tsofras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Πω πω . Εγω πολυ στεναχωρήθηκα. Δεν θα φάω το μεσημέρι . Το τελευταίο αμάξι που έβγαλε η φορντ και μου άρεσε ήταν το σιερα. Το είχε ο πατέρας μου , ένα κάρο θέματα του είχε βγάλει και φαντάσου όπως και εσύ το κουνούσε 2 μήνες τον χρόνο Όσο για το fiesta ναι είναι για στεναχώρια γιατί βλέπουμε που οδεύει η αυτοκίνηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Το είχε ο πατέρας μου , ένα κάρο θέματα του είχε βγάλει και φαντάσου όπως και εσύ το κουνούσε 2 μήνες τον χρόνο Όσο για το fiesta ναι είναι για στεναχώρια γιατί βλέπουμε που οδεύει η αυτοκίνηση το φιέστα θα επανέλθει πλήρως ηλεκτρικό. τώρα θα θυσιάσει ένα καινούριο όνομα πιο "καθαρό" και όταν εδραιωθεί η ηλεκτροκίνηση θα το ξαναφέρουν κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Το είχε ο πατέρας μου , ένα κάρο θέματα του είχε βγάλει και φαντάσου όπως και εσύ το κουνούσε 2 μήνες τον χρόνο Όσο για το fiesta ναι είναι για στεναχώρια γιατί βλέπουμε που οδεύει η αυτοκίνηση Εδώ βγαίνουν εκτρώματα οπως το γιαρις κρος κορολα κρος που υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν παραγγελια για ένα χρόνο μετά θα στεναχώριθω αν καταργήθηκε το φιέστα. Όχι δεν νομίζω. Τωρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά οπως σωστά λες που οδεύει η αυτοκίνηση με τα εκτρώματα που βγάζουν , αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πηρα μίνι Κούπερ και τρίπορτο. Διαχρονική αξία. Οπως και το φιατ 500 που μου αρέσει. Επισεις από μηχανές έχω ένα μπομπερ ( κλασική αξία ρεμπελ 500 ) και το παπί το ρετρό. Δλδ 3 από τα 4 οχήματα έχουν μια άποψη και μια ιστορία .Δεν ειναι άχρωμα μηχανήματα να σε πηγαίνουν από ένα σημείο α στο Β. 1 ώρα πριν, atrigane είπε το φιέστα θα επανέλθει πλήρως ηλεκτρικό. τώρα θα θυσιάσει ένα καινούριο όνομα πιο "καθαρό" και όταν εδραιωθεί η ηλεκτροκίνηση θα το ξαναφέρουν κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα Θα έχουμε αποδημήσει εις τόπο χλοερό ως τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, mp123 είπε Εδώ βγαίνουν εκτρώματα οπως το γιαρις κρος κορολα κρος που υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν παραγγελια για ένα χρόνο μετά θα στεναχώριθω αν καταργήθηκε το φιέστα. Όχι δεν νομίζω. Τωρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά οπως σωστά λες που οδεύει η αυτοκίνηση με τα εκτρώματα που βγάζουν , αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πηρα μίνι Κούπερ και τρίπορτο. Διαχρονική αξία. Οπως και το φιατ 500 που μου αρέσει. Επισεις από μηχανές έχω ένα μπομπερ ( κλασική αξία ρεμπελ 500 ) και το παπί το ρετρό. Δλδ 3 από τα 4 οχήματα έχουν μια άποψη και μια ιστορία .Δεν ειναι άχρωμα μηχανήματα να σε πηγαίνουν από ένα σημείο α στο Β. Θα έχουμε αποδημήσει εις τόπο χλοερό ως τότε. πριν αποδημησετε φερτε μου τις πετσετες μικροϊνων που εχετε ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, NTC Labs είπε πριν αποδημησετε φερτε μου τις πετσετες μικροϊνων που εχετε ρε Αντε τυχερέεγω θα σου αφήσω το σουιφερ που έχω για να παίρνω την σκόνη από το ταμπλό και εσωτερικά στο αμάξι. Πετσέτες δεν έχω. Σου ζητω ταπεινά συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, NTC Labs είπε πριν αποδημησετε φερτε μου τις πετσετες μικροϊνων που εχετε ρε εγώ κάνω συλλογή αλλά θα τα κληροδοτήσω στον γιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, mp123 είπε Αντε τυχερέεγω θα σου αφήσω το σουιφερ που έχω για να παίρνω την σκόνη από το ταμπλό και εσωτερικά στο αμάξι. Πετσέτες δεν έχω. Σου ζητω ταπεινά συγνώμη. σε συγχωρω. εχω μεγαλη καρδια να ξερεις. το σουιφερ ειναι εργαλειο! 11 ώρες πριν, atrigane είπε εγώ κάνω συλλογή αλλά θα τα κληροδοτήσω στον γιο!! Ετσι πρεπει να παιρνουν τα παιδια βασεις σωστες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 https://www.autoblog.gr/2022/10/29/seat-tha-metatrapei-se-etairia-kinitikotitas/ Καλά στερνά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, atrigane είπε https://www.autoblog.gr/2022/10/29/seat-tha-metatrapei-se-etairia-kinitikotitas/ Καλά στερνά!! Ναι ωραία νέα τα είχα διαβάσει και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι ωραία νέα τα είχα διαβάσει και εγώ Κριμα πάντως. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που παθιαζόμαστε με τις μάρκες κ ποια είναι η καλύτερη κλπ κ αυτοί σκοτώνουν ιστορικές μάρκες κ μοντέλα μόνο κ μόνο επειδή θέλουν να κερδίζουν περισσότερα. (Δεν θα μπορούσε ποτέ η seat να πλασαριστεί ως premium και να αυξήσει τις τιμές στο Θεό, οπότε την τελειώνουμε αφού πρώτα φτιάξαμε μια άλλη ακριβώς ίδια με διαφορετικό περιτύλιγμα και άλλη ονομασία) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Κριμα πάντως. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που παθιαζόμαστε με τις μάρκες κ ποια είναι η καλύτερη κλπ κ αυτοί σκοτώνουν ιστορικές μάρκες κ μοντέλα μόνο κ μόνο επειδή θέλουν να κερδίζουν περισσότερα. (Δεν θα μπορούσε ποτέ η seat να πλασαριστεί ως premium και να αυξήσει τις τιμές στο Θεό, οπότε την τελειώνουμε αφού πρώτα φτιάξαμε μια άλλη ακριβώς ίδια με διαφορετικό περιτύλιγμα και άλλη ονομασία) Μπααα , εγώ δεν παθιάζομαι με τίποτα ούτε μάρκες , ούτε ομάδες σε κανένα είδος. Μόνο ότι μου αρέσει ή πιστεύω ότι μου κάνει για τα γούστα μου. Ούτως ή άλλως έτσι όπως οδεύει η αυτοκίνηση , θα καταλήξουν όλα τα αυτοκίνητα "άψυχες" ηλεκτρικές συσκευές .Όχι πως τώρα έχουν ψυχή αλλά κατάλαβες. Τον σεβασμό της SEAT τον είδα τους τελευταίους μήνες έτσι και αλλιώς , ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tsofras 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο… Άφησα σήμερα το κάμικ για αλλαγή συμπλέκτη εντός εγγύησης. Σφύριζε στην όπισθεν. Το είδαν κ όμορφα και ωραία παραγγείλαν ανταλλακτικό κ τελείωσε η υπόθεση, αύριο θα το παραλάβω… μπορει να είναι τα ίδια αμαξια με τα σεατ αλλά η εισαγωγική είναι μέρα με τη νύχτα… έχει και η κοσμοκαρ τα στραβά της αλλά ένας υποτυπώδης σεβασμός στα φράγκα που πήραν υφίσταται. σημερα κυκλοφορώ μπαταριατος για να δω αν τελικά μου ταιριάζει η φάση (είχα δοκιμάσει στο παρελθόν το eniro σε νοικιαρικο για πάνω από εβδομάδα, το id3 αν κ μικρότερο σκαφος είναι με διαφορά ανώτερο) Αποτελέσματα δοκιμών αυτονομίας αύριο, σήμερα γράφω χλμ κ δημιουργώ εντυπώσεις 😅 (Με σταμάτησαν 3 άτομα για ερωτήσεις, τι φάση; ) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μπααα , εγώ δεν παθιάζομαι με τίποτα ούτε μάρκες , ούτε ομάδες σε κανένα είδος. Μόνο ότι μου αρέσει ή πιστεύω ότι μου κάνει για τα γούστα μου. Ούτως ή άλλως έτσι όπως οδεύει η αυτοκίνηση , θα καταλήξουν όλα τα αυτοκίνητα "άψυχες" ηλεκτρικές συσκευές .Όχι πως τώρα έχουν ψυχή αλλά κατάλαβες. Τον σεβασμό της SEAT τον είδα τους τελευταίους μήνες έτσι και αλλιώς , ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω Καλά κάνεις κ γω προσπαθώ να μην παθιάζομαι με τέτοιες χαζομάρες με την έννοια ότι άλλοι κερδίζουν εις βάρος μου εκμεταλλευόμενοι αυτό το φανατισμό. Αυτό που με εξυπηρετεί και με συμφέρει. Μια χαρά ψυχή έχουν κ παλιότερα ακόμα περισσότερη. Όσοι είμαστε εδώ καταλαβαινόμαστε. Η οδήγηση θα γίνει διεκπεραιωτική. Απλά να μετακινείσαι από το ένα μέρος στο άλλο. Οι παλιοί γερνάμε και θα συμβιβαστούμε, οι νέοι σκοτώνονται γιατί παίρνουν μεταχειρισμένα αμάξια πολύ πάνω από τα κυβικά τους(εμείς πιστεύω πρώτα μάθαμε και λιώσαμε μικρά κ αδύναμα αμάξια κ μετα ανεβήκαμε σε δυνάμεις και ροπές, όταν είχαμε κάποια εμπειρία) και τα μικρά παιδιά όταν θα κληθούν να αγοράσουν αμάξι οι επιλογές θα είναι μεταξύ ηλεκτρικών σκουπών. Το μόνο που θα κάνουν θα είναι να μπαίνουν κ να βγαίνουν. Όλα τα άλλα θα προγραμματισμένα και αυτοματοποιημένα. Ταχύτητες αποστάσεις τρόπος οδήγησης διαδρομή που θα ακολουθήσει. 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο… Άφησα σήμερα το κάμικ για αλλαγή συμπλέκτη εντός εγγύησης. Σφύριζε στην όπισθεν. Το είδαν κ όμορφα και ωραία παραγγείλαν ανταλλακτικό κ τελείωσε η υπόθεση, αύριο θα το παραλάβω… μπορει να είναι τα ίδια αμαξια με τα σεατ αλλά η εισαγωγική είναι μέρα με τη νύχτα… έχει και η κοσμοκαρ τα στραβά της αλλά ένας υποτυπώδης σεβασμός στα φράγκα που πήραν υφίσταται. σημερα κυκλοφορώ μπαταριατος για να δω αν τελικά μου ταιριάζει η φάση (είχα δοκιμάσει στο παρελθόν το eniro σε νοικιαρικο για πάνω από εβδομάδα, το id3 αν κ μικρότερο σκαφος είναι με διαφορά ανώτερο) Αποτελέσματα δοκιμών αυτονομίας αύριο, σήμερα γράφω χλμ κ δημιουργώ εντυπώσεις 😅 (Με σταμάτησαν 3 άτομα για ερωτήσεις, τι φάση; ) Είναι αυτό που έχει οθόνες αντί για καθρέπτες;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στις 27/10/2022 στις 2:08 ΜΜ, Bomber-21 είπε Για την ιστορία, αστοχία υλικού σε τσιμούχα είναι η διάγνωση... ΘΑ την παραγγείλουν και ΘΑ με πάρουν τηλέφωνο να πάω να την αλλάξουμε... Δεν τρελάθηκα από την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας. Συγκρίνοντας τη με Suzuki Σφακιανάκης, είναι πολύ πίσω. Μια εβδομάδα μετά, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπειάρα... Έστειλα και μέιλ το πρωί, ακόμα τίποτα. Αν συνεχίσουν έτσι, δεν θα τα πάμε καλά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Μια εβδομάδα μετά, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την αντιπροσωπειάρα... Έστειλα και μέιλ το πρωί, ακόμα τίποτα. Αν συνεχίσουν έτσι, δεν θα τα πάμε καλά... Σου το έχουν κρατησει; Αν ναι, σου έδωσαν αυτοκίνητο αντικαταστασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις