Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά  παρελαβα το i10 μου (καινουριο 3 μηνων) που εσταζε λαδια απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας, μου ειπαν οτι αλλξαν την τσιμουχα και ειναι ΟΚ αλλα ΠΑΛΙ ΣΤΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ.

Τι μπορω να κανω εκτος απο μέιλ στην μαμά εταιρια;;;

• Confused 1
  • Sad 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Παιδιά  παρελαβα το i10 μου (καινουριο 3 μηνων) που εσταζε λαδια απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας, μου ειπαν οτι αλλξαν την τσιμουχα και ειναι ΟΚ αλλα ΠΑΛΙ ΣΤΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ.

Να τους το πεις και να το ξαναπας

• Like 2

23 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Ναι αυτο ειναι το προφανες αλλα φοβαμαι οτι εχω ενα προβληματικο αυτοκινητο απο το εργοστάσιο…

Επικοινωνησε μαζι τους και αν δεν βγαλεις ακρη τοτε μιλα με την μαμα εταιρια για να παρει μετρα. 

31 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Ναι αυτο ειναι το προφανες αλλα φοβαμαι οτι εχω ενα προβληματικο αυτοκινητο απο το εργοστάσιο…

Είχα ακούσει κάποτε σε ένα συνεργείο για αυτοκίνητο με εργοστασιακά στραβό καπάκι (i30). Μου κάνει πολύ τραβηγμένο όμως να είναι στραβό στο κάτω μέρος το μοτέρ ώστε να χάνει λάδια το Κάρτερ. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να το ψάξεις περαιτέρω

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/11/2022 στις 11:14 ΠΜ, NTC Labs είπε

θα το πω πρωτος, παραμενει το ιδιο ασχημο :)

Άθλιο είναι.  Τιμουλα έχουμε να δέσει το γλυκό; 

Στις 16/11/2022 στις 11:14 ΠΜ, NTC Labs είπε

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, mp123 είπε

Άθλιο είναι.  Τιμουλα έχουμε να δέσει το γλυκό; 

καπου ειδα απο 40 μαρουλια και πανω νομιζω. με 40 μαρουλια περνω μια ιουλια και φορτωνω πιπινια. με αυτο αντε να φορτωσεις καμια γιαγια ετοιμοθανατη.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1

5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

καπου ειδα απο 40 μαρουλια και πανω νομιζω. με 40 μαρουλια περνω μια ιουλια και φορτωνω πιπινια. με αυτο αντε να φορτωσεις καμια γιαγια ετοιμοθανατη.

Ρε φιλε ακριβώς την ίδια τιμή υπολογιζα και εγώ. Κάπου στα 40 φεύγα. 

16 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

πιέζεις για αντικατάσταση απο τη στιγμή που δε φτιάχνεται και να σου δώσουν αμάξι

αν αρχίσουν τα "μα μου" πας μέσω ΣτΚ για πίεση

Στις 8/11/2022 στις 10:29 ΠΜ, imr είπε

Δεν χωρανε κιολας, ενα ενα θα επρεπε να τα βαλεις 😛

Το ΑΜΙ παντως με μηχανη συγκρινεται οχι με αυτοκινητα και σε αυτο δε ειναι ασχημο

Σήμερα είδα και εγώ το αμι . Κανονικά και συγνώμη για την λέξη δεν προσβάλω κανένα αλλά αμεα έπρεπε να το βγάλουν. Τι αίσχος ψευτοπραγμα ειναι αυτό. Μακρυά από αυτό. 

3 ώρες πριν, terry308 είπε

Καλημέρα 

Βαλβολινες σε χειροκίνητο όχημα αλλάζετε συχνά;  καθόλου;  ή ανά κάθε Χ χλμ; ;

Φυσικά όταν είχαμε χειροκίνητο κάθε 80/100κ, τώρα μπλέξαμε με τα αυτόματα και κάθε 60κ μας ρουφάνε το αίμα μαζί με τις βαλβολίνες 😂

• Thanks 1

Πριν λίγες μέρες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο αέρας όταν βάζω ψύξη ή θέρμανση. Αυτό έγινε ενώ δούλευε. 

Λογικά θέλει αλλαγή το μοτέρ που κάνει αυτή τη δουλειά; Κοίταξα τις ασφάλειες και δεν είδα κάποια καμμένη. Έχει κανείς ιδέα για τι κόστος μιλάμε; Δεν έχω προλάβει να το πάω σε μάστορα ακόμα αλλά πρέπει τώρα που αρχίζουν τα κρύα.

8 ώρες πριν, zio10 είπε

Πριν λίγες μέρες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο αέρας όταν βάζω ψύξη ή θέρμανση. Αυτό έγινε ενώ δούλευε. 

Λογικά θέλει αλλαγή το μοτέρ που κάνει αυτή τη δουλειά; Κοίταξα τις ασφάλειες και δεν είδα κάποια καμμένη. Έχει κανείς ιδέα για τι κόστος μιλάμε; Δεν έχω προλάβει να το πάω σε μάστορα ακόμα αλλά πρέπει τώρα που αρχίζουν τα κρύα.

μπορεί και να έφυγε καλώδιο απο το διακόπτη που δίνει εντολή ή κάτι απλό στην καλωδίωση γενικότερα  , γενικά δεν το έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια

• Like 1

• Δημιουργία νέου...