sxetikos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/12/2022 στις 3:21 ΜΜ, sxetikos13 είπε Την έχω σχεδόν βρει από ψάξιμο στη γειτονιά. Κατά 90% είναι αυτή με βάση το αμάξι που είδα από την κάμερα. Ωστόσο, θέλω να το σιγουρέψω και παράλληλα να τρέξω και την τοπική βαφή. Στην έσχατη περίπτωση θα δώσω ένα 50 ευρω από την τσέπη μου. Αλλά το έχω στο πλάνο να το εξακριβώσω τις επόμενες μέρες ότι είναι αυτή. Και μόνο ότι δεν άφησε καν ένα σημείωμα με έχει πεισμώσει είτε κάνει δήλωση είτε όχι θα τα ακούσει με ευγενικό πάντα τρόπο..... Για τοπική βαφή γνώμες? Θα προκύψει πρόβλημα στο μέλλον με σκάσιμο χρώματος? Την τελευταία φορά που μου το έφτιαξε πάντως ο μάστορας το άλλο αμάξι ήταν καθησυχαστικός και το αποτέλεσμα αψεγάδιαστο. Αλλά όσο να ναι επαγγελματίας είναι, σου χαϊδεύει και λίγο τα αυτιά. Kαλησπέρα παιδιά. Πλέον υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχω βρει την κάτοχο του αμαξιού που μου χτύπησε το αμάξι και αν όλα πάνε καλά να μου κάνει δήλωση. Στην περίπτωση αυτή, έχει νόημα να το πάω αντιπροσωπεία για ολική βαφή του πίσω προφυλακτήρα ή θα ανοίξω δουλειές που δεν χρειάζονται?? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την γενικότερη εμψύχωση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, mp123 είπε εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει. Γη καλει @mp123, πιο γρηγορα πληρωνεις να πας στον ασφαλιστη σου, παρα να πληρωσεις online?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε Γη καλει @mp123, πιο γρηγορα πληρωνεις να πας στον ασφαλιστη σου, παρα να πληρωσεις online?? με το e banking της alpha θέλω 1 ώρα. Ο ασφαλιστής 2 λεπτά με το μηχανάκι ειναι. εμείς οι παλιοί θελουμε να κάνουμε και το social μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Kαλησπέρα παιδιά. Πλέον υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχω βρει την κάτοχο του αμαξιού που μου χτύπησε το αμάξι και αν όλα πάνε καλά να μου κάνει δήλωση. Στην περίπτωση αυτή, έχει νόημα να το πάω αντιπροσωπεία για ολική βαφή του πίσω προφυλακτήρα ή θα ανοίξω δουλειές που δεν χρειάζονται?? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την γενικότερη εμψύχωση.... Με την ολική βαφή θα είσαι σίγουρος (λέμε τώρα) ότι θα έχει ομοιόμορφο χρώμα σε όλο τον προφυλακτήρα σε σχέση με την τοπική βαφή. Εφόσον δεν τα βάζεις απο την τσέπη σου θα έλεγα αντιπροσωπεία , αν είναι να το πληρώσεις εσύ τότε τοπική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Με την ολική βαφή θα είσαι σίγουρος (λέμε τώρα) ότι θα έχει ομοιόμορφο χρώμα σε όλο τον προφυλακτήρα σε σχέση με την τοπική βαφή. Εφόσον δεν τα βάζεις απο την τσέπη σου θα έλεγα αντιπροσωπεία , αν είναι να το πληρώσεις εσύ τότε τοπική Σκέφτομαι επειδή είναι καινούργιο το αμάξι και μιλάμε για εκδορές μήπως το ταλαιπωρήσω με ολική βαφή. Θα θέλει βγάλσιμο ο προφυλακτήρας κτλ. Κατά τη αλλά η αντιπροσωπεία σου παρέχει ένα είδος ασφαλείας ως προς το αποτέλεσμα. Ακούω τους πιο έμπειρους.... Γνώμες??? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από sxetikos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Από τη στιγμή που θα κάνει δήλωση αντιπροσωπεία εννοείται, απορώ γιατί το συζητάμε. Κρίμα καινούργιο αμάξι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Σκέφτομαι επειδή είναι καινούργιο το αμάξι και μιλάμε για εκδορές μήπως το ταλαιπωρήσω με ολική βαφή. Θα θέλει βγάλσιμο ο προφυλακτήρας κτλ. Κατά τη αλλά η αντιπροσωπεία σου παρέχει ένα είδος ασφαλείας ως προς το αποτέλεσμα. Ακούω τους πιο έμπειρους.... Γνώμες??? Εγω παντως περισοτερο θα εμπιστευομουνα φανοποιο για φαναρτζοδουλειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, imr είπε Εγω παντως περισοτερο θα εμπιστευομουνα φανοποιο για φαναρτζοδουλειες. Έχει φανοποιους και η αντιπροσωπεία και πρέπει να προστατέψει μεγαλύτερο όνομα από έναν ιδιώτη φανοποιο. Αλλά καταλαβαίνω τι λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, jaguar13 είπε Από τη στιγμή που θα κάνει δήλωση αντιπροσωπεία εννοείται, απορώ γιατί το συζητάμε. Κρίμα καινούργιο αμάξι. Οι άνθρωποι πλέον αρνούνται για κάποιο λόγο να κάνουν δήλωση... Το ίδιο συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κυρία που με χτύπησε πουλάει τρέλα. Έπαθε... αμνησία και δεν θυμάται αν με χτύπησε ή όχι... Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά μπας και συνεννοηθώ μαζί της αλλά περισσότερο για χάσιμο χρόνου μου μοιάζει. Η αναισθησία και η ανειλικρίνεια περισσεύει στις μέρες μας!! Ωστόσο, επειδή σίγουρα έχετε περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εμένα και δεδομένου ότι το αμάξι είναι καινούργιο θα ήθελα τη γνώμη σας. Αν είναι πιο safe να το πάω αντιπροσωπεία, θα το κάνω και ας τα πληρώσω από την τσέπη μου. Αλλά ξανατονίζω ότι πρόκειται για μικροεκδορές. Πρέπει να πέσει το μάτι σου πάνω για να τις δεις. Σε σχέση με τις αρχικές photo που είχα βάλει έχει μείνει το 1/10. Συνεπώς, από τη μια έχουμε τοπική βαφή σε μαγαζί που εμπιστεύομαι χωρίς ξήλωμα προφυλακτήρα (70€ μου είπε) και από την άλλη η σιγουριά της αντιπροσωπείας με ολικό βάψιμο και ξήλωμα προφυλακτήρα (θα πάει περίπου στο 150€). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Οι άνθρωποι πλέον αρνούνται για κάποιο λόγο να κάνουν δήλωση... Το ίδιο συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κυρία που με χτύπησε πουλάει τρέλα. Έπαθε... αμνησία και δεν θυμάται αν με χτύπησε ή όχι... Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά μπας και συνεννοηθώ μαζί της αλλά περισσότερο για χάσιμο χρόνου μου μοιάζει. Η αναισθησία και η ανειλικρίνεια περισσεύει στις μέρες μας!! Ωστόσο, επειδή σίγουρα έχετε περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εμένα και δεδομένου ότι το αμάξι είναι καινούργιο θα ήθελα τη γνώμη σας. Αν είναι πιο safe να το πάω αντιπροσωπεία, θα το κάνω και ας τα πληρώσω από την τσέπη μου. Αλλά ξανατονίζω ότι πρόκειται για μικροεκδορές. Πρέπει να πέσει το μάτι σου πάνω για να τις δεις. Σε σχέση με τις αρχικές photo που είχα βάλει έχει μείνει το 1/10. Συνεπώς, από τη μια έχουμε τοπική βαφή σε μαγαζί που εμπιστεύομαι χωρίς ξήλωμα προφυλακτήρα (70€ μου είπε) και από την άλλη η σιγουριά της αντιπροσωπείας με ολικό βάψιμο και ξήλωμα προφυλακτήρα (θα πάει περίπου στο 150€). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με δεδομενο οτι ακομα και οι αντιπροσωπειες - τουλαχιστον οι πιο πολλες - τα στελνουν σε εξωτερικα φανοποιια, εγω θα διαλεγα την τοπικη γτ ειναι κριμα να υπαρξει το ρισκο του χαμηλης ποιοτητας βερνικιου σε ΟΛΟ τον προφυλακτηρα για 1-2 μικροεκδορες. Εαν η αντιπροσωπεια ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ με εγγυηση για το βαψιμο ολου του προφυλακτηρα μονο τοτε θα πηγαινα για ολικο. θα διαλεγα τα 70 ( ενας λογος παραπανω οτι τον εμπιστευεσαι ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Οι άνθρωποι πλέον αρνούνται για κάποιο λόγο να κάνουν δήλωση... Το ίδιο συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κυρία που με χτύπησε πουλάει τρέλα. Έπαθε... αμνησία και δεν θυμάται αν με χτύπησε ή όχι... Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά μπας και συνεννοηθώ μαζί της αλλά περισσότερο για χάσιμο χρόνου μου μοιάζει. Η αναισθησία και η ανειλικρίνεια περισσεύει στις μέρες μας!! Ωστόσο, επειδή σίγουρα έχετε περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εμένα και δεδομένου ότι το αμάξι είναι καινούργιο θα ήθελα τη γνώμη σας. Αν είναι πιο safe να το πάω αντιπροσωπεία, θα το κάνω και ας τα πληρώσω από την τσέπη μου. Αλλά ξανατονίζω ότι πρόκειται για μικροεκδορές. Πρέπει να πέσει το μάτι σου πάνω για να τις δεις. Σε σχέση με τις αρχικές photo που είχα βάλει έχει μείνει το 1/10. Συνεπώς, από τη μια έχουμε τοπική βαφή σε μαγαζί που εμπιστεύομαι χωρίς ξήλωμα προφυλακτήρα (70€ μου είπε) και από την άλλη η σιγουριά της αντιπροσωπείας με ολικό βάψιμο και ξήλωμα προφυλακτήρα (θα πάει περίπου στο 150€). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχε υπόψιν ότι σε αντιπροσωπεία για το clio σε ίδια περίπτωση με τη δική σου αλλά σε εμένα την είδαν γείτονες και μου χτύπησαν το κουδούνι οπότε δεν είχε και πολλές επιλογές να αρνηθεί , το κύκλωμα και βάψιμο του προφυλακτήρα πήγε 450. Μιλάμε για μια μικρή γρατζουνιά που αν δεν είχα τη δήλωση δεν θα την έφτιαχνα καν. Για εμένα πίεσε να σου κάνει δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Έχε υπόψιν ότι σε αντιπροσωπεία για το clio σε ίδια περίπτωση με τη δική σου αλλά σε εμένα την είδαν γείτονες και μου χτύπησαν το κουδούνι οπότε δεν είχε και πολλές επιλογές να αρνηθεί , το κύκλωμα και βάψιμο του προφυλακτήρα πήγε 450. Μιλάμε για μια μικρή γρατζουνιά που αν δεν είχα τη δήλωση δεν θα την έφτιαχνα καν. Για εμένα πίεσε να σου κάνει δήλωση. Εγώ είδα σε κάμερα το αμάξι και το βρήκα εδώ στη γειτονιά ψάχνοντας... Ήταν μαύρο αλλά ήταν παντού χτυπημένο και στο δεξί φτερό είχε μπλε χρώμα ακριβώς ίδιο με αυτό που μου είχε αφήσει στον προφυλακτήρα. Της άφησα χαρτί με πήρε τηλέφωνο και μου λέει δεν...θυμάμαι αν εχω περάσει από εκεί ή όχι. Αν είναι και το έχεις σε κάμερα να το δω και εγώ...Κάτι τέτοια μου έλεγε. Να πάω τώρα εγώ να μπλέξω τον καταστηματάρχη με τις κάμερες και πάλι δεν ξέρω αν θα βρω άκρη και αν το παραδεχτεί. Θα προσπαθήσω αλλά όπως είπα και παραπάνω πλέον πολύ αρνούνται να κάνουν δήλωση σε φάση δεν έγινε και τίποτα...2-3 γρατσουνιές μόνο... Τι να πεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί δε μιλάς με ασφάλεια να σου πουν και από εκεί τι μπορείτε να κάνετε; Αν υπάρχει σε κάμερα εγώ θα της έκανα καταγγελία πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jaguar13 είπε Γιατί δε μιλάς με ασφάλεια να σου πουν και από εκεί τι μπορείτε να κάνετε; Αν υπάρχει σε κάμερα εγώ θα της έκανα καταγγελία πάντως. Η κάμερα δείχνει το αμάξι που παίρνει φόρα και φεύγει σχεδόν ευθεία (είχε στρίψει ελάχιστα το τιμόνι). Η κάμερα μαγαζιού απαγορεύεται να βλέπει δρόμο. Απλώς είναι παρκαρισμένο μπροστά στο μαγαζί και το έχει πιάσει. Φαίνεται και η κάτοχος με το παιδί πριν μπει στο αμάξι. Το αμάξι είναι ένα ναυάγιο αν το δεις. Νόμιζα ότι είναι μπλε σκούρο γιατί είχε αφήσει μπλε χρώμα πάνω στο αμάξι αλλά τελικά ήταν μαύρο και όπως διαπίστωσα όταν το εντόπισα στην περιοχή έχει στο αριστερό μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα μπλε χρώμα (ακριβώς όπως αυτό που άφησε στο αμάξι μου) από παλαιότερο λογικά χτύπημα. Αλλά όταν σου λέει δεν θυμάμαι αν έχω περάσει από εκεί, καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις. Κρατήθηκα προχθές στο τηλέφωνο και δεν την έβρισα. Ουσιαστικά το μόνο που την ένοιαζε ήταν πώς βρήκα το αμάξι της. Από εκεί και πέρα αμνησία. Δεν ξέρω δεν απαντώ. Ακόμα και το βίντεο να της δείξεις θα σου πει δεν είμαι εγώ μιας και δεν φαίνονται πινακίδες. Είναι τέτοια περίπτωση. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από sxetikos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Εγώ είδα σε κάμερα το αμάξι και το βρήκα εδώ στη γειτονιά ψάχνοντας... Ήταν μαύρο αλλά ήταν παντού χτυπημένο και στο δεξί φτερό είχε μπλε χρώμα ακριβώς ίδιο με αυτό που μου είχε αφήσει στον προφυλακτήρα. Της άφησα χαρτί με πήρε τηλέφωνο και μου λέει δεν...θυμάμαι αν εχω περάσει από εκεί ή όχι. Αν είναι και το έχεις σε κάμερα να το δω και εγώ...Κάτι τέτοια μου έλεγε. Να πάω τώρα εγώ να μπλέξω τον καταστηματάρχη με τις κάμερες και πάλι δεν ξέρω αν θα βρω άκρη και αν το παραδεχτεί. Θα προσπαθήσω αλλά όπως είπα και παραπάνω πλέον πολύ αρνούνται να κάνουν δήλωση σε φάση δεν έγινε και τίποτα...2-3 γρατσουνιές μόνο... Τι να πεις.... Ο καταστηματάρχης θα μπλεξει. Καταγραφή μπορεί να δώσει μόνο με εντολή των αρχών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις