Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, imr είπε

Που να πάμε ρε μαν για το σήμα? Ηλεκτρονικά το πληρώνουμε 😂

εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει.

με το e banking της άλφα πιο γρήγορα ξεμπερδέψω να πάω στον ασφαληστη πάρα ηλεκτρονικά 

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

εγώ είμαι από χωριό. δεν ξέρω αυτά το καινούρια κόλπα. πάω στον ασφαλιστή που έχω όλα τα οχήματα και τα πληρώνω εκει.

με το e banking της άλφα πιο γρήγορα ξεμπερδέψω να πάω στον ασφαληστη πάρα ηλεκτρονικά 

ε ηλεκτρονικα παλι με ebanking πληρωνεις :)

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έχουν διασύνδεση ρε μαν πλέον απο το eBanking , ΑΦΜ - πινακίδα βάζεις και τραβάει ακριβώς το ποσό

Πλήρωσα και εγώ 80 κάτι , το 1200αρι C3 της γυναίκας 100 κάτι , το 1300 punto του πεθερού 260

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Έχουν διασύνδεση ρε μαν πλέον απο το eBanking , ΑΦΜ - πινακίδα βάζεις και τραβάει ακριβώς το ποσό

Πλήρωσα και εγώ 80 κάτι , το 1200αρι C3 της γυναίκας 100 κάτι , το 1300 punto του πεθερού 260

ειδες μαν καταστροφη τα πεθερικα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

ε ηλεκτρονικα παλι με ebanking πληρωνεις :)

ναι πολύ εύκολα. πήγα έδωσα την ασφάλεια της μηχανής που έληγε και λέω δεν μου βγάζεις σε ολα τα οχήματα το σημα αφού εσύ τα έχεις. σε 5 λεπτά καθάρισα. είχε pos και με την κάρτα καθάρισα  . δεν μπορώ το e banking. μου σπάει τα νεύρα 

Δημοσ.

Αμε τα σκασανε οι ιδιοκτήτες, εγω δεν ξερω τίποτα, τα κλειδιά παίρνω αντε βαζω και καμια βενζίνη 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

τώρα μου θύμησες εποχές: 

assets_LARGE_t_420_54056157_type121281-480x300.jpg

Μακριά από μένα και όπου θέλει ας είναι!! Λεφτά υπάρχουν 😁

2 ώρες πριν, and_64 είπε

Αμε τα σκασανε οι ιδιοκτήτες, εγω δεν ξερω τίποτα, τα κλειδιά παίρνω αντε βαζω και καμια βενζίνη 😝

Εταιρικό;

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εταιρικό;

Συγγενικά 😂 

cla ~150-160€ πληρώνει ο πατέρας μου, sebring + allroad που τσούζουν (630+840 αν θυμαμαι σωστα) ο θείος...

Ντάξει εχω και γω το golf αλλά δεν τα εσκασα ακόμα τα 250, ποντάρω στην παράταση 🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, and_64 είπε

Συγγενικά 😂 

cla ~150-160€ πληρώνει ο πατέρας μου, sebring + allroad που τσούζουν (630+840 αν θυμαμαι σωστα) ο θείος...

Ντάξει εχω και γω το golf αλλά δεν τα εσκασα ακόμα τα 250, ποντάρω στην παράταση 🤣

Ωραίοοοος

Δημοσ.
13 ώρες πριν, and_64 είπε

Συγγενικά 😂 

Μα τα ιδια θα σκασεις και στην παραταση...

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Μα τα ιδια θα σκασεις και στην παραταση...

Ναι αλλά δεν θέλω να κακομαθαινουν οι υπουργοί ότι μας περισσεύουν τα γιούρια, τελευταία μέρα θα πληρώσω 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, and_64 είπε

Ναι αλλά δεν θέλω να κακομαθαινουν οι υπουργοί ότι μας περισσεύουν τα γιούρια, τελευταία μέρα θα πληρώσω 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Μας τα παίρνουν θέλουμε δε θέλουμε από παντού 

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...