Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, mp123 είπε

ζάντες αηδία .αν θυμάστε το στυλ αυτό το ξεκίνησε η άλφα ρομεο που ήταν στρογγυλές στο μιτο , 159.. Ιταλος τωρα τι να λεμε αλλο επιπεδο.μετά το πήραν οι Γερμανοί τις έκανα τετράγωνες κλπ. κλπ. χάλια μαύρα 

Η ζαντα η σωστή πρέπει να είναι πολυακτινη 12 με 16 ακτίνες. αυτού του τύπου πάνε μόνο σε super ,hyper car. τώρα στα φτωχαδακια σε εμάς μας πασάρουν μια αηδία να νοιώσουμε hyper. είναι αίσχος,  απαράδεκτες. δεν κολλάνε με τα αμάξια μας αυτές οι ζάντες 

οι teledial πανε πολλες δεκαετιες πισω απο την Mito...και οχι δεν εχουν σχεση με το εκτρωμα του μπαγιονετ :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή δεν εχω υπομονή με τους 12+μηνες παραδοσης του Yaris Hybrid, και επειδή η χρήση θα είναι 95% εντός πόλης, σκέφτομαι να χτυπήσω το νέο Aygo X σε αυτόματο. Αξίζει λέτε; Εχει εμπειρία κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fragma είπε

Επειδή δεν εχω υπομονή με τους 12+μηνες παραδοσης του Yaris Hybrid, και επειδή η χρήση θα είναι 95% εντός πόλης, σκέφτομαι να χτυπήσω το νέο Aygo X σε αυτόματο. Αξίζει λέτε; Εχει εμπειρία κάποιος;

άποψή μου αφού πας για καινούριο και κινείσαι μέσα σε πόλη περίμενε το hybrid (μεταξύ των 2)

εκτός αν το yaris είναι με μηχανικό οπότε σίγουρα θα επέλεγα αυτόματο (το aygo) για μέσα και θα έβαζα υγραέριο στη 2ετία το πολύ (βασικά και στο yaris θα έβαζα εννοείται)

Επεξ/σία από korakios

54 λεπτά πριν, korakios είπε

άποψή μου αφού πας για καινούριο και κινείσαι μέσα σε πόλη περίμενε το hybrid (μεταξύ των 2)

εκτός αν το yaris είναι με μηχανικό οπότε σίγουρα θα επέλεγα αυτόματο (το aygo) για μέσα και θα έβαζα υγραέριο στη 2ετία το πολύ (βασικά και στο yaris θα έβαζα εννοείται)

Καταλαβαίνω ότι το Yaris είναι καλύτερο αυτοκίνητο αφού είναι μια κατηγορία πιο πάνω, αλλά εφόσον θα χρησιμοποιηθεί για μέσα στην πόλη με κίνηση (έχω ένα VW Tiguan για εκτός), τι πιστεύεις ότι θα μου λείψει με το Aygo; 

Αν δεν δηλαδή δεν είναι εντελώς μάπα σαν αυτοκίνητο δεν νομίζω να έχει σημαντική διαφορά. Και το ότι το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο vs τους 14 μήνες του Yaris είναι ένα συν 

3 ώρες πριν, fragma είπε

σου αρεσει? μου φαινεται πολυ περιεργο οταν το συνανταω στον δρομο...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

για κατανάλωση κυρίως

Είναι μεγάλη η διαφορά; 

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

σου αρεσει? μου φαινεται πολυ περιεργο οταν το συνανταω στον δρομο...

Εμένα πάλι μου αρέσει έτσι όπως είναι σαν μινι-SUV και λίγο ψηλό 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1

Στις 5/12/2022 στις 5:57 ΜΜ, mp123 είπε

καθώς έτσι σερφαρα μου βγάζει αυτό: 

Kia Niro υβριδικό  με μεκ όμως. Κοπυ παστε του μπαιον αλλά με έξτρα μπόνους ασχήμιας τα φωτιστικά. βρέθηκε πιο άσχημο του μπαιον.

Screenshot_20221205_175349_Facebook~2.jpg

ελα τωρα τουλαχιστον υπερβολικος! απο τα πιο φουτουριστικα κ φρεσκα σχεδια, εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ!

Κορεατες τουλαχιστον παρουσιαζουν μια διαφορετικη πινελια σε σχεση με τα δεκαδες copy paste που βλεπουμε στους ευρωπαικους δρομους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, fragma είπε

Είναι μεγάλη η διαφορά;

Καλό θα ήταν να συνυπολογιστεί και η διαφορά τιμής αγοράς (ελπίζω βέβαια το aygo να ειναι προς τα κάτω :P )
Γιατί θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην κατανάλωση για να γίνει απόσβεση μόνο από εκεί (βγάζοντας από την εξίσωση ότι το Yaris είναι πιο μεγάλο σαν όχημα κλπ κλπ)

Επεξ/σία από lefkrc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

ελα τωρα τουλαχιστον υπερβολικος! απο τα πιο φουτουριστικα κ φρεσκα σχεδια, εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ!

Κορεατες τουλαχιστον παρουσιαζουν μια διαφορετικη πινελια σε σχεση με τα δεκαδες copy paste που βλεπουμε στους ευρωπαικους δρομους..

Γη  καλεί  JailbrokenDiesel                           μας ακούς;

Επεξ/σία από mp123

Στις 6/12/2022 στις 7:16 ΜΜ, fragma είπε

Είναι μεγάλη η διαφορά; 

Εμένα πάλι μου αρέσει έτσι όπως είναι σαν μινι-SUV και λίγο ψηλό 

Σε τέτοιο στυλ είναι και το ignis συμπαθητικό.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, zio10 είπε

Σε τέτοιο στυλ είναι και το ignis συμπαθητικό.

οκ συμπαθητικό αλλά τα καθίσματα δεν τα βλέπω καλά. Σκεψου στο Σουίφτ του 18 που ειχα μετά από μια ώρα πονγε ο κολοσ σου. Ήθελες να βγεις να ξεμουδιασεις 10 λεπτά. πολύ κουραστικά.

Ανυγουεη πήγατε για το σήμα η ακόμα περιμένετε. εγώ πήγα 80 για το κουπερακι., 55 το 750 και το 500 και 22 το παπί.μια χαρά. 212 ευρώ 4 οχήματα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

26 λεπτά πριν, mp123 είπε

οκ συμπαθητικό αλλά τα καθίσματα δεν τα βλέπω καλά. Σκεψου στο Σουίφτ του 18 που ειχα μετά από μια ώρα πονγε ο κολοσ σου. Ήθελες να βγεις να ξεμουδιασεις 10 λεπτά. πολύ κουραστικά.

Ανυγουεη πήγατε για το σήμα η ακόμα περιμένετε. εγώ πήγα 80 για το κουπερακι., 55 το 750 και το 500 και 22 το παπί.μια χαρά. 212 ευρώ 4 οχήματα.

Θα περιμένω τη δεύτερη παράταση! :lol:

• Like 2

27 λεπτά πριν, mp123 είπε

Που να πάμε ρε μαν για το σήμα? Ηλεκτρονικά το πληρώνουμε 😂

• Δημιουργία νέου...