Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πάνε μαζί σετ. Που να τρέχω να βρω λαστιχα τώρα. Θα τα φτιάξουμε στο τέλος με την τιμή.  Θα σας πω μετά το ποσό.

20 ευρω κανουν οι bosch aerotwin

Τους παιρνεις και τους κουμπωνεις, ποσο πηγε ολο το κουστουμι?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ότι είπαν τα παιδιά. 80 μου ζήταγαν κ εμένα στη bmw μπρος πίσω κ έπαιρνα Bosch η Valeo με 30 οι 3 κ ημουν κύριος. Ομοίως τα τακάκια έπαιρνα τα textar (αυτά φοράει εργοστασιακά) και με 50€ το σετ καθάριζα (συν κανένα εικοσάρικο τοποθέτηση σε εξειδικευμένο)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

612 περίπου.  Να εξηγούμαστε έχω κόλλημα κάθε χρόνο να το πηγαίνω για σέρβις.  Κανονικά σου λέει κάθε 16000χλμ.εγω το πήγα πρώτο χρόνο στα 9 και τώρα στα 17 .Μου είπαν ακόμα έχεις 8000χλμ . Φίλτρο αέρα θέλω κάθε χρόνο.

Μου έκαναν δώρο 2 χρόνια οδική . Βρήκαν ένα λάθος στο limiter και θα αλλαχθεί μέσα στην εγγύηση. Μια πλεξούδα είναι 600 ευρώ έχει.  Όλα οκ. Να είμαστε σοβαροί ήξερα τι αγόραζα. 

Πάω να φύγω μαζί με τον άνθρωπο που μου το παραδώσει και μου είχε όλα τα αναλώσιμα στο κάθισμα σου συνοδηγού του λέω πάρτα τι να τα κάνω; και μου λέει το κορυφαίο. Το ξέρεις πως πολλοί θέλουν μέχρι  και το χρησημοποιημενο λαδι ; 

Anyway καλά πήγε του χρόνου πάλι με το καλό.Περιτο να πω φουλ κλεισμένο το συνεργείο 15 μέρες πριν είχα κλείσει το ραντεβού  όλοι με καινούρια αυτοκινητα εντός εγγύησης.

Screenshot_20230522_200054_Samsung Notes~2.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Το ξέρεις πως πολλοί θέλουν μέχρι  και το χρησημοποιημενο λαδι ; 

Και τη ροδέλα του κάρτερ ζητάς με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας 😂😂😂

1 ώρα πριν, mp123 είπε

612 περίπου.  Να εξηγούμαστε έχω κόλλημα κάθε χρόνο να το πηγαίνω για σέρβις.  Κανονικά σου λέει κάθε 16000χλμ.εγω το πήγα πρώτο χρόνο στα 9 και τώρα στα 17 .Μου είπαν ακόμα έχεις 8000χλμ . Φίλτρο αέρα θέλω κάθε χρόνο.

Μου έκαναν δώρο 2 χρόνια οδική . Βρήκαν ένα λάθος στο limiter και θα αλλαχθεί μέσα στην εγγύηση. Μια πλεξούδα είναι 600 ευρώ έχει.  Όλα οκ. Να είμαστε σοβαροί ήξερα τι αγόραζα. 

Πάω να φύγω μαζί με τον άνθρωπο που μου το παραδώσει και μου είχε όλα τα αναλώσιμα στο κάθισμα σου συνοδηγού του λέω πάρτα τι να τα κάνω; και μου λέει το κορυφαίο. Το ξέρεις πως πολλοί θέλουν μέχρι  και το χρησημοποιημενο λαδι ; 

Anyway καλά πήγε του χρόνου πάλι με το καλό.Περιτο να πω φουλ κλεισμένο το συνεργείο 15 μέρες πριν είχα κλείσει το ραντεβού  όλοι με καινούρια αυτοκινητα εντός εγγύησης.

Screenshot_20230522_200054_Samsung Notes~2.jpg

Στον έπιασαν αρκετά. 

Αλλά αφού πήγες εν γνώση σου κομπλε

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, imr είπε

Στον έπιασαν αρκετά. 

Αλλά αφού πήγες εν γνώση σου κομπλε

Αν πήγαινα κάπου αλλού όλα μαζί αυτά που ήθελα κάπου στα 400. Είμαι εντός εγγύησης δεν το πάω αλλου.  . Είπαμε ξέρουμε τι πήραμε . Εις γνώση μου.

Οκ είναι άλλη αίσθηση το κουπερακι. Αυτό και το φίατ500.  Δεν μου αρέσει κανενα άλλο αυτοκίνητο.

Υ.γ φυσικά και το mx5. Αυστηρά διθέσιο στα 30κ.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 4

Υπάρχει περίπτωση να βρω ανεξάρτητο συνεργείο (δηλαδή όχι επίσημο σερβις) όπου στην απόδειξη να γράφει αναλυτικά τα ανταλλακτικά που έβαλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Υπάρχει περίπτωση να βρω ανεξάρτητο συνεργείο (δηλαδή όχι επίσημο σερβις) όπου στην απόδειξη να γράφει αναλυτικά τα ανταλλακτικά που έβαλε;

Μικρή πιθανότητα καθώς απαιτεί μηχανογραφικά να έχει αποθηκη αλλά ναι δεν αποκλείεται. Απλά δε θα είναι πια κ πολύ φθηνότερο από το επίσημο-αντιπροσωπεία 😂

Επεξ/σία από paylidis

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μικρή πιθανότητα καθώς απαιτεί μηχανογραφικά να έχει αποθηκη αλλά ναι δεν αποκλείεται. Απλά δε θα είναι πια κ πολύ φθηνότερο από το επίσημο-αντιπροσωπεία 😂

Τρόπος να περάσει έστω τα ονόματα, χωρίς κάποιον κωδικό αποθήκης υπάρχει ή μπα; Δεν γνωρίζω από αυτά είναι η αλήθεια.

Κοίτα και εκεί που θα πάω τώρα δεν βγαίνει τρομερή διαφορά σε σχέση με αντιπροσωπεία που έχω κοντά μου, μόνο και μόνο επειδή προφανώς θέλω απόδειξη. 

Υπολογίζω κάπου 30-40€ διαφορά, ναι μεν είναι ένα απλό ποσό αλλά για 1 φορά το χρόνο το θεωρώ αμελητέο, ειδικά και για την απόσταση που θα πρέπει να γίνετε κάθε φορά.

2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Τρόπος να περάσει έστω τα ονόματα, χωρίς κάποιον κωδικό αποθήκης υπάρχει ή μπα; Δεν γνωρίζω από αυτά είναι η αλήθεια.

Κοίτα και εκεί που θα πάω τώρα δεν βγαίνει τρομερή διαφορά σε σχέση με αντιπροσωπεία που έχω κοντά μου, μόνο και μόνο επειδή προφανώς θέλω απόδειξη. 

Υπολογίζω κάπου 30-40€ διαφορά, ναι μεν είναι ένα απλό ποσό αλλά για 1 φορά το χρόνο το θεωρώ αμελητέο, ειδικά και για την απόσταση που θα πρέπει να γίνετε κάθε φορά.

Για τόσο μικρή διαφορά πήγαινε αντιπρόσωπεια. Ο εναλλακτικός τρόπος που θα υπήρχε θα ήταν ενδεχομένως να γράψει στην απόδειξη ταμιακής τους κωδικούς ανταλλακτικών κλπ αλλά δε θα ξέρει να το κάνει 

• Like 1

15 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

πάρε πρώτα προσφορά να δεις τι παίζει απο τιμές

14 λεπτά πριν, korakios είπε

πάρε πρώτα προσφορά να δεις τι παίζει απο τιμές

Έχω πάρει οπότε γι'αυτό λέω ότι θα είναι μικρή η διαφορά ανάμεσα σε ανεξάρτητο συνεργείο και σε επίσημο σερβις.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Έχω πάρει οπότε γι'αυτό λέω ότι θα είναι μικρή η διαφορά ανάμεσα σε ανεξάρτητο συνεργείο και σε επίσημο σερβις.

τότε όντως ειναι μικρή η διαφορά στα συγκεκριμένα

συνήθως στα φίλτρα (αέρα/λαδιού/καμπίνας) βαράνε οπότε ζήτα κωδικούς και πάρε μόνος σου απέξω , ίσως και τα λάδια

5 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε όντως ειναι μικρή η διαφορά στα συγκεκριμένα

συνήθως στα φίλτρα (αέρα/λαδιού/καμπίνας) βαράνε οπότε ζήτα κωδικούς και πάρε μόνος σου απέξω , ίσως και τα λάδια

Λάδια + φίλτρα (λαδιού + αέρος + a/c) αντιψυκτικό +εργασία

196,40€ τελική τιμή σε επίσημο σερβις

161,20€ τελική τιμή σε ανεξάρτητο σέρβις (130€ μου είπε αλλά θέλω και απόδειξη οπότε μπαίνει το ΦΠΑ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Λάδια + φίλτρα (λαδιού + αέρος + a/c) αντιψυκτικό +εργασία

196,40€ τελική τιμή σε επίσημο σερβις

161,20€ τελική τιμή σε ανεξάρτητο σέρβις (130€ μου είπε αλλά θέλω και απόδειξη οπότε μπαίνει το ΦΠΑ).

πολλά ζητά το συνεργείο

δε νομίζω να σου βγουν πάνω απο 80€ τα υλικά αν τα πάρεις μόνος σου και πάρε προσφορά μόνο για περαστικά

Επεξ/σία από korakios

• Δημιουργία νέου...