Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Προσοχή, γιατί πολλές ασφάλειες, αν δεν έχεις συναγερμό δεν σου καλύπτουν κλοπή!

με άγχωσες τώρα , θα πρέπει να το τσεκάρω 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Προσοχή, γιατί πολλές ασφάλειες, αν δεν έχεις συναγερμό δεν σου καλύπτουν κλοπή!

Κ πως αποδεικνύεις ότι είχες; Εμένα πχ τον έβαλε η αντιπροσωπεία δεν έχω κάποια απόδειξη……

Το είχα ακούσει πάντως ξ εγώ παλιά αλλά πίστευα ότι είναι urban legend - κ ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ δε μου έχει πει κάτι 

Επεξ/σία από paylidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να το τονίζουν και θα είχε γίνει χαμός.

Επεξ/σία από dtk-386

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω διαβάσει, σε ψιλά γράμματα, όταν έψαχνα για ασφάλεια πριν 1 χρόνο.

Δεν θυμάμαι σε ποια ήταν, δεν ήταν όμως της πλάκας. Θυμάμαι ότι είχε ως προϋπόθεση να υπάρχει συναγερμός ή immobilizer και το αυτοκίνητο να έχει κλειδωθεί.

Π.χ. Αν κατεβαινες στο περίπτερο για τσιγάρα, χωρίς να το κλειδωνες και έμπαινε κάποιος μέσα και στο έκλεβε, δεν σε κάλυπτε. 

Ξέρω, τραβηγμένο, αλλά με ασφαλιστική με τέτοια μικρά γράμματα δεν μπλέκεις.

14 ώρες πριν, paylidis είπε

Κ πως αποδεικνύεις ότι είχες; Εμένα πχ τον έβαλε η αντιπροσωπεία δεν έχω κάποια απόδειξη……

Το είχα ακούσει πάντως ξ εγώ παλιά αλλά πίστευα ότι είναι urban legend - κ ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ δε μου έχει πει κάτι 

Θεωρω οτι το μεγαλο πρόβλημα θα ηταν σε μερικη κλοπή ή αν μετά απο ολικη κλοπή το εβρισκαν, αργοτερα, σε κανενα χωράφι διαλυμένο.

Επεξ/σία από Peugeot208
  • Like 1

44 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Καλησπέρα και από εμένα να στο club. Μόλις παρέλαβα και ψάχνομαι για ασφάλεια. Εννοείται μικτή, οπότε ακούω γνώμες... Κοίταζα για anytime( Interamerican)IMG_20230601_121643.jpg.6fcff45f0314cb70ef467353cb5d6b95.jpg

Έδωσε κάποιος τόσα λεφτά γ αμάξι και ψάχνει ασφάλεια οικονομική? Δεν ξέρω πραγματικά:)

Δεν είπα ποτέ ότι ψάχνω για οικονομική ασφάλεια. Επειδή στα υπόλοιπα αμάξια μου είχα anytime και δεν είχα αντιμετώπισει ποτέ πρόβλημα έλεγα να συνεχίσω εκεί μιας και έχει και την Interamerican από πίσω. Εκτός αν πλέον η Interamerican δεν είναι το όνομα που ήταν παλιά. Γι'αυτό έκανα την ερώτηση εδώ μιπως γνωρίζετε 1-2 πράγματα και να ακούσω απόψεις.

6 λεπτά πριν, h3342 είπε

Έδωσε κάποιος τόσα λεφτά γ αμάξι και ψάχνει ασφάλεια οικονομική? Δεν ξέρω πραγματικά:)

• Like 3

49 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Δεν είπα ποτέ ότι ψάχνω για οικονομική ασφάλεια. Επειδή στα υπόλοιπα αμάξια μου είχα anytime και δεν είχα αντιμετώπισει ποτέ πρόβλημα έλεγα να συνεχίσω εκεί μιας και έχει και την Interamerican από πίσω. Εκτός αν πλέον η Interamerican δεν είναι το όνομα που ήταν παλιά. Γι'αυτό έκανα την ερώτηση εδώ μιπως γνωρίζετε 1-2 πράγματα και να ακούσω απόψεις.

Προσωπικά έχω σε 5 αυτοκίνητα anytime και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Όποτε τη χρειάστηκα με κάλυψε. Από εμένα ναι 🙂

• Like 2

4 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Μια χαρά είναι η anytime 

Καλοτάξιδο. Περιμένουμε έξτρα Φώτο

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μια χαρά είναι η anytime 

Καλοτάξιδο. Περιμένουμε έξτρα Φώτο

Ευχαριστώ φίλε. Έχω βάλει κάποιες ακόμα στην κατηγορία μπλα μπλα του forum.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/541519-photos-of-your-car

Είμαι στη διαδικασία εκτελωνισμου - πινακίδων τώρα οπότε μετά έχει την έξτρα περιποίηση και το ανάλογο photoshooting 😆

Επεξ/σία από Extacy156
  • Like 3

1 ώρα πριν, Extacy156 είπε

Είμαι στη διαδικασία εκτελωνισμου - πινακίδων τώρα οπότε μετά έχει την έξτρα περιποίηση και το ανάλογο photoshooting 😆

Πόσο πήγε το μαλλί ? Γιατί αν δεν κάνω λάθος anytime μεικτή είναι μέχρι 50 χιλιάρικα

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πόσο πήγε το μαλλί ? Γιατί αν δεν κάνω λάθος anytime μεικτή είναι μέχρι 50 χιλιάρικα

Αγορά 35.700

Ελενχος 200

Μεταφορικά 1.200

Εκτελωνιστής - κτεο - πινακίδες θα πάνε γύρω στα 400

Τέλη ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, φόρους πολυτελείας, τεκμήρια κλπ δεν πληρώνω γιατί το έβγαλα αναπηρικο 😉

Οπότε σύνολο γύρω στα 37.500

F32 430i M sport. Τέλος του 18' με 36.000χλμ από αντιπροσωπεία BMW στο Βέλγιο με 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

Ηλιοροφάτο με όλο τον κατάλογο των έξτρα (pro Navi, adaptive suspension, led, teleservices, connected drive, Harman Kardon κλπ) 

• Like 7
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Αγορά 35.700

Ελενχος 200

Μεταφορικά 1.200

Εκτελωνιστής - κτεο - πινακίδες θα πάνε γύρω στα 400

Τέλη ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, φόρους πολυτελείας, τεκμήρια κλπ δεν πληρώνω γιατί το έβγαλα αναπηρικο 😉

Οπότε σύνολο γύρω στα 37.500

F32 430i M sport. Τέλος του 18' με 36.000χλμ από αντιπροσωπεία BMW στο Βέλγιο με 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

Ηλιοροφάτο με όλο τον κατάλογο των έξτρα (pro Navi, adaptive suspension, led, teleservices, connected drive, Harman Kardon κλπ) 

Οπότε κομπλέ  , κάνε anytime :D (ή ότι άλλο θέλεις )

• Like 1

3 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Πανέμορφο αμάξι

Μπραβο καλά χιλιόμετρα να έχεις

Εγώ νόμιζα ότι ήταν καινούριο και λέω κάνει 100 χιλιαρικα σίγουρα

Ασφάλεια ρωτάει τώρα?

Εγώ έχω μείνει παλιά οποιος είχε λεφτά η καλύτερη ήταν η εθνικη ασφαλιστική

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα

Σκεφτόμουν τώρα,ότι αν ο απλός κόσμος αγοράζει σαν την μπέμπα παραπάνω...

Οι Μαρινακηδες και Βαρδινογιαννηδες με τι αμάξια κυκλοφορουνε????

😂😂😂😂

• Like 1

29 λεπτά πριν, h3342 είπε

Πανέμορφο αμάξι

Μπραβο καλά χιλιόμετρα να έχεις

Εγώ νόμιζα ότι ήταν καινούριο και λέω κάνει 100 χιλιαρικα σίγουρα

Ασφάλεια ρωτάει τώρα?

Εγώ έχω μείνει παλιά οποιος είχε λεφτά η καλύτερη ήταν η εθνικη ασφαλιστική

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα

Σκεφτόμουν τώρα,ότι αν ο απλός κόσμος αγοράζει σαν την μπέμπα παραπάνω...

Οι Μαρινακηδες και Βαρδινογιαννηδες με τι αμάξια κυκλοφορουνε????

😂😂😂😂

Ευχαριστώ φίλε. 

Κοίτα να δεις...αν έκανα εκτελωνισμο κανονικά θα ξεπερνάγε τα 50-55 λόγο εξοπλισμού και λίγων χλμ. Έχω το αβαντάζ της αναπηρίας όμως και τα γλυτώνω.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...