Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

ανεβασε καμια φωτο

Έχει λίγο πίσω

4 ώρες πριν, sotiris123 είπε

έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτές τις κουβέρτες? https://www.skroutz.gr/s/5829473/Fix-Go-Tex-C-Αντιολισθητικές-Χιονοκουβέρτες-για-Επιβατικό-Αυτοκίνητο-2τμχ-13163.html?from=featured&product_id=132681262

Επειδή στη Καλαμάτα δεν έχει χιονίσει εδώ και 20 χρόνια δεν θα της χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά λόγο ότι πλέον αναγκαζόμαστε να τις έχουμε στο αμάξι και μην τυχόν χρειαστούν έλεγα να πάρω χιονοκουβέρτες να γλιτώσω από τον όγκο και το πλαστικό κουτί των αλυσίδων. 15άρα ζάντα έχω με τάσια (αν παίζει ρόλο).

Θέλω να πάρω και εγώ στη γυναίκα και στον πατέρα μου , βλέπω καλές αξιολογήσεις για αυτές.

Απλά όταν έψαχνα εγώ είχα πάρει κανονικές αλυσίδες γιατί όλοι μου είχαν πει ότι με τις κουβέρτες 4-5 μέτρα αν κάνεις σε άσφαλτο παίζει να σκιστούν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όπως είπε και ο imr κανένα θέμα δεν θα έχεις.

Μην σκέφτεσαι την αντοχή στον χρόνο μία χαρά θα είναι , και να μην είναι στην χειρότερη να δώσεις άλλα 50ε μετά απο 7-10 χρόνια (αν έχεις ακόμη το αμάξι)

Οκ ξενέρωμα αλλά είναι μικρή η ζημιά , καλύτερα απο να ήταν κανένα φτερό ή πόρτα

+60 λίτρα πορτ μπαγκάζ + Ράγες σε σχέση με το i20

+60 λίτρα πορτ μπαγκάζ σε σχέση με το Stonic

Αν δεν κάνω λάθος είναι και το πιο ευρύχωρο σε σχέση με τα άλλα

compare.png.2dba3662e915b6b237635bcbeb668776.png

Όσον αφορά το dacia

daciaEuro.png.a8a29c6c839d83ff1043abd8ab899a41.png

baygonEuro.png.cf322989abe824df56b575eb8994637e.png

2  και 4 αστερια παρτε εσεις  :) ειδικα τα 2 αστερια του ντατσια σε στελνουν απευθειας πανω....

1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε

Από τις παρακάτω φώτο έχει καθαρίσει το περισσότερο αλλά όσο να ναι φαίνεται ειδικά την ημέρα.  Θέλω να το φτιάξω επειδή το αμάξι είναι εντελώς καινούργιο και το λυπάμαι. Ξέρω ότι κάτι άλλο θα ξαναδώ στο μέλλον αλλά τώρα είναι ψυχολογικό το θέμα. Έχω και παρκινγκ αλλά δεν μπορώ να το έχω όλη μέρα μέσα. Μιλάμε για την απόλυτη γκαντεμιά. Το είδα μετά σε κάμερα και δεν το πίστευα τι είχε φτιάξει. Στην ουσία πήρε φορά το έγδαρε  και έφυγε.

Το έχω υπόψιν και το χρώμα της αντιπροσωπείας με το πινελάκι αλλά όχι ακόμα. 

Ο μόνος δισταγμός όπως προείπα είναι η τοπική βαφή σε μικρογρατζουνιές αν αντέχει στο χρόνο ....

processed-1c7dcb4f-5c38-48c2-82ad-3f7e9f12b764_t7iyu9fZ.jpeg

processed-ceaf2b90-5252-4bda-8b02-045a1d15c461_Q2d169E9.jpeg

τιποτα , με καλο touchup  -  κατα προτιμηση απο εξω  και οχι απο χρωματοπωλειο της γειτονιας -  και τριψιμο-αλοιφη γινεται καινουριο. Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω απο τις φωτο. Ισως βεβαια σου βγει πιο ακριβα αλλα θα σου μεινουν τα υλικα για μελλοντικες ατασθαλιες.

Επεξ/σία από NTC Labs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Όπως είπε και ο imr κανένα θέμα δεν θα έχεις.

Μην σκέφτεσαι την αντοχή στον χρόνο μία χαρά θα είναι , και να μην είναι στην χειρότερη να δώσεις άλλα 50ε μετά απο 7-10 χρόνια (αν έχεις ακόμη το αμάξι)

Οκ ξενέρωμα αλλά είναι μικρή η ζημιά , καλύτερα απο να ήταν κανένα φτερό ή πόρτα

+60 λίτρα πορτ μπαγκάζ + Ράγες σε σχέση με το i20

+60 λίτρα πορτ μπαγκάζ σε σχέση με το Stonic

Αν δεν κάνω λάθος είναι και το πιο ευρύχωρο σε σχέση με τα άλλα

compare.png.2dba3662e915b6b237635bcbeb668776.png

Όσον αφορά το dacia

daciaEuro.png.a8a29c6c839d83ff1043abd8ab899a41.png

baygonEuro.png.cf322989abe824df56b575eb8994637e.png

μην κρίνεις από τα αστέρια. προστασία οδηγού, παιδικό κάθισμα τα ίδια είναι. οκ για τους πεζούς δεν μας νοιάζει,  για τα βοηθήματα  το ξεπερνάμε τώρα λειν ασίστ και φρένο για τα εμπόδια Κλάιν μαιν.  την ίδια σχεδόν παθητική ασφάλεια έχουν για τους επίβαινοντες εγω αυτο βλεπω. Τωρα για 60λιτρα παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος.

να σου πω πότε δεν κρίνω το αμάξι με το ποσα αστερια έχει  ποτέ. κοιτάζω να οδηγώ στον δρόμο σωστά και να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι οδηγοί για να προφυλαχθω. ξέρω άνθρωπο με χιουνται αξεντ , βγήκε τοταλ λοσ το αμάξι και αυτός δεν έπαθε τίποτα. αν έχεις τύχη είναι . αν δεν έχεις και 100 αστέρια να έχει θα πάθει ζημιά. Πχ πάρε μια μερσεντες με 100 αστέρια  ακριβώς στο ίδιο τεστ κατά την γνώμη μου άλλες καταπόνησεις θα εχει ένας άνθρωπος νέος άλλες ένας 70 80 ετών.,  επισεις παίζει ρόλο τα βάρος.  είναι πολλά. αυτοί βάζουν μια κούκλα και κάνουν τεστ. δεν πιστεύω τίποτα από τα αστέρια και τους ήλιους. δεν ξέρω αν τα έχετε σκεφτεί αυτά. όλα τα τεστ με την ίδια κούκλα γίνονται.

Επεξ/σία από mp123

Πραγματικά τα αστέρια δεν καταλαβαίνω πως τα βγάζουν ούτε το έχω ψάξει και πολύ. Πάντως 2 αμάξια ίδια κατηγορίας σε δοκιμές ενηλίκων / παιδιών / πεζούς / και συστήματα ασφαλείας έχουμε

i20 ---- 76 /  82 / 76  /  67  ---- 4 αστέρια

yaris -----  86   /   81   /  78   /  85  ----- 5 αστέρια

(συγκρίνω ίδια κατηγορία με 4στερο και 5στερο)

άρα το αστέρι το ι20 το χάνει πιο πολύ για τα συστήματα ασφαλείας. Άρα τα αστέρια μόνα τους δεν λένε και πολλά. και εγώ όταν βγήκε το ncap του ι20 (βγήκε κανά χρόνο μετά από όταν το πήρα) είχα ξενερώσει αλλά όταν το είδα πιο ήρεμα κατάλαβα ότι μια χαρά ασφαλές είναι το αμάξι.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

Πραγματικά τα αστέρια δεν καταλαβαίνω πως τα βγάζουν ούτε το έχω ψάξει και πολύ. Πάντως 2 αμάξια ίδια κατηγορίας σε δοκιμές ενηλίκων / παιδιών / πεζούς / και συστήματα ασφαλείας έχουμε

i20 ---- 76 /  82 / 76  /  67  ---- 4 αστέρια

yaris -----  86   /   81   /  78   /  85  ----- 5 αστέρια

(συγκρίνω ίδια κατηγορία με 4στερο και 5στερο)

άρα το αστέρι το ι20 το χάνει πιο πολύ για τα συστήματα ασφαλείας. Άρα τα αστέρια μόνα τους δεν λένε και πολλά. και εγώ όταν βγήκε το ncap του ι20 (βγήκε κανά χρόνο μετά από όταν το πήρα) είχα ξενερώσει αλλά όταν το είδα πιο ήρεμα κατάλαβα ότι μια χαρά ασφαλές είναι το αμάξι.

Μωρέ συμφωνώ άσε τα αστέρια, μπες και δες που έχει τα σημεία που θα την ακούσουν οι επιβάτες σε τρακάρισμα.

Όταν έψαχνα εγώ και έβλεπα πίσω στα παιδιά κόκκινο σε κεφάλι και αυχένα το έκλεινα και πήγαινα στο επόμενο

• Like 2

καθώς έτσι σερφαρα μου βγάζει αυτό: 

Kia Niro υβριδικό  με μεκ όμως. Κοπυ παστε του μπαιον αλλά με έξτρα μπόνους ασχήμιας τα φωτιστικά. βρέθηκε πιο άσχημο του μπαιον.

Screenshot_20221205_175349_Facebook~2.jpg

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Μωρέ συμφωνώ άσε τα αστέρια, μπες και δες που έχει τα σημεία που θα την ακούσουν οι επιβάτες σε τρακάρισμα.

Όταν έψαχνα εγώ και έβλεπα πίσω στα παιδιά κόκκινο σε κεφάλι και αυχένα το έκλεινα και πήγαινα στο επόμενο

ναι συμφωνώ αλλά το βαθύ πορτοκάλι με το κόκκινο δεν νομίζω ότι παίζει τόση διαφορά. γενικά είναι ένας καλός μπούσουλας αλλά το 1-2-5% διαφορά στα σημεία δεν νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο σε ένα τρκάρισμα

2 λεπτά πριν, mp123 είπε

καθώς έτσι σερφαρα μου βγάζει αυτό: 

Kia Niro υβριδικό  με μεκ όμως. Κοπυ παστε του μπαιον αλλά με έξτρα μπόνους ασχήμιας τα φωτιστικά. βρέθηκε πιο άσχημο του μπαιον.

Screenshot_20221205_175349_Facebook~2.jpg

το έπαιρνα μόνο για τις ζάντες! ενώ το bayon έχει τις ζάντες του ι20

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Χτες το ειδα στον δρομο...τι αισχος ειναι αυτο. Ειδικα τα πισω φωτα!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

το έπαιρνα μόνο για τις ζάντες! ενώ το bayon έχει τις ζάντες του ι20

ζάντες αηδία .αν θυμάστε το στυλ αυτό το ξεκίνησε η άλφα ρομεο που ήταν στρογγυλές στο μιτο , 159.. Ιταλος τωρα τι να λεμε αλλο επιπεδο.μετά το πήραν οι Γερμανοί τις έκανα τετράγωνες κλπ. κλπ. χάλια μαύρα 

Η ζαντα η σωστή πρέπει να είναι πολυακτινη 12 με 16 ακτίνες. αυτού του τύπου πάνε μόνο σε super ,hyper car. τώρα στα φτωχαδακια σε εμάς μας πασάρουν μια αηδία να νοιώσουμε hyper. είναι αίσχος,  απαράδεκτες. δεν κολλάνε με τα αμάξια μας αυτές οι ζάντες 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Χτες το ειδα στον δρομο...τι αισχος ειναι αυτο. Ειδικα τα πισω φωτα!

ενώ τα μπροστά που είναι αριστούργημα. ειδικά το νέο σήμα της κια είναι τρομερό  δεν μπορούσαν να το κάνουν πιο μεγάλο γιατί πολύ μικρό μου φαίνεται και δεν ξεχωρίζει.

έλα έλα πολλά είπαμε μπορεί να μας την πέσει κανένας που να τα έχει.κριμα είναι οι άνθρωποι λεφτά έδωσαν. 

14 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

εγώ τις λατρεύω. ειδικά στο xceed (από εκεί ξεκίνησαν) ταιριάζουν απόλυτα

Ο Ιταλός τις ξεκίνησε σαν ιδέα. 

δες τώρα αυτοκίνητο 14 15 ετών πως ακόμα και σήμερα μετράει. μπροστά ο Ιταλός. Η το gt 20 ετών,  159 18 ετών. τώρα κάτι μπαιον , Νίρο,  γιαρις Κρος,  καμιγκ ( ναι δεν το ξέχασα). τι ασχολούμαστε τώρα  . πάνε τα όμορφα αυτοκίνητα.  εγώ έπειτα από 12 αμάξια μάλλον όπως πάει μια ζωή μίνι θα παίρνω και στο παιδί το φίατ 500. μπορεί και κανενα slk μτχ.

πήγα να το πάρω το μιτο πριν 4 χρόνια που πήρα το Σουίφτ στην γυναίκα αλλά δεν έβγαινε αυτόματο. ωραίο αμάξι. μακάρι να το ξαναβγαζανε.

75bc28dd3156f4e36aa9d50d0b605e7c.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2022 στις 9:11 ΜΜ, mp123 είπε

έλα Παυλίδη για εσένα δουλεύουν όλοι. το καμιγκ τώρα δικαιώνετε.

Λίγα με τη Τσέχα μου μια χαρά είναι. Εδώ γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα από τους Κορεάτες 😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

2 ώρες πριν, Zan_gachette είπε

Για το bayon συμφωνώ, είναι άσχημο. Το yaris cross όμως είναι στα μάτια μου από τα πιο όμορφα μικρά suv.

δεν ξέρω εγώ στην κατηγορία αυτή τιποτα δεν μου αρεσει. Γενικα δεν θα αγοραζα ψευτοσουβ, σουβ ,τζιπ κλπ.Μεσα στην πόλη, ένα παιδί μεγάλο πια δεν μου χρειαζετε.

το δοκίμασα με το καπτουρ, και δεν μου βγήκε.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...