Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/11/2022 στις 10:15 ΜΜ, tsofras είπε

Το οδηγήσεις να μας πεις εντυπώσεις?

Λοιπόν το ΣΚ παρέλαβα και έφερα το Land Rover Discovery Sport. 
εξαιρετικες οι πρώτες εντυπώσεις, σωστά φτιαγμένο, ασπρο μεταλλικό με R Dynamic. μαύρη οροφή με μαύρες ζαντες είναι με διαφορά το πιο όμορφο αμάξι της κατηγορίας του.

Στην X3 μου την έσπαγε που ήτανε περισσότερο Στέισον βάγκον παρά JEEP, λοιπόν εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία. Το αυξημένο ύψος δίνει μια άνεση και ευρυχωρία στην καμπίνα και στο πορτ παγκάζ. είναι 12 εκατοστά λιγότερο μάκρη από την Χ3, αλλά το νιώθεις και φαίνεται μεγαλύτερο. 

Πολυ άνετο στην οδήγηση, και εξαιρετικά άνετες οι αναρτήσεις. Αργό αμάξι βέβαια ερχόμενος από τους 292 ίππους του φουλ ιβριδικου Χ3, αλλά δεν με απασχολεί πολύ σε αυτήν την φάση. Έχει τόσο όσο επιτάχυνση, με τους οριακά ικανούς 163 του ίππους. 

Το Infotainment ευχάριστη έκπληξη, πολύ όμορφο και ικανό. Γενικώς το αμάξι σου δίνει μια νότα πολυτελείας, ακόμη και ας μην έχει πχ δέρμα (έστω και ψεύτικο) στο ταμπλό για παράδειγμα. Για μένα η καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία. Και τα έχω πάρει σχεδόν όλα :p. Είναι το αμάξι που γυρνάω περισσότερο απολα να το κοιτάω όταν φεύγω.

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Λοιπόν το ΣΚ παρέλαβα και έφερα το Land Rover Discovery Sport. 
εξαιρετικες οι πρώτες εντυπώσεις, σωστά φτιαγμένο, ασπρο μεταλλικό με R Dynamic. μαύρη οροφή με μαύρες ζαντες είναι με διαφορά το πιο όμορφο αμάξι της κατηγορίας του.

Φρουραααα @tsofras

Ποστ νέου αυτοκινήτου χωρίς φωτογραφικό υλικό;;;  

Καλοτάξιδο 👌

• Like 3

8 ώρες πριν, terry308 είπε

Φρουραααα @tsofras

Ποστ νέου αυτοκινήτου χωρίς φωτογραφικό υλικό;;;  

Καλοτάξιδο 👌

Τριήμερο ban στον φίλο @Papakaliati + 2 ημέρες αν δεν μπούν φωτό εσωτερικού.

Παρακαλώ την επεξεργασία των φωτογραφιών να την αναλάβει ο @paylidis που έχει master στο photoshop και τις λήψεις 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Παρακαλώ την επεξεργασία των φωτογραφιών να την αναλάβει ο @paylidis που έχει master στο photoshop και τις λήψεις 🤣

επισης αλλη 1 μερα γτ δεν το εφερε στον Στελαρα για να του δωκει το απαραιτητο "αγγιγμα". Εδω δεν το φερνει ο @paylidis θα μου πεις τωρα...

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

επισης αλλη 1 μερα γτ δεν το εφερε στον Στελαρα για να του δωκει το απαραιτητο "αγγιγμα". Εδω δεν το φερνει ο @paylidis θα μου πεις τωρα...

Στέλιο εγώ δε ξέρω καν εάν έχει βενζίνη ή εξατμίστηκε 😂😂😂

αλλα θα στο φέρω το καημένο το λυπάμαι !

Edit

Νταξ παιδιά έχει βενζίνη 😂

DEBB9E4F-7455-447C-BCA1-3AC59B0D32D8.png

4 ώρες πριν, tsofras είπε

IMG_5242.jpeg.47b9cb99bfdf5b9e095dbfb7fb93031b.jpegIMG_5217.jpeg.5c8812c45bcd3671228c6895eb8ca2a8.jpegIMG_5218.jpeg.b665e50b3024e8cb758c004ab9c00747.jpeg

IMG_5217.jpeg

Οι μοναδικές που έχω μέχρι τώρα! Δεν το κυκλοφορώ ακόμη, από Παρασκευή, έχω να δώσω και το άλλο πρώτα!

• Like 10

13 ώρες πριν, paylidis είπε

Στέλιο εγώ δε ξέρω καν εάν έχει βενζίνη ή εξατμίστηκε 😂😂😂

αλλα θα στο φέρω το καημένο το λυπάμαι !

Edit

Νταξ παιδιά έχει βενζίνη 😂

DEBB9E4F-7455-447C-BCA1-3AC59B0D32D8.png

κανε το αξιοπιστο τεστ , ανοιγεις ταπα και αναπνεεις ΒΑΘΕΙΑ. Αν στεκεσαι μετα στα ποδια σου ΔΕΝ εχεις βενζινη. μην εμπιστευεσαι τα ηλεκτρονικα ειναι του σατανα του Ιλον!

Έκανα το πρώτο service 280€ με την κάρτα καυσαερίων και 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία ( γελάνε και οι πέτρες)

Φεβρουάριο που άλλαξα μόνο λάδια φίλτρα και κάρτα 180€

Οπότε 100€ επάνω ουσιαστικά για την ίδια δουλειά με χρέωση 62€ Τακτικό Service και κάποιο φίλτρο που δεν είχα αλλάξει στον χρόνο ( καμπίνας νομίζω)

• Sad 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έκανα το πρώτο service 280€ με την κάρτα καυσαερίων και 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και εργασία ( γελάνε και οι πέτρες)

Οπότε 100€ επάνω ουσιαστικά για την ίδια δουλειά με χρέωση 62€ Τακτικό Service και κάποιο φίλτρο που δεν είχα αλλάξει στον χρόνο ( καμπίνας νομίζω)

Τι 280  οι κλέφτες, τόσα τους έλειπαν? 

Κάρτα καυσαερίων δεν πάει μαζί με το κτεο στα 5χρονια?

Επεξ/σία από imr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, imr είπε

Τι 280  οι κλέφτες, τόσα τους έλειπαν? 

Κάρτα καυσαερίων δεν πάει μαζί με το κτεο στα 5χρονια?

oxi καρτα βγαζεις καθε χρονο απο τον πρωτο χρονο. Απλα μετα συμπεριλαμβανεται στο ΚΤΕΟ

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

τι λαδια σου βαζουνε? αυτα που βαζει ο παπαροπουλος στο χαος?

Επεξ/σία από NTC Labs

18 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

oxi καρτα βγαζεις καθε χρονο απο τον πρωτο χρονο. Απλα μετα συμπεριλαμβανεται στο ΚΤΕΟ

τι λαδια σου βαζουνε? αυτα που βαζει ο παπαροπουλος στο χαος?

0-20

54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το παράκαναν λιγο… με τα προβλήματα καμία λύση;

16 λεπτά πριν, tsofras είπε

0-20

Βαρέλι ή μπουκάλι ;

8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το παράκαναν λιγο… με τα προβλήματα καμία λύση;

Βαρέλι ή μπουκάλι ;

Να σου πω την αλήθεια απο το καλοκαίρι έχει ηρεμήσει με τα κουλά το αμάξι , βέβαια δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα

Αλλά το θέμα με την όπισθεν δεν το έχει ξανακάνει και δεν έχει εμφανιστεί κανένα περίεργο λαμπάκι , ειδοποίηση

Οπότε έχει μείνει απλά το θέμα του θορύβου, που τελικώς δεν είναι "θέμα" γιατί απο όσα διαβάζω είναι μεγάλος ο αριθμός πλέον σε όλο το γκρουπ , κατόχων που έχουν τον ίδιο θόρυβο. Τώρα αν βγάλει κάτι στο μέλλον δεν το ξέρω , μίλησα με άνθρωπο που του τα άλλαξαν όλα και πάλι έχει τον ίδιο θόρυβο

Για το βαρέλι ή μπουκάλι ενώ το είχα στο μυαλό μου , πέτυχα τον αγαπητό πωλητή και μιλάγαμε για καμια ώρα οπότε δεν είδα

• Like 2

Παντως στο golf που νομίζω έχει το ίδιο ακριβώς infotainment με εσένα βγήκαν και παραδέχτηκαν από τα κεντρικά ότι τα έκαναν μαντάρα και θα βγάλουν σύντομα αναβάθμιση που θα διορθώνει τα χάλια τους…

Το ίδιο είπαν στον ritualistic και για το δικό μας που έχει πολύ λιγότερα προβλήματα βέβαια. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...