tsofras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού καταργείται μετά από 5 δεκαετιες, το διαχρονικό best seller της ford (ειλικρινά δε ξέρω τι σκέφτονται) Farewell Fiesta! Ναι το διάβασα , τι σκατα μόνο Puma θα πουλάνε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, paylidis είπε Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού καταργείται μετά από 5 δεκαετιες, το διαχρονικό best seller της ford (ειλικρινά δε ξέρω τι σκέφτονται) Farewell Fiesta! 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το διάβασα , τι σκατα μόνο Puma θα πουλάνε ? Οσοι προλάβουν το τελευταίο St 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το διάβασα , τι σκατα μόνο Puma θα πουλάνε ? πυροβολανε τα ποδια τους... σε 5-6 χρονια το πολυ που θα δουν τη κατρακυλα θα παίξει fiesta reborn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, paylidis είπε Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού καταργείται μετά από 5 δεκαετιες, το διαχρονικό best seller της ford (ειλικρινά δε ξέρω τι σκέφτονται) Farewell Fiesta! μιλαμε για ηλιθιους τελειως...λες και δεν μπορουσαν να το βγαλουν σε ηλεκτρικο.... 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το διάβασα , τι σκατα μόνο Puma θα πουλάνε ? ακυρο, παλι φιεστα ειναι και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, NTC Labs είπε μιλαμε για ηλιθιους τελειως...λες και δεν μπορουσαν να το βγαλουν σε ηλεκτρικο.... ανεκαθεν εκαναν βλακωδεις κινησεις αλλα εβγαζαν καλα αμαξια και τους εσωνε αυτο... δε θα τους χωραγαν οι μπαταρίες φαινεται (ή οσες χωραγαν εδιναν αυτονομία ισα για σουπερ μαρκετ) σε ξενο σαιτ διαβασα οτι "οι ειδικοι της εταιρείας" ειδαν την ταση προς τα SUV και τα ηλεκτρικα κ αποφασισαν τη καταργηση του fiesta... Ας μη ξεχναμε και τη νεα Mustang-παρωδια... 3 λεξεις: οτι να ναι Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Τρελο...ανισκουστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Γίνονται συλλεκτικά δηλαδή τα fiesta. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε ανεκαθεν εκαναν βλακωδεις κινησεις αλλα εβγαζαν καλα αμαξια και τους εσωνε αυτο... δε θα τους χωραγαν οι μπαταρίες φαινεται (ή οσες χωραγαν εδιναν αυτονομία ισα για σουπερ μαρκετ) σε ξενο σαιτ διαβασα οτι "οι ειδικοι της εταιρείας" ειδαν την ταση προς τα SUV και τα ηλεκτρικα κ αποφασισαν τη καταργηση του fiesta... Ας μη ξεχναμε και τη νεα Mustang-παρωδια... 3 λεξεις: οτι να ναι δεν χωρανε στο φιεστα και χωρανε στο 500αρακι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 μπα κάποιο βούρλο στο μάρκετινγκ συγγενής κάποιου ανώτερου θα πήρε αυτή την απόφαση. Όπως έκανε η τογιοτα με την κορόλα και βούτηξαν οι πωλήσεις και τώρα που επανέφερε το όνομα το έχει ξεχειλώσει, hatch sedan touring cross gr hybrid. βασικά εκεί τη βλέπω τη δουλειά να πηγαίνει γενικότερα σε όλες τις μάρκες , 3 μοντέλα σε 3-4 διαφορετικές παραλλαγές και μετά θα παίζουμε το "βρείτε τις διαφορές" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Εχει ιστορια κοψιματων παντως η ford. Θα φυγει και το focus σε μερικα χρονια και θα μεινουν με puma kuga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα στραφούν στα ηλεκτρικά και θέλουν για τη "νέα εποχή", νέα ονόματα. Το Fiesta θα κατηγοριοποιηθεί και θα καταγραφεί ως το mainstream μοντέλο τους, στη supermini κατηγορία, όσον αφορά τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, τα τελευταία 50 χρόνια. That's it. Μια εποχή τελείωσε, μια αλλη ξεκινά... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από Peugeot208 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 6:11 ΜΜ, Bomber-21 είπε Την Τετάρτη που έκλεισα το ραντεβού τα νεότερα! Για την ιστορία, αστοχία υλικού σε τσιμούχα είναι η διάγνωση... ΘΑ την παραγγείλουν και ΘΑ με πάρουν τηλέφωνο να πάω να την αλλάξουμε... Δεν τρελάθηκα από την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας. Συγκρίνοντας τη με Suzuki Σφακιανάκης, είναι πολύ πίσω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Για την ιστορία, αστοχία υλικού σε τσιμούχα είναι η διάγνωση... ΘΑ την παραγγείλουν και ΘΑ με πάρουν τηλέφωνο να πάω να την αλλάξουμε... Δεν τρελάθηκα από την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας. Συγκρίνοντας τη με Suzuki Σφακιανάκης, είναι πολύ πίσω. Ποια τσιμουχα ειναι σου ειπαν? λογικα του καρτερ για να σταζει απο κατω? Εντυπωση μου κανει να μην εχουν διαθεσιμη και να πρεπει να παραγγειλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, imr είπε Ποια τσιμουχα ειναι σου ειπαν? λογικα του καρτερ για να σταζει απο κατω? Εντυπωση μου κανει να μην εχουν διαθεσιμη και να πρεπει να παραγγειλουν Είναι δύο οι πιθανές τσιμούχες που μπορεί να έχουν το πρόβλημα. Θα τις παραγγείλουν και τις δύο, θα κατεβάσουν το βολάν (όπως μου είπε) και θα δουν όποια έχει το πρόβλημα να την αλλάξουν... Περιττό να πω ότι πήγα χτες και μέχρι σήμερα δεν με έχουν πάρει τηλ. Κι εγώ νόμιζα ότι αφού μιλάμε για τσιμούχα, θα την είχαν διαθέσιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/10/2022 στις 12:33 ΜΜ, paylidis είπε Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού καταργείται μετά από 5 δεκαετιες, το διαχρονικό best seller της ford (ειλικρινά δε ξέρω τι σκέφτονται) Farewell Fiesta! Πω πω . Εγω πολυ στεναχωρήθηκα. Δεν θα φάω το μεσημέρι . Το τελευταίο αμάξι που έβγαλε η φορντ και μου άρεσε ήταν το σιερα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις