paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, dtk-386 είπε Υπάρχει και αυτό: Ωωω ναι κ αυτό το έχω δει, μαμαει αλλά δεν είναι για το πορτοφόλι μου δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Εγώ χαίρομαι που στην εποχή που ζούμε υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα*. Δυστυχώς, οι άνοδος στις τιμές, δεν μας επιτρέπουν να το χαρούμε. *εκτός @tsofras. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Εγώ χαίρομαι που στην εποχή που ζούμε υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα*. Δυστυχώς, οι άνοδος στις τιμές, δεν μας επιτρέπουν να το χαρούμε. *εκτός @tsofras. 🤣 νια γιατί εγώ ψωνίζω Αν δεν είχαν αλλάξει οι τιμές θα είχα αλλάξει άλλα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, tsofras είπε Έχει ένα στη γειτονιά μου , όταν το είδα πρώτη φορά λέω δεν μπορεί cabrio suv Ο κάτοχος έχει περάσει τα 100 πιστευω ε 7 ώρες πριν, paylidis είπε Ωωω ναι κ αυτό το έχω δει, μαμαει αλλά δεν είναι για το πορτοφόλι μου δυστυχως. Εσυ κατευθείαν για τα ΚΑΠΗ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρχικά τα τζιποειδή κάμπριο ήταν: renegade, pajero, vitrara, feroza (Daihatsu) 😕 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Maurikycli 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Renegade cabrio.. 🥰🤩 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από @pnea1973 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Κ ο αιωνιος έρωτας wrangler απόγονος των στρατιωτικών willys G class κλπ…* ενα 240gd του ΕΣ θα το χτυπούσα για αναπαλαίωση αν τα εκποιήσουν κάποια στιγμή 5 ώρες πριν, NTC Labs είπε Εσυ κατευθείαν για τα ΚΑΠΗ είσαι Έχω μυστήρια γούστα 😂 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 δεν είναι το ίδιο αυτά. εδώ μιλάμε για SUV όχι σκληροπυρηνικά "τζιπάκια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, Maurikycli είπε feroza (Daihatsu) 😕 αχχχ feroza ❤️ ειχα ενα στην Τηνο, πηγαινε οπου ηθελες, οτι διαδρομη του εβαζες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, dtk-386 είπε δεν είναι το ίδιο αυτά. εδώ μιλάμε για SUV όχι σκληροπυρηνικά "τζιπάκια" Τα οποία είναι προϊόν μάρκετινγκ ειδικά όταν βλέπω να βαφτίζονται suv κάτι δικίνητα 😕 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 17 ώρες πριν, paylidis είπε Κ ο αιωνιος έρωτας wrangler απόγονος των στρατιωτικών willys G class κλπ…* ενα 240gd του ΕΣ θα το χτυπούσα για αναπαλαίωση αν τα εκποιήσουν κάποια στιγμή Έχω μυστήρια γούστα 😂 Το Wrangler είναι και το δικό μου απωθημένο, αλλά αυτός ο 2,5lt (στη καλυτερη) κινητηρας είναι ανασταλτικός παράγοντας, για εμάς που απλά θέλουμε, μια στο τόσο, να βγάλουμε γούστα.... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Το Wrangler είναι και το δικό μου απωθημένο, αλλά αυτός ο 2,5lt (στη καλυτερη) κινητηρας είναι ανασταλτικός παράγοντας, για εμάς που απλά θέλουμε, μια στο τόσο, να βγάλουμε γούστα.... Κ εγώ μόνο εκεί σκαλώνω. Τέλη-φόρο. Η βενζινη κλπ δε με νοιάζουν - ποτε δε με ένοιαζαν ιδιαίτερα ιδίως στο δικό μου αμάξι που το έχω για ελάχιστα χλμ συνήθως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Κ εγώ μόνο εκεί σκαλώνω. Τέλη-φόρο. Η βενζινη κλπ δε με νοιάζουν - ποτε δε με ένοιαζαν ιδιαίτερα ιδίως στο δικό μου αμάξι που το έχω για ελάχιστα χλμ συνήθως Άσε έχει ένας γείτονας καινούριο Rubicon. Αλατι στη πληγή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 ^ Για μπαχαλάκια τον κόβω 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μη σου τύχει να πάρεις ένα αμάξι και τελικά να είναι κάτι άλλο. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις