kronos73 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Επειδή επίκειται παραλαβή εντός Ιουνίου του καινούργιου τουτού (YC hybrid), έχετε προτάσεις για καλό συναγερμό και εγκαταστάτες; Συγγνώμη, αν υπάρχει ειδικό νήμα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα παιδιά, Επειδή επίκειται παραλαβή εντός Ιουνίου του καινούργιου τουτού (YC hybrid), έχετε προτάσεις για καλό συναγερμό και εγκαταστάτες; Συγγνώμη, αν υπάρχει ειδικό νήμα δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Μια πολύ καλή λύση είναι η pandora. Πας απευθείας σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους ευκατάστατες της. Αξίζει η έκδοση με ενσωματωμένο gps tracker (εκτός εάν έχει ήδη το αμάξι, πχ τα vag έχουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Μια πολύ καλή λύση είναι η pandora. Πας απευθείας σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους ευκατάστατες της. Αξίζει η έκδοση με ενσωματωμένο gps tracker (εκτός εάν έχει ήδη το αμάξι, πχ τα vag έχουν) Ευχαριστώ, τον έχω ακούσει. Δεν αμφιβάλλω ότι αξίζουν, νομίζω ξεφεύγουν λίγο οικονομικά. Κάπου 1000€ η κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ευχαριστώ, τον έχω ακούσει. Δεν αμφιβάλλω ότι αξίζουν, νομίζω ξεφεύγουν λίγο οικονομικά. Κάπου 1000€ η κάνω λάθος; Όχι είναι αρκετά πιο κάτω περίπου στα μισά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, paylidis είπε Όχι είναι αρκετά πιο κάτω περίπου στα μισά Έχει κανείς να συστήσει σοβαρό εγκαταστάτη βόρεια ή πέριξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, kronos73 είπε Έχει κανείς να συστήσει σοβαρό εγκαταστάτη βόρεια ή πέριξ; Εγώ θα σου έλεγα μην βάλεις τίποτα.Τζαμπα λεφτά είναι. Αν είναι να στο κλέψουν θα στο κλέψουν είτε βάλεις είτε δεν βάλεις. Παει πια μόδα με τους συναγερμους. Υ γ . Ποιος σοβαρός κλέφτης θα κλεψει γιαρις ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ θα σου έλεγα μην βάλεις τίποτα.Τζαμπα λεφτά είναι. Αν είναι να στο κλέψουν θα στο κλέψουν είτε βάλεις είτε δεν βάλεις. Παει πια μόδα με τους συναγερμους. Υ γ . Ποιος σοβαρός κλέφτης θα κλεψει γιαρις ; Κι όμως άπειροι κλέβουν γιαρις. Κυριως για ανταλλακτικά. Αν κ προχθές ένα από τη γειτονιά το φάγανε κ 3 μέρες μετά βρέθηκε στην Εγνατία να μεταφέρει λάθρο από τον Έβρο. περα από κάθε συναγερμο εξυπακούεται η σοβαρή ασφάλεια κλοπής μικτή καλύτερα θα πω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε Υ γ . Ποιος σοβαρός κλέφτης θα κλεψει γιαρις ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, paylidis είπε περα από κάθε συναγερμο εξυπακούεται η σοβαρή ασφάλεια κλοπής μικτή καλύτερα θα πω Ασφαλεια σοβαρή με κλοπή μέσα ναι συμφωνώ . Τώρα αν είναι να μου κλέψουν το αμάξι , σίγουρα θα του έχουν κάνει ζημιά προτιμώ να μην το βρω ποτέ και βα πάρω την αποζημίωση. Συνεγερμο έχω να βάλω από τότε που ειχα πάρει το mazda 3 καινούριο. Τώρα μιλάμε από το 2007 και 8 αυτοκίνητα πριν. Πήρα μηχανή πριν λίγο καιρό δεν έβαλα τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ασφαλεια σοβαρή με κλοπή μέσα ναι συμφωνώ . Τώρα αν είναι να μου κλέψουν το αμάξι , σίγουρα θα του έχουν κάνει ζημιά προτιμώ να μην το βρω ποτέ και βα πάρω την αποζημίωση. Συνεγερμο έχω να βάλω από τότε που ειχα πάρει το mazda 3 καινούριο. Τώρα μιλάμε από το 2007 και 8 αυτοκίνητα πριν. Πήρα μηχανή πριν λίγο καιρό δεν έβαλα τίποτα. Ετσι ειναι, Σαν παθων προσφατα, μια ασφαλεια κλοπης σε ΚΑΛΗ εταιρια (οχι σε ολους τους παπατζες που βγαινουν φτηνα) ειναι η καλυτερη λυση Ολα τα κλεβουν, εδω μου πηραν το ντατσουν (nissan note που δεν το κοιταει κανενας λογικος ανθρωπος) κατω απο το σπιτι Το καλο με την ασφαλεια ηταν οτι εδωσε ολα τα λεφτα ακριβως στο χρονο που επρεπε και καλυψαν ενοικιαζομενο για την κλοπη, για αυτο σοβαρες εταιριες για ασφαλεια μονο και ας ειναι κατι παραπανω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ασφαλεια σοβαρή με κλοπή μέσα ναι συμφωνώ . Τώρα αν είναι να μου κλέψουν το αμάξι , σίγουρα θα του έχουν κάνει ζημιά προτιμώ να μην το βρω ποτέ και βα πάρω την αποζημίωση. Συνεγερμο έχω να βάλω από τότε που ειχα πάρει το mazda 3 καινούριο. Τώρα μιλάμε από το 2007 και 8 αυτοκίνητα πριν. Πήρα μηχανή πριν λίγο καιρό δεν έβαλα τίποτα. Εγώ τον συναγερμό δεν τον θέλω για να μην κλέψουν το αμάξι , λειτουργεί τουλάχιστον αποτρεπτικά πιστεύω αν είναι να σπάσουν κανα παράθυρο μήπως βρουν τίποτα. Στης γυναίκας μου που δεν έχει το έσπασαν για να ψάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Παιδιά αν είναι να στο φάνε και ματατζη να βάλεις να το φυλάει θα στο φάνε. Οκά αυτά είναι αποτρεπτικά. Η μόνη λύση ασφάλεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Παιδιά αν είναι να στο φάνε και ματατζη να βάλεις να το φυλάει θα στο φάνε. Οκά αυτά είναι αποτρεπτικά. Η μόνη λύση ασφάλεια Με το που είχα πάρει το σιροκο στην δίπλα πολυκατοικία έμενε βουλευτής ο οποίος είχε μόνιμα ασφάλεια από κάτω. Τον γνώρισα, κερναγα κάναν καφέ και πάρκαρα το αμάξι μονιμα μπροστά του 😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, imr είπε Με το που είχα πάρει το σιροκο στην δίπλα πολυκατοικία έμενε βουλευτής ο οποίος είχε μόνιμα ασφάλεια από κάτω. Τον γνώρισα, κερναγα κάναν καφέ και πάρκαρα το αμάξι μονιμα μπροστά του 😂. Ωραίος. Πάντως, γύρω στο 2005 τότε που σπούδαζα, βλέπω στη γειτονιά ασφάλειες, αστυνομίες, χαμός...Πιάνω έναν εκεί της φρουράς, του λέω συγγνώμη, να σας ρωτήσω, τι φάση; Μου λέει είναι η κατοικία του Κάρολου Παπούλια (μόλις είχε εκλεγεί ΠτΔ, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήταν γείτονας!)... Ωραία φάση λέω, οπότε θα φυλάτε κι εμάς! Δεν κατάλαβες μου λέει, οι διαταγές είναι και βόμβα στο δίπλα στενό να μπει, εμείς δεν το κουνάμε από το πόστο μας, γιατί είναι πιθανό να πρόκειται για αντιπερισπασμό ώστε να απειληθεί η ασφάλεια του Προέδρου... Όπως και να 'χει πάντως, με τόση φύλαξη γενικά η γειτονιά ήταν πιο ασφαλής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Προσοχή, γιατί πολλές ασφάλειες, αν δεν έχεις συναγερμό δεν σου καλύπτουν κλοπή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις