mp123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, imr είπε Που να πάμε ρε μαν για το σήμα? Ηλεκτρονικά το πληρώνουμε 😂 εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει. με το e banking της άλφα πιο γρήγορα ξεμπερδέψω να πάω στον ασφαληστη πάρα ηλεκτρονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mp123 είπε εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει. με το e banking της άλφα πιο γρήγορα ξεμπερδέψω να πάω στον ασφαληστη πάρα ηλεκτρονικά ε ηλεκτρονικα παλι με ebanking πληρωνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει. με το e banking της άλφα πιο γρήγορα ξεμπερδέψω να πάω στον ασφαληστη πάρα ηλεκτρονικά Έχουν διασύνδεση ρε μαν πλέον απο το eBanking , ΑΦΜ - πινακίδα βάζεις και τραβάει ακριβώς το ποσό Πλήρωσα και εγώ 80 κάτι , το 1200αρι C3 της γυναίκας 100 κάτι , το 1300 punto του πεθερού 260 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έχουν διασύνδεση ρε μαν πλέον απο το eBanking , ΑΦΜ - πινακίδα βάζεις και τραβάει ακριβώς το ποσό Πλήρωσα και εγώ 80 κάτι , το 1200αρι C3 της γυναίκας 100 κάτι , το 1300 punto του πεθερού 260 ειδες μαν καταστροφη τα πεθερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε ε ηλεκτρονικα παλι με ebanking πληρωνεις ναι πολύ εύκολα. πήγα έδωσα την ασφάλεια της μηχανής που έληγε και λέω δεν μου βγάζεις σε ολα τα οχήματα το σημα αφού εσύ τα έχεις. σε 5 λεπτά καθάρισα. είχε pos και με την κάρτα καθάρισα . δεν μπορώ το e banking. μου σπάει τα νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 690 εδώ, είναι καλά να το αφήσω;!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, atrigane είπε 690 εδώ, είναι καλά να το αφήσω;!! Αμαρτωλέεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Αμε τα σκασανε οι ιδιοκτήτες, εγω δεν ξερω τίποτα, τα κλειδιά παίρνω αντε βαζω και καμια βενζίνη 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, atrigane είπε 690 εδώ, είναι καλά να το αφήσω;!! τώρα μου θύμησες εποχές: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε τώρα μου θύμησες εποχές: Μακριά από μένα και όπου θέλει ας είναι!! Λεφτά υπάρχουν 😁 2 ώρες πριν, and_64 είπε Αμε τα σκασανε οι ιδιοκτήτες, εγω δεν ξερω τίποτα, τα κλειδιά παίρνω αντε βαζω και καμια βενζίνη 😝 Εταιρικό; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από atrigane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, atrigane είπε Εταιρικό; Συγγενικά 😂 cla ~150-160€ πληρώνει ο πατέρας μου, sebring + allroad που τσούζουν (630+840 αν θυμαμαι σωστα) ο θείος... Ντάξει εχω και γω το golf αλλά δεν τα εσκασα ακόμα τα 250, ποντάρω στην παράταση 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, and_64 είπε Συγγενικά 😂 cla ~150-160€ πληρώνει ο πατέρας μου, sebring + allroad που τσούζουν (630+840 αν θυμαμαι σωστα) ο θείος... Ντάξει εχω και γω το golf αλλά δεν τα εσκασα ακόμα τα 250, ποντάρω στην παράταση 🤣 Ωραίοοοος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, and_64 είπε Συγγενικά 😂 cla ~150-160€ πληρώνει ο πατέρας μου, sebring + allroad που τσούζουν (630+840 αν θυμαμαι σωστα) ο θείος... Ντάξει εχω και γω το golf αλλά δεν τα εσκασα ακόμα τα 250, ποντάρω στην παράταση 🤣 Μα τα ιδια θα σκασεις και στην παραταση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Μα τα ιδια θα σκασεις και στην παραταση... Ναι αλλά δεν θέλω να κακομαθαινουν οι υπουργοί ότι μας περισσεύουν τα γιούρια, τελευταία μέρα θα πληρώσω 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, and_64 είπε Ναι αλλά δεν θέλω να κακομαθαινουν οι υπουργοί ότι μας περισσεύουν τα γιούρια, τελευταία μέρα θα πληρώσω 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Μας τα παίρνουν θέλουμε δε θέλουμε από παντού 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις