mp123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε έγραψε άνεση και έχει δίκιο. 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ε καλά, μην είσαι τόσο απόλυτος. Όπως είπε και ο Τομ, εγώ αναφέρθηκα στην άνεση και σαν την υδροπνευματική ανάρτηση της citroen δε νομίζω να έχει ή είχε ποτέ κάποιος άλλος. δεν θέλω άνεση. θέλω να βρίσκω λακκούβα και να την καταλαβαίνω. 🤣 θέλω να στρίβει και να μην γέρνει το αμάξι και το οποίο στα γαλλικά εκτός από αυτά που ανέφερα θα είναι βάρκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, mp123 είπε δεν θέλω άνεση. θέλω να βρίσκω λακκούβα και να την καταλαβαίνω. 🤣 θέλω να στρίβει και να μην γέρνει το αμάξι και το οποίο στα γαλλικά εκτός από αυτά που ανέφερα θα είναι βάρκες. Ναι δεν αντιλέγει κανείς, άλλοι θέλουν να μπαίνουν και να βγαίνουν ατσαλάκωτοι . Το C5 aircross είναι ότι καλύτερο οδήγησα αυτά τα τελευταία 3 χρόνια απο πλευράς άνεσης. Ναι έγερνε στις στροφές , αλλά είναι το μόνο που βγήκα όπως μπήκα μετά απο μία ώρα τεστ ντραιβ . Στα υπόλοιπα πιάνομαι στα 10 λεπτά. Έχε χάρη που και εμένα μου αρέσει περισσότερο η σπορ οδήγηση και προτιμώ να υποφέρω , αλλιώς δύσκολα βρίσκεις ανταγωνισμό (σε αυτά τα λεφτά πάντα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mp123 είπε δεν θέλω άνεση. θέλω να βρίσκω λακκούβα και να την καταλαβαίνω. 🤣 θέλω να στρίβει και να μην γέρνει το αμάξι και το οποίο στα γαλλικά εκτός από αυτά που ανέφερα θα είναι βάρκες. Βασικά όλη η σειρά 06 ήταν αξιοπρεπέστατα αυτοκίνητα ( είχα το 306 με το αριθμητικό πληκτρολόγιο που ξεκλείδωνε , το εφερα τουμπες στην χασιά - εχετε δει αμαξι να σηκωνεται με τη μουρη προς τα πισω? ε εγω το ενοιωσα το σκατο εφτασε στη καλτσα αλλα βγηκα αγρατζουνιστος. ). Η σειρά 07 ανύπαρκτη όπως και τις άξιζε αφού ήταν για κλωτσές σε όλα. η σειρά 208 πρώτης γενιάς αξιοπρεπή ας πούμε αλλα ποιοτικα πάλι υποδεέστερο απο την 06 - το 308 αδιαφορο και ανυπαρκτο επισης - αυτή που την ξαναέβαλε στο παιχνίδι μετά το best seller 206, μετά εκείνη και αν την είδε καρα πριμιουμ με 25 χιλιάρικα το 208 στο βασικό πουσταρδί χρωματάκι. ¨οποιος πήρε αμάξι το 19 να το ΚΡΑΤΗΣΕΙ. δεν θα βρει τπτ στα ιδια λεφτα που να αξιζει ( μιλαμε για κουτα παντα) . Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, paylidis είπε Ε ο καθένας με τις ανάγκες του και τα βιώματα του. Εγώ πρότιμω ένα αμάξι σωστο σε όλα του και ας βγάλει στη δεκαετία και ένα χιλιάρικο ζημιές παρά ένα κορεατικό κουβα που δε χαλάει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mp123 είπε Mi scusi. non si ripeterà. L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica. Si, come hai detto...!!!! L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica!!!!! Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Εγώ πάντα οταν γράφω έτσι,αστειεύομαι...Αλλο αν εγώ πιστεύω οτι σαν την Alfa δεν υπάρχει άλλο...Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει!!!!!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από @pnea1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Περί τιμονιού ο λόγος: Είχα το 306 XS 1.6 90hp - Μέτρια αίσθηση τιμονιού Είχα Α147 1.6 120hp Distinctive.- Tιμόνι εξαιρετικό(Υδραυλικό) Έχω Fiesta- Τιμόνι επίσης εξαιρετικό Έχω ακούσει ότι το Cooperaki όπως και BMW έχουν εκπληκτικά τιμόνια σαν αίσθηση. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από gmts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ πληρώνω Leon και έχω καπάκι κινητήρα audi (δεν σας χάλασε) Μήπως πληρώνεις Leon σε τιμή audi και στο τέλος έχεις λεόν?😂😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, gmts είπε Περί τιμονιού ο λόγος: Είχα το 306 XS 1.6 90hp Distinctive- Μέτρια αίσθηση τιμονιού Είχα Α147 1.6 120hp Distinctive.- Tιμόνι εξαιρετικό(Υδραυλικό) Έχω Fiesta- Τιμόνι επίσης εξαιρετικό Έχω ακούσει ότι το Cooperaki όπως και BMW έχουν εκπληκτικά τιμόνια σαν αίσθηση. Πάντως το Countryman οδηγικά ήταν απο τα καλύτερα που έχω οδηγήσει εγώ , αίσθηση καλού hatchback Μόλις τώρα, h3342 είπε Μήπως πληρώνεις Leon σε τιμή audi και στο τέλος έχεις λεόν?😂😂 Καλά για πλάκα το έγραψα εγώ , αλλά όχι το πληρώνω ως Leon και έχω Leon απλά με τις τιμές που είχε η Audi πριν λίγα χρόνια. Τώρα το αντίστοιχο Audi έχει πάει 10 χιλιάρικα επάνω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Si, come hai detto...!!!! L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica!!!!! Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Εγώ πάντα οταν γράφω έτσι,αστειεύομαι...Αλλο αν εγώ πιστεύω οτι σαν την Alfa δεν υπάρχει άλλο...Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει!!!!!! και εγώ το ίδιο . όλα καλά είναι.οτι αρέσει του καθενα.Και εγώ που έλεγα ποτέ δεν θα ξαναπάρω Γερμανό, Γερμανό πήρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα και το "ερπετό" (έτερος εγώ) Alfa Giulia έχει 😎 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από terry308 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μετά από χιλιάδες σελίδες σε διαφορά θέματα, πάλι καταλήγουμε στο να επαναλαμβάνουμε στερεότυπα, εκφρασμένα με τετοοο τρόπο που για εμενα παιδιά οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Όσον αφορά το γκρουπ VW για εμενα αυτά τα προβλήματα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε μαζική μήνυση. Από τα πρώτα turbo που έσπαγαν μέχρι τα DSG. Έχω δει να φεύγουν 3χιλιαρα για επισκευεσ. Ας έχουν καλή ποιότητα μέσα. Σαν καταναλωτής πιστεύω σθεναρά στο εμπάργκο. Προσωπικά έχω ρίξει Χ σε αυτή την εταιρεία και απορώ πως έχει ακόμα τόσο φανατικό κοινό. Στα γαλλικά που κατέληξα, είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύουν στην άνεση, αλλά ταυτόχρονα έχουν αξιοπιστία στα αυτόματα, και μια χαρά επιδόσεις σε όλα, μαζί και το moose test. Στα ασιατικά, δεν καταλαβαίνω γιατί το θάψιμο. Σε όλα τα τελευταία η ποιότητα έχει ανεβεί. Οκ δίνουν και πιο γυμνά, αλλά δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά όσο την κάνετε να ακούγεται εδώ μέσα. Το να κρατάμε στερεότυπα ενώ πχ το Tucson ήταν από τα πιο καλά σε απόδοση/τιμη δεν βλέπω πως μας βοηθάει ως καταναλωτές. Στα ιταλικά μιλάτε για άλλες εποχές. Τι σχέση έχει η tonale του γαλλικού γκρουπ με την νέα πλατφόρμα, με την άλφα 146 20+ χρόνια πριν; Άλλες εταιρείες. Για mini/bmw/Mercedes οκ ακριβά, αλλά εχουν αποδείξει την αξία τους. Εκεί να καταλάβω να εχουν φαν. Αν και η BMW είχε κάποια θέματα αξιοπιστιας την προηγούμενη δεκαετία με κάτι προσάναμματα diesel, φαίνεται να τα έλυσε. Η Mercedes είναι πανάκριβη, αλλά να δούμε και τι προσφέρει. Μήπως τα δικαιολογεί πολύ περισσότερο από το Leon? Επίσης κάποιος πριν ανέφερε και τα παλιά κουβαδάκια/σκοτωστρες τύπου rallie/206 κτλ. Αυτή η κατηγορία πρέπει να θαφτει στο παρελθόν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dstilio είπε Μετά από χιλιάδες σελίδες σε διαφορά θέματα, πάλι καταλήγουμε στο να επαναλαμβάνουμε στερεότυπα, εκφρασμένα με τετοοο τρόπο που για εμενα παιδιά οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Όσον αφορά το γκρουπ VW για εμενα αυτά τα προβλήματα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε μαζική μήνυση. Από τα πρώτα turbo που έσπαγαν μέχρι τα DSG. Έχω δει να φεύγουν 3χιλιαρα για επισκευεσ. Ας έχουν καλή ποιότητα μέσα. Σαν καταναλωτής πιστεύω σθεναρά στο εμπάργκο. Προσωπικά έχω ρίξει Χ σε αυτή την εταιρεία και απορώ πως έχει ακόμα τόσο φανατικό κοινό. Στα γαλλικά που κατέληξα, είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύουν στην άνεση, αλλά ταυτόχρονα έχουν αξιοπιστία στα αυτόματα, και μια χαρά επιδόσεις σε όλα, μαζί και το moose test. Στα ασιατικά, δεν καταλαβαίνω γιατί το θάψιμο. Σε όλα τα τελευταία η ποιότητα έχει ανεβεί. Οκ δίνουν και πιο γυμνά, αλλά δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά όσο την κάνετε να ακούγεται εδώ μέσα. Το να κρατάμε στερεότυπα ενώ πχ το Tucson ήταν από τα πιο καλά σε απόδοση/τιμη δεν βλέπω πως μας βοηθάει ως καταναλωτές. Στα ιταλικά μιλάτε για άλλες εποχές. Τι σχέση έχει η tonale του γαλλικού γκρουπ με την νέα πλατφόρμα, με την άλφα 146 20+ χρόνια πριν; Άλλες εταιρείες. Για mini/bmw/Mercedes οκ ακριβά, αλλά εχουν αποδείξει την αξία τους. Εκεί να καταλάβω να εχουν φαν. Αν και η BMW είχε κάποια θέματα αξιοπιστιας την προηγούμενη δεκαετία με κάτι προσάναμματα diesel, φαίνεται να τα έλυσε. Η Mercedes είναι πανάκριβη, αλλά να δούμε και τι προσφέρει. Μήπως τα δικαιολογεί πολύ περισσότερο από το Leon? Επίσης κάποιος πριν ανέφερε και τα παλιά κουβαδάκια/σκοτωστρες τύπου rallie/206 κτλ. Αυτή η κατηγορία πρέπει να θαφτει στο παρελθόν. Μια διόρθωση , δεν ειναι γαλλικό γρκουπ, συγχωνευση έγινε και ουχί εξαγορά από τους γάλλους όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, οι ανιέλι έχουν απο τα μεγαλύτερα μετοχικά ποσοστά αν όχι το μεγαλύτερο οπότε μπορούμε να πούμε οτι οι ιταλοί "κατάπιαν" τους γάλλους με πονηριά, ο άνθρωπος που κατεστρεψε την άλφα ηταν ο Μαρκιόνε ( μου βγάζεις την 120αρα ντιζελ ιουλιιέτα απο το 2016 και μετά με τούρμπο μεταβλητής και δεν το προμοτάρεις, βλέπεις οτι το μοτορι είναι ασπαστο σε stage 1 και αξιοπιστο 100% κάνε μια ανανέωση και δωστο εργοστασιακά να θάψεις τον ανταγωνισμό στην κατηγορία, βλαμενε ιταλε φαπες που θες ). Ο Imparato είναι άλλο επίπεδο , Αλφίστα απο τα γενοφάσκια του και λάτρης της αυτοκίνησης. P.s. όντως το πλειοψηφικο το έχει η φαμίλια ( exon ) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Si, come hai detto...!!!! L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica!!!!! Infatti, sono d' accordissimo anch' io. Basta che (lei) non faccia il proprio comodo sulle nostre spalle (o meglio con le nostre tasche). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Infatti, sono d' accordissimo anch' io. Basta che (lei) non faccia il proprio comodo sulle nostre spalle (o meglio con le nostre tasche). Μετάφραση παρακαλω😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις