Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες ο @mp123 :lol:

Εμ αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δεν σε απασχολεί, όπως και εγώ Εντάξει φαίνεται κάπως όταν βάζεις 100€ για να γεμίσεις αλλά εγώ εκτός των διακοπών μπορεί να έχω πάνω από 2μηνες την ίδια βενζίνη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

Με την βενζίνα στα 2 ευρώ είσαι γενναίος 🤣

Έτσι χοντρικά τώρα το πρωί που είδα υπολογίζω με 160 200 συνέχεια όμως 260 χλμ ,έβαλα 70 ευρώ 35λιτρα με ότι έμεινε μέσα κάπου στα 60 ευρώ έφαγε. 11 12 /100 έτσι στο περίπου.Ενταξη καλά είναι. Το έκανα όμως μιάμιση ώρα.

Στις καλές εποχές κάναμε πειραια γλυφαδα παραλιακή με κίνηση μια ώρα. Είναι κάτι σαν παρηγοριά αυτό που έκαψε.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

6 ώρες πριν, mp123 είπε

Δεύτερο ταξιδάκι με τοκουπερ στην Καλαμάτα.  Εθνική καθόλου σχεδόν κίνηση  Αρχή σχιστου σπαθοβουνι στάση για καφέ μισή ώρα  Σπαθοβουνι καλαματα 1 ώρα. Δλδ πειραιας καλαματα 1 και μισή ώρα. Εσπασα το ρεκορ της μιας ωρασ και 50 λεπτα Σταθερά πάνω από 160 απίστευτη αίσθηση

Ελπίζω να μην είχε ρανταρ στην κατηφόρα στη Μεγαλόπολη 😝

3 ώρες πριν, and_64 είπε

Ελπίζω να μην είχε ρανταρ στην κατηφόρα στη Μεγαλόπολη 😝

Όχι. Θα το είχα προσέξει τόσο σιγά που πήγαινα 

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχω μια απορία: Το i10 μου δυστυχώς στάζει λάδι. Βλέπω στο γκαράζ που το παρκάρω κηλίδες λαδιού. Το χτύπησα μια μέρα εγώ από κάτω και λογικά από εκεί προήλθε αλλά αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα και το καλύπτει η εγγύηση, πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία που το πήρα ή σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία;

11 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Το πας σε όποια αντιπροσωπεία σε βολεύει. Από κάτω εννοείς το χτύπησες σε κάποια πέτρα? 

Ναι, άκουσα ένα θόρυβο πριν λίγες μέρες, κάτι χτύπησα...

12 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχω μια απορία: Το i10 μου δυστυχώς στάζει λάδι. Βλέπω στο γκαράζ που το παρκάρω κηλίδες λαδιού. Το χτύπησα μια μέρα εγώ από κάτω και λογικά από εκεί προήλθε αλλά αν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα και το καλύπτει η εγγύηση, πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία που το πήρα ή σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία;

Οποιαδήποτε επίσημη αντιπροσωπεία της hiunday θα σε καλύψει η εγγυηση

Τώρα αν η διαρροή είναι από χτύπημα ίσως να μην στο καλύψουν στην εγγύηση αλλά σε κάθε περίπτωση θα σου πουν. 

Μην τους αναφέρεις φυσικά μόνος σου για χτύπημα μπορεί να βρουν πάτημα να στο φωρτωσουν εκεί και άλλο πρόβλημα να ειναι

• Like 2

Στις 22/10/2022 στις 8:33 ΠΜ, mp123 είπε

Θα πω μια γνώμη πάρτε τη όπως θέλετε. 12 αμάξια έχω αλλάξει σαν το κουπερακι τίποτα   Χθες φύγαμε για 2μερο  Δεύτερο ταξιδάκι με τοκουπερ στην Καλαμάτα.  Εθνική καθόλου σχεδόν κίνηση  Αρχή σχιστου σπαθοβουνι στάση για καφέ μισή ώρα  Σπαθοβουνι καλαματα 1 ώρα. Δλδ πειραιας καλαματα 1 και μισή ώρα. Εσπασα το ρεκορ της μιας ωρασ και 50 λεπτα Σταθερά πάνω από 160 απίστευτη αίσθηση.Το ταξίδι αυτό το κάνω συνέχεια και με τα 12 αμάξια. Σαν αυτό τίποτα. Ξεκούραστο αθόρυβο νοιώθεις πάτημα ρε παιδί μου   Ψευτοσουβ κλπ όχι  Την αίσθηση του χαμηλού αυτοκινήτου δεν ξέρω για εμένα μου αρέσει καλύτερα.Τα καλύτερα 24700 που έχω δώσει για αυτοκίνητο  . Πολύ το χάρηκα. Χάρηκα οδήγηση. Πάτημα, αίσθηση, άνεση. Κατανάλωση Κλάιν μαιν..κοντερισια πιστεύω πάει άνετα 230 αλλά δεν το πήγα. Έμεινα στο ψυχολογικό το πολύ 200.

dc557b2384904c28e5d497ee6bb0c81d.0.jpg

Screenshot_20221022-083501_Gallery~2.jpg

τα 200αρια καλύτερα να τα πας σε πίστα και όχι στο δρόμο που κυκλοφορούν και άλλοι..

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Εννοείται...

Ναι και χτυπήθηκε το Κάρτερ από μόνο του.

Ειναι πολύ εύκολο να καταλάβουν αν φταις η όχι. Άλλο η αστοχία υλικού να άνοιξε ( δλδ σχισιμο )και άλλο η λακκούβα και η τρύπα που έχει.  Μηχανικοι είναι,  με ένα troubleshooting θα το βρουν τι έφταιγε. Δεν είναι χαζοί. Εκτός φυσικά και σε καλύψουν λόγο ότι και αυτοι θα βγαλουν λεφτά από όλη την ιστορία ενώ είσαι στην εγγύηση. Με λίγα λόγια μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια για να κονόμησουν  και αυτοι και όχι ότι είναι χαζοί και μασάνε κουτόχορτο και εσύ ο έξυπνος.

Τώρα το πως θα το κονομισουν δεν ξέρω, υποθέτω πως όλη την εργασία θα πληρωθούν από την μαμά εταιρία.Αυτοι αντιπρόσωποι είναι.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Αν είναι από χτύπημα θα το καταλάβουν. 

Εάν είσαι Αττική ή Θεσσαλονίκη και είναι ψιλοδουλειά μπορεί και να μη πάρουν τπτ,  ώστε να σε καλοπιάσουν για να κάνεις εκεί τα ετήσια service.

Εάν είσαι επαρχία (μονοπώλιο) θα πλερώσεις κύριος.... 🤑🤑

Ελπίζω να είναι κάτι ασήμαντο 

• Like 2

Στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού καταργείται μετά από 5 δεκαετιες, το διαχρονικό best seller της ford (ειλικρινά δε ξέρω τι σκέφτονται) 

Farewell Fiesta!

image.png.1944627e19e486fe3fd390c82dbbbaa7.png

• Sad 4

• Δημιουργία νέου...