sxetikos13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Ο καταστηματάρχης θα μπλεξει. Καταγραφή μπορεί να δώσει μόνο με εντολή των αρχών. Ναι αυτό λέω στην ουσία. Δεν θέλω να τον μπλέξω. Έτσι και αλλιώς και να το δει θα πει δεν είμαι εγώ λόγω χαμηλής ευκρίνειας της κάμερας και επειδή δεν φαίνονται πινακίδες. Μιλάμε για περιπτωσάρα. Και είναι 2η συνεχή φορά που μου τυχαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα περιστατικό με άρνηση δήλωσης. Δεν τους ενδιαφέρει σηκώνονται και φεύγουν ανερυθρίαστα ειδικά αν η ζημιά είναι μικρογρατζουνιες. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από sxetikos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Δεν τους ενδιαφέρει σηκώνονται και φεύγουν ανερυθρίαστα ειδικά αν η ζημιά είναι μικρογρατζουνιες. Δείξε σε 2 φίλους σου τα βίντεο , μίλα με 19 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Να πάω τώρα εγώ να μπλέξω τον καταστηματάρχη με τις κάμερες και πάλι δεν ξέρω αν θα βρω άκρη και αν το παραδεχτεί. τον καταστηματάρχη και πες του αν έχει την καλοσύνη να σου δώσει το βίντεο ενημερώνοντάς τον οτι δεν το θες για νόμιμες κινήσεις , απλά να βεβαιωθείς και πες την τύπισσα σε είδαν 2 άτομα , είτε να κάνει φιλική αύριο ή την ενημερώνεις οτι πας αστυνομία χωρίς πολλά πολλά αν έχεις νομική ασφάλεια αξιοποίησε το να την πάρει δικηγόρος τηλ (φυσικά δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το cmax(2011) τελευταία μου εχει παρουσιάσει ένα θέμα με την υποβοήθηση στο τιμόνι. 3 φορές σε παρκάρισμα έχασε όλη την υποβοήθηση με μυνημα power steering malfunction check handbook. Σβήνοντας και ξαναβαζοντας μπροστά λειτουργεί κανονικά. Δεν αποθηκεύει κάποιο σφάλμα στον εγκέφαλο. Όλες τις φορές έγινε σε γλυστερο οδόστρωμα με μηδενική σχεδον ταχυτητα. Κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι? Δεν βρισκω πολλές πληροφοριες στο ίντερνετ εκτός από το ότι κάποιοι αλλαξαν ολόκληρη την κολώνα. Σε άλλες περιπτώσεις διαβάζω ότι μπορεί να φταίει μπαταρία η πίεση ελαστικών. Κάτι δευτερεύων μου φαίνεται πιο πιθανό γιατί δεν αποθηκεύεται κωδικός σε σχέση με το μοτέρ υποβοηθησης Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, imr είπε Το cmax(2011) τελευταία μου εχει παρουσιάσει ένα θέμα με την υποβοήθηση στο τιμόνι. 3 φορές σε παρκάρισμα έχασε όλη την υποβοήθηση με μυνημα power steering malfunction check handbook. Σβήνοντας και ξαναβαζοντας μπροστά λειτουργεί κανονικά. Δεν αποθηκεύει κάποιο σφάλμα στον εγκέφαλο. Όλες τις φορές έγινε σε γλυστερο οδόστρωμα με μηδενική σχεδον ταχυτητα. Κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι? Δεν βρισκω πολλές πληροφοριες στο ίντερνετ εκτός από το ότι κάποιοι αλλαξαν ολόκληρη την κολώνα. Σε άλλες περιπτώσεις διαβάζω ότι μπορεί να φταίει μπαταρία η πίεση ελαστικών. Κάτι δευτερεύων μου φαίνεται πιο πιθανό γιατί δεν αποθηκεύεται κωδικός σε σχέση με το μοτέρ υποβοηθησης Τα σφάλματα με τι τα διάβασες και είδες ότι δεν υπάρχουν; Στα διάβασε Μαστορας με επαγγελματικό Διαγνωστικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Τα σφάλματα με τι τα διάβασες και είδες ότι δεν υπάρχουν; Στα διάβασε Μαστορας με επαγγελματικό Διαγνωστικο; Με το Bluetooth αλλά και στην οθόνη του αυτοκινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, imr είπε Με το Bluetooth αλλά και στην οθόνη του αυτοκινητου Bluetooth εννοείς τύπου elm του δεκαευρου; Αυτά μπαίνουν μόνο μηχανή και λογικά θα έχει ξεχωριστό εγκέφαλο. Θέλει επαγγελματικό διαγνωστικο για να κανείς μια διάγνωση σωστή για αρχή. εκτιμώ ότι τσέκαρες τον αέρα στα λάστιχα…σωστά; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Bluetooth εννοείς τύπου elm του δεκαευρου; Αυτά μπαίνουν μόνο μηχανή και λογικά θα έχει ξεχωριστό εγκέφαλο. Θέλει επαγγελματικό διαγνωστικο για να κανείς μια διάγνωση σωστή για αρχή. εκτιμώ ότι τσέκαρες τον αέρα στα λάστιχα…σωστά; Ο αέρας είναι κομπλέ στο 34 βέβαια. Θα δοκιμάσω και 32 μήπως φταίει αυτό. Πάντως όταν το έκανε ήταν η μία φορά σε βροχή και η δεύτερη σε κλειστό πάρκινγκ ικεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Χρόνια πολλά. Καλά πήγε αυτό.... https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretania-oyres-gia-na-fortisoyn-aytokinita-tesla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Χρόνια πολλά. Καλά πήγε αυτό.... https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretania-oyres-gia-na-fortisoyn-aytokinita-tesla Ένας έκανε τσαμπουκάδες σφηνεσ Προσπεράσεις κλπ σήμερα στην εθνική έξω από τη Λάρισα, πρέπει να φορτίζει ακόμα κάπου - εγώ ήδη ξάπλωσα 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2022 στις 1:15 ΜΜ, sxetikos13 είπε Ναι αυτό λέω στην ουσία. Δεν θέλω να τον μπλέξω. Έτσι και αλλιώς και να το δει θα πει δεν είμαι εγώ λόγω χαμηλής ευκρίνειας της κάμερας και επειδή δεν φαίνονται πινακίδες. Μιλάμε για περιπτωσάρα. Και είναι 2η συνεχή φορά που μου τυχαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα περιστατικό με άρνηση δήλωσης. Δεν τους ενδιαφέρει σηκώνονται και φεύγουν ανερυθρίαστα ειδικά αν η ζημιά είναι μικρογρατζουνιες. Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Τελικά πήγα και το έφτιαξα μόνος μου το αμάξι σε γνωστή αλυσίδα που κάνει τοπικές βαφές. Ωστόσο, αφού το έφτιαξε ο μάστορας την επόμενη μέρα παρατήρησα σαν μια θολούρα/θαμπάδα σε ένα σημείο που είχε βαφεί. Σαν αποχρωματισμός που δεν φαινόταν από όλες τις οπτικές γωνίες παρά μόνο από συγκεκριμένες και καθώς έπεφτε ο ήλιος. Το ξαναπήγα στο μάστορα ο οποίος τηλεφωνικά μου είχε πει για πέρασμα με αλοιφή ως λύση αλλά από κοντά μου είπε να το ξαναβάψει γιατί μάλλον "δεν είχε ψηθεί καλά". Επειδή δεν έχω μεγάλη πείρα από αυτά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει συνοπτικά τι έπαιξε? Πλέον, περιμένω για να το ξαναπάω μετά τις γιορτές..... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από sxetikos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/12/2022 στις 9:27 ΜΜ, paylidis είπε Ένας έκανε τσαμπουκάδες σφηνεσ Προσπεράσεις κλπ σήμερα στην εθνική έξω από τη Λάρισα, πρέπει να φορτίζει ακόμα κάπου - εγώ ήδη ξάπλωσα 😂😂😂 Σίγουρα δεν ήταν αυτός.... χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Σίγουρα δεν ήταν αυτός.... χαχαχα Κάποια στιγμή είχα κάνει Αθήνα Θεσσαλονίκη Αθήνα 2-3 φορές με 450 brabus που είχε κόφτη στα 160 (τα απλά είχαν στα 140). Μου είχαν σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα από αυτό το περιορισμό που το πήγαινα τάπα/κόφτη σε όλη τη διαδρομή να τελειώνω 😂 κ αυτός λέει πήγαινε με το όριο και να σε προσπερνάνε ταιγκουετσεντο… γελάει ο κόσμος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, paylidis είπε Κάποια στιγμή είχα κάνει Αθήνα Θεσσαλονίκη Αθήνα 2-3 φορές με 450 brabus Τουλάχιστον γενναίος, ούτε Κηφισιά-Πειραιά δεν πήγαινα με αυτή την κάσα και σίγουρα οχι πάνω απο 100kmh 😂😂😂 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/12/2022 στις 9:27 ΜΜ, paylidis είπε Ένας έκανε τσαμπουκάδες σφηνεσ Προσπεράσεις κλπ σήμερα στην εθνική έξω από τη Λάρισα, πρέπει να φορτίζει ακόμα κάπου - εγώ ήδη ξάπλωσα 😂😂😂 Εδώ ανέβαζα ενα βαθμό το καλοριφέρ στο ηλεκτρικό και έπεφτε 20χλμ η αυτονομία, που να το πιέζεις και με ταχύτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, and_64 είπε Τουλάχιστον γενναίος, ούτε Κηφισιά-Πειραιά δεν πήγαινα με αυτή την κάσα και σίγουρα οχι πάνω απο 100kmh 😂😂😂 Θα πω απλά νέος, όχι γενναίος… 😂 μεγάλη σκοτώστρα smart 450 με 92 άλογα όσα έχει δλδ το καμικ που είναι διπλάσιο 😅 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις