με ανοιχτη ηλιοροφη στον Αλιμο το απογευμα. Το μυαλο μου πηγε μονο σε εναν! @tsofras εσυ ησουν; Πέτυχες και γείτονα δλδ , όχι δεν ήμουν εγώ από την 25 Μαρτίου έχω να το κουνήσω που το πήγα για πλύσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Τώρα είδα αυτό.. https://www.4troxoi.gr/epikairotita/premiera-gia-ta-ananeomena-seat-ibiza-kai-arona-stis-15-aprilioy/ Λέτε να παίξει κανένα καλό προωθητικό στο τωρινό μοντέλο η σε αυτό;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις