ritualistic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μιας κ αναφέρθηκε ανάκληση να πω στους φίλους @chriskourou @ritualistic k @slayerized89 ότι παίζει κ μια ανάκληση για το Q3 που πιθανώς να τους αφορά (εμένα είναι Κατασκευης 2019 κ δεν είχε θέμα μιας κ η ανάκληση αφορά τα 2020). Νομίζω για το σύστημα διεύθυνσης κάποια περόνη ή κάτι παρόμοιο. ενδιαφερον αλλα πως βλεπεις αν σε αφορα τελικα το recall ? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από ritualistic
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, ritualistic είπε ενδιαφερον αλλα πως βλεπεις αν σε αφορα τελικα το recall ? Τηλ αντιπροσωπεία με αριθμό πλαισίου κ πινακίδα 1
nullindex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Σήμερα θα παραλάβω και εγώ το i20 μου!! Δεν περνάνε οι ώρες!!!!! 12
h3342 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, nullindex είπε Σήμερα θα παραλάβω και εγώ το i20 μου!! Δεν περνάνε οι ώρες!!!!! ωραία! μεχρι να μας ανεβασεις καμιά φώτο, αν έχεις χρόνο πεσμας τι εκδοση,κόστος και πόσο καιρο το περιμενεις ναρθει,
nullindex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, h3342 είπε ωραία! μεχρι να μας ανεβασεις καμιά φώτο, αν έχεις χρόνο πεσμας τι εκδοση,κόστος και πόσο καιρο το περιμενεις ναρθει, Πήρα το Premium 1.0l Turbo με τα 100 άλογα, Aurora Grey το χρώμα, πήγε 16300 συνολικά. Το παρήγγειλα τέλη Ιανουαρίου και είχα ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου, οπότε παρέλαβα 1 μήνα πριν!!!! 5
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nullindex είπε Πήρα το Premium 1.0l Turbo με τα 100 άλογα, Aurora Grey το χρώμα, πήγε 16300 συνολικά. Το παρήγγειλα τέλη Ιανουαρίου και είχα ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου, οπότε παρέλαβα 1 μήνα πριν!!!! Καλοταξιδο!!! Πρεπει να ειναι βολιδα, τοσο μικρο με τοσα άλογα..! Περιμενουμε αναλυτικες φωτο! (παντως πάρα πολλα τα 16300 για i20 κατα τη γνώμη μου) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από paylidis 1
nullindex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλοταξιδο!!! Πρεπει να ειναι βολιδα, τοσο μικρο με τοσα άλογα..! Περιμενουμε αναλυτικες φωτο! (παντως πάρα πολλα τα 16300 για i20 κατα τη γνώμη μου) Ευχαριστώ!! Ναι, είναι πολύ άμεσο από το test drive αυτό ήταν που με τράβηξε. Θα συμφωνήσω για το κόστος, έχουν ανέβει οι τιμές σε πολύ υψηλά επίπεδα δυστυχώς.. 2
h3342 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, nullindex είπε Ευχαριστώ!! Ναι, είναι πολύ άμεσο από το test drive αυτό ήταν που με τράβηξε. Θα συμφωνήσω για το κόστος, έχουν ανέβει οι τιμές σε πολύ υψηλά επίπεδα δυστυχώς.. Ωραιο χρωμα το πήρες! Η τιμη αν σκεφτεις οτι ειναι σχεδον φουλ εξτρα με τουρμπο δεν ειναι κακη Περιμενα λογο της καταστασης μηπως και εκαναν καμια εκπτωσουλα ακομα αλλα τιποτα Βασικα στο site 16380 το βγαζει με χρωμα,ιδια τιμη σχεδον 1
Peugeot208 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, h3342 είπε Ωραιο χρωμα το πήρες! Η τιμη αν σκεφτεις οτι ειναι σχεδον φουλ εξτρα με τουρμπο δεν ειναι κακη Περιμενα λογο της καταστασης μηπως και εκαναν καμια εκπτωσουλα ακομα αλλα τιποτα Βασικα στο site 16380 το βγαζει με χρωμα,ιδια τιμη σχεδον Η Hyundai είναι πολύ σφιχτή σε αυτά. Αν και Ανατολίτες δεν γουστάρουν παζάρια. Η πολιτική της είναι Take it or leave it και οι πωλητές της πολύ τυπικοί, στα όρια της αδιαφορίας.... 2
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Αν και Ανατολίτες δεν γουστάρουν παζάρια. Ψιλοοφτοπικ αλλα δεν είναι οι ανατολίτες όπως τους εννοούμε εμείς, Τούρκους κλπ
Peugeot208 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ψιλοοφτοπικ αλλα δεν είναι οι ανατολίτες όπως τους εννοούμε εμείς, Τούρκους κλπ Έχεις δίκιο, το Ασιάτες, είναι καλύτερο. Αλλά και πάλι, ενώ το παζάρι είναι στο αίμα τους δεν το θέλουν για τα αυτοκίνητά τους. 1
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, h3342 είπε Ωραιο χρωμα το πήρες! Η τιμη αν σκεφτεις οτι ειναι σχεδον φουλ εξτρα με τουρμπο δεν ειναι κακη Περιμενα λογο της καταστασης μηπως και εκαναν καμια εκπτωσουλα ακομα αλλα τιποτα Βασικα στο site 16380 το βγαζει με χρωμα,ιδια τιμη σχεδον 7 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Η Hyundai είναι πολύ σφιχτή σε αυτά. Αν και Ανατολίτες δεν γουστάρουν παζάρια. Η πολιτική της είναι Take it or leave it και οι πωλητές της πολύ τυπικοί, στα όρια της αδιαφορίας.... Όντως έτσι είναι, δεν αφήνουν χώρο για παζάρια. Εδώ είμαστε: Οι πρώτες φωτό είναι όπως να ναι, από κινητά κλπ, πάνω στη χαρά. Θα γίνει σωστή φωτογράφηση αργότερα. Το χρώμα μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι το Android Auto δεν παίζει ασύρματα σε συσκευές με Android 10... 20
Burgos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, nullindex είπε Όντως έτσι είναι, δεν αφήνουν χώρο για παζάρια. Εδώ είμαστε: Οι πρώτες φωτό είναι όπως να ναι, από κινητά κλπ, πάνω στη χαρά. Θα γίνει σωστή φωτογράφηση αργότερα. Το χρώμα μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι το Android Auto δεν παίζει ασύρματα σε συσκευές με Android 10... Καλοτάξιδο φίλε μου! Ωραίο χρώμα διάλεξες 1
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Burgos είπε Καλοτάξιδο φίλε μου! Ωραίο χρώμα διάλεξες Ευχαριστώ πολύ!
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, nullindex είπε Όντως έτσι είναι, δεν αφήνουν χώρο για παζάρια. Εδώ είμαστε: Οι πρώτες φωτό είναι όπως να ναι, από κινητά κλπ, πάνω στη χαρά. Θα γίνει σωστή φωτογράφηση αργότερα. Το χρώμα μου αρέσει πολύ. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι το Android Auto δεν παίζει ασύρματα σε συσκευές με Android 10... Καλορίζικος και καλοτάξιδος πολύ όμορφο Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις