nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλορίζικος και καλοτάξιδος πολύ όμορφο Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι Ευχαριστώ φίλε @tsofras!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nullindex είπε Όντως έτσι είναι, δεν αφήνουν χώρο για παζάρια. Εδώ είμαστε: Οι πρώτες φωτό είναι όπως να ναι, από κινητά κλπ, πάνω στη χαρά. Θα γίνει σωστή φωτογράφηση αργότερα. Το χρώμα μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι το Android Auto δεν παίζει ασύρματα σε συσκευές με Android 10... Πολύ ωραίο χρώμα, καλοτάξιδο και να το χαρείς. Όταν λες ότι δεν παίζει ασύρματα σε 10, αυτό σημαίνει ότι παίζει με νεώτερη έκδοση λογισμικού; Με iphone; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από oykas2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Πολύ ωραίο χρώμα, καλοτάξιδο και να το χαρείς. Όταν λες ότι δεν παίζει ασύρματα σε 10, αυτό σημαίνει ότι παίζει με νεώτερη έκδοση λογισμικού; Με iphone; Ευχαριστώ! Διαβάζω ότι παίζει με Android 11 ασύρματα. Δεν έχω συσκευή βέβαια αυτή τη στιγμή για να δοκιμάσω. Ο πωλητής είπε ότι με iPhone παίζει ασύρματα, αλλά επίσης δεν έχω συσκευή να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 @nullindex Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Για να παίξει το Android Auto ασύρματα πρέπει να το υποστηρίζει και το head unit. Οπότε και Α11 να είχες δεν συναπάγεται ότι το ΑΑ θα έπαιζε ασύρματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, denexo είπε @nullindex Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Για να παίξει το Android Auto ασύρματα πρέπει να το υποστηρίζει και το head unit. Οπότε και Α11 να είχες δεν συναπάγεται ότι το ΑΑ θα έπαιζε ασύρματα. Ευχαριστώ! Ναι έχεις δίκιο, δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει, θα δοκιμάσω βέβαια μόλις βρεθώ με κάποιον με Α11 και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Για όσους έχουν DSG https://www.facebook.com/groups/338589450069216/?multi_permalinks=814262845835205 ξεκίνησαν νομικά εναντίων Cosmocar 20 άτομα (οδηγοί ταξί) . Καλό είναι να συμμετάσχετε αν σας αφορά γιατί το πρόβλημα είναι γνωστό και η αντιπροσωπία χρεώνει εντός εγγύησης την επισκευή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, nullindex είπε Όντως έτσι είναι, δεν αφήνουν χώρο για παζάρια. Εδώ είμαστε: Οι πρώτες φωτό είναι όπως να ναι, από κινητά κλπ, πάνω στη χαρά. Θα γίνει σωστή φωτογράφηση αργότερα. Το χρώμα μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι το Android Auto δεν παίζει ασύρματα σε συσκευές με Android 10... Καλοτάξιδο! Πολύ όμορφο! Όταν έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη, πές κάποια στιγμή δύο λόγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 55 λεπτά πριν, Ioannis1908 είπε Καλοτάξιδο! Πολύ όμορφο! Όταν έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη, πές κάποια στιγμή δύο λόγια. Ευχαριστώ! Ναι εννοείται ότι θα γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Early adopter 😂 δεν είναι πρωταπριλιάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Early adopter 😂 δεν είναι πρωταπριλιάτικο Σε αλλο θέμα πρέπει να μπει Γιώργο 😂🤣 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Early adopter 😂 δεν είναι πρωταπριλιάτικο Πέραν του αστείου , δεν φτάνει που όλοι οι καραγκιόζιδες παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορείς να περπατήσεις ή να περάσεις με το καρότσι του παιδιού (για ΑμεΑ δεν το συζητάμε) , θα έχεις και την καλούμπα τώρα στο κεφάλι σου. Θα φταίω αν πάω φόρα σε κανα τοίχο να κάνω την μούρη μου κιμά και μετά πάω εκεί να πέσω και να καλέσω αστυνομία να πώ ότι σκόνταψα να τον πάω καροτσάκι ? (το έχω σκεφτεί για κάτι αμάξια-μηχανάκια που παρκάρουν καθημερινά στη διαδρομή που πάω για περπάτημα , 3 κλήσεις σε αστυνομία ποτέ δεν πέρασε κανείς) Εκτός απο βλάκας είναι και Ζώο! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, terry308 είπε Σε αλλο θέμα πρέπει να μπει Γιώργο 😂🤣 Άσε δεν έχω όρεξη για επικοινωνία με ηλίθιους, και εκεί έχει πολλούς.... 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Πέραν του αστείου , δεν φτάνει που όλοι οι καραγκιόζιδες παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορείς να περπατήσεις ή να περάσεις με το καρότσι του παιδιού (για ΑμεΑ δεν το συζητάμε) , θα έχεις και την καλούμπα τώρα στο κεφάλι σου. Θα φταίω αν πάω φόρα σε κανα τοίχο να κάνω την μούρη μου κιμά και μετά πάω εκεί να πέσω και να καλέσω αστυνομία να πώ ότι σκόνταψα να τον πάω καροτσάκι ? (το έχω σκεφτεί για κάτι αμάξια-μηχανάκια που παρκάρουν καθημερινά στη διαδρομή που πάω για περπάτημα , 3 κλήσεις σε αστυνομία ποτέ δεν πέρασε κανείς) Εκτός απο βλάκας είναι και Ζώο! Αυτό έγραψε κ το παλικάρι που την ανέβασε στο fb. Πήγε να πέσει για αυτό κ έβγαλε τη φωτογραφία. Αυτό ακριβώς που λες έγραφαν κ από κάτω οι υπόλοιποι... Εγώ του εύχομαι του εν λόγω «κυρίου» απλά να περνάνε συχνά από εκεί τσιγκανειρος... που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στα καλώδια (άσε που αν μάθουν ποσό κοστίζει σαν καλώδιο πέρα από το χαλκο θα γίνει χαμός)! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από paylidis 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Άσε δεν έχω όρεξη για επικοινωνία με ηλίθιους, και εκεί έχει πολλούς.... Αυτό έγραψε κ το παλικάρι που την ανέβασε στο fb. Πήγε να πέσει για αυτό κ έβγαλε τη φωτογραφία. Αυτό ακριβώς που λες έγραφαν κ από κάτω οι υπόλοιποι... Ο μόνος λόγος που το μετάνιωσα που δεν πήγα αστυνομία και πήγα πληροφορική Θα έκανα τσάρκα κάθε απόγευμα ένα διωράκι με το μπλοκάκι μου έτσι για να περνάει η ώρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Πέραν του αστείου , δεν φτάνει που όλοι οι καραγκιόζιδες παρκάρουν επάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορείς να περπατήσεις ή να περάσεις με το καρότσι του παιδιού (για ΑμεΑ δεν το συζητάμε) , θα έχεις και την καλούμπα τώρα στο κεφάλι σου. Θα φταίω αν πάω φόρα σε κανα τοίχο να κάνω την μούρη μου κιμά και μετά πάω εκεί να πέσω και να καλέσω αστυνομία να πώ ότι σκόνταψα να τον πάω καροτσάκι ? (το έχω σκεφτεί για κάτι αμάξια-μηχανάκια που παρκάρουν καθημερινά στη διαδρομή που πάω για περπάτημα , 3 κλήσεις σε αστυνομία ποτέ δεν πέρασε κανείς) Εκτός απο βλάκας είναι και Ζώο! Ναι, αλλά σώζουν τον πλανήτη! 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Υποθετω ότι αυτό το ΣΚ θα είμαστε πολλοί έξω για "ασκηση" με τα τούτου....😇 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις