Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παντως στο golf που νομίζω έχει το ίδιο ακριβώς infotainment με εσένα βγήκαν και παραδέχτηκαν από τα κεντρικά ότι τα έκαναν μαντάρα και θα βγάλουν σύντομα αναβάθμιση που θα διορθώνει τα χάλια τους…

Το ίδιο είπαν στον ritualistic και για το δικό μας που έχει πολύ λιγότερα προβλήματα βέβαια. 

Ναι το διάβασα , εγώ σε αυτό το θέμα είμαι απο τους τυχερούς δεν έχω κανένα απολύτως θέμα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, tsofras είπε

Έκανα το πρώτο service 280€ με την κάρτα καυσαερίων και 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία ( γελάνε και οι πέτρες)

Φεβρουάριο που άλλαξα μόνο λάδια φίλτρα και κάρτα 180€

Οπότε 100€ επάνω ουσιαστικά για την ίδια δουλειά με χρέωση 62€ Τακτικό Service και κάποιο φίλτρο που δεν είχα αλλάξει στον χρόνο ( καμπίνας νομίζω)

τελικά είναι πιο φτηνός ο τραγουδιστής που όλοι τον κατηγορατε.  Εγω τον πάω.Μια μηχανή και τώρα το αμάξι μια χαρά τιμές έχει.

6 λεπτά πριν, mp123 είπε

τελικά είναι πιο φτηνός ο τραγουδιστής που όλοι τον κατηγορατε.  Εγω τον πάω.Μια μηχανή και τώρα το αμάξι μια χαρά τιμές έχει.

Μετά το τέλος της εγγύησης δεν θα με ξαναδούν

• Like 1

3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Θα το κρατήσεις τελικά το Leon;

Έτσι δείχνει

1) Πρώτον πάντα μου άρεσε το σουλούπι του και με ότι και αν το συγκρίνω (σε αυτή την κατηγορία τιμής) δεν με συγκινεί τίποτε άλλο. Μετά απο 2 χρόνια το χαλβαδιάζω όποτε το βλέπω

2) Μου αρέσει πάρα πολύ οδηγικά με εξαίρεση το κοπάνημα στις λακκούβες. Όταν έρθει η στιγμή θα αλλάξω ελαστικά, θέση οδήγησης αυτή ακριβώς που θέλω , το κάθισμα το έχω φέρει εκεί που θέλω δεν με κουράζει πλέον στα ταξίδια

3) Μου αρέσει το εσωτερικό με εξαίρεση την μη ύπαρξη ξεχωριστών κουμπιών για το κλίμα , το συνήθισα και αυτό σχεδόν όλα έτσι είναι

4) Με καλύπτει σε χώρους , απολαμβάνουμε οικογενειακώς την ηλιοροφή και τις εκδρομές μας

5) Στην τιμή που το αγόρασα πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Το αγόρασα 23800 και σήμερα που ρώτησα ακριβώς το ίδιο με το κλειδί στο χέρι και 10 μήνες παράδοση κοστίζει 28.000ε . Αν θα έκανα αλλαγή μου αρέσουν μόνο το Formentor και BMW σειρά 1 . Προφανώς μόνο αυτόματα οπότε πάμε στα 32.000ε σε αντίστοιχο κινητήρα. Ας πούμε ότι διώχνω το δικό μου 22.000ε μιλάμε για 10.000ε επιπλέον. Ούτε θέλω να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω , ούτε υπάρχει λόγος.

Αν εξαιρέσουμε ότι μου λείπει το αυτόματο, το έχω συνηθίσει το χειροκίνητο αλλά μάλλον δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Οπότε καλύτερα να το καταπιώ και να γλυτώσω τα 10.000ε :D

Οπότε σύμφωνα με όλα τα παραπάνω δεν νομίζω ότι θα αλλάξω αμάξι, έχουν ακριβύνει πάρα πολύ , εδώ φτάσαμε 1000 σελίδες για να το πάρω απόφαση αυτό και έδωσα 24.000ε , σιγά μην πάω να δώσω 32.000+ . Σε 2 χρόνια το ξεχρεώνω κιόλας και θα είμαι κύριος , δεν θέλω να αρχίσω πάλι απο το 0 με δόσεις.

Αν κάτσει κάτι αντίστοιχο με μικρή διαφορά σε αυτόματο τότε μπορεί να την κάνω την κίνηση αλλά και αυτό είναι δύσκολο γιατί το θέλω ανθρακί FR Plus :D

Αυτά , σκέφτομαι να το βελτιώσω αφού φεύγει σιγά σιγά το θέμα της πώλησης, μπορεί σε κανα χρόνο που θα πλησιάζει το τέλος της εγγύησης

• Like 2

27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μετά το τέλος της εγγύησης δεν θα με ξαναδούν

ακόμα έχω 2,5 χρόνια εγγυηση στον τραγουδιστή θα το πηγαινω. όταν λήξει ( λογικά όταν γίνει αυτό θα το αλλάξω πάλι με μίνι) αν αποφασίσω και το κρατήσω έχουμε στην περιοχή μου τον γιατρό των μινι τον θωμαιδη.Εκει θα το πηγαίνω.

• Like 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

Αν τους στείλετε email παίρνοντας προσφορά για περαστικά (με ΦΠΑ) με τα λαδόξυδα και φίλτρα στο χέρι δε μπορούν να το ξεφτιλίσουν πολύ

Σιγα μη ντραπουν δεν τους νοιαζει τιποτα

• Like 1

Θα σου πουν 60€ την εργατοώρα (τόσο είναι σε σκοντα και σεατ) και θα σου πουν θέλω 1 ώρα για σέρβις Λαδια φίλτρο κ φίλτρο καμπινας……

Λογικά στον θωμα είχαν κ έλεγχο αυτή τη φορά - τώρα τι ελέγχουν σε Αμαξι με 5000 χλμ (κ αν) είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο 

• Like 1

6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα σου πουν 60€ την εργατοώρα (τόσο είναι σε σκοντα και σεατ) και θα σου πουν θέλω 1 ώρα για σέρβις Λαδια φίλτρο κ φίλτρο καμπινας……

Λογικά στον θωμα είχαν κ έλεγχο αυτή τη φορά - τώρα τι ελέγχουν σε Αμαξι με 5000 χλμ (κ αν) είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο 

60€ τα περαστικά (για μια ώρα)+10€ κάρτα και τα λαδόφιλτρα  δε νομίζω να ξεπερνρούν το 150άρι (δεν ξέρω τιμές και βαριέμαι να ψάξω 😛 , έστω 50€ λάδια και 30€ ποιοτικό φίλτρο λαδιού και καμπίνας)

Μόλις τώρα, korakios είπε

60€ τα περαστικά (για μια ώρα)+10€ κάρτα και τα λαδόφιλτρα  δε νομίζω να ξεπερνρούν το 150άρι (δεν ξέρω τιμές και βαριέμαι να ψάξω 😛 , έστω 50€ λάδια και 30€ ποιοτικό φίλτρο λαδιού και καμπίνας)

Ε εάν ζητήσεις μια έκπτωση τα ίδια θα βγει (150)-τόσα δίνω και εγώ για το Audi Λαδια φίλτρο. Το σκοντα ακόμα πιο κάτω είναι, απλά μου την έδωσαν που βάζουν Λαδια από βαρέλι και είτε την επόμενη φορά θα πάω με δικα μου Λαδια, είτε θα πάω άλλου που βάζουν μπουκάλι 

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε εάν ζητήσεις μια έκπτωση τα ίδια θα βγει (150)-τόσα δίνω και εγώ για το Audi Λαδια φίλτρο. Το σκοντα ακόμα πιο κάτω είναι, απλά μου την έδωσαν που βάζουν Λαδια από βαρέλι και είτε την επόμενη φορά θα πάω με δικα μου Λαδια, είτε θα πάω άλλου που βάζουν μπουκάλι 

ναι αλλά ο tsofras έδωσε 280€ (εκτός αν ο "έλεγχος" ήταν κάτι έξτρα, δεν κατάλαβα )

επίσης ανέφερε λαδόφιλτρο και κάρτα 180€ που θα μπορούσε να είναι 50άρι τουλάχιστον λιγότερο

αισθάνομαι τυχερός με κάτι τέτοια όταν με ρωτάνε αν έχω ο ίδιος τα αναλώσιμα ή να βάλουν οι ίδιοι 😛

όσο έχω δει πάντως , εκτός απο κλασσική εργατοώρα Αθήνα-Θεσ/κη , παντού βαράνε τα φίλτρα 200%+ πάνω

• Like 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι αλλά ο tsofras έδωσε 280€ (εκτός αν ο "έλεγχος" ήταν κάτι έξτρα, δεν κατάλαβα )

επίσης ανέφερε λαδόφιλτρο και κάρτα 180€ που θα μπορούσε να είναι 50άρι τουλάχιστον λιγότερο

αισθάνομαι τυχερός με κάτι τέτοια όταν με ρωτάνε αν έχω ο ίδιος τα αναλώσιμα ή να βάλουν οι ίδιοι 😛

όσο έχω δει πάντως , εκτός απο κλασσική εργατοώρα Αθήνα-Θεσ/κη , παντού βαράνε τα φίλτρα 200%+ πάνω

Ε εάν δε γκρίνιαξεις δε παίρνεις έκπτωση αλλά την αρχική. Ο Θωμάς είχε και έλεγχο και φίλτρο καμπινας κ ίσως υγρά φρενών (στην Vw Audi είναι ανά 2 χρόνια, στη σκοντα 3-σεατ δε ξέρω)

Πολλα είναι παντως. Λίγο παραπάνω έδωσα για το σέρβις που περίγραψα στο Audi 

10 ώρες πριν, paylidis είπε

Ε εάν δε γκρίνιαξεις δε παίρνεις έκπτωση αλλά την αρχική. Ο Θωμάς είχε και έλεγχο και φίλτρο καμπινας κ ίσως υγρά φρενών (στην Vw Audi είναι ανά 2 χρόνια, στη σκοντα 3-σεατ δε ξέρω)

Πολλα είναι παντως. Λίγο παραπάνω έδωσα για το σέρβις που περίγραψα στο Audi 

Δεν είχα υγρά , η τιμή ήταν με θεωρητική έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά

Αλλά 75ε εργασία , 65ε τακτικός έλεγχος service (που πρώτη φορά το βλέπω σαν χρέωση και όχι μέσα στην εργατοώρα) και 10ε η κάρτα φτάσαμε στα 150ε . Οπότε τα υπόλοιπα 130 λάδια φίλτρα

Όταν κατέβω στο αμάξι θα πάρω μία φωτογραφία την απόδειξη να την βάλω

• Sad 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν είχα υγρά , η τιμή ήταν με θεωρητική έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά

Αλλά 75ε εργασία , 65ε τακτικός έλεγχος service (που πρώτη φορά το βλέπω σαν χρέωση και όχι μέσα στην εργατοώρα) και 10ε η κάρτα φτάσαμε στα 150ε . Οπότε τα υπόλοιπα 130 λάδια φίλτρα

Όταν κατέβω στο αμάξι θα πάρω μία φωτογραφία την απόδειξη να την βάλω

Τότε είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ποσο εργατοώρα έχουν; Νομίζω σεατ σκοντα είναι ίδια (60). Με 140€ σημαίνει ότι εργαζόταν πάνω στο αμαξι σου 2 ώρες κ 20 λεπτά πράγμα που δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει (το έχουν «πίσω» για τις ώρες αυτές αλλά κάθεται κ πληρώνεις αερα)

Επεξ/σία από paylidis

• Δημιουργία νέου...