Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, mp123 είπε

σηκώθηκα το πρωί παράγγειλα καφεδάκι ανάβω τσιγάρο και διαβάζω τα νέα στο Google. δεύτερο αρθο αυτό: https://www.zougla.gr/automoto/news/article/8riamvevi-i-kia-sta-god-design-awards-2023

έκανα μισό πακέτο για να συνέλθω από το σοκ.

ειδικά το δεξιά συναγωνίζεται στα ίσα το αμάξι του rtobocop. εεε το cybertruck ήθελα να πω.

6 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

ειδικά το δεξιά συναγωνίζεται στα ίσα το αμάξι του robocop. εεε το cybertruck ήθελα να πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακουσα σήμερα από υπάλληλο εταιρείας χρόνο μισθώσεων οτι παγώνουν όλες οι παραγγελίες i20-i30 για 2 χρόνια (θα παραδοθεί οτι έχει μπει παραγγελία έως 1/2 και έπειτα θα ξαναβγεί διαθέσιμο νέο μοντέλο τέλος του 24 απευθείας). Δε το έχω επιβεβαιώσει, έχετε ακούσει τίποτα (όχι οτι θα έπαιρνα iXX αλλά κουβέντα να γίνεται)

• Sad 1

Και λογικά το 24 θα έχουμε facelift. στο hyundai i20 club στο fb πάντως ειδικά σε αυτόματα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά άτομα που περιμένουν πάνω από χρόνο.

• Like 1

1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

Και λογικά το 24 θα έχουμε facelift. στο hyundai i20 club στο fb πάντως ειδικά σε αυτόματα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά άτομα που περιμένουν πάνω από χρόνο.

Ναι facelift - άλλο μοντέλο μου είπε αλλά προφανώς αυτό εννοούσε…

K η παύση πωλησης οφείλεται στις καθυστερήσεις παραγωγής κ παράδοσης μπας κ έρθουν στα ίσα τους. 

• Like 1

Ο χάρτης της αυτοκινητοβιομηχανίας: Ποιος ανήκει πού

Stellantis: Peugeot, DS, Citroen, Vauxhall, Opel (PSA), RAM, Chrysler, Jeep, Dodge, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati (FCA)

Volkswagen Group: Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Seat, Skoda, Volkswagen

General Motors: Wuling Motors, Holden, GMC, Chevrolet, Cadillac, Buick, Baojuin

Geely: Lync&Co, Lotus, Proton, Volvo, London Taxi C., Geely

Renault: Samsung, Renault, Dacia, Lada, Alpine, Venuncia

Nissan: Mitsubishi, Datsun, Nissan, Infiniti

BMW Group: BMW, MINI, Rolls-Royce

Tata: Jaguar, Land Rover, Tata Motors

Toyota: Daihatsu, Lexus, Toyota

Hyundai: Genesis, Hyundai, Kia

Ford: Ford, Lincoln M.

Daimler: Mercedes-Benz, Smart

Honda: Honda, Acura

• Like 7
  • Thanks 3

Στις 30/1/2023 στις 10:05 ΜΜ, paylidis είπε

Ναι facelift - άλλο μοντέλο μου είπε αλλά προφανώς αυτό εννοούσε…

K η παύση πωλησης οφείλεται στις καθυστερήσεις παραγωγής κ παράδοσης μπας κ έρθουν στα ίσα τους. 

Το I30 απότι είχα διαβάσει θα γίνει B-SUV με αύξηση στην τιμή (ήδη έχει τσιμπήσει 3κ από όταν βγήκε το facelift) και το i20 θα βγαίνει και σε fastback έκδοση.

• Like 1

42 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Το I30 απότι είχα διαβάσει θα γίνει B-SUV με αύξηση στην τιμή (ήδη έχει τσιμπήσει 3κ από όταν βγήκε το facelift) και το i20 θα βγαίνει και σε fastback έκδοση.

Σε fastback το i20 ? Μικρό sedan φάση ?

• Like 1

23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σε fastback το i20 ? Μικρό sedan φάση ?

Προσωπικά νομίζω απλά θα έχει λίγο πιο πολύ χώρο αποσκευών. Στο reddit το είχα διαβάσει το καλοκαίρι όταν σταμάτησαν το veloster N

• Like 1

χθες έκανα ταξίδι συνεπιβατης σε hyundai I 30 fastback 200 χλμ. με λίγα λόγια το αμάξι είναι άθλιο τε Σκόντα καρογκ Δανία 100χλμ πολύ καλύτερο.  κρίμα γιατί το έβλεπα και το είχα σε εκτίμηση 

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

χθες έκανα ταξίδι συνεπιβατης σε hyundai I 30 fastback 200 χλμ. με λίγα λόγια το αμάξι είναι άθλιο τε Σκόντα καρογκ Δανία 100χλμ πολύ καλύτερο.  κρίμα γιατί το έβλεπα και το είχα σε εκτίμηση 

Ε πες μας τι σε χάλασε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε πες μας τι σε χάλασε

όλα.Μεσα τρελλη κινέζικα με την οθοναρα την ψεύτικη συν αυτό το σπαστικό το λέντ  του φωτισμου στην κονσόλα .τι μαλάκια είναι αυτή που δίνετε και έξτρα χρήματα να την βάλετε. 

καθίσματα άβολα ( αν και δερμάτινα)

αναρτήσεις πανάθλιες  .δεν μπορώ να το περιγράψω. πάνω από 100 έβρισκε σε λακκούβα και ήταν σαν να είσαι σε τραμπολινο και σε χαμηλές ταχύτητες πολύ σκληρές. γενικά μεγάλο αμάξι άνετο αλλά δεν ξέρω.  πιο πολύ ξεκούραστα είμαι στο Κούπερ που είναι το μισό πάρα σε αυτό.

με λίγα λόγια στα χρήματα αυτά θα έπαιρνα Σκόντα καρογκ.

Υγ αυτά τα όργανα που ειναι σαν οθονι που πιάνουν την μισή κονσόλα που είναι της μόδας άλλο άθλιο  πράγμα.

Κούπερ όπου να δύσει ο ήλιος. κλασσικά πράγματα.Το μισό αυτοκίνητο από το i30 fastback αλλά υπερδιπλάσιο σε απόλαυση και άνεση. μόνο χώρους έχει το i30. τίποτα μα τίποτα άλλο κουραστικό και τρελλη κινέζια.μεσα. κριμα

Υγ 2 . χίλιες φορές λεον σε κάτι πιο μεγάλο  στα ιδια σχεδόν χρήματα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

5 ώρες πριν, mp123 είπε

με λίγα λόγια στα χρήματα αυτά θα έπαιρνα Σκόντα καρογκ.

Ποια είναι τα λεφτά του? γιατί το Κάροκ έχει πλέον 31000 χειροκίνητο ambition…κ 33 αυτοματο style… +700 το μεταλλικο…

η δε αδυναμία σου το καμικ στο gtec ambition με μεταλλικό κ πινακίδες ξεπερνά τα 26000… κ πάλι πουλάει σα ζέστο ψωμί λόγω οικονομίας καυσίμου  

έχουμε εκτροχιαστεί τελείως…

• Like 3

14 ώρες πριν, paylidis είπε

Ποια είναι τα λεφτά του? γιατί το Κάροκ έχει πλέον 31000 χειροκίνητο ambition…κ 33 αυτοματο style… +700 το μεταλλικο…

η δε αδυναμία σου το καμικ στο gtec ambition με μεταλλικό κ πινακίδες ξεπερνά τα 26000… κ πάλι πουλάει σα ζέστο ψωμί λόγω οικονομίας καυσίμου  

έχουμε εκτροχιαστεί τελείως…

Ποσο ; 

έχω Έχω μείνει στα 23κ και στα 17 το καμιγκ ,κάπου εκεί νόμιζα. βλέπω τώρα τιμές κάπου στα 24 πάει το χιουνται. τότε οκταβια. Σοβαρα τώρα το σενταν της χιουνται είναι για κλάματα 

3 ώρες πριν, mp123 είπε

Ποσο ; 

έχω Έχω μείνει στα 23κ και στα 17 το καμιγκ ,κάπου εκεί νόμιζα. βλέπω τώρα τιμές κάπου στα 24 πάει το χιουνται. τότε οκταβια. Σοβαρα τώρα το σενταν της χιουνται είναι για κλάματα 

Καλά 17 το καμικ δεν είχε ποτε. Το 23 για το καροκ λαστ γιαρ 😂

Ολα εκτροχιάστηκαν λεμεεεε

• Δημιουργία νέου...