Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα επέκταση εγγύησης στο Κούπερ.  2 χρόνια 730 ευρώ. φουλ ικανοποιημένος από το αμαξάκι θα το κρατήσουμε αλλά 2 χρόνια. 

Οι τιμές είναι 1 / 350 ευρώ  , 2 /730 , 3/1400.   έτσι πληροφοριακά το γράφω. 

• Like 5
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εκανα επέκταση εγγύησης στο Κούπερ.  2 χρόνια 730 ευρώ. φουλ ικανοποιημένος από το αμαξάκι θα το κρατήσουμε αλλά 2 χρόνια. 

Οι τιμές είναι 1 / 350 ευρώ  , 2 /730 , 3/1400.   έτσι πληροφοριακά το γράφω. 

Παρε κανα χιουνται να σωθεις που εχουν ποσα χρονια εγγυηση 🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ξέρει κανείς πού κατασκευάζεται το τελευταίο Yaris Hybrid;

Με ρώτησε ένας συνάδελφος στη δουλειά.

Τουρκία ξέρω 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, imr είπε

Παρε κανα χιουνται να σωθεις που εχουν ποσα χρονια εγγυηση 🤣

17 ώρες πριν, turbat0s είπε

Ή κανά datsia... 5 χρόνια δίνει...:P

μίνι Κούπερ τριπορτο ώσπου να δύσει ο ήλιος. θα το αλλάξω όταν βγει το νέο μοντέλο τέλη του 24 πάλι τριπορτο ,αυτόματο.  

του χρόνου πρέπει να ψάχνω για φιατ 500 αυτόματο μτχ το πολύ 7ετιας για την μικρή. εγώ έκλεισα απο το θέμα αυτοκίνητο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mp123 είπε

μίνι Κούπερ τριπορτο ώσπου να δύσει ο ήλιος. θα το αλλάξω όταν βγει το νέο μοντέλο τέλη του 24 πάλι τριπορτο ,αυτόματο.  

του χρόνου πρέπει να ψάχνω για φιατ 500 αυτόματο μτχ το πολύ 7ετιας για την μικρή. εγώ έκλεισα απο το θέμα αυτοκίνητο.

μα τόσο καλό είναι αυτό το mini?

για πες μας εμπειρίες σου αν έχεις χρόνο..

πότε και πόσο το πήρες,

πόσα άτομα βάζεις

παιδιά αποσκευές χωράνε?

κόστος service..

αξιοπιστία παλιά έλεγαν τα χειρότερα, τώρα τελευταία τα βλέπω στην κορυφή

τι γίνεται?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, h3342 είπε

μα τόσο καλό είναι αυτό το mini?

για πες μας εμπειρίες σου αν έχεις χρόνο..

πότε και πόσο το πήρες,

πόσα άτομα βάζεις

παιδιά αποσκευές χωράνε?

κόστος service..

αξιοπιστία παλιά έλεγαν τα χειρότερα, τώρα τελευταία τα βλέπω στην κορυφή

τι γίνεται?

το αμάξι το έχουμε σχεδόν 2 χρόνια ( Ιούνιος 2022).  Τριπορτο τριμελής οικογενια με μεγάλο πια παιδί.  βασικά η γυναίκα το εχει εγώ μηχανές οδηγαω συν οτι λειπω 6 μηνες τον χρονο.αποσκευές χωράει για ένα ταξιδάκι οκ καλά είναι.

οδήγικα είναι απόλαυση. αυτόματο 136 αλογάκια μια χαρά είναι. 160 180 πορεία πάει τρένο δεν καταλαβαίνεις τίποτα , σαν μερσεντες ποιότητα κύλισης. τελικές 200 κοντέρ το εχω παει και είχε άνετα ως 220. γενικά στιβαρό αυτοκίνητο καμία σχέση με όλα τα άλλα της κατηγορίας.

Τιμη το είχα πάρει 24700 με 1500 ευρώ έξτρα επάνω περίπου. τώρα έχει από 25300 χωρίς τα έξτρα που του έχω βάλει.

ως τώρα μην το ματιάσω απροβληματιστο.

κατανάλωση οκ ήξερα τι πήρα.  8.4 περίπου μέσα στην πόλη.

γενικά φουλ ικανοποιημένος. ένα ασφαλές αμάξι για την γυναίκα και το παιδί.Σωστη τιμη για ένα καλό αυτοκίνητο πόλης  .

ένα παιχνίδι μπορείς να πεις που με λίγες υποχωρήσεις γίνετε οικογενειακό και το μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογενειας ( αρκεί να υπάρχει και μηχανή ή σκούτερ ). 

σέρβις τα ίδια με όλα τα άλλα.  

• Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πόσα θεωρείται φυσιολογική τιμή για ένα σέρβις λάδια, υγρό φρένων και όλα τα φίλτρα (λαδιου καυσίμου καμπίνας) ? 

Ψάχνω για το  ford και εχουμε:

Βελμαρ 370 (γελάει ο κόσμος) 

Εξουσιοδοτημενο γνωστό 240

Συνεργείο γειτονιάς 150-180

Αντιπροσωπεία κόβεται κατευθείαν. 

Το εξουσιοδοτημενο αξίζει τα 100 παραπάνω? Και στις 2 περιπτωσεις δεν έχω ξαναπάει και πάω με βάση κριτικές και προτάσεις. 

Δημοσ.

Εξουσιοδοτημένο είναι ΜΟΝΟ η αντιπροσωπεία 

λογικα εννοείς εξειδικευμένο…;

Γύρω στα 260-270 θα το θεωρούσα λογικό ποσό για αντιπροσωπεία. Ζητά έκπτωση. 

θυμισε μου μοντέλο χρόνια..;

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, imr είπε

Το εξουσιοδοτημενο αξίζει τα 100 παραπάνω? 

Για λάδια φίλτρα και υγρά δεν νομίζω εκτός αν ο μάστορας είναι τελείως κουλός και δεν ξέρει βασικά πράγματα ή χρειάζεται το official  διαγνωστικό το αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο (πχ για να αλλάξεις τακάκια με ηλεκτρικο χειρόφρενο κλπ) 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, imr είπε

Πόσα θεωρείται φυσιολογική τιμή για ένα σέρβις λάδια, υγρό φρένων και όλα τα φίλτρα (λαδιου καυσίμου καμπίνας) ? 

Ψάχνω για το  ford και εχουμε:

Βελμαρ 370 (γελάει ο κόσμος) 

Εξουσιοδοτημενο γνωστό 240

Συνεργείο γειτονιάς 150-180

Αντιπροσωπεία κόβεται κατευθείαν. 

Το εξουσιοδοτημενο αξίζει τα 100 παραπάνω? Και στις 2 περιπτωσεις δεν έχω ξαναπάει και πάω με βάση κριτικές και προτάσεις. 

Τόσα έδωσα και εγώ, έχε χάρη που υπάρχει η εγγύηση

Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση τότε στης γειτονιάς αφού είναι απλά λάδια - φίλτρα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εξουσιοδοτημένο είναι ΜΟΝΟ η αντιπροσωπεία 

λογικα εννοείς εξειδικευμένο…;

Γύρω στα 260-270 θα το θεωρούσα λογικό ποσό για αντιπροσωπεία. Ζητά έκπτωση. 

θυμισε μου μοντέλο χρόνια..;

4 λεπτά πριν, and_64 είπε

Ναι Εξειδικευμενο εννοω.

C-max 1.6diesel του 2011 ειναι.

Καλα τα 370 της Βελμαρ κρατηθηκα για να μην γελασω, με εκπτωση ηταν

Το προβλημα μου ειναι οτι απο οταν εφυγα απο vag πριν 3 χρονια δεν εχω συνεργειο.  Ενα πολυ οικονομικο και βολικο διπλα απο το σπιτι μου που ειχα παει αρκετες φορες και με το νισαν και με παλια αμαξια της οικογενειας με εχει χαλασει για παρα πολους λογους. οποτε ψαχνω ειτε διπλανη γειτονια η εξειδικευμενο 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι Εξειδικευμενο εννοω.

C-max 1.6diesel του 2011 ειναι.

Καλα τα 370 της Βελμαρ κρατηθηκα για να μην γελασω, με εκπτωση ηταν

Το προβλημα μου ειναι οτι απο οταν εφυγα απο vag πριν 3 χρονια δεν εχω συνεργειο.  Ενα πολυ οικονομικο και βολικο διπλα απο το σπιτι μου που ειχα παει αρκετες φορες και με το νισαν και με παλια αμαξια της οικογενειας με εχει χαλασει για παρα πολους λογους. οποτε ψαχνω ειτε διπλανη γειτονια η εξειδικευμενο 

Εφοσον μιλάμε για παλιό πήγαινε όπου βρεις φθηνά κ έχει καλές κριτικές. Ποσό λάθος να τα κάνουν..;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εφοσον μιλάμε για παλιό πήγαινε όπου βρεις φθηνά κ έχει καλές κριτικές. Ποσό λάθος να τα κάνουν..;

Καλα, πολλα μπορει να κανου λαθος, ο προηγουμενος που πηγαινα στην γειτονια ξηλωσε τα καλωδια του AC για να αλλαξει το Δυναμο, για το οποιο κρατησε και μια βδομαδα το αμαξι γιατι δεν του εκαναν τα imitasion που παραγγελνε

σε ενα παλιο swift δεν ειχε δει οτι τα ρουλεμαν των τροχων ηταν υπο διαλυση, και γενικα εχει ενα υφακι που δεν μου αρεσει καθολου.  

• Sad 1

• Δημιουργία νέου...