Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, korakios είπε

60€ τα περαστικά (για μια ώρα)+10€ κάρτα και τα λαδόφιλτρα  δε νομίζω να ξεπερνρούν το 150άρι (δεν ξέρω τιμές και βαριέμαι να ψάξω 😛 , έστω 50€ λάδια και 30€ ποιοτικό φίλτρο λαδιού και καμπίνας)

δεν υπαρχει 50 € λαδι 0-20 εκτος και αν μιλαμε για lidl. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

δεν υπαρχει 50 € λαδι 0-20 εκτος και αν μιλαμε για lidl. 

Τοσο ακριβα? Σε κατι skroutz και site βλεπω οτι εχει το 4-5λιτρο γυρω στα 50-70...μαρκες οπως Castrol, Eneos, Motul 

• Like 1

5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τοσο ακριβα? Σε κατι skroutz και site βλεπω οτι εχει το 4-5λιτρο γυρω στα 50-70...μαρκες οπως Castrol, Eneos, Motul 

αλλο 50 , αλλο 70, με 50 δεν θα επαιρνα ουτε για να τηγανισω πατατες.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

αλλο 50 , αλλο 70, με 50 δεν θα επαιρνα ουτε για να τηγανισω πατατες.

οκ οπως το διατυπωσες καταλαβα οτι ειναι πολυ πιο ακριβα τυπου 100+...

16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

οκ οπως το διατυπωσες καταλαβα οτι ειναι πολυ πιο ακριβα τυπου 100+...

οκ λαθος μου :)  προφανως 100+ παιζουν στης ληστι εχμμμμ αντιπροσωπειες :)

8 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

7 ώρες πριν, korakios είπε

Δεν ξέρω κωδικό , αλλά είδα Castrol εκεί παίζουν 

Καστρολ 0-20 από Σκρουτζ με 50€ είναι 99.9% μούφα/απομίμηση. Χονδρική και αν βγαίνει τόσο το 5λιτρο… παίζει πολύ μούφα 🫤

13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καστρολ 0-20 από Σκρουτζ με 50€ είναι 99.9% μούφα/απομίμηση. Χονδρική και αν βγαίνει τόσο το 5λιτρο… παίζει πολύ μούφα 🫤

Δεν κάνεις πλάκα δηλαδή...

1 ώρα πριν, paylidis είπε

κοίτα , οι σκρουτζοτιμές δεν έχουν απόκλιση απο γνωστά "λαδάδικα" . Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά  έμπιστα μαγαζιά Αθήνα (και έχουν και τα αντίστοιχα φίλτρα λαδιού/αέρα/καμπίνας αν δώσεις κωδικό). Απλά πρώτα κοιτάω skroutz (ή autodoc) να δω τι παίζει απο τιμές και μετά πάω σε κατάστημα στην περιοχή μου

2 ώρες πριν, korakios είπε

κοίτα , οι σκρουτζοτιμές δεν έχουν απόκλιση απο γνωστά "λαδάδικα" . Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά  έμπιστα μαγαζιά Αθήνα (και έχουν και τα αντίστοιχα φίλτρα λαδιού/αέρα/καμπίνας αν δώσεις κωδικό). Απλά πρώτα κοιτάω skroutz (ή autodoc) να δω τι παίζει απο τιμές και μετά πάω σε κατάστημα στην περιοχή μου

Ποσό σίγουρος είσαι ότι στα γνωστά λαδάδικα δε πάει μαϊμού καστρολ…; Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου, προσωπικα τα τελευταία χρόνια μόνο από ιαπωνική έπαιρνα 

Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ποσό σίγουρος είσαι ότι στα γνωστά λαδάδικα δε πάει μαϊμού καστρολ…; Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου, προσωπικα τα τελευταία χρόνια μόνο από ιαπωνική έπαιρνα 

προσωπικά δε με απασχόλησε ποτέ , περισσότερο εμπιστοσύνη έχω σε ένα γνωστό μαγαζί παρά αντιπροσωπείες

εννοείται ο καθένας έχει το σκεπτικό του

• Like 1

21 ώρες πριν, paylidis είπε

Για αυτο το λογο ο μηχανιθκος μου στοκαρε 6000 € λαδια απευθειας απο Motul για να κοιμομαστε οοοολοι ησυχοι :)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφηστε τα λάδια τώρα γιατί χθες είδα αμάξι ( πρώτη φορά το είδα) τα ίδια χάλια με το γιαρις Κρος.

Αυτο το μπαιον , της χιουνται. Αθλιο.  

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Αφηστε τα λάδια τώρα γιατί χθες είδα αμάξι ( πρώτη φορά το είδα) τα ίδια χάλια με το γιαρις Κρος.

9430821011486.jpg

• Like 1

9 ώρες πριν, mp123 είπε

αφου δεν το βγαλανε και "μπαγιονετ" παλι καλα να λες...

• Like 1

• Δημιουργία νέου...