Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, tasoskont είπε

εντάχει τώρα μιλάμε για αμάξια  και αναφέρουμε τα mini που είναι κουτιά με 4 ρόδες.Αστείο τουλάχιστον να συγκρίνουμε Alfa με mini ,από ιστορία μέχρι όπου θες

3 ώρες πριν, NTC Labs είπε

συγκρινεις διαφορετικα μεταξονια και διαφορετικα βαρη. Και οχι δεν παιζει το κουπερακι να εστριβε καλλιτερα απο μια 156 ετσι και αλλιως ή μια 147 GTA. Η 147 δημιουργησε την κατηγορια 

Mi scusi. non si ripeterà. L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mp123 είπε

Mi scusi. non si ripeterà. L'Alfa Romeo è la migliore casa automobilistica.

Δεν ειπα - εγω τουλαχιστον - οτι ειναι τα καλλιτερα αμαξια. Ηταν και ειναι ομως καλλιτερα απο αρκετα που παρουσιαζε ο "ειδικος τυπος του πεοντα " στην ελλαδιτσα ως "γαμαουα". Μην θυμηθουμε την ασχετοσυνη των δημοσιογραφισκων περι 159 και του μυθου οτι ειναι ενα opel η την μυθοπλασια του γκρουπ κουβαγκεν το 2011  οτι εφερε το downsizing στα αυτοκινητα.  Ειπαμε καποιοι πληρωνουν το ιδιο τιμονι της ιουλιας σε μερσεντες - μα ακριβως το ιδιο ανταλλακτικο - 100€ πανω επειδη εχει το πλαστικο αστερι. Καποιοι πληρωνουν μακαν και παιρνουν σκοντα σουπερμπ. Δικαιωμα τους. Αλλοι πληρωνουν ιουλια κσι παιρνουν κινητηρα εξολοκληρου απο την αλφα - αλλος ενας μυθος οτι τον εφτιαξε η φεραρι ασχετων δημοδιογραφισκων του πεοντα ειδικου τυπου.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 5

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Δεν ειπα - εγω τουλαχιστον - οτι ειναι τα καλλιτερα αμαξια. Ηταν και ειναι ομως καλλιτερα απο αρκετα που παρουσιαζε ο "ειδικος τυπος του πεοντα " στην ελλαδιτσα ως "γαμαουα". Μην θυμηθουμε την ασχετοσυνη των δημοσιογραφισκων περι 159 και του μυθου οτι ειναι ενα opel η την μυθοπλασια του γκρουπ κουβαγκεν το 2011  οτι εφερε το downsizing στα αυτοκινητα.  Ειπαμε καποιοι πληρωνουν το ιδιο τιμονι της ιουλιας σε μερσεντες - μα ακριβως το ιδιο ανταλλακτικο - 100€ πανω επειδη εχει το πλαστικο αστερι. Καποιοι πληρωνουν μακαν και παιρνουν σκοντα σουπερμπ. Δικαιωμα τους. Αλλοι πληρωνουν ιουλια κσι παιρνουν κινητηρα εξολοκληρου απο την αλφα - αλλος ενας μυθος οτι τον εφτιαξε η φεραρι ασχετων δημοδιογραφισκων του πεοντα ειδικου τυπου.

Εγώ πληρώνω Leon και έχω καπάκι κινητήρα audi (δεν σας χάλασε) :D

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

εγώ μπορώ να φέρω γνώμη οδηγίκα για την 159. ήταν το καλύτερο αμάξι της κατηγορίας τότε το 2007 . είχα 316 , είχα οδηγήσει α4, mazda 6. επίσης η τιμή ήταν κάπου στο ενδιάμεσο 316 με mazda 6. 

τώρα οπτικά μου αρέσουν ακόμα η mito , gt , παρόλο που είναι αμάξια 20ετιας.

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

ανεκτίμητη αξία.  όπως οι άλλοι που αγοράζουν λαμποργκινι και έχουν καπάκι από αουντι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Βασικά η μόνη που έχει ξεχωριστό καπάκι είναι η Audi από όσο ξέρω. Όλες οι άλλες του γκρουπ δεν έχουν καν σήμα στο καπάκι 😂

Θωμα εσένα έχει σήμα;

Επεξ/σία από paylidis

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Βασικά η μόνη που έχει ξεχωριστό καπάκι είναι η Audi από όσο ξέρω. Όλες οι άλλες του γκρουπ δεν έχουν καν σήμα στο καπάκι 😂

Θωμα εσένα έχει σήμα;

https://www.youtube.com/watch?v=cWbaCVSJMsg

3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ισχύει αυτό ; 😂😂😂

εμένα δεν καν είναι έτσι το καπάκι από ότι θυμαμαι 😅 το έχει μεγάλο το σήμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θωμα εσένα έχει σήμα;

θα ανοίξει το καπό την Τετάρτη να δούμε. 

αν δεν το έχει πουλήσει να πάρει το fr.Ολα τα περιμένω απι τον Θωμά.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ισχύει αυτό ; 😂😂😂

εμένα δεν καν είναι έτσι το καπάκι από ότι θυμαμαι 😅 το έχει μεγάλο το σήμα 

Ναι , είχα βρει κάποτε και για audi rs αλλα δεν βρισκω το video

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, giannis1_ είπε

Κάτι ακούγεται πως αν το αφαιρέσεις και εμφανιστεί το VW, τότε αυτομάτως ανάβουν checks στο καντράν. 😄

https://vm.tiktok.com/ZGJa9oy42/

τώρα σοβαρά έχω γνωστό με a4 που χρόνια τώρα του ανάβει το check.Το αμάξι κινητε κανονικα 

Επεξ/σία από mp123

16 λεπτά πριν, mp123 είπε

https://vm.tiktok.com/ZGJa9oy42/

τώρα σοβαρά έχω γνωστό με a4 που χρόνια τώρα του ανάβει το check.Το αμάξι κινητε κανονικα 

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ανοίγεις ταμπλό βγάζεις λαμπάκι κ τελείωσε… 😂

vw das auto 😂

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ανοίγεις ταμπλό βγάζεις λαμπάκι κ τελείωσε… 😂

vw das auto 😂

σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω  άλλοι λένε πολύ καλά το vw group άλλοι δεν θέλουν να τα βλέπουν. ακριβώς όπως τα μίνι Κούπερ.  και εγώ άκουγα βγάζουν ζημιές μην το πάρεις κλπ.  εγώ το πήρα έχω 4 χρόνια εγγύηση ότι και να βγάλει θα πάω να το φτιάξουν. όταν λήξει θα πάρω άλλο πάλι Κούπερ γιατί με φτιάχνει το αμαξάκι.

Ο καθένας ότι του αρέσει και η γνώμη μου είναι λαχείο ότι αγοράσεις. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...