paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 απαπαπαπα Bmw (99,9999% πετρελαιο) ΦΩΤΙΑ; Πρωτη φορα ξαναγινεται https://www.enikos.gr/society/fotia-se-aftokinito-stin-ethniki-odo-labadiase-se-defterolepta/1862742/ (δυστυχως το εχει ασφαλισμενο στη γνωστη ασφαλιστικη ρουφιανο αλλιως θα επιβεβαιωνα 100% εαν ειναι πετρελαιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε απαπαπαπα Bmw (99,9999% πετρελαιο) ΦΩΤΙΑ; Πρωτη φορα ξαναγινεται https://www.enikos.gr/society/fotia-se-aftokinito-stin-ethniki-odo-labadiase-se-defterolepta/1862742/ (δυστυχως το εχει ασφαλισμενο στη γνωστη ασφαλιστικη ρουφιανο αλλιως θα επιβεβαιωνα 100% εαν ειναι πετρελαιο ) Αυτά διαβάζω για πολλοστή φορά για τα BMW που σφυράνε αδιάφορα και λέω όσο "ευκαιρία" και αν δείχνει η σειρά 1 δεν θα ήθελα να μπλέξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Αυτά διαβάζω για πολλοστή φορά για τα BMW που σφυράνε αδιάφορα και λέω όσο "ευκαιρία" και αν δείχνει η σειρά 1 δεν θα ήθελα να μπλέξω με πετρελαιο bmw δε μπλεκεις όπως δε μπλεκεις και με το dsg και οι 2 τους τα σκατωσαν τελειως στον εκαστοτε τομέα και σφυρανε αδιαφορα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, paylidis είπε με πετρελαιο bmw δε μπλεκεις όπως δε μπλεκεις και με το dsg και οι 2 τους τα σκατωσαν τελειως στον εκαστοτε τομέα και σφυρανε αδιαφορα... Τι ακριβως βλακεια εχουν κανει στην bmw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Τι ακριβως βλακεια εχουν κανει στην bmw? The EGR cooler may leak internally, causing coolant to mix with diesel engine soot, which could result in smoldering particles, a melting intake manifold, and potentially fire, according to BMW. Εχουν κανει ανακλησεις σε καποια μοντελα αλλα οχι σε όλα. Πρεπει απλα να το χωνεψουν οτι θα κανουν σε ολα... Ειχα διαβασει πριν κανενα χρονο οτι σε καποια χωρα ο τοπικος ομιλος ασφαλιστικων εταιρειών εκανε δικαστηριο στη BMW καθως προκειται για κατασκευαστικο ελαττωμα και την πληρωνουν τη νυφη οι ασφαλιστικές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε The EGR cooler may leak internally, causing coolant to mix with diesel engine soot, which could result in smoldering particles, a melting intake manifold, and potentially fire, according to BMW. Εχουν κανει ανακλησεις σε καποια μοντελα αλλα οχι σε όλα. Πρεπει απλα να το χωνεψουν οτι θα κανουν σε ολα... Ειχα διαβασει πριν κανενα χρονο οτι σε καποια χωρα ο τοπικος ομιλος ασφαλιστικων εταιρειών εκανε δικαστηριο στη BMW καθως προκειται για κατασκευαστικο ελαττωμα και την πληρωνουν τη νυφη οι ασφαλιστικές... Ε καλα αν δεν πανε απλα να τα αλλαξουν ολα μιλαμε για μεγαλη γυφτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, imr είπε Ε καλα αν δεν πανε απλα να τα αλλαξουν ολα μιλαμε για μεγαλη γυφτια. Η αληθεια ειναι οτι για να κανεις ανακλησεις πρεπει να εχεις καποια δεδομενα, στατιστικα αποδεδειγμενα, οχι πχ 10 Incidents στην ελλαδα, δεν ειναι αρκετά. Απο ενα trigger value κ πανω ξεκινανε οι ανακλησεις... Σαφως και θα μπορουσε ως πριμιουμ να αλλαξει ολες τις egr κ να τελειωνει, βεβαια μιλαμε για τεραστιο κοστος σε υλικα και ανθρωποωρες οποτε το τρεναρει οσο μπορει... αντιστοιχη φολα ειχε παιχτει και με τον 1ο ecoboost 1.0 που ειχε διαρροη ψυκτικων κ βαραγε μοτερ εν τελει... κ εκει σε καποιες περιπτωσεις καλυφθηκαν οι κατοχοι αλλα οχι στο 100% (καποιοι πχ ειχαν παει κ το εκαναν επισκευη ηδη εξω μεχρι να παρθει αποφαση δωρεαν επισκευης απο την εταιρεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zan_gachette Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2022 στις 10:14 ΠΜ, paylidis είπε απαπαπαπα Bmw (99,9999% πετρελαιο) ΦΩΤΙΑ; Πρωτη φορα ξαναγινεται https://www.enikos.gr/society/fotia-se-aftokinito-stin-ethniki-odo-labadiase-se-defterolepta/1862742/ (δυστυχως το εχει ασφαλισμενο στη γνωστη ασφαλιστικη ρουφιανο αλλιως θα επιβεβαιωνα 100% εαν ειναι πετρελαιο ) Έχεις δίκιο 216D ειναι https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/BMW-216d-Gran-Coupe-fotia-Ellada-video_235872.asp Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Zan_gachette 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2022 στις 10:43 ΠΜ, paylidis είπε The EGR cooler may leak internally, causing coolant to mix with diesel engine soot, which could result in smoldering particles, a melting intake manifold, and potentially fire, according to BMW. Εχουν κανει ανακλησεις σε καποια μοντελα αλλα οχι σε όλα. Πρεπει απλα να το χωνεψουν οτι θα κανουν σε ολα... Ειχα διαβασει πριν κανενα χρονο οτι σε καποια χωρα ο τοπικος ομιλος ασφαλιστικων εταιρειών εκανε δικαστηριο στη BMW καθως προκειται για κατασκευαστικο ελαττωμα και την πληρωνουν τη νυφη οι ασφαλιστικές... Φίλος προ 2 εβδομάδων με μία Χ1 ντίζελ το πήγε για το απλό σέρβις στον Σφακιανάκη. Τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να αλλαχθεί και ένα στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον καταλύτη ή κάτι τέτοιο. Το άφησε άλλες 2 ημέρες, πήγε να το πάρει, πλήρωσε και εκεί τον ενημέρωσαν ότι κατά τη διάρκεια της αλλαγής παρατήρησαν ότι θα έπρεπε να αλλαχθεί και κάτι άλλο. Τους ρώτησε πόσο κοστίζει, του απάντησαν 1200. Την επομένη τον πήραν τηλέφωνο, του είπαν ότι βρέθηκε ανταλλακτικό και ότι να πάει να το αφήσει και ότι δεν θα πληρώσει τίποτα(!!). Μου το λέει, του λέω ότι μού ακούγεται περίεργο το να μην πληρώσεις τίποτα. Βλέπω την απάντηση στο θέμα της φωτιάς εδώ, τον ρωτάω αν του άλλαξαν το EGR cooler. Είδε τα χαρτιά που του έδωσαν και μου απάντησε ότι όντως αυτό του άλλαξαν. Καμία ενημέρωση από τον Σφακιανάκη. Βγήκαν "μάγκες" ότι φάση στο αλλάξαμε τζάμπα γιατί είμαστε καλοί. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από aris_rom 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aris_rom είπε Φίλος προ 2 εβδομάδων με μία Χ1 ντίζελ το πήγε για το απλό σέρβις στον Σφακιανάκη. Τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να αλλαχθεί και ένα στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον καταλύτη ή κάτι τέτοιο. Το άφησε άλλες 2 ημέρες, πήγε να το πάρει, πλήρωσε και εκεί τον ενημέρωσαν ότι κατά τη διάρκεια της αλλαγής παρατήρησαν ότι θα έπρεπε να αλλαχθεί και κάτι άλλο. Τους ρώτησε πόσο κοστίζει, του απάντησαν 1200. Την επομένη τον πήραν τηλέφωνο, του είπαν ότι βρέθηκε ανταλλακτικό και ότι να πάει να το αφήσει και ότι δεν θα πληρώσει τίποτα(!!). Μου το λέει, του λέω ότι μού ακούγεται περίεργο το να μην πληρώσεις τίποτα. Βλέπω την απάντηση στο θέμα της φωτιάς εδώ, τον ρωτάω αν του άλλαξαν το EGR cooler. Είδε τα χαρτιά που του έδωσαν και μου απάντησε ότι όντως αυτό του άλλαξαν. Καμία ενημέρωση από τον Σφακιανάκη. Βγήκαν "μάγκες" ότι φάση στο αλλάξαμε τζάμπα γιατί είμαστε καλοί. Αυτό είναι το κακό. Ότι πολύς κόσμος είναι αδιάβαστος κ πιάνεται στον ύπνο… Ειδικά για το συγκεκριμένο υπάρχει επίσημη ανάκληση, στο δικό μου στο παρελθόν υπήρχε άτυπη ανάκληση για τα μπεκ οπότε ήταν επίσημη και αν ήθελαν το έκαναν γιατί το αυτοκίνητο ήταν ούτως ή άλλως εκτός εγγυήςης και τα μπεκ θεωρούνται αναλώσιμα πλέον δυστυχώς (αυτό ήταν το λεγόμενο goodwill) Πολλά σύγχρονα πετρέλαια δυστυχώς υπάρχουν στο συγκεκριμένο κομμάτι (egr), Πρόσφατα είχα περίπτωση στην οικογένεια σε ένα c3, στο Τσακ το πρόλαβαν (είχε αδειάσει το μισό ψυγείο από νερά και δεν είχε ανάψει ούτε λαμπάκι ούτε τίποτα μέσα). Το ψάχνανε ώρες στην αντιπροσωπεία και τελικά ενώ περίμεναμε να πάρουμε το Αμαξι είπαν λυπόμαστε πρέπει να το κρατήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς δε μπορείτε να το πάρετε με τίποτα - μετά από μερικες μέρες το αντικατέστησαν κ το παραλάβαμε. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτό είναι το κακό. Ότι πολύς κόσμος είναι αδιάβαστος κ πιάνεται στον ύπνο… Ειδικά για το συγκεκριμένο υπάρχει επίσημη ανάκληση, στο δικό μου στο παρελθόν υπήρχε άτυπη ανάκληση για τα μπεκ οπότε ήταν επίσημη και αν ήθελαν το έκαναν γιατί το αυτοκίνητο ήταν ούτως ή άλλως εκτός εγγυήςης και τα μπεκ θεωρούνται αναλώσιμα πλέον δυστυχώς (αυτό ήταν το λεγόμενο goodwill) Πολλά σύγχρονα πετρέλαια δυστυχώς υπάρχουν στο συγκεκριμένο κομμάτι (egr), Πρόσφατα είχα περίπτωση στην οικογένεια σε ένα c3, στο Τσακ το πρόλαβαν (είχε αδειάσει το μισό ψυγείο από νερά και δεν είχε ανάψει ούτε λαμπάκι ούτε τίποτα μέσα). Το ψάχνανε ώρες στην αντιπροσωπεία και τελικά ενώ περίμεναμε να πάρουμε το Αμαξι είπαν λυπόμαστε πρέπει να το κρατήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς δε μπορείτε να το πάρετε με τίποτα - μετά από μερικες μέρες το αντικατέστησαν κ το παραλάβαμε. Το ότι πολλά σύγχρονα ντίζελ το έχουν το αποδέχομαι εννοείται. Κάποια αστοχία υπάρχει σχεδόν σε κάθε τεχνολογία. Μπράβο στην αντιπροσωπεία της citroen που το εντώπισε και σας ενημέρωσε ενδελεχώς για το πρόβλημα. Σε αντίθεση με μία τεράστια αντιπροσωπεία όπως ο Σφακιανάκης που δεν είπε τίποτα και αντ' αυτού το χρησιμοποίησε για να βγει και μάγκας. 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 8:49 ΠΜ, aris_rom είπε Καμία ενημέρωση από τον Σφακιανάκη. Βγήκαν "μάγκες" ότι φάση στο αλλάξαμε τζάμπα γιατί είμαστε καλοί. Μάγκας βγαίνει ο αντιπρόσωπος που λέει την αλήθεια. Πρέπει κάποιος να είναι "ντιπ χαζός" -που λένε και στο Λονδίνο- για να πιστέψει ότι η αντιπροσωπία θα σου αλλάξει "έτσι" κάτι τσάμπα. Μάγκας είναι ο ειλικρινής και ο έντιμος. Ο πελάτης ξέρει να αξιολογεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πω μια γνώμη πάρτε τη όπως θέλετε. 12 αμάξια έχω αλλάξει σαν το κουπερακι τίποτα Χθες φύγαμε για 2μερο Δεύτερο ταξιδάκι με τοκουπερ στην Καλαμάτα. Εθνική καθόλου σχεδόν κίνηση Αρχή σχιστου σπαθοβουνι στάση για καφέ μισή ώρα Σπαθοβουνι καλαματα 1 ώρα. Δλδ πειραιας καλαματα 1 και μισή ώρα. Εσπασα το ρεκορ της μιας ωρασ και 50 λεπτα Σταθερά πάνω από 160 απίστευτη αίσθηση.Το ταξίδι αυτό το κάνω συνέχεια και με τα 12 αμάξια. Σαν αυτό τίποτα. Ξεκούραστο αθόρυβο νοιώθεις πάτημα ρε παιδί μου Ψευτοσουβ κλπ όχι Την αίσθηση του χαμηλού αυτοκινήτου δεν ξέρω για εμένα μου αρέσει καλύτερα.Τα καλύτερα 24700 που έχω δώσει για αυτοκίνητο . Πολύ το χάρηκα. Χάρηκα οδήγηση. Πάτημα, αίσθηση, άνεση. Κατανάλωση Κλάιν μαιν..κοντερισια πιστεύω πάει άνετα 230 αλλά δεν το πήγα. Έμεινα στο ψυχολογικό το πολύ 200. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από mp123 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, mp123 είπε Θα πω μια γνώμη πάρτε τη όπως θέλετε. 12 αμάξια έχω αλλάξει σαν το κουπερακι τίποτα Χθες φύγαμε για 2μερο Δεύτερο ταξιδάκι με τοκουπερ στην Καλαμάτα. Εθνική καθόλου σχεδόν κίνηση Αρχή σχιστου σπαθοβουνι στάση για καφέ μισή ώρα Σπαθοβουνι καλαματα 1 ώρα. Δλδ πειραιας καλαματα 1 και μισή ώρα. Εσπασα το ρεκορ της μιας ωρασ και 50 λεπτα Σταθερά πάνω από 160 απίστευτη αίσθηση.Το ταξίδι αυτό το κάνω συνέχεια και με τα 12 αμάξια. Σαν αυτό τίποτα. Ξεκούραστο αθόρυβο νοιώθεις πάτημα ρε παιδί μου Ψευτοσουβ κλπ όχι Την αίσθηση του χαμηλού αυτοκινήτου δεν ξέρω για εμένα μου αρέσει καλύτερα.Τα καλύτερα 24700 που έχω δώσει για αυτοκίνητο . Πολύ το χάρηκα. Χάρηκα οδήγηση. Πάτημα, αίσθηση, άνεση. Κατανάλωση Κλάιν μαιν..κοντερισια πιστεύω πάει άνετα 230 αλλά δεν το πήγα. Έμεινα στο ψυχολογικό το πολύ 200. Με την βενζίνα στα 2 ευρώ είσαι γενναίος 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες ο @mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις