Peugeot208 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Το κουστουμάκι του το έραψαν και από τη τιμή υποθέτω ότι ήταν ο γαμπρός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Το ίδιο περίπου (770,00) πλήρωσε συγγενής σε polo 5ετίας (cng) στην αντιπροσωπεία στα βόρεια της Αθήνας. service + τακάκια. Και ήθελαν να αλλάξουν και αμορτισέρ στις 60.000 χλμ. Το παράκαναν 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Το βρηκα σε ομάδα στο ιντερνετ εκλαψα πιο φθηνά θα έβγαινε στη Porsche το ίσιο σέρβις… το πόσταρα σε ξεχωριστό νήμα , τέτοια διαμάντια συνεργεία αντιπροσωπίας πρέπει να τα διαφημίζουμε 😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Πόσο είναι η εργατοώρα δηλαδή; 60 δεν είναι; Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να αλλάξουν αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Γιατί έτσι όπως το πάει η φιατ η βλάβη θα είναι φθηνή;;; 😂 Τα έχω ξαναπεί. Ζημιές όλα βγάζουν και πλέον είναι όλες ακριβές. Κάποτε λέγαμε ότι πχ τα bmw έχουν ακριβές βλάβες, πχ μπεκ άμεσου ψεκασμού, γιατί οι υπόλοιπες μάρκες είχαν έμμεσου. Πλέον όλες έχουν άμεσο ψεκασμό αρα τα ίδια κερατιατικα θα πληρώσεις… Από παντού πάντως ακούω ακραίες τιμές σέρβις από εκεί που δε το περιμένεις, και σε όσους λέω 140€ σέρβις Audi κ 75 skoda σε αντιπροσωπεία δε με πιστεύουν αν δε τους δείξω το τιμολόγιο… Γιατί εγώ λίγα πλήρωσα ρε Γιώργο 180 για λάδια και κάρτα στον χρόνο και μετά 300+ δεν θυμάμαι ακριβώς για τα ίδια επειδή ότι βάφτισαν ετήσιο service. Ας μην υπήρχε η εγγύηση .... 23 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Πόσο είναι η εργατοώρα δηλαδή; 60 δεν είναι; Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να αλλάξουν αυτά; Είναι service οικολογικής έκδοσης και όπως γνωρίζουμε τα οικολογικά είναι παντού ακριβότερα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Πόσο είναι η εργατοώρα δηλαδή; 60 δεν είναι; Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να αλλάξουν αυτά; 3,41 ώρες , άργησε το delivery για καφέ και πίτσα μάλλον , βάλε και κανα έκτακτο τουαλετας συν κανα μισαωράκι ξεμουδιάσματος , κανα ντουσάκι δε θα κάνουν ? Με κρύο νερό ? Κάτσε και να ζεστάνει και ο θερμοσίφωνας 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, tsofras είπε Γιατί εγώ λίγα πλήρωσα ρε Γιώργο 180 για λάδια και κάρτα στον χρόνο και μετά 300+ δεν θυμάμαι ακριβώς για τα ίδια επειδή ότι βάφτισαν ετήσιο service. Ας μην υπήρχε η εγγύηση .... Πολλά πλήρωσες ρε σύ, σου είχα πει 2 εναλλακτικές αντιπροσωπείες σίγουρα καλύτερες κ φθηνότερες. Ενδεικτικά αυτή στο γαλατσι για το σκοντα χρέωνε 115€ και στην έρευνα μου είχα ακούσει έως και 170 για το ίδιο σέρβις. Θέλει έρευνα αγοράς κ πίεση για έκπτωση-έχουν τεράστια περιθώρια κέρδους (αρα κ έκπτωσης). Και στα δυο σε εμένα μου την έδωσαν την έκπτωση από την ώρα που έκλεισα το αμάξι… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω μπει στη διαδικασία έκδοσης διπλώματος και σκέφτομαι μήπως αγοράσω αυτοκίνητο. Δεν έχω ιδέα τι παίζει και ψάχνω συμβουλές σχετικά με το τι να επιλέξω και τι να ελέγξω. Γενικά μου αρέσουν τα AUDI αλλά πρώτο μέλημά μου είναι η ασφάλεια (παθητική και ενεργητική), ύστερα η κατανάλωση και τέλος το κόστος συντήρησης. Τέλος το budget μου είναι ως τα 6000. Τι θα προτείνατε; Ένα άλλο ερώτημα που έχω είναι αν υπάρχει κάποιο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης. Κάποτε έκανε κάτι, αν θυμάμαι καλά, το traction στη Μαλακάσα αλλά μια αναζήτηση που έκανα δεν έβγαλε αποτέλεσμα. Επειδή έχει πολλούς μπαμπουίνους και σκ@τόδρομους εδώ που είμαι θα ήθελα να προετοιμαστώ. Έχει δει κανείς κάτι σχετικό; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από mirrage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, mirrage είπε Έχω μπει στη διαδικασία έκδοσης διπλώματος και σκέφτομαι μήπως αγοράσω αυτοκίνητο. Δεν έχω ιδέα τι παίζει και ψάχνω συμβουλές σχετικά με το τι να επιλέξω και τι να ελέγξω. Γενικά μου αρέσουν τα AUDI αλλά πρώτο μέλημά μου είναι η ασφάλεια (παθητική και ενεργητική), ύστερα η κατανάλωση και τέλος το κόστος συντήρησης. Τέλος το budget μου είναι ως τα 6000. Τι θα προτείνατε; Ένα άλλο ερώτημα που έχω είναι αν υπάρχει κάποιο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης. Κάποτε έκανε κάτι, αν θυμάμαι καλά, το traction στη Μαλακάσα αλλά μια αναζήτηση που έκανα δεν έβγαλε αποτέλεσμα. Επειδή έχει πολλούς μπαμπουίνους και σκ@τόδρομους εδώ που είμαι θα ήθελα να προετοιμαστώ. Έχει δει κανείς κάτι σχετικό; Με 6000 γενικά δύσκολα τα πράγματα έτσι όπως έχουν ανέβει όλα σε τιμές. Τουλάχιστον πες μας τι κατηγορία θες (π.χ yaris/fiesta/i20/jazz ή corolla/focus/i30/civic) και εάν η χρήση θα είναι καθημερινή-εντός πόλης. Ασφάλισης οδήγηση = να είσαι όσο πιο προβλέψιμος γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Έχετε να προτείνετε αξιόπιστα συνεργεία με νορμάλ τιμές για 2022 Χιουντάι ι10 και για 2020 Σουζούκι Βιτάρα στην Αττική; Στις αντιπροσωπείες με 65 ευρώ την εργατοώρα δεν με βλέπω καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Έχετε καμιά πρόταση για λάστιχα 225/45/R17; Είπα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο. Υποθέτω κάτι άνετο/αθόρυβο και σχετικά καλή κατανάλωση ψάχνω. Ένα βουλκανιζατέρ κοντά μου μου είπε περίπου 360-390€ για Continental PremiumContact 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Dunlop sportmaxx και hankook ventus prime 4 από μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Έχετε καμιά πρόταση για λάστιχα 225/45/R17; Είπα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο. Υποθέτω κάτι άνετο/αθόρυβο και σχετικά καλή κατανάλωση ψάχνω. Ένα βουλκανιζατέρ κοντά μου μου είπε περίπου 360-390€ για Continental PremiumContact 7. Δυνατό το continental. Michelin primacy 4 τιμουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυνατό το continental. Michelin primacy 4 τιμουλα? Θα μάθω αύριο τιμές και από άλλα 2 μαγαζιά, ελπίζω να μου προτείνουν 2-3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Έχετε καμιά πρόταση για λάστιχα 225/45/R17; Είπα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο. Υποθέτω κάτι άνετο/αθόρυβο και σχετικά καλή κατανάλωση ψάχνω. Ένα βουλκανιζατέρ κοντά μου μου είπε περίπου 360-390€ για Continental PremiumContact 7. +1 για premium 7, μπηκαν στη cla σε αυτή τη διάσταση πρόσφατα, δεν εχω προλάβει να κάνω πανω απο 500 χλμ για να το δω τι κάνει συνολικά αλλά αν κρίνω απο το 6 είναι μια τίμια allround επιλογή (όχι εντελώς σπορ προφανώς αλλά οχι και τέρμα "οικογενειακό") 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις