majnun Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Αν και δεν ειμαι φίλος της βαγκ -εκτός εξαιρέσεων- εδώ μιλάμε για διαστημόπλοιο. Μου τρέχουν τα σάλια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) H Lamborghini χρησιμοποιεί το πλαϊνό φλασάκι από Ford Focus mkI και το χρεώνει σαν ανταλλακτικό 206 ευρώ το ένα έναντι 8 ευρώ το ζευγάρι του φορντ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Γελάτε γελάτε 😁 για ένα φλασάκι που ίσως είναι και το μοναδικό στοιχείο από Φορντ που θα βρείτε στη Murcielago (είχε και μια συνεργασία από τον καιρό εκείνο το VW Group με τη Ford 😄 ) αλλά άμα κανείς σας πει για τα αμέτρητα εξαρτήματα που είναι κοινά ανάμεσα σε Bugatti, Bentley, Lamborghini, Porsche, Audi, VW, SEAT, Skoda κλπ εκεί : ...ξινίζετε, ...αποκλείεται, ...δεν είναι δυνατόν, ...ο άλλος πληρώνει περισσότερα, ...είναι διαφορετικά, ...σιγά μην είνα ίδια, ...άλλη ποιότητα κλπ κλπ Σαν τις μωρές παρθένες που τα ακούτε πρώτη φορά. Να τα λέμε. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, αγόρασα πρόσφατα ένα Audi A3 30 tfsi και μόλις τελείωσα με το στρώσιμο, 1500χλμ, όχι πολύ ευλαβικά γιατί έπρεπε να κάνω ένα μικρό ταξίδι. Το ερώτημα είναι, να αλλάξω λάδια ή να ακούσω τον πωλητή της καρεντα που λέει ότι δεν υπάρχει λόγος; Έχει κανείς εικόνα από το κόστος που θα ζητήσουν; Βλέπω ότι εδώ η παρέα είναι έμπειρη σε παρόμοια μοτέρ, και είμαι νέος στο σπορ του νέου αυτοκινήτου, ερχόμενος από ibiza mk3 ψοφίμι που με ήξεραν τα συνεργεία με το μικρό μου, οπότε θέλω να πράξω σοφά για να έχω ηρεμία στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 37 λεπτά πριν, redbullboy είπε Καλησπέρα στην παρέα, αγόρασα πρόσφατα ένα Audi A3 30 tfsi και μόλις τελείωσα με το στρώσιμο, 1500χλμ, όχι πολύ ευλαβικά γιατί έπρεπε να κάνω ένα μικρό ταξίδι. Το ερώτημα είναι, να αλλάξω λάδια ή να ακούσω τον πωλητή της καρεντα που λέει ότι δεν υπάρχει λόγος; Έχει κανείς εικόνα από το κόστος που θα ζητήσουν; Βλέπω ότι εδώ η παρέα είναι έμπειρη σε παρόμοια μοτέρ, και είμαι νέος στο σπορ του νέου αυτοκινήτου, ερχόμενος από ibiza mk3 ψοφίμι που με ήξεραν τα συνεργεία με το μικρό μου, οπότε θέλω να πράξω σοφά για να έχω ηρεμία στο μέλλον. Κάνε μια αλλαγή να είσαι ήσυχος. Λάδια φίλτρο δε πρέπει να σου πάρουν πάνω από 130 ευρώ με τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Όπως ειπώθηκε ήδη για ενα 100αρικο πάνω κάτω κάνε μια αλλαγή, το λάδι είναι το πιο ζωτικό υγρό του μοτέρ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, redbullboy είπε Καλησπέρα στην παρέα, αγόρασα πρόσφατα ένα Audi A3 30 tfsi και μόλις τελείωσα με το στρώσιμο, 1500χλμ, όχι πολύ ευλαβικά γιατί έπρεπε να κάνω ένα μικρό ταξίδι. Το ερώτημα είναι, να αλλάξω λάδια ή να ακούσω τον πωλητή της καρεντα που λέει ότι δεν υπάρχει λόγος; Έχει κανείς εικόνα από το κόστος που θα ζητήσουν; Βλέπω ότι εδώ η παρέα είναι έμπειρη σε παρόμοια μοτέρ, και είμαι νέος στο σπορ του νέου αυτοκινήτου, ερχόμενος από ibiza mk3 ψοφίμι που με ήξεραν τα συνεργεία με το μικρό μου, οπότε θέλω να πράξω σοφά για να έχω ηρεμία στο μέλλον. Να τα αλλάξεις , τόσα έδωσες για την αγορά , εγώ τα άλλαξα πάντως και ας μου έλεγαν στα 2 χρόνια Επειδή όμως μάλλον δεν θα είναι μόνο 130 γιατί εγώ για λάδια φίλτρα στο Seat έδωσα 200+ , αν δεν σε απασχολεί να το γράψεις στο service book μπορείς να πας να πάρεις αυτά που παίρνει και ας τα αλλάξεις και σε βενζινάδικο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Να τα αλλάξεις , τόσα έδωσες για την αγορά , εγώ τα άλλαξα πάντως και ας μου έλεγαν στα 2 χρόνια Επειδή όμως μάλλον δεν θα είναι μόνο 130 γιατί εγώ για λάδια φίλτρα στο Seat έδωσα 200+ , αν δεν σε απασχολεί να το γράψεις στο service book μπορείς να πας να πάρεις αυτά που παίρνει και ας τα αλλάξεις και σε βενζινάδικο Θωμα εσένα σε έχουν περάσει για κροίσο ρε φίλε μάλλον, σου λέει κάθε εβδομάδα αλλάζει αμάξι. 😂 Εγώ στο Q3 με το ίδιο μοτέρ με εσένα 140 δίνω ατην αντιπροσωπεία. Το χιλιαρι παίρνει κ λιγότερο λάδι από εμας, αρα τα 130 θα ήταν παραπάνω από λογική τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, tsofras είπε Να τα αλλάξεις , τόσα έδωσες για την αγορά , εγώ τα άλλαξα πάντως και ας μου έλεγαν στα 2 χρόνια Επειδή όμως μάλλον δεν θα είναι μόνο 130 γιατί εγώ για λάδια φίλτρα στο Seat έδωσα 200+ , αν δεν σε απασχολεί να το γράψεις στο service book μπορείς να πας να πάρεις αυτά που παίρνει και ας τα αλλάξεις και σε βενζινάδικο Μ'αρεσει αυτή η λογική, φαντάζομαι δεν θα μπορούν να δουν ότι άλλαξε λάδια σε μη εξουσιοδοτημένο. Ίσως να μην αλλάξω φίλτρο; Ή είναι απαραίτητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, redbullboy είπε Μ'αρεσει αυτή η λογική, φαντάζομαι δεν θα μπορούν να δουν ότι άλλαξε λάδια σε μη εξουσιοδοτημένο. Ίσως να μην αλλάξω φίλτρο; Ή είναι απαραίτητο; Η αλήθεια είναι ότι καλό θα ήταν να αλλάξεις και φίλτρο. Όλη η βρώμα εκεί πάει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Η πλάκα είναι κι αυτός που το σχολιάζει, κάνει αυτό που υποτίθεται χλευάζει κι ενώ τα μισά εξαρτήματα που διαβάζει γράφουν σκέτο VW, δεν πειράζει, δεν του βγαίνει, αυτός βλέπει μόνο το... «Audi» 😁😁 «...but an AUDI!» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Χω φερει το κουπερ για το σερβισ του χρονου. Λαδια φιλτρα κλπ .Κάτι λέγατε για τιμή στα τακάκια στο μίνι. 16000 χλμ σε δύο χρόνια ( γυναικα το οδηγεί) έχω 2mm περιθώριο άρα σε 3κ χλμ θα θέλω αλλαγή άρα ας τα αλλάξω. Η τιμή έχετε δίκιο κάπου στα 300 είναι. Υαλοκαθαριστηρες κάπου στα 80 .καλά θα πάει. Κάτσε να δω το κουστούμι. Υγεία να έχουμε όλα καλά. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2023 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Χω φερει το κουπερ για το σερβισ του χρονου. Λαδια φιλτρα κλπ .Κάτι λέγατε για τιμή στα τακάκια στο μίνι. 16000 χλμ σε δύο χρόνια ( γυναικα το οδηγεί) έχω 2mm περιθώριο άρα σε 3κ χλμ θα θέλω αλλαγή άρα ας τα αλλάξω. Η τιμή έχετε δίκιο κάπου στα 300 είναι. Υαλοκαθαριστηρες κάπου στα 80 .καλά θα πάει. Κάτσε να δω το κουστούμι. Υγεία να έχουμε όλα καλά. απο πλατινα ειναι οι υαλοκαθαριστηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε απο πλατινα ειναι οι υαλοκαθαριστηρες? Πάνε μαζί σετ. Που να τρέχω να βρω λαστιχα τώρα. Θα τα φτιάξουμε στο τέλος με την τιμή. Θα σας πω μετά το ποσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, mp123 είπε Πάνε μαζί σετ. Εμπρόσθιοι και οπίσθιος bosch aerotwin ~30€ πακετο μεσω skroutz , πόσο καπέλο πχιά ;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις