Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Λάδια + φίλτρα (λαδιού + αέρος + a/c) αντιψυκτικό +εργασία

196,40€ τελική τιμή σε επίσημο σερβις

161,20€ τελική τιμή σε ανεξάρτητο σέρβις (130€ μου είπε αλλά θέλω και απόδειξη οπότε μπαίνει το ΦΠΑ).

Πήγαινε στο επίσημο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Απλά ζητά κ καμία έκπτωση αν δε σου έκαναν ήδη 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, σημερα το πρωι βρηκα το τιμιο 206 μου, χτυπημενο, σε φτερο - πορτα οδηγου + ροδα σπασμενο τασι και στραβη ζαντα ελαφρως. Προφανως δεν ειδε κανεις τιποτα, το αμαξι ειναι σε σημειο που ο δρομος ειναι αρκετα ανοιχτος - ευθεια (πχ χτες περασε κανονικα σκουπιδιαρικο μετα που παρκαρα). Η ασφαλιστικη δεν με καλυπτει επειδη δεν εχω μεικτη.

Το λοιπον, το πηγα σε μηχανικο που το παω χρονια και ειναι γνωστος μου, να ισιωσει την ζαντα και να ελεγξει τον αξονα, θα το παω και για ευθυγραμμιση αν χρειαζεται. ολα οκ μεχρι εδω (ολα μαζι αυτα 120 ευρω πιστευω οκ σαν τιμη).

Τον ρωτησα για το φτερο πορτα, και μου ειπε να ρωτησει φαναρτζη. Μη οηρε πριν λιγο και μου πεσαν τα μαλλια, ακομα και ο μηχανικος μου ειπε οτι του φανηκαν πολλα.

550 ευρω για αλλαγη φτερου - φτιαξιμο πορτας και βαψιματα γυρω γυρω
350 μονο για το φτερο

Παμε καλα? Ή να πω και ευχαριστω κιολας?
Δεν ξερω μου φανηκαν πολλα και εδωσα ακυρο στον φαναρτζη, ο μηχανικος μου ειπε οτι 150-200 μαξ υπολογιζε για το φτερο (περιοχη Ζωγραφου). Ψαχνω να βρω αλλον τωρα, αλλα δυστηχως ουτε ξερω καποιον, ουτε μπορω να τρεχω μακρυα λογο δουλειας.

Επεξ/σία από jimakos234
  • Sad 5

Αν η πόρτα δεν έχει μεγάλη ζημια μπορεί κ να έρχεται αλλά θα χρειαστεί βάψιμο. Ένα νορμαλ νούμερο για ίσιωμα κ βάψιμο είναι στα 100-120€. Έπειτα βρες ένα φτερό ιμιτασιόν κάποτε είχαν 50€ κ υπολόγιζε αλλά 60 βάψιμο τοποθέτηση. Γενικα Γύρω στα 230-250 θα ήταν νορμαλ νούμερο. Βγες στη γύρα κ ρωτά αλλά πες τους οτι θα πας εσυ το φτερό για να γλυτώσεις κατιτις. 

έπειτα υπάρχει η λύση να πας να βρεις μεταχειρισμένα βαμμένα κομμάτια κ να πας μόνο για τοποθέτηση Που ίσως τη κάνει Και ο μηχανικός σου κ ίσως γλυτώσεις κανένα πενηντάρικο. 

• Like 2

25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν η πόρτα δεν έχει μεγάλη ζημια μπορεί κ να έρχεται αλλά θα χρειαστεί βάψιμο. Ένα νορμαλ νούμερο για ίσιωμα κ βάψιμο είναι στα 100-120€. Έπειτα βρες ένα φτερό ιμιτασιόν κάποτε είχαν 50€ κ υπολόγιζε αλλά 60 βάψιμο τοποθέτηση. Γενικα Γύρω στα 230-250 θα ήταν νορμαλ νούμερο. Βγες στη γύρα κ ρωτά αλλά πες τους οτι θα πας εσυ το φτερό για να γλυτώσεις κατιτις. 

έπειτα υπάρχει η λύση να πας να βρεις μεταχειρισμένα βαμμένα κομμάτια κ να πας μόνο για τοποθέτηση Που ίσως τη κάνει Και ο μηχανικός σου κ ίσως γλυτώσεις κανένα πενηντάρικο. 

Η πορτα ανοιγει κανονικα, εχει μια βαθιά γρατζουνια βεβαια. Καλο θα ηταν όντως να βαφτει, δεν νομιζω οτι χρηζει αντικατάσταστης ολικής βεβαια (ετσι ειπε τουλαχιιστον και ο μηχανικος μου).

Τωρα αυτο που λες μου το πρότεινε και ο μηχανικός μου, να βρω φτερό στο ίδιο χρώμα μτχ και να το κουμπώσουμε στο συνεργείο, αλλα το θέμα είναι οτι δεν βλεπω κατι στο car για το δικο μου ,στο ιδιο χρώμα , αριστερο μπροστα φτερο(206 1.4 Μπορντω 5θυρο).

Δεν ξερω που αλλου μπορώ να ψάξω μετα για parts.

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ή κανενα ανθρωπο προς νότια ή και κεντρο να παρω προσφορα (ανωνυμα) , ολα δεκτα.

2 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Η πορτα ανοιγει κανονικα, εχει μια βαθιά γρατζουνια βεβαια. Καλο θα ηταν όντως να βαφτει, δεν νομιζω οτι χρηζει αντικατάσταστης ολικής βεβαια (ετσι ειπε τουλαχιιστον και ο μηχανικος μου).

Τωρα αυτο που λες μου το πρότεινε και ο μηχανικός μου, να βρω φτερό στο ίδιο χρώμα μτχ και να το κουμπώσουμε στο συνεργείο, αλλα το θέμα είναι οτι δεν βλεπω κατι στο car για το δικο μου ,στο ιδιο χρώμα , αριστερο μπροστα φτερο(206 1.4 Μπορντω 5θυρο).

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ή κανενα ανθρωπο προς νότια ή και κεντρο να παρω προσφορα (ανωνυμα) , ολα δεκτα.

Car.gr - Wing 7840K0 CARRO PARTS

Σου κάνει ?

Πήγαινε ρώτα και σε chips away να πάρεις τιμές , θα φτιάξουν χρώμα για τις γρατζουνιές , σου βάφουν και το φτερό οπότε κάτι θα γλυτώσεις και απο εκεί 

• Like 1

3 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Βγες στη γύρα σε μάντρες με παλιά μήπως βρεις έτοιμο στο χρώμα σου ειδάλλως παίρνεις ένα σαν αυτό που παρέθεσε ο Θωμάς κ απλά το βάφεις κ με το χρώμα που θα φτιάξεις περνάς κ τη γρατζουνιά. Κ θα σου βγει έτσι σαφώς κάτω από 150

• Like 1

5 ώρες πριν, tsofras είπε

Car.gr - Wing 7840K0 CARRO PARTS

Σου κάνει ?

Πήγαινε ρώτα και σε chips away να πάρεις τιμές , θα φτιάξουν χρώμα για τις γρατζουνιές , σου βάφουν και το φτερό οπότε κάτι θα γλυτώσεις και απο εκεί 

Απο αυτο που καταλαβαινω ειναι συμβατο (1.4 KFW 75hp 2002 αναγραφει η αγγελια - 2AKFWF - KFW συμφωνα με την αδεια). Σας ευχαριστω πολυ ολους. Θα παρω τηλεφωνο αυριο το πρωι αν ειναι

• Like 2

Είχαμε πάει για καφέ παραλιακή και τυχαία πέσαμε σε μια εκδήλωση που είχε παλιά restore αυτοκίνητα. Πήγε κάνεις; 

Πολύ ωραία ήταν. Εγώ ξεχώρισα τα παλιά τα κουπερ , τους βατραχους συν τα ds  , τους σκαραβεους και φυσικά είχε 5 άλφα σπραιντερ. 

Τα αμερικανικά τα προσπέρναγα.  Τι ναπουνε και αυτοι με τις μαούνες. Ενώ ρε παιδί μου τα ευρωπαϊκά έχουν άλλη χάρη.

• Like 3

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Είχαμε πάει για καφέ παραλιακή και τυχαία πέσαμε σε μια εκδήλωση που είχε παλιά restore αυτοκίνητα. Πήγε κάνεις; 

Πολύ ωραία ήταν. Εγώ ξεχώρισα τα παλιά τα κουπερ , τους βατραχους συν τα ds  , τους σκαραβεους και φυσικά είχε 5 άλφα σπραιντερ. 

Τα αμερικανικά τα προσπέρναγα.  Τι ναπουνε και αυτοι με τις μαούνες. Ενώ ρε παιδί μου τα ευρωπαϊκά έχουν άλλη χάρη.

Ήταν να πάω αλλά τελικά δεν πρόλαβα

Χαιρετώ την παρέα.

Μόλις συμπλήρωσα 4000χλμ με το Kamiq 1.0 βενζίνη και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω λάδια και φίλτρο , παρά τις διαβεβαιώσεις της αντιπροσωπείας για 15.000 χλμ. Να τα αλλάξω ή όχι;

Επειδή η αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη θέλει ραντεβού κανά μήνα μετά, ξέρουμε κανένα αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο SKODA  προς τα δω πάνω για αλλαγή λαδιών;

Δε θέλω να μπλέξω με μη εξουσιοδοτημένο και να έχω θέματα με την εγγύηση.

• Like 1

1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε

Χαιρετώ την παρέα.

Μόλις συμπλήρωσα 4000χλμ με το Kamiq 1.0 βενζίνη και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω λάδια και φίλτρο , παρά τις διαβεβαιώσεις της αντιπροσωπείας για 15.000 χλμ. Να τα αλλάξω ή όχι;

Επειδή η αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη θέλει ραντεβού κανά μήνα μετά, ξέρουμε κανένα αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο SKODA  προς τα δω πάνω για αλλαγή λαδιών;

Δε θέλω να μπλέξω με μη εξουσιοδοτημένο και να έχω θέματα με την εγγύηση.

Να τα αλλάξεις. Καλό κανείς κακό δε κανείς. Ένα 120αρι είναι χονδρικά. Από συνεργεία δε ξέρω, η πορεία στις Σέρρες είναι εξουσιοδοτημένο skoda?

Εμένα για το Α3 η καρεντα μου είπε διάφορες αηδιες και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ζήτησε 240ευρω τελική αλλά μου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν ακόμα γιατί δεν έχουν παραλάβει οδηγίες από Γερμανία επειδή το αυτοκίνητο είναι πολύ νέο μοντέλο... Μου μυρίζει ψέμα στο ψέμα.

• Confused 2

42 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Εμένα για το Α3 η καρεντα μου είπε διάφορες αηδιες και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Ζήτησε 240ευρω τελική αλλά μου δήλωσαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν ακόμα γιατί δεν έχουν παραλάβει οδηγίες από Γερμανία επειδή το αυτοκίνητο είναι πολύ νέο μοντέλο... Μου μυρίζει ψέμα στο ψέμα.

ΠΟΛΥ χοντρό ψέμα. 
Επισης πολύ τσουχτερή τιμή. Ρωτά αλλον αντιπρόσωπο. Αν έχεις το 1.5 όπως εγώ η αρχική τιμή είναι στα 185-190€ η οποία και επιδέχεται έκπτωσης 

• Like 1

2 ώρες πριν, redbullboy είπε

Τί άλλο θα ακούσουμε θεέ μου ( από την αντιπροσωπεία όχι από εσένα)

Ειλικρινά τι κερδίζουν με αυτό που είπαν? Τι οδηγίες θέλουν για λάδια φίλτρα?

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Τί άλλο θα ακούσουμε θεέ μου ( από την αντιπροσωπεία όχι από εσένα)

Ειλικρινά τι κερδίζουν με αυτό που είπαν? Τι οδηγίες θέλουν για λάδια φίλτρα?

Τίποτα δε θέλουν θωμα. Να ρημάζουν τα αμαξια από ανύπαρκτη συντήρηση θέλουν για να κάνουν επισκευές μετά. Κ επίσης έχουν ΠΑΡΑ πολύ δουλειά όποτε σου λένε α παράτα μας ρε φίλε που θες λάδια στις 4000 χλμ. Προσωπικά τα είχα γράψει. Εκεί δε ξαναπατάω. Δε θα χρειαστεί κιόλας βέβαια μιας κ έφυγε το σκοντακι

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...