korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλύτερα ένα panda/Getz 20ετιας 1 ώρα πριν, imr είπε Το ΑΜΙ παντως με μηχανη συγκρινεται οχι με αυτοκινητα και σε αυτο δε ειναι ασχημο Έστω smart 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, korakios είπε Καλύτερα ένα panda/Getz 20ετιας Έστω smart Σήμερα ναι αλλά σαν ιδέα τα ηλεκτρικά microcars είναι ότι πρέπει και αρκετα βολικά για πολύ κοσμο. Εμένα ένα λίγο μικρότερο ηλεκτρικό σμαρτ δεν με χάλαγε καθόλου. Το Ami OK δεν έχει ούτε παράθυρα αλλά είναι καλή αρχή σαν ιδεα και σύντομα θα δούμε αξιόλογες υλοποιησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το ami είναι μια μ@λ....και μισή ετσι όπως το βγάλανε χωρίς κλιμα και παραθυρα να το πουλήσουν σε Ελλάδα. Χίλιες φορές το silence που αναμένεται το οποίο έχει τα πάντα. Καλή φάση θα ήταν και ένα skoda citigo ηλεκτρικό το οποίο για κάποιο λόγο δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ πάντως τα παιδιά μου σε Ami δεν θα τα έβαζα εκτός αν πήγαινα σε διαδρομές μόνο απο στενά. Ούτε καν σε παραλιακή Εννοείται εδώ γύρω. Μιλάμε για αποστάσεις 2-3 km Παραλιακή ούτε σε μηχανή δεν θα τα έβαζα. 5 ώρες πριν, imr είπε Σήμερα ναι αλλά σαν ιδέα τα ηλεκτρικά microcars είναι ότι πρέπει και αρκετα βολικά για πολύ κοσμο. Εμένα ένα λίγο μικρότερο ηλεκτρικό σμαρτ δεν με χάλαγε καθόλου. Το Ami OK δεν έχει ούτε παράθυρα αλλά είναι καλή αρχή σαν ιδεα και σύντομα θα δούμε αξιόλογες υλοποιησεις Αυτό που λες σκέφτηκα όταν είδα το Ami. Η ιδέα του ηλεκτρικού microcar, μου φαίνεται πολύ ελκυστική, με το που υπάρξουν τα ανάλογα μοντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, jaguar13 είπε Καλή φάση θα ήταν και ένα skoda citigo ηλεκτρικό το οποίο για κάποιο λόγο δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία??? και να το φέρει ποιος να το πάρει στα 20 χιλιάρικα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, korakios είπε και να το φέρει ποιος να το πάρει στα 20 χιλιάρικα ? Σωστό και αυτό, αλλά απο την άλλη και τι να πάρεις, μτχ δεκατιας στα 12-13? Θα τα πληρώσεις σιγά σιγα σε βενζινες και service - βλάβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jaguar13 είπε Σωστό και αυτό, αλλά απο την άλλη και τι να πάρεις, μτχ δεκατιας στα 12-13? Θα τα πληρώσεις σιγά σιγα σε βενζινες και service - βλάβες. τζίνα και ξερό πανί 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Για να επανέλθω στο θέμα μου, με βλέπω να καταλήγω σε Land Rover Discovery Sport. Είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία που μου αρέσει τόσο, και είναι και το πιο Jeepωηδι σε εμφάνιση. Το XC 60σκεφτηκα επισης, αλλά μου θυμιζει πολύ την BMW, και δεν μου αρέσει και παρά πολύ εμφανισιακά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Papakaliati είπε Για να επανέλθω στο θέμα μου, με βλέπω να καταλήγω σε Land Rover Discovery Sport. Είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία που μου αρέσει τόσο, και είναι και το πιο Jeepωηδι σε εμφάνιση. Το XC 60σκεφτηκα επισης, αλλά μου θυμιζει πολύ την BMW, και δεν μου αρέσει και παρά πολύ εμφανισιακά. Τώρα μάλιστα. ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!! (λατρευω Land Rover αλλά είναι ζημιάρικα, κ ακριβά αναλογικά) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Τώρα μάλιστα. ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!! (λατρευω Land Rover αλλά είναι ζημιάρικα, κ ακριβά αναλογικά) Μην το λες. Το discovery sport είναι αρκετά τίμιο σε τιμή σε σχέση με glc / x3. Και με όλα τα μοντέλα υβριδικά από το 21, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τιμή του στην Ελλάδα. Μόνο το xc60 παίζει σε παρόμοιες τιμές, σε αυτήν την κατηγορία, υβριδικό επισης από τα μοντέλα του 20 και μετά. Τώρα το ζημιάρικο , εγγύηση μέχρι το 24+ έχει αυτό που κοιτάω, μέχρι τότε θα το έχω πουλήσει σίγουρα. Δεν θα είναι γρήγορο το αμάξι, αλλά καλύτερα σε αυτήν την περίοδο, τη Μπέμπα με τους 292 ίππους την πατάω περισσότερο αποτι θα έπρεπε να κάνω… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 3:54 ΜΜ, Papakaliati είπε Για να επανέλθω στο θέμα μου, με βλέπω να καταλήγω σε Land Rover Discovery Sport. Είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία που μου αρέσει τόσο, και είναι και το πιο Jeepωηδι σε εμφάνιση. Το XC 60σκεφτηκα επισης, αλλά μου θυμιζει πολύ την BMW, και δεν μου αρέσει και παρά πολύ εμφανισιακά. Το οδηγήσεις να μας πεις εντυπώσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Το οδηγήσεις να μας πεις εντυπώσεις? Next week ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Θα το πω πρωτος, δεν είναι και άσχημο 😜 https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-to-neo-toyota-prius-epistrefei/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, imr είπε Θα το πω πρωτος, δεν είναι και άσχημο 😜 https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-to-neo-toyota-prius-epistrefei/ θα το πω πρωτος, παραμενει το ιδιο ασχημο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε θα το πω πρωτος, παραμενει το ιδιο ασχημο Εμένα μου αρέσει πάντως , καμία σχέση με το προηγούμενο Έχει φουτουριστικές γραμμές , αν και μεγάλο sedan για τα δικά μου γούστα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις