paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mp123 είπε σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω άλλοι λένε πολύ καλά το vw group άλλοι δεν θέλουν να τα βλέπουν. ακριβώς όπως τα μίνι Κούπερ. και εγώ άκουγα βγάζουν ζημιές μην το πάρεις κλπ. εγώ το πήρα έχω 4 χρόνια εγγύηση ότι και να βγάλει θα πάω να το φτιάξουν. όταν λήξει θα πάρω άλλο πάλι Κούπερ γιατί με φτιάχνει το αμαξάκι. Ο καθένας ότι του αρέσει και η γνώμη μου είναι λαχείο ότι αγοράσεις. Θα σου πω τη γνώμη 2 μηχανικών, ο ένας κολλητός ο άλλος φίλος*. Εάν δεν είναι ο οδηγός του vag Ταλιμπάν και τα προσέχει δε βγάζουν προβλήματα, εάν αφήνεις τα λάδια μέσα 20000+ προφανώς και θα στα κάψει και θα ξεκινήσουν αργά ή γρήγορα και τα προβλήματα. Υπάρχουν golf 5 που δε καίνε σταγόνα λάδι, τη στιγμή που όλοι τα κατηγορούν… πως γίνεται; Σεβασμός στη χρήση και στη συντήρηση… απο εκεί κ πέρα ένα μερίδιο ευθύνης έχει ο κατασκευαστής με τις ανοχές των ελατηρίων αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το φέρει ο χρήστης-Ταλιμπάν * κανένας απο τους δυο δεν έχει vag κ δε σκοπεύει και να αγοράσει… η γνώμη τους είναι Kia Hyundai Honda κ ότι πιο απλό σε μοτέρ κ ηλεκτρικά Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα σου πω τη γνώμη 2 μηχανικών, ο ένας κολλητός ο άλλος φίλος*. Εάν δεν είναι ο οδηγός του vag Ταλιμπάν και τα προσέχει δε βγάζουν προβλήματα, εάν αφήνεις τα λάδια μέσα 20000+ προφανώς και θα στα κάψει και θα ξεκινήσουν αργά ή γρήγορα και τα προβλήματα. Υπάρχουν golf 5 που δε καίνε σταγόνα λάδι, τη στιγμή που όλοι τα κατηγορούν… πως γίνεται; Σεβασμός στη χρήση και στη συντήρηση… απο εκεί κ πέρα ένα μερίδιο ευθύνης έχει ο κατασκευαστής με τις ανοχές των ελατηρίων αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το φέρει ο χρήστης-Ταλιμπάν * κανένας απο τους δυο δεν έχει vag κ δε σκοπεύει και να αγοράσει… η γνώμη τους είναι Kia Hyundai Honda κ ότι πιο απλό σε μοτέρ κ ηλεκτρικά Ιάπωνες, κορεατες δεν έχουν σαλόνι. τέλος ποιότητα 0. Πλαστικουρες όλα είναι. ενώ μπαίνεις μέσα σε Γερμανό και βλέπεις ποιότητα. κλείνει η πόρτα και κλείνει όχι που στον Ιάπωνα που κλείνεις καγκελοπορτα τώρα όσον αφορά την χρήση εκεί έχεις απόλυτο δίκιο . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, paylidis είπε * κανένας απο τους δυο δεν έχει vag κ δε σκοπεύει και να αγοράσει… η γνώμη τους είναι Kia Hyundai Honda κ ότι πιο απλό σε μοτέρ κ ηλεκτρικά Ναι για να πηγαίνεις στον Βασιλόπουλο είναι αψογα 😂 (εξαιρώντας προφανώς τα πολύ καλά Τype r, N Hyundai) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από and_64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, and_64 είπε Ναι για να πηγαίνεις στον Βασιλόπουλο είναι αψογα 😂 (εξαιρώντας προφανώς τα πολύ καλά Τype r, N Hyundai) που μην ξεχναμε και το N είχε απο πισω την BMW.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Αυτοκινητα ποιότητα Γερμανός, μηχανή Ιάπωνας, ντιζάιν Ιταλός. εγώ έπειτα από 12 αυτοκίνητα αυτό κατάλαβα. Μηχανες τώρα ασυζητητί μόνο honda. 8 έχω αλλάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, and_64 είπε Ναι για να πηγαίνεις στον Βασιλόπουλο είναι αψογα 😂 (εξαιρώντας προφανώς τα πολύ καλά Τype r, N Hyundai) Ε ο καθένας με τις ανάγκες του και τα βιώματα του. Εγώ πρότιμω ένα αμάξι σωστο σε όλα του και ας βγάλει στη δεκαετία και ένα χιλιάρικο ζημιές παρά ένα κορεατικό κουβα που δε χαλάει… 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Αυτοκινητα ποιότητα Γερμανός, μηχανή Ιάπωνας, ντιζάιν Ιταλός. εγώ έπειτα από 12 αυτοκίνητα αυτό κατάλαβα. Μηχανες τώρα ασυζητητί μόνο honda. 8 έχω αλλάξει. Έτσι ακριβώς… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Αυτοκινητα ποιότητα Γερμανός, μηχανή Ιάπωνας, ντιζάιν Ιταλός. εγώ έπειτα από 12 αυτοκίνητα αυτό κατάλαβα. Μηχανες τώρα ασυζητητί μόνο honda. 8 έχω αλλάξει. Μονο που το τραγικο ειναι οτι η ποιοτητα του γερμανου εχει πεσει κατακορυφα τα τελευταια χρονια αλλα συνεχιζεις να πληρωνεις την παλια κορυφαια. Επίσης μην ξεχναμε κατι κομμενα πλαίσια σε M3,M4 και κατι καρυδοτσουφλα σαν το A4 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από NTC Labs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, mp123 είπε Αυτοκινητα ποιότητα Γερμανός, μηχανή Ιάπωνας, ντιζάιν Ιταλός. άνεση Γάλλος, καγκουροειδείς μετατροπές Έλληνας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Nabuko είπε άνεση Γάλλος, καγκουροειδείς μετατροπές Έλληνας Ο Ελλην εχει τον παπαροπουλο και το χαος τι θελεις τωρα ωχου! μεχρι και οι ιταλοι με την superfast τον αντιγραψανε , χρησιμοποιησανε "aviation grade materials" , διοτι 1 ελλη = 100 ιταλοι παρμεζανοι! Τι να μας πουνε και οι τυρογαλοι ! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε ο καθένας με τις ανάγκες του και τα βιώματα του. Εγώ πρότιμω ένα αμάξι σωστο σε όλα του και ας βγάλει στη δεκαετία και ένα χιλιάρικο ζημιές παρά ένα κορεατικό κουβα που δε χαλάει… Ε ναι γι αυτό τις διάφορες συμβουλές/γνώμες τις ακούω βερεσε προσωπικά, στο κάτω κατω αν είχαμε ολοι τα ίδια θέλω και ανάγκες θα είχαμε 2-3 μάρκες σύνολο και 1 τύπο αυτοκινήτου (αν και δυστυχώς τείνουμε προς το τελευταίο με ηλεκτροκίνηση κλπ ιστορίες για αγρίους) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis1_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, mp123 είπε Αυτοκινητα ποιότητα Γερμανός, μηχανή Ιάπωνας, ντιζάιν Ιταλός. εγώ έπειτα από 12 αυτοκίνητα αυτό κατάλαβα. Μηχανες τώρα ασυζητητί μόνο honda. 8 έχω αλλάξει. Είναι λίγο σχετικό. Πχ. Honda legend που θυμίζει ποιότητα mercedes s class Η κινητήρα bmw 316/318 θυμίζει κλαρκ δεν στροφάρει και έχει ροπή χαμηλά Ή bmw m3 που δίνει μέχρι 8500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε VW εννοείς Όχι Audi εννοώ Δεν έχω δει σε αυτό , στο προηγούμενο το είχαμε δει για χαβαλέ στο συνεργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε άνεση Γάλλος, καγκουροειδείς μετατροπές Έλληνας Ο Γάλλος θέλει κλωτσιές. αν εξαιρέσεις το πεζω 106 ραλυ, και το σαξο το vts τότε δεκαετία 90 δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο να ασχοληθεί κανείς. αυτά τα δύο τα επαιρνες οικονομικά και έβγαζες γούστα τότε.Με αυτά τα δύο έκανε όνομα.Ξεχναω και το ρενω 5 αλλά δεν είμαι τόσο παλιός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Ο Γάλλος θέλει κλωτσιές. αν εξαιρέσεις το πεζω 106 ραλυ, και το σαξο το vts τότε δεκαετία 90 δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο να ασχοληθεί κανείς. αυτά τα δύο τα επαιρνες οικονομικά και έβγαζες γούστα τότε.Με αυτά τα δύο έκανε όνομα.Ξεχναω και το ρενω 5 αλλά δεν είμαι τόσο παλιός. Ε έγραψε άνεση και έχει δίκιο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, mp123 είπε Με αυτά τα δύο έκανε όνομα. Ε καλά, μην είσαι τόσο απόλυτος. Όπως είπε και ο Τομ, εγώ αναφέρθηκα στην άνεση και σαν την υδροπνευματική ανάρτηση της citroen δε νομίζω να έχει ή είχε ποτέ κάποιος άλλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις